10/10
zagika 2015 ápr. 20. - 10:45:57 10/10
(63634/120534)
Drága Morzsa! Ezekkel a kis aranyosokkal mi legyen? Olyan aranyosan úszkálnak ott, õk a hab a kávén.
10/10
zagika 2015 ápr. 20. - 10:41:30 10/10
(63633/120534)
Szép napot , valóban bocsi, hogy így jön ki a lépés, hogy nem találkozunk.Tegnap olvastam mindent amit feltettetek. Csak olyan nagy volt az információ áramlás, hogy mire egyre válaszoltam ti hármat írtatok.
---
Megnéztem azokat a "bakis" jeleneteket, közben a lányomnak és unokámnak is feltettem üzenetbe, hogy õk is lássák. Kórusban nevettünk.
---
JYP Entertainment lemezkiadó ezt kérdezted Évától, ennek vezetõje Park Jin Young. Nagyszerû táncos (Dream High ban láttuk).
Õ volt Rain Jung Ji Hoon tánc mestere. Ezt már a leányomtól hallottam tegnap. Azért lettem hirtelen ilyen okos.
----
10/10
zagika 2015 ápr. 20. - 10:29:06 10/10 Előzmény szilvia333
(63632/120534)
Köszi Szilvike, már tegnap láttam, csak már nem volt idõm reagálni. Jóképû fiú.
10/10
Jyj3 2015 ápr. 20. - 09:36:05 10/10
(63631/120534)
folytatás
Mérgezésrõl LOYALTY

Az én korábbi cikkek írtam, hogy Hyun Joong ellenzõi fog tenni mindent annak érdekében, hogy tedd le. Úgy vélik, Kim Hyun Joong, mint egy nagy veszélyt számukra is õ az õ MS. Mint már mondtam, ha nem tudják, hogy õt le, akkor hozza le az emberek, akik támogatják õt, õ hûséges rajongók, és vigyázz, mert már történik.

Mi ezt a kihívást, hogy az õ hûséges rajongók, és meg kell tartani a szellem ép!

Ez a csend ijesztõ, és nem fogok úgy tenni, mintha én nem látom. Csak meg kell erõsnek és tartani, hogy együtt vagyunk. Hiszem, hogy a rajongók tábora van beszivárgott, már csak azt kell továbbra is éberen mivel sok suttogások vannak terjedtek. Csak össze kell tartanunk, mert tudom, hogy megpróbálják megtörni minket egymástól, csak kapaszkodj, és hagyd, hogy nem!

Nem tudom, ha hallgatott a jó, ami szerintem nem !! LOL Csak tartózkodjanak hallgat suttogások és pletykák amely lassan megmérgezi a rajongók tábora. Tudom, hogy éhesek frissítéseket, de már csak azt kell elviselni egymást, és hagyja, hogy a méreg helyett! LOL!

TEST OF SILENCE

Mi lehet eltérõ véleménye és a közvélemény, azt állítják, hogy miért, de én nem ezt személyesen. Azt hiszem, a Pioneer olvasók már ismert engem is így folyamatosan jön vissza, egymással, például a bizalom már beépített alapítása ezen az oldalon.

Az újak, üdvözlöm az összes fedélzetén Alien Family, kérjük ne sehova, mint mi tanulhatunk egymástól, és azt hiszem fogunk tenni ennek még Hyun Joong az õ MS, nem ígér mégis. Az élet tele van meglepetésekkel!

Lehet én csak megemlíteni a szurkolók, akiket Kim Hyun Joong nyert rémálom igazán meglepõ! Õ gyûlölõk mondták, hogy elvesztette a rajongók! Éppen ellenkezõleg õ is szerzett több! Tehát ne legyen meglepetés, hogy miért is egyre némán zaklatni !! LOL

És ez tény alapján az én WordPress rekordot, mivel augusztus 2014 és jelenleg február-márciusban a skála folyamatosan egyre magas! Ez a hatalom Kim Hyun Joong, hogy nem számít, hogyan vezetik a kincs doboz, még mindig ragyog! LOL! Köszönöm mindenkinek, hogy tartózkodik!

