7/10
szilvia333 2014 febr. 25. - 15:48:22 7/10
(27916/120536)
Vicces vígjáték,jöhet !!! Arra mindig vevõ vagyok:))...Szeretek nevetni:)))
10/10
döncimama 2014 febr. 25. - 15:47:58 10/10
(27915/120536)
Szalutálni már biztos tud. De ez a gyakorlás nem lesz olyan kelleme, mint a filmkészítés. Szegényke.
7/10
szilvia333 2014 febr. 25. - 15:46:53 7/10
(27914/120536)
Héka!! Kevered a szezont a fazonnal nem ??
A szemüveges fülhallgatós autista,az a Story of a Manns-ban volt,a Full Hause Take kettõben,õ volt a kis szöszke,a duó egyik tagja,aki késõbb majdnem megvakult:))
10/10
döncimama 2014 febr. 25. - 15:46:36 10/10
(27913/120536)
Már találkoztam ezzel a hírrel, végül is a Fashion King után még belefér ebbe az évbe.
Egy jó kis humoros, vicces vígjátékra sokan vevõk.
10/10
döncimama 2014 febr. 25. - 15:43:48 10/10
(27912/120536)
Megtettem, majdnem elfogyott az elõny.
Tegyétek ide ezt a linket minden nap, hogy ne feledkezzünk meg róla!
ruca60 2014 febr. 25. - 15:41:58
(27911/120536)
Full House Take 2-ben õ volt a szemüveges, fülhallgatós computeres, kissé autista szerplõ.
Tüneményesen játszott!:)))
7/10
szilvia333 2014 febr. 25. - 15:41:46 7/10
(27910/120536)
Nodame Cantabile !! Naná hogy láttam !!
Nos,ha õ a jelölt a szerepre,alaposan fel kell kötnie azt a bizonyosat! Ugyanis mind a manga,mind az anime lista vezetõ volt!!
Egy a nõk körében,és egyes férfiak terén is szuper népszerû,szakmailag elismert karmestert kellene megszemélyesítenie,amihez jön,egy külalakra totál elhanyagolt kinézetû nõi partner,akinek csak tehetsége van,más nem,és persze a kettejük szerelmének beteljesülése:))
Az anime 2 évados volt,egy Párizsban játszódó második évaddal,szóval ha az eredeti történet szerint viszik a forgatókönyvet,akkor nem Koreai színészeket is be kellene majd vonniuk:))
Na majd kiderül:)))
10/10
döncimama 2014 febr. 25. - 15:40:21 10/10
(27909/120536)
Jackimi márt írt errõl, "jó-e a káposzta felmelegítve" címmel.
http://azenvegtelentortenetem.blogspot.hu/
Hát nekem bizony jó lenne. Én imádtam a My Girl-t, ha nem valami bárgyú csajt csinálnak Lee Da Hae-bõl, akkor megint jól szórakozunk. Én ebben a sorozatban mindkét színészt a szívembe zártam.
ruca60 2014 febr. 25. - 15:39:45
(27908/120536)
Majd lesz még jobb videó is, csak ki kell várni. Még van 4 év a következõ téli olimpiáig.

