10/10
Jyj3 2014 febr. 16. - 14:46:52 10/10
(27088/120548)
Egy nagyon komoly film.
Nem is tarthat számot széles érdeklõdésre, ez nem délutáni nagyiknak való sori.
Többször nézõs, nekem legalább is, az érthetõség kedvéért. Csütörtökön volt a 10.ik rész, ma megvan a felirata.
A 8.ik részig nem sokat volt Hyun, most már többet...
Vagyis nem csak õ miatta nézem..de nagyon jó, hogy végre filmben is látható..
ruca60 2014 febr. 16. - 14:46:41
(27087/120548)
Szia! Nem lehet egy könnyû film.
A színészeknek is nehéz.
9/10
offtopic
maggi99 2014 febr. 16. - 14:46:37 9/10
(27086/120548)
Jó sokat dolgozol Te is...
Vigyázz nagyon Magadra :))

Megyek én is, csak bekukk egy pillanatra és megláttalak :))
Majjere :))
10/10
Jyj3 2014 febr. 16. - 14:43:14 10/10
(27085/120548)
Szia Maggikám!

Látom Ruca is sok jó hírt tett fel, és hogy te is jártál erre.
Én is bekukk, mert reggel elmentem.

Most kicsit hazajöttem, de tele van a terasz, mert melegen süt a nap, és vágynak az emberek a napocskára.)))
Nem is egyszerû elõszedni a sok asztalt, meg székeket a téli alvásból, de ez jó dolog..

Én is úgy csinálok, mint Szilvi, egyben írok mindenrõl..

Kész a 10.ik rész fordítása is, már lehet nézni magyar felirattal.
Fordítja a Dwaijeitokki, meg az Ázsia is. Mindkettõ 2 nap alatt kész))))

Most vissza kell mennem, de alig várom, hogy estefelé megnézhessem..
9/10
offtopic
maggi99 2014 febr. 16. - 14:38:08 9/10
(27084/120548)
Nagyon megrázó ez a képsor...
10/10
Jyj3 2014 febr. 16. - 14:37:46 10/10
(27083/120548)
.
9/10
offtopic
maggi99 2014 febr. 16. - 14:37:26 9/10
(27082/120548)
Szia :)))
Látom újabb rész kijött.
Ezt még angolul nézted, vagy már fordítással?
10/10
Jyj3 2014 febr. 16. - 14:37:00 10/10
(27081/120548)
.
10/10
Jyj3 2014 febr. 16. - 14:36:29 10/10
(27080/120548)
.
10/10
Jyj3 2014 febr. 16. - 14:35:38 10/10
(27079/120548)
.
10/10
Jyj3 2014 febr. 16. - 14:35:12 10/10
(27078/120548)
.
10/10
Jyj3 2014 febr. 16. - 14:34:38 10/10
(27077/120548)
-
10/10
Jyj3 2014 febr. 16. - 14:33:39 10/10
(27076/120548)
Megjegyzés: Spoiler!!

Én nem teljesen hibáztatni JW õ ellenségeskedés felé JT, mégiscsak az volt, hogy elveszíti gazdálkodására Club Shanghai nyilvánvalóan cash tehén, az emberei és minden hegyezi élvezte (pia, nõk, hatalom).

A frusztráció, hogy õ már egy informális tiszt-in-charge több évig, majd a jövevény hirtelen megjelent. Csak azért, mert õ Shin Young Kol fia (hmmm nepotizmus) most Felkent az öreg.

Lehet, hogy még nem tudja, hogy Jung Tae nem a szokásos bunkó, aki kijött a kék. Diploma UHK (University of Hard Knocks), ha õ lesz az elnök-vezérigazgatója a klub Shanghai, akkor garantált, hogy nem a tollat ​​nyomja fajta. Õ a kezét a férfi-irányítási, a biztonság, a veterán a kockázatos vállalkozások, stb és õ szebb, mint õ. De vajon azok is ahhoz, hogy ne csak az kap az, hanem a sikerhez? L

A turisztikai most meg kell kell a munkavállalási vízumot, és átalakítása (változás szekrény, body fitness, az új harci képességek, stb.) És meg kell tanulnia, hogyan kell viselni kalapot stílusban. Legfõképpen, meg kell tanulnia, hogyan az ügyfélkör, illetve a közönség fog foglalkozni mostantól.