Én továbbra is keresik az igazságosság, amíg ez a rémálomnak vége. Bocsánatkérést, ha nem tudtam írni valamit szórakoztató, mint még! Azt hiszem, hogy túl sok azoknak az évek során, így most mi tedd a vizsgálati csend !! LOL! Mi is csak kell nevetni ki !! És, hogy az én záró beszéde ...

A végsõ mércéje a férfi nem ott állni a pillanatban kényelmet nyújt .... de hol áll idején kihívás és vitát! (Martin Luther King Jr)

"Hyun Joong, hallasz, hogy? Tarts ki és marad MAGABIZTOS!"

LazerKim itt írom
10/10
Jyj3 2015 ápr. 20. - 09:35:10 10/10
(63630/120534)
folytatás
FUTURE ÁLDOZAT

Nézze meg, hogyan agyatlan Choi van? Nem tudva a saját gyermekét, ha õ is érinthet is. Vagy talán mégsem, hiszen õ csak elpusztítása után Hyun Joong! De ez az, amit Choi hozott az életébe, hogy esetleg bejelölni, hogy örökre, ha ez a botrány nem lehet nyilvánosan törlõdik.

A jövõben, az ártatlan gyermek vagy bármilyen jövendõ gyerek a végén, hogy az áldozat ez a botrány creatred által azt a nõt! Nagyon remélem, hogy ez az úgynevezett terhességi lenne tisztázni, mert van egy nagyobb befolyásolná az õ jövõje, ha ezt a kérdést majd csak hagyni feledésbe nem oldják meg azt. És ez az, amiért én nem akarom elfelejteni minden részletet.

Gondolataim is messze a jövõben, de semmi abból, amit már említettem, ez lehetetlen. A befolyásolná ami egy ártatlan embert, mint egy áldozat és egy esetleges gyermeke össze lehet téveszteni a jövõ társadalmának. Milyen kegyetlen ez a Choi hozta egy ártatlan embert!

Ezzel csak azt akarom, hogy mutassa meg, hogyan károsítja Choi tette, hogy Hyun Joong nem is beszélve a karrierje, de még a saját méltóságát, mint egy férfi a jövõben. Hogy remélem, hogy képesek leszünk, hogy segítsen neki visszaszerezni azt, amit elveszített a legtöbb kifejezetten abban, hogy a jövõben családos ember. A legtöbb itt olyan szülõk, így biztos vagyok benne, hogy megérted, mit beszélek.

ACCEPTANCE

Ez a zsémbes csendet hozott sok suttogások és alaptalan pletykák egyszerûen azért, mert a rajongók éhségét frissítések! És így vannak olyan rajongók, akik alapvetõen alkotó történeteket Hyun Joong és Choi, hogy spekulációk folyik, mint a folyó, ezért hadd feküdt a kártyákat itt.

Nyújtására a vita kedvéért, Hyun Joong köt ki Choi a pozitív terhességi amirõl tudjuk, hogy egy teljes katasztrófa! Most már nincs más választása, mint elfogadni nem számít, mennyire utálja azt! Van, hogy támogassa bármilyen Hyun Joong maga dönti el. A remény sosem fogom kapni hallani a magánéletérõl hogy húzza a közönség újra.

De ha ez az úgynevezett terhességi kiderül, hogy negatív, amit soha nem kétséges, biztos vagyok benne, remélem valamit tenni kell itt. Nem kell bosszúálló NO egyáltalán nem! Azt lehet mondani, amit csak akarunk, de nem a fizikai bántalmazás rá, mert mi rajongók csak nézõk. Hagytuk, hogy az igazságosság és a karma, hogy ezeket a lépéseket. Én csak abban a reményben, a helyes lépés a KHJ táborban kell hozni, és hagyja, hogy az igazságosság hozza roll.