http://www.ohkpop.com/146213/shinee′s-onew-zea′s-dong-jun-and-more-get-fired-up-for-′the-jungle′
SHINee′s Onew, ZE:A′s Dong Jun and More Get Fired Up for ′The Jungle′
http://de.hikpop.com/post/read_p.html?b=21&c=0&p=36921
Után megy keresztül, a saját tapasztalat dzsungel , SHINee Onew ajánlott kollégája Key jövõbeli tagjaként az SBS " A törvények a dzsungelben.
25 Február Onew vett a sajtótájékoztatón a törvények a dzsungelben Borneo, tartott az SBS helyszínen Mokdong.
"Azt hiszem, ha megy a dzsungelbe, mindent, amit gondol igaz" Megosztott Onew.
"Mivel megy a dzsungelbe, hogy túlélje, akkor is, ha csak enni halat, akkor boldog, és még gyümölcs, szerencsés vagy.
Hiszem, hogy minden, amit gondol, az igaz.
Meg tudom erõsíteni, hogy van sok móka, ha megy.
"Amikor megkérdezték, hogy melyik SHINee tag, akkor javasoljuk, hogy a dzsungelben, Onew válaszolt:" Azt hiszem, kulcs illik a legjobban."
"Õ nem akarja, hogy mondjon valamit, de azt hiszem, õ az, aki valóban érti, mi a kellemes hely , hogy mikor csinál.
"Addig is, a törvény a dzsungelben Borneo vannak Kim Byung Man, Im Won Hee, Bong Tae Gyu, Lee Young Ah, Hwang Hyun Hee, Onew, ZE : Az A Dong június, Seo és a Ha jun
Az elsõ epizód 28. Indítsa el a február.
10/10
döncimama 2014 febr. 25. - 15:35:08 10/10
(27907/120536)
Fáj az enyém is. Szegényke. És szegény mi, most majd 2 évig nem láthatjuk.
7/10
szilvia333 2014 febr. 25. - 15:34:59 7/10
(27906/120536)
Jahhaj !! A kis csibészke is bevonul ?!...Na majd kiderül mennyire tudja hasznosítani a Bridal Mask-ban szerzett katonai tudását a valós katonai szolgálatban:))
ruca60 2014 febr. 25. - 15:33:27
(27905/120536)
http://de.hikpop.com/post/read_p.html?b=31&c=0&p=36911
A tárgyalásokat a koreai változata a híres japán dráma Nodame Cantabile hívta Joo Won neveket a férfi vezet.
25. Február beszélt Newsen az Ügynökség Joo Won , hogy a színész játszik a dráma.
" Voltak beszél egy esetleges megjelenését, de még nem kapott hivatalos ajánlatot", a hivatal szerint.
"Még nem összefoglaló vagy script nem érkezett.
"A cég hozzátette:" Még túl korai lenne gondolni, hogy úgy tûnik, akár nem.
Beszédek " Joo Won jelenleg gyorshajtás az év, a forgatás az õ új film divat királya, míg jár a zenei szelleme.
Eközben Nodame Cantabile egy népszerû japán manga, amit késõbb elõ a dráma és a film, és Juri Ueno és Hiroshi Tamaki.
A gyártási nagyon népszerû volt Koreában is.
IE -ben is kérte egy esetleges megjelenése, mint a nõi fõszerepet, de NE Ügynökség kijelentette, hogy soha nem kapott ajánlatot.