De mint minden átvétele, nem lesz mentes a buktatókat. De minél több, annál jobb! Gondoljunk csak az izgalom az új kaland.
10/10
Jyj3 2014 febr. 16. - 14:32:18 10/10
(27075/120548)
Spoiler!

Mind a Gaya és Jung Tae is meglepett, hogy minden váratlanul öt év után. De Gaya megkérdezte utána: "mi van, ha én voltam az, aki megölte az apját?" Jung Tae arca komoly.

Jung Tae hamar megtanulta a megemlékezést az apja még nem ért véget, és azt mondta So-so az õ megvetését neki. Õ kapott egy pofont tõle, amiért tiszteletlen. Õ is visszavette a szallodak neki.

A turisztikai kétségbeesett, hol fog aludni (miért az Hwangbang vezetõ nem ad neki helyet, ha az apja egy barát?) Kószált, amíg el nem érte Doeha étteremben. Ugyanakkor õ is visszautasította a szolgáltatást, és figyelmeztette, hogy távozzon.

De a figyelmeztetés túl késõn érkezett, Jae Hwae emberei már észrevette õt, azzal a szándékkal maiming vala õt utasításait, aki mást.

Már majdnem kész megsemmisítõ a bajkeverõk, amikor OK Ryeon aki kereste kétségbeesetten látta him.Like a barátnõ / háziasszony rögtön nagged meglepett JT, akinek pillanatnyi figyelemelterelés tette az ellenfelek, hogy kihasználják, hogy megütötte nagyon rossz. Ok Ryeon használják a testét, hogy megvédje õt az embert a Maulers.

Ez nem a vége a kísérlet az õ életét, mint Jae Hwae tervezi más módon, hogy megszüntesse neki a jó.
10/10
Jyj3 2014 febr. 16. - 14:31:32 10/10
(27074/120548)
Jung Tae kapott meghívást, hogy menjen a Club Shanghai. Nem is sejthette, hogy az öreg már úgy döntött, hogy neki, a vezérigazgató a helyén. Aha, a turista hamarosan már nem a munkanélküliek, hanem az expat a vezetõi munkát.

Bár kezdetben érdektelen, Jung Tae elment a klub az õ rongy ... úgy értem, a strapabíró ruházat (talán nem várta, hogy megy a bulizás és az õ bõröndjét soooo kicsi) és elképedt az, amit látott. A show, a jól öltözött emberek, az ünnepi hangulat annyira más volt, ahonnan jött. Aztán megtalálta az idõs férfit, aki meghívta, veszélyeztetett a kárt okozott a japán hadonászó katonai kard. Egy rövid csata következett megzavarja az összejövetel, amelyben JT nyert, de helyezte Gaya kellemetlen helyzetbe miután garantált a kellemes este a meghívott vendégek.
10/10
Jyj3 2014 febr. 16. - 14:30:53 10/10
(27073/120548)
Spoiler!

De a turista talált egy útmutató Szóval, így a díjat, hogy menjen Seolrak, ahol találkozott a régi barátja apja, vezetõ Seul Doo Bang. Õ már várta, hogy jöjjön. Amikor végül õ, a gyász ruha fehér volt egy rövid megemlékezést, ahol a JT nem mutatott szomorúság, hanem a gyûlölet felé távozott. Ahelyett, hogy a bánat is csuklós fogadalmat, hogy megszabaduljon az emlékeit. Ha meggondolja magát a vezetõje Hwangbang hozta magával, hogy Bangsamtong többet megtudni az apja.

Átmentek a gyomrában a közösség apja létre azok számára, akik elvesztették ország és a megélhetés. Amikor Jung Tae vezették be a fia az elhunyt, az öregek õrölt körülötte, és átadta a szokásos adományt a halottakért. Volt egy ilyen elsöprõ élményt Jung Tae, hogy oly sok hálás ember.

A három fizetett vezetõ Jung Jae Hwae látogatása, aki azonnal érezte, hogy valami baj lesz vele a pillanatban látta Seol Doo Bang, Wang Baek V, és mi az õ arcát Jung Tae. Megvetette az öreg interferencia.
10/10
Jyj3 2014 febr. 16. - 14:30:10 10/10
(27072/120548)
Spoiler!

[Pexers írni-up] SJT világa: egy turista Shanghai - Ep 10.