Még mindig marad álláspontomat, soha nem hiszem Choi terhes ahogy már mondtam, ha valaha õ Ekkor már kellett volna a médiában. De hol van? Hidding valahol vele együtt LIES ?? Nem kétlem!

Saját motívum akarja tudni, hogy személyazonosságát még csak a nevét, hogy minden esetben, hogy Hyun Joong lehet találni a nõt, akit végül feleségül, vagy bármilyen nõt, akit lehet, az, én nem akarom ezt a nõt kell címkével a nyilvánosság mint Choi, ez csak akkor, semmi több.

Jövõ reménysége

Ha az emberek a SK könnyen hisznek szemetet hírek, ezek nem könnyen elfelejteni a botrány. History tudja mondani azt hiszem, hogy még azok a hírességek, akik nem követtek el, amit azzal vádolták õket, marad tétlen a lime fény SK. Kim Hyun Joong az õ nagyszerû elveszett és nem az õ

Azt hiszem, meg tudjuk oldani a karrierjét, hogy visszaszerezze a jövõben, hogy a rajongók sokat tehetnek. Ez csak egy kérdés, a gazdasági elvet kereslet és a kínálat. Vagyis ha van igény, ezért ott kell lennie a kínálat. Mi kell arról, hogy óriási az igény, hogy a termelõk a kínálat, hogy a kereslet révén Kim Hyun Joong, hogy újra a színpadon. Meggyõzõdésem, vissza fog térni, még erõsebb, mint valaha, miután MS.

Mi aggaszt engem a legjobban az életét, mint egy emberi lény, és az õ méltóságának a jövõben, hogy lehet még fájdalmasabb, hogy Hyun Joong rosszul bánt a saját hazájában. Lehet, hogy magányos legyen távol a alulról, de semmi sokkal jobb, mint az, hogy egy olyan helyen, ahol õ szeretett, nourtured és respectred. Elhagyta valamit Japánban és jön vissza érte!

Nagyon remélem, hogy Hyun Joong lesz megtalálni a megfelelõ nõt, õ maga, akit lehet szeretni bizalom és rávenni, hogy büszke. Bárki, aki Hyun Joong helyzete olyan, a fájdalom, de ezek csak átmeneti set hátukon. Van egy két évvel MS elõtte és ott meggyógyul, és lesz újra együtt erõsebb, mint valaha, mi vár rá!
10/10
Jyj3 2015 ápr. 20. - 09:33:41 10/10
(63629/120534)
Ez a blog SITE utóbbi kizárólag KHJ rajongók csak
Keresve a választ
A március 17 feladtam egy fellebbezés KHJ tábor, hogy kiadja a nyilatkozatot tisztázása ami erre az úgynevezett prenancy, ha valaha is egy legit PT és a DNS azután született, hogy a média közötti játék Kim Hyun Joong szülõk és Choi. Egy egyszerû negatív, pozitív vagy MIA még részletek nélkül minden Keresek egy választ, mielõtt bármi más.

Mint emlékszünk a február Choi volt hajlandó venni a egészségügyi szûrõvizsgálat által kért Kims. A Kims interjúban asszony Kim kijelentette, hogy Choi csak bemutatott néhány ultrahang képet, ha név nélkül dátuma bármilyen orvosi info nélkül. Jobb után Kims interjúban, Choi ügyvédje dokumentumokkal igazolták Choi úgynevezett terhességi amely nem is hiteles, és kérte a magánélet, ami csak hillarious!