Ez nagyon híres manga, talán Szilvi láttad? Én a japán filmet láttam.
7/10
szilvia333 2014 febr. 25. - 15:32:29 7/10
(27904/120536)
Nagyon tuti kis videók!!
Gratula.Én sajna nem vagyok jó a kutakodásban ha effélékrõl van szó:)))
ruca60 2014 febr. 25. - 15:29:17
(27903/120536)
http://de.hikpop.com/post/read_p.html?b=41&c=0&p=36907
Seo In Guk egy énekes.
Megnyerte elsõ helyen az elsõ évad a "Superstar K" és debütált, mint énekes után nem sokkal.
Akkor miért van az, hogy többen már ismerik õt, mint egy színész? Mi okozta az átalakulás? Mi lenne ha? Kérdezte a siker titkát, mint egy színész ezeket a kérdéseket, Seo In Guk felelte szégyenlõsen vigyorogva.
Amikor a színész azt kérdezték az oka, hogy õ volt, azt mondta, "debütált, mint énekes, volt, nehezebb, mint bármi, amit korábban gondoltam. Én nem tudom, ha én is, és bár voltam, hogy kilép, én vezetni, hogy vállaljon szerepet egy színész. Én nagyon õszinte az érzéseimet, de nem tudtam megmondani a szüleimnek akartam lépni.
Szerencsére tudtam, hogy minden ilyen érzelmi szerkezetét és hagyd, hogy nézd meg az idõben."
Arra a kérdésre, ha voltak is kétségeim a felvételét az új karrier, azt mondta: " Azt hittem, a közönség is be van kapcsolva nekem. Én rendben volt csinálni, de én különösen óvatos, hogy a legjobb munkát, amit tehetek.
Egy kövér karakter van súlya. Egy sovány karakter, lefogyott, idõm elemezni a karakter óvatosan."
Seo In Guk természetes színész-, hogy az, hogy õ rendelkezik azzal az egyedülálló képessége, hogy "legyen" a karaktert játszik.
A rajongók egy nehéz idõ kitalálni a karakterem, mint "az igazi énem " átüt a karaktereket játszom , de azt hiszem, ez egy jó dolog, hogy figyelembe kell venni egy egydimenziós karakter." Majd így folytatta: Meg kellett játszani a hõs vagy a jó fiú, hogy valóban szükségünk van a siker, és alig várja, hogy játsszon a gazember nem csak a rossz, hanem a rossz fiú - ..
ruca60 2014 febr. 25. - 15:22:35
(27902/120536)
http://www.allkpop.com/article/2014/02/seo-in-guk-has-a-sizzling-photoshoot-with-international-bnt
Seo In Guk volt egy forró fotózás a "Nemzetközi BNT"!
A fotózás már 4 különbözõ fogalom. Annak ellenére, Seo In Guk kellett, hogy menjen át a különbözõ hangulatok sosem próbáltam korábban, csodálatos volt rajta. Szerint a helyszíni személyzet, Seo In Guk kivételes volt minden szempontból, az ahogy bámulta a kamerát, hogy a tökéletes arányokat.
Az interjúban azt mondta: "Én azt akarom, hogy mûködjön az író nem Hee Kyung. Akarok cselekedni szerepeket, mint a Jo In Sung sunbaenim szerepe a" szél fúj Winter ", ahol minden sor más érzelem."
Azt is mondta: "Én is szeretnék kipróbálni eljátszása antagonista aki nagyon férfias. Én akarok lenni hû szerepeket tudok játszani, amíg én vagyok ebben a korban, és azt akarom, hogy szintén" a legrosszabb ember a világon "aki mindenki emlékezni fog."
Az õ ideális típus, azt mondta: "Szeretem kecses embereket, mint Han Ga In. Ahelyett, hogy csak úgy néz ki, szeretem a nõk, akik bölcs."
7/10
szilvia333 2014 febr. 25. - 15:22:01 7/10
(27901/120536)
Hyun,778 szavazattal vezet jelenleg Super Juniorék elõtt !!

http://368655.tbits.me/
_____

Szavaztál már ma ?? Ha nem most megteheted !!!!!
ruca60 2014 febr. 25. - 15:20:40
(27900/120536)
http://www.allkpop.com/article/2014/02/kim-soo-hyun-becomes-first-male-model-for-lemona-
Kim Soo Hyun lesz a vitamin márka Lemona elsõ férfi endorser!
Alapítása óta 31 évvel ezelõtt, "Lemona" a szigorúan elõléptették a nõk. De most, kezdve március elején, Kim Soo Hyun lesz a TV-ben, mint az új márka ikont 'Lemona".
"Lemona mondta:" Miután "Lemona"-ben megjelent, az elsõ nõi csillagok, mint IU, Kara, Choi Kang Hee, Kim Hyun Joo, Jung Hye Young, és a Ha Hee Ra voltak modellek a márka. Színész Kim Soo Hyun fog kell elszámolni Lemona elsõ férfi modell. Kim Soo Hyun jelenleg olyan páratlan a saját korosztályában, hogy az emberek azt mondják, nincs, aki helyettesítse õt. nemcsak ez, de a népszerûsége minden korosztály számára, nem csak a 10-es és a 20-as évek, a hasonló "Lemona által, ezért választottuk õt, mint a modell."
Kim Soo Hyun nyilatkozott: "Boldog vagyok, hogy" Lemona modell, mert kapott egy csomó szeretet sokáig. Megteszek minden tõlem telhetõt, mint egy modell."
ruca60 2014 febr. 25. - 15:18:23
(27899/120536)
http://www.hancinema.net/yeo-jin-goo-a-veteran-at-just-16-66323.html
Yeo Jin - goo csak 16, de a tinédzser szívtipró már ünnepli a kilencedik évfordulója karrierje ebben az évben. A debütált "Sad Movie" (2005), hogy a legújabb film "Hwayi: A Monster Boy" (2013), Yeo bõvült a látókörét koreai TV drámák és filmek. A közelmúltban, a színész még kipróbált egy sitcom, mutatja az õszinte és humoros oldalát.