Szerzõ: AprilStarr

Mi is feltételezik, Jung Tae nem volt potyautas ebben kirándulás Shanghai. Õ felszállt a hajó rámpa magabiztosan beállítást a látását, hogy a hely, ahol megy, hogy az elsõ alkalommal.
Amint belépett a lábát Shanghai megkapta a nem túl barátságos fogadtatást két honfitársai és a japán. Még Old Man Fly adta a jövevény a gyakorlati alapozó, amit látni és elvárják. A látogató városnézés hozott neki egy tipikus nyilvános show, a Biológiai Sokféleség Egyezmény (Central Business District), és a nem fogadott látni egymást Gaya élén az ellenkezõ irányba, hogy megfeleljen a Hwangbang vezetõje. Korábban õ találkozott és megalázott az inkompetens Yamamoto, akik még nem teljesen átvette Sanghajban a japán.

Jung Tae esett áldozatul egy zsebtolvaj, a pimasz So-so, bár õ kapta vissza mindent, amit elvesztett, hogy ez a pénztárca emelõ. Senki sem fordulni, képes volt, hogy egy alvó helyet éjszakára tõle, bár õ nagyon túlértékelt az ételt evett.
10/10
Jyj3 2014 febr. 16. - 14:27:03 10/10
(27071/120548)
Spoiler!

'Generation of Youth" Kim Hyun Joong Knows Past Of Father

Kim Hyun Joong megtudta az apja Choi Jae Sung múltját.

A 10. epizód KBS 2TV szerda / csütörtök "Generation of Youth" adás február 13-án, Shin Jung Tae (akit Kim Hyun Joong) értesült apja Shin Young chool (akit Choi Jae Sung) 's múlt.

Ezen a napon, Shin Jung Tae akarja, hogy ellenõrizze Shin Young chool halála, és megy, hogy Sanghaj a Machu Dalian. Hwang Bang Pa Sul Doo Sung (akit Choi Il WHA) azt mondja neki a történetet, Shin Young chool múltját, miután Shin Jung Tae.

Sul Doo Sung tartott Shin Jung Tae utcáin Bang Sam Tong és azt mondta: "Az a személy, aki vigyázott a Yakuza és kapott Sanghajban vissza az apja. Azt hittem, hogy kellett csinálni, amit akart, és õ kérte, Bang Sam Tong . akart élni a Chosun emberek, hogy üldözték. Bang Sam Tong kapta regenerálódik, a menekültek, akik elvesztették az ország kezdett álmodni újra. De az apja elhagyta, és a dolgok visszatértek a múltba.

Az ok Sul Doo Sung beszél Shin Young chool múltja, mert azt akarta, hogy blokkolják az Il Guk Hui, aki elment a Shanghai és el akarta hagyni Bang Sam Tong Shin Jung Tae. Sul Doo Sung szavai megerõsítették azonnal. Az emberek Bang Sam Tong megtudja, hogy a Shin Jung Tae a Shin Young chool fiát, és gyûjti, hogy kevés részvét pénzt, és sírt. Shin Jung Tae meglepõdött, hogy ezt a helyzetet ad meglepõdött.
10/10
Jyj3 2014 febr. 16. - 14:23:45 10/10
(27070/120548)
Kim Hyun Joong Fan Meeting & Fan Tours @ Inspiráló Generation Shooting Honlap

Kérdés: változott meg az életed, miután a forgatás a dráma?
A: Én próbálok természetes, hogy ki "Jung Tae". Jung Tae csendes, nem beszédes, ugye jobb ember nálam az életében?

Kérdés: Mi a helyzet a jelenetek?
A: Én vagyok, rendben van, ha van egy kis karcolás az akciójeleneteket. Ennek az ellenkezõje színészek is verték fel, így nem csak figyelni, hogy az én kis karcolásokat. Az utóbbi idõben, már táncolt tükör elõtt otthon, úgy éreztem, furcsa, és még kíváncsi, ha én egy tánc énekes. (Ami azt jelentette, Hyun Joong annyira elmerült a dráma áll.)

Kérdés: (ha egyre verték a jelenetek) ez nagyon fájt?
A: Mi ennek elõkészítésére, és ez nem történik semmilyen baleset. Nekem nincs komoly sérült, ezért kérjük, ne aggódj.