Ez a botrány tört ki a február 22 és ez már majdnem 2 hónapja, és még mindig nem hallottunk semmilyen frissítést. Mint már említettem elõzõ cikkemben, ha Choi vette fel a vizsgálat, és kiderülne, pozitív tudta róla karakter õ lett volna a média ugrált, hogy közölje vele legit terhesség! De semmi ilyesmi kiderült! Az mit jelent
TEST VAGY NEM TEST
Mindannyian nõ itt, és mindannyian tudjuk, hogy nem kell várni a 9 hónapos, csak hogy erõsítse eredményeket, ha az úgynevezett terhességi negatív vagy pozitív, és hogy Hyun Joong felelõs, akár nem. Már van extablish, hogy jogos PT és DNS talán biztonságban kell venni a terhesség alatt, hacsak nem õ hiányzik!

Számomra ez elõtt fontos, mint bármi más, hogy képes legyen a dolgokat, és tudni, hogy pontosan hol Hyun Joong állni ebben a helyzetben, hogy tudjuk, hogyan tudunk neki segíteni. Ugyanakkor azt is felkészülünk kimenetelétõl függetlenül, és bármilyen Hyun Joong kell döntenie.

Ez az ügy lehet a személyes adatok védelmét, sajnos ebben a kérdésben hozta, hogy a média, hogy lett egy közérdeket. Nagyon fontos, hogy az eredmények ennek az úgynevezett terhesség ismertté a nyilvánosság, mert ez nagyobb befolyással Hyun Joong jövõjét, hogy egyetért-e velem vagy sem, ez a valóság.
Visszaverõdés

Ha ez az úgynevezett terhességi végeredmény nem ismert a nyilvánosság, itt van lehetõség közös befolyásolná az ilyen helyzetekben a közéleti vagy celeb, mint például:

1.) Eljön majd az idõ a jövõben õ lesz végül megtalálja a megfelelõ nõt neki, és feleségül akarja venni. Majd a szülei tudják elfogadni õt a családi tekintve hogy a kultúra és tudván, ez a botrány által indított média a közvéleményt, hogy a nyilvánosság számára sem törlõdik?

2.) a nyilvánosság szeme, aki nõ akart feleségül, az elsõ kérdés lehet: "Ez Choi? Vajon ezek a gyerekeit?" Van egy lehetõség, hogy a jövõbeli felesége akárki is lehet lehet ide sorolva Choi!

3.) Õ egyértelmûen kijelentette, hogy nem fog elvenni, hogy õrült! Késõbbi feleségével, hogy behívja nem számít, mit, és ez az igazi szerelem. Mi a helyzet a jövõben egyre nagyobb gyerekeknek, hogyan érzik magukat? A gyerekek valószínûleg kérdezitek: "Ki Choi? Apa azt, hogy a nõ, akit megvertek?"

4.) Ha Sajnos köt ki Choi, annál több katasztrófa van! A gyerek valószínûleg kérni "Apa miért verte anya? És anya miért teszi tönkre apa karrierje?" Choi egy ilyen méreg minden férfi életében! Ki lehet õ a következõ áldozat? Kíváncsi vagyok!

Ez a botrány az egész interneten, és maradnak ott a leghosszabb ideig, ha nem örökre! Internet még tovább fejlõdnének az idõ Hyun Joong napjainkban egyre nagyobb gyerekeknek. Nem tudom elképzelni, ezek a gyerekek fogják olvasni azok, trash hírek tele hazugságot az interneten!

Hogy egyik azoktól a média is vették az oldalán, vagy megvédte õt. Hogyan Bárcsak azok a szemetet hírek és cikkek szemetet lehet törölni örökre!
10/10
offtopic
Jyj3 2015 ápr. 20. - 09:25:24 10/10
(63628/120534)
Ez a videó fent van a YT-n már láttam, nem mai....nem találtam benne semmi olyant ami tetszene.
10/10
offtopic
Jyj3 2015 ápr. 20. - 09:22:11 10/10
(63627/120534)
Jó reggelt!
Akkor az a lemaradt kjé...

Évi! Lécci ne az oldal linkjét tedd fel, mert így nincs idõ keresni, hanem a cikket vedd elõ, és azt a linket tedd fel.
És ne hari, de fogalmam sincs ki az a Yip.
Biztos nagyon tudatlan vagyok, és a többiek tudják...