Kérdés: Ön többször nyert az év újonca díjat a tavalyi film "Hwayi: A Monster Boy". Milyen érzés volt?
A. Nos, úgy éreztem, szürreális, hogy megnyerjük azokat a díjakat. Én még soha nem várható, hogy nyerni, hogy sok. Úgy éreztem, hálás, hogy jelölték, valamint olyan nagy színészek. Úgy érzem a felelõsséget, hogy jobb színész.
-Úgy tûnik, hogy szuper népszerû az idõsebb nõk, sokkal inkább, mint a fiatal lányok. Mit gondolsz, miért van ez?
"Nem én vagyok a szépfiú típusú, úgy nézel ki, mint a fiú-next-door. És, mint az én koromban meg érettebb. Azt hiszem, ezért szeretnek engem."

Milyen színész akarsz lenni a jövõben?

Egy pótolhatatlan ember. Azt szeretnénk, hogy hiszem, én vagyok az eredeti színész, összehasonlíthatatlan bármely más. Bár Lee Byeong-Heon és Ha Jeong-woo vannak a példaképek, az egyetlen bálvány a néhai ausztrál színész, Heath Ledger, aki játszott a pszichopata karakter a Joker a "The Dark Knight". Mint Ledger, azt akarom, hogy lenni egyszerre a vonal a jó és a rossz. Ezért érdekelne tanult pszichológiát a fõiskolán. Szeretném kifejezni a bonyolult emberek az én jár a jövõben.
ruca60 2014 febr. 25. - 15:12:28
(27898/120536)
...
ruca60 2014 febr. 25. - 15:11:58
(27897/120536)
http://de.hikpop.com/post/read_p.html?b=161&c=0&p=36788
Miután megkapta széleskörû média és a közvélemény figyelmét a Lee Da Hae Lee Dong Wook és a képernyõn találkozás zajlott , az elsõ szkript beolvassa "Hotel King" , hanem , hogy jelölje meg a kick- off a közelgõ MBC dráma.
A szkript olvasás tartották a múlt héten , amelyben az összes a szereplõk és a stáb gyûlt össze elõször .
Vezetõ Kim Dae Jin, író Jo Jung Eun, a vezetékeket Lee Da Hae Lee Dong Wook és, valamint egyéb támogató színészek, mint például Lee Duk Hwa Kim Hae Sook látogatható.
Lee Dong Wook nyilatkozott: "Ahelyett, hogy azt mondja, hogy keményen dolgozom, megpróbálom a tõlem telhetõt.
"Lee Da Hae kijelentette:" Én általában nem ideges, de jönnek ide idegesít.
Hanem azért, mert az erõs vezetõ színész, azt hiszem, fogok a film az adott helyen, a biztonságos szív.
"Meeting nyolc év után , mivel a "My Girl" Lee Da Hae Lee Dong Wook, és azt mondták, hogy kiváló Chemsitry újra.
Lee Dong Wook tökéletesen ábrázolja a hideg ügyvezetõje Jae Cha Wan, míg Lee Da Hae teli szoba nevetéstõl a fényes és energikus cselekvés.
A két vonal állítólag beszélt egymással, és folyamatosan a személyzet a dráma, hogy megmutassák a szenvedély a projekt.
Azt mondják, hogy két óra olvasás script "Hotel King", ami nem túl gyakran.
Sok a szereplõk és a stáb get szállodatulajdonos képzést annak érdekében, hogy jobban illusztrálja a karakterek a dráma.
"Hotel King" adása 30. Március.