ruca60 2014 febr. 13. - 14:12:29
(26786/120526)
Néhány hír és kép....

http://www.allkpop.com/article/2014/02/lee-min-ho-chosen-as-the-korean-actor-most-desired-for-a-valentines-date-and-kiss-in-thailand#axzz2t8G2L56Y
Színész Lee Min Ho jött ki a tetején egy népszerû thaiföldi felmérés , hogy melyik koreai színész a résztvevõk szeretnének egy Valentin-napi dátumot és csók .
A hivatal Starhaus Entertainment mondta február 12-én: "A kétnyelvû magazin " hidak", ami megjelent a koreai és thaiföldi, felmérést készített "A koreai színész azt szeretné, hogy a 2014 Valentin-nap dátum", és Lee Min Ho jött ki, mint az elsõ számú férfi színész."

Ez a felmérés került sor december 25-január 9. a nagyobb foltok Bangkok belvárosában, mint a Siam Square, valamint a Twitteren. Lee Min Ho volt 22 %-os szavazati lett elsõ helyet a dátum kérdésre.

Ezen kívül, vett 19 %-os szavazati, hogy jöjjön ki a tetején ismét egy kérdés, hogy feltett a résztvevõk melyik koreai színész akartak egy csókot a Valentin-nap . Miután neki volt Hyun Bin 16 %, majd szereplõk Kim Woo Bin, Song Joong Ki, Jang Geun Suk és Kim Soo Hyun.

A képen éppen Új-Zélandon van, sétál az utcán.:) Egy szabadtéri márka fotózásra utazott oda.
ruca60 2014 febr. 13. - 14:04:50
(26785/120526)
Talán meg tudod mondani, hogy itt mit csinál?
ruca60 2014 febr. 13. - 14:04:15
(26784/120526)
De jókat mondott:)))))) Meg is érdemli a dícséretet!
Ami igaz, az igaz:)
10/10
Jyj3 2014 febr. 13. - 13:25:32 10/10
(26783/120526)
FEBRUÁR
13.
[Fotó] Kim Hyun Joong - Lotte Duty Free Weibo Valentin nap Promo [14.02.13]
Hitel: http://weibo.com/lottedfs
10/10
Jyj3 2014 febr. 13. - 10:40:19 10/10
(26782/120526)
[Fordítás] Inspiráló Generation "Jo Dal Hwan adta nagy dicséret" Én nagy tisztelettel Kim Hyun Joong rendben személyiség "
by azi767
Fordította: @ 501wangja

Megjegyzés: nem a teljes trans, csak fõleg a részek JDH dicsérte / talk on Hyun Joong.

Míg iszik Kim Hyun Joong beszélgettünk közötti kapcsolat Jung Tae és Poong Cha, cserélt és tisztázni sok pontot. "Bár nem vér szerinti, de úgy tûnik, hogy egy nagy becsben tartott kapcsolatot (mint a vér r / s). Kommunikáltunk a PD 3 hónapig ebben. Jung Tae és Poong Cha nem a családtagok, hanem azért, mert a Szeretem a lény, hogy össze fog omlani, ha nincs olyan, az összetartozás érzése, így nem voltak párbeszédek, amelyek nem a forgatókönyvet, hogy jött közben a jelenet, amikor Poong Cha meghalt.

Jo Dal Hwan õszintén fejezte ki, hogy jó érzés a jelenet, amikor Kim Hyun Joong, aki járt el, mint Shin Jung Tae sírt, azt is érezte, örül, hogy az értékelés felment. Azt is mondta, "továbbra is, mint a barátok Kim Hyun Joong, miután a dráma véget ér. Bár õ fiatalabb, mint én, de õ kemény, jó személyiség, én tisztelem õt. Ez a barát (HJ) intézkedések, a megjelenés, hogy jött a szív, szóval azt mondja, a környezõ kérdésekrõl / feltételeket is magasabb szintû, mint én, én tisztelem õt ebben az értelemben. "