Japánban évi 5-6 ezer földrengés van, de szerencsére kicsik...Az új építkezések már földrengés biztosak, de bizony nagyon sok régi épület van, mint láttuk a korábbi tragédiákban.
A szökõár ellen nem nagyon van mit tenni, mert az egész ország egy sziget, csak imádkozni lehet, hogy ne legyen..
Én még ennek ellenére is ha nem itt élnék, csak ott szeretnék..

Remélem Ruca is jól van, most talán nincs nagy front.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 ápr. 20. - 08:59:13 10/10
(63626/120534)
Mozgolódik a családom, mennem kell. Délután leszek. Addig is további szép napot.
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 20. - 08:58:08 10/10
(63625/120534)
YIP-et én a Dream High-ban ismertem meg. Nagyon provokáló videói vannak. Ennek ellenére csípem a pasit. Most beszóltak neki itt olvasható a hírekben: http://xiaolongimnida.hu/
Nem találom máshol a videót, ide van beágyazva nézzétek meg.
http://www.microsofttranslator.com/BV.aspx?ref=IE8Activity&a=http%3A%2F%2Fwww.soompi.com%2F2015%2F04%2F11%2Fpark-jin-youngs-whos-your-mama-mv-is-an-ode-to-the-booty%2F
Nekem tetszik. A válasz is amit adott.
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 20. - 08:38:01 10/10
(63624/120534)
Örülök azért, hogy nem japánba születtem. Megint földrengés volt. Én csak egy egész picikét éltem át kb. 2 éve.
http://www.origo.hu/nagyvilag/20150420-foldrenges-volt-japan-deli-reszenel.html
Körülnézni viszont nagyon mennék.
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 20. - 08:32:08 10/10
(63623/120534)
Szia Morzsa! Láttam már a Gost-ot kb. 2 éve. A férjemmel akartam már tavaj is megnézni, meg az idei nézések alatt is megnézni, csak nem állt kötélnek. Úgyhogy egyedül álltam neki újból, mert épp elõ lett véve az a vinyóm, és megláttam, megkívántam.)))) Na belenézett, ekkor meg már látni akarja.
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 20. - 08:27:01 10/10
(63622/120534)
Úgy látszik ma nem megy nekem. A képzeletekre bízom!
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 20. - 08:25:32 10/10
(63621/120534)
Nem tudom miért maradt le a kávé, tea. Pedig beszúrtam. Remélem most odateszi. Ha nem képzeljétek el.))))))
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 20. - 08:22:36 10/10
(63620/120534)
Sziasztok szép napot!
10/10
Jyj3 2015 ápr. 19. - 21:59:01 10/10
(63619/120534)
Aludjatok jól, én is felmegyek még egy kicsit filmezek, ha bele nem alszom.
Nagyon sok hírem maradt, nem tudom holnap mennyire lesz rá idõm..

Jócca.
10/10
offtopic
Jyj3 2015 ápr. 19. - 21:56:33 10/10
(63618/120534)
Na itt vagyok.

Szilvi! Elfelejtetted bevenni a Cavingtonodat, vagy a Bilibilodat)))

Ez 1926 ban készült kép Japánban, a másik 1989 ben..

Ezt nem te fogod eldönteni, hogy újjá születsz vagy nem..legfeljebb ezért is bûnhõdni fogsz, hogy most ilyent mondtál)))))
De attól függetlenül jól kitaláltad.. Csak Izauráskodhass...

Nem csak por alkoholt tettem bele, hanem még egyéb csodaszereket is, nem publikus, majd csak a hatásról írj!!

Felételezem, hogy nem érezhetõ a szilikon ha hozzászokik a hordozója.

A Ghost nagyon jó sori, majd kezd elõrõl az emberrel))) nem bánod meg...
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 19. - 21:53:02 10/10
(63617/120534)
Holnap találkozunk!