K: Mit jelenet van meg a legtöbb baj?
A: Az elsõ akció jelenet, hogy vettem 2 napig az esõben. (HJ mutatva a plakát) Nézd, ez a fehér gõz körül a vállam a plakát, ez tényleg a testem nem különleges hatást.

Kérdés: Mi a kedvenc jelenet?
A: Én nem is gondoltam, hogy még. Ez sugárzott mindössze 10 epizód eddig, és mi epizód 11-24 mutatni. Várom, hogy a következõ jeleneteket és a mindennapi én cselekszem, gondolok, mint "ez lesz a kedvenc, és a legjobb jelenet."

@ Akira6171 lefordított japán rajongók számlák koreai, és fordítottam, hogy angolra, így lehet, hogy kicsit más, mint Hyun Joong eredeti beszélni.

KHJ Fan Meeting Szöulban [fordítás] 2014/02/15
1) A legkeményebb jelenet eddig harci jelenet Ep1. Kellett csinálni fotózás az esõben nulla fok alatti. A gõz által kibocsátott e test az igazi.
2.) HyunJoong új dal koncepció hasonló a World Cup dalt. Mert az emberek azt mondják, én choreograph nehéz, ezért szeretnék, hogy csinál egy choreograph, hogy mindenki számára könnyen táncolnak együtt.

*** Után a dráma, Hyun Joong felszabadítja album mind a Koreában és Japánban. Azt is tervezi, hogy egy túra. Nagy hírek!

*** 2) jövõ héten lehet, hogy még egy csók jelenet Okryun, amely még nem lõttek.
*** 3.) Mi HJ tesz elõször, amikor õ újra otthon "csak nyissa ki az ajtót", lol

*** 4) HJ látja a lábát a lány, akivel elõször találkozik, mivel annyira szégyenlõs, hogy nem lehet látni a szemét.
Ezt a végét nem értem sajna..
ruca60 2014 febr. 16. - 14:05:58
(27069/120548)
http://www.hancinema.net/olympic-rules-force-kim-yu-na-to-drop-earrings-66046.html
Kim Yu -na, rajta korona fülbevaló által J.Estina, jelent a dobogón, miután megnyerte az aranyérmet a nõi mûkorcsolya versenyt a vancouveri olimpia február 25, 2010. / AP- Newsis
Regnáló világ mûkorcsolya bajnok Kim Yu-na hagyja ki a védjegy "koronát" fülbevaló a 2014 Szocsi téli olimpia. A fülbevaló a J.Estina, az ékszerek márkájú órás Romanson lett azonnali siker, amikor Kim felvette õket a 2010-es téli olimpia Vancouverben.
Ennek oka az, Nemzetközi Olimpiai Bizottság rendeletek, amelyek megtiltják a sportolók támogatása termékeket bárki más, mint a hivatalos szponzorok.
Miután Kim utolsó olimpiai gyõzelem, néhány japán ember követelte Kim kell megfosztották az arany, mert modellek a márka.

Mao Asada Japán keveredett egy hasonló botrány, mert használt szövetek egyik lány szponzorok a jégpálya.
J.Estina mondta a NOB úgy döntött, Kim nem akart, hogy támogassák az ékszert abban az idõben.
De míg ez igaz lehet, õ még mindig adott a márka egy hatalmas lökést viseli, az értékesítési háromszorosára napján a nõi rövid program.
J.Estina vezérigazgatója Kim Ki Mun azt mondta: "A háromféle fülbevaló, hogy Kim viselt rövid, szabad, és ünnepi programok értékesítik, mint a meleg kalács".
Szocsiban a szabályokat fogják szigorúbban alkalmazni. "Azt mondták, hogy Kim nem szabad megengedni, hogy támogassák semmit január 30. - február 30.", mondta J.Estina.

A NOB szigorúan tilos minden olyan reklám, a sportolók nem a hivatalos olimpiai partner, hiszen a londoni játékok 2012-ben.
Ez nemcsak a Samsung, a hivatalos olimpiai telekommunikációs partnere, a nehéz helyzetben. A vállalat célja, hogy támogassák a rendkívül nagy felbontású TV-k mellett az okostelefonok, de ez lehetetlen, mert a rivális Panasonic a hivatalos TV- partner.
Ahhoz, hogy egy hivatalos olimpiai szponzor, a vállalatok fizetnek átlagosan 100 millió USD, ami okot a kritikára, hogy a játékok egyre is értékesíthetõk.