"Ez nem csak a saját gondolataimat, színészek és munkatársai körülöttünk, vezetõ színészek is adott hasonló értékelést a Hyun Joong személyiségét. Során guesting a 'Cool Kiz On The Block", senior Kang Ho Dong fejezte ki, hogy õ a barátja Hyun Joong. Elõször azt hittem, "Szüksége van ilyen?" de megértettem, (amit KHD jelent), miután találkozott (Kim Hyun Joong). Hyun Joong nézi a világot, nagyon jó betekintést, és kezelni mindent egyformán., és Hyun Joong nem egyszerûen a beszélt csak, akkor a szavakat tettekre. (HJ) Nincs terhet a dolgokat, és nagyon õszinte. megtartja az õ bottomline amikor iszik, nem megy át (hogy magát részeg). Ennyire erõs az emberi érintés is kiadja. "
10/10
Jyj3 2014 febr. 13. - 10:36:22 10/10
(26781/120526)
http://www.youtube.com/watch?v=OE_ckN0MB2Y#t=1

[Videó] Inspiráló Generation Episode 10 Preview
by azi767
10/10
Jyj3 2014 febr. 13. - 10:32:14 10/10
(26780/120526)
.
10/10
Jyj3 2014 febr. 13. - 10:31:22 10/10
(26779/120526)
[Hírek] Shin Jung Tae kap útmutatást Mo Il Hwa az "inspiráló Generation"
by azi767
Forrás: http://ph.celebrity.yahoo.com/news/shin-jung-tae-to-get-guidance-from-mo-074400670.html

A produkciós csapat a KBS 2TV Sze-Cs dráma "inspiráló Generation", a mai napon megjelent fotót a Shin Jung Tae (Kim Hyun Joong), egy teljesen fekete ruhában, ahogy tanult harcmûvészetet.

A fényképeket, Shin Jung Tae látható kap útmutatást Mo Il Hwa (Song Jae Rim), és látszólag hint egy óriási fordulat szempontjából a történet akár a kártyákat. Kim Hyun Joong látható egy komoly pillantást az arcán, ahogy dolgozott keményen tanulási kínai harcmûvészetek. Õ is látta behelyezi a kezét egy fazék forró homok a tanulás az Iron Palm, valamint sparred Mo Il Hwa.

A látvány Kim Hyun Joong összeszorította mindkét öklét szorosan, nem tudta elrejteni a bánat és a düh, amelyeket származó szemét. Nem volt kétséges, szomorú felett halála Poong Cha, aki olyan volt, mint a fáradságot, hogy neki, sajnálom felé társait szekta testvérei, valamint a düh felé Il Gook Hwae. Sem tudta megmondani a megjelenés Kim Hyun Joong, aki pumpált elszántan, hogy volt egy erõs akarat és hit "használja a öklét megoldani mindent."

A folyamat a Shin Jung Tae nõ egy harci gép egyik csúcspontja a dráma. A nézõk is szívesen tudni, hogy Shin Jung Tae elõrehaladtával a harci képességek, miután megkapta a gyámsága Mo Il Hwa.

A produkciós csapat azt mondta: "Az e heti epizód nem csak a funkció közötti harc Mo Il Hwa, és Gaya (Lim Soo Hyang), de a nagy jelenet 1 ellen, több száz harcosok."

"Inspiráló Generation" dalok minden szerdán és csütörtökön 09:55 (KST) a KBS 2TV.
10/10
Jyj3 2014 febr. 13. - 10:29:21 10/10
(26778/120526)
[News] [Spoiler] "Generation of Youth" Kim Hyun Joong mindenkit meglep

Kim Hyun-Joong 's sírás teljesítménye hihetetlen volt.

A kilencedik epizód a KBS 2TV dráma "Generation of Youth" , Sin Jeong-tae ( Kim Hyun-Joong ) sokkolta a hír Poong-Cha ( Jo Dal-Hwan ) halál.

Poong Cha halt meg harc egy csoport férfi késsel üres kézzel a Jeong-tae. Jeong-tae már le, és eszméletlenül a földre, miután elütötte.

Õ vissza néhány nap múlva, és Mo Il Hwa azt mondta neki, nem volt senki, hogy várjon. Átadta neki egy levelet Hwang Bong-sik ( Yang Ik-Joon ).

A levél azt mondta, "Cheong-ae él. Ne add fel rá. Vagyunk elválás, de majd találkozunk valamikor. Találkozzunk újra. Van, hogy bosszút Poong Cha".

Mintha nem tudta elhinni, azt kérdezte Mo Il Hwa a Poong Cha, majd a földre esett a könnyek. Õ kifejezte szomorúságát, hogy elvesztette az asszisztense.

Eközben Jeong-tae úgy döntött, hogy bosszút Poong Cha halálát.
10/10
Jyj3 2014 febr. 13. - 10:26:20 10/10
(26777/120526)
[Cikk] Inspiráló Generation Episode 9 Áttekintés

jóváírás: koreandrama.com
Song Jae Rim észreveszi, hogy a Lim Soo Hyang elvesztette a harcot on Purpose Kim Hyun Joong

A Inspiráló Generation , rész 9, Mo Il Hwa (akit Song Jae Rim 0 észrevette, hogy Tekuchi Gaya (akit Lim Soo Hyang ) elvesztette a harcot a célra Shin Jung Tae (akit Kim Hyun Joong ).

Korábban, Il Hwa és Gaya volt egy kard harc Jung Tae. A Gaya úgy tûnt, hogy nem tudta Il Hwa, abbahagyta a harcot, és azt mondta: "lesz, hogy vessen véget a harc itt." Akkor Gaya ismerte a vereség.

Azonban Il Hwa észrevette, hogy elvesztette a célra Jung Tae. Azt mondta: "Te szereted õt, ugye? Öröm volt harcol veled.

Kim Hyun Joong Wails Over Jo Dal Hwan halála

A Inspiráló Generation , rész 9, Shin Jung Tae (akit Kim Hyun Joong ) siránkozott mint Poong Cha (akit Jo Dal Hwan ) halála.

Korábban Poong Cha vetette magát a banda, hogy megmentse Jung Tae aki elfog a japán. Õ súlyosan megsérült, és végül azt mondta, hogy Jung Tae, aki eszméletlenül feküdt, "tetszett neked."

Késõbb, Jung Tae felébredt, és hallotta a hírt Poong Cha halálát. Õ tört le könnyeit és elkezdett jajgat.

Inspiráló Generation Episode 9 Review: Choi Jae Sung Dies után feltárása titka halálának Lim Soo Hyang apja
Choi Jae Sung Dies után feltárása titka halálának Lim Soo Hyang apja
A Inspiráló Generation , rész 9, Shin Young chool (akit Choi Jae Sung ) meghalt, miután felfedi a titkát a halála Tekuchi Gaya (akit Lim Soo Hyang) apja neki.

Gaya, aki azt hitte, Young chool meggyilkolt apja, elfogták õt, és megkérdezte: "Hol az én temetni?" Young chool azt mondta: "Az Ön neve Gaya, ugye? Arra vár, hogy jöjjön. "Gaya figyelmeztetett:" Én kérem, még egyszer utoljára. Maga ölte meg az apámat? "

Azonban Young chool hanem azt mondta: "" Ölj meg. " Ezek voltak az utolsó szavak, apád azt mondta nekem. Az apja volt, ugyanabban a helyzetben, mint én most. Minden az erek vágták, és a belsõ szervek tele volt vérrel. Õ lett volna a fájdalom, ha nem lett volna a halál. És én megállította õt a szenvedéstõl. "

Gaya volt döbbenve, és megkérdezte: "voltak õk ugyanazok az emberek? Ki támadta meg, és az apám? Te voltál, aki megölte az anyámat is? "Fiatal chool kifejtette:" Az anyád volt az a nõ legjobb barátom szerette. "Gaya kiáltotta," Akkor mondd meg! Aki megtámadta az apa, anya és te? Kérlek, válaszolj! "Young chool azt mondta:" Sajnálom. Fogom megállítani a pokolba innen. Revenge csak akkor vezet egy másik bosszút. Meg kell elengedni, hogy a teher most. Nem akarom, hogy tegye meg a másik pokolba. "

Fiatal chool kérte Gaya megölni, õ volt. Aztán azt mondta: "Meg fogom találni, aki ezt tette veled, és az apám."
10/10
Jyj3 2014 febr. 13. - 10:17:16 10/10
(26776/120526)
[Cikk] Drama OST "Destiny" Craze - Yim Jae-Beom

A "Destiny" õrület a drámákban?
Ugyanezzel a címmel "Destiny" Yim Jae-Beom dalt játszik KBS, míg Lyn dalt játszik SBS. Amikor énekelni teszik a dráma jobban néz ki, és még növeli annak értékelés. Érdekes lenne összehasonlítani a két dal az azonos címet.
kép
Ez a kép is átméretezi, hogy illeszkedjen az oldalon. Kattintson a képre.
Yim Jae-Beom a "Destiny" a KBS "<Inspiring Generation> OST 1. rész mutatja a vonzó hang, amely megfelel a beállítást, a dráma és a kihívást jelentõ helyzetet, hogy a fõszereplõ néz. Yim részt vett Ura különbözõ drámák, beleértve <A King's Doctor>, <City Hunter>, <ember az Egyenlítõtõl> és <A Slave Hunters>. Hangja különösen ragyog drámák középpontjában kemény férfi szereplõk.
Jól ismert dalszerzõ Kim Hyung-Suk felelõs az OST az <Inspiring Generation>. Azt mondta: "Destiny egy dal, mely a harmónia a húrok és a gitár. A kiabálás ének ad felejthetetlen benyomást a hallgatók. "
Úgy tûnik, hogy a kombináció a legjobb énekes Yim Jae-Beom, slágergyáros Kim Hyung-Suk, és <Inspiring Generation> volt a sorsa.
Lyn "Destiny" már kapott sok szeretettel a nézõk az SBS "<You jött a Stars>.
Miután a megjelenése, akkor kapott nagy népszerûsége csúcsán a táblázatot azonnal, és népszerûsége továbbra is. Lyn "Destiny" kezdõdik az akusztikus hangzás zongora háttérrel, és végzõdik Lyn erõteljes hangja. A zeneigazgató Jeon Chang-Yeob aki dolgozott <Painter a Wind>, <Brilliant Legacy> és <Deep Gyökeres Tree> írta a dalszövegeket, és a dalszerzõ JLmuse írta a dalt.
Lyn részt vett KÖLTSÉGEI <Moon Átfogó Sun>, <Protect a Boss> és <My Girlfriend egy Nine-Tailed Fox>. Érzelmi hangja különösen rezonál a nõi nézõk. (Lehet, hogy az ellenkezõje Yim Jae-Beom) a nézõk elképzelni jeleneteket a dráma a hangját, és úgy érzi, az érzelmek, a dráma.
Közben <You jött a Stars> továbbra is kiadja Ura által K.Will, Hyorin, Younha és Huh Gak.
10/10
Jyj3 2014 febr. 13. - 10:09:15 10/10
(26774/120526)
És kjé mindenkinek..
10/10
Jyj3 2014 febr. 13. - 10:08:43 10/10 Előzmény maggi99
(26773/120526)
Jó reggelt!
Már nagyon vártuk ezt a világítótornyot, hogy te is idetalálj a segítségével.
Szép napot neked is, és estére téged is ide hazavárunk..
9/10
offtopic
maggi99 2014 febr. 13. - 07:54:03 9/10
(26772/120526)
Legyen szép napotok,
Vigyázzatok Magatokra,
Mert estére Mindenkit hazavárunk :))
9/10
offtopic
maggi99 2014 febr. 13. - 07:53:20 9/10
(26771/120526)
Jó reggelt :))

Csak egy kávét hoztam, mert futok :))))
Vagyis inkább õ hozta, de gondolom ez nem baj :)))
10/10
Jyj3 2014 febr. 12. - 22:11:32 10/10
(26770/120526)
.
10/10
Jyj3 2014 febr. 12. - 22:11:13 10/10
(26769/120526)
Pihend ki magad,,

Semmi bajom, csak egy kicsit többet emeltem, mint szoktam.

Jó éjt mindenkinek.
7/10
szilvia333 2014 febr. 12. - 20:42:08 7/10
(26768/120526)
Egyszóval szétszéledünk filmet nézni:))

Kellemes szórakozást nekünk !!
ruca60 2014 febr. 12. - 20:41:56
(26767/120526)
Bocsánat, beájultam... Kicsit nehéz nap volt.
Most elolvasom a vetítést.
Morzsa, Neked jobbulást a derekadhoz! Jól eltitkoltad!
Szivi! Nem sajnálod azt az ajtófélfát?...Neked is jobbulást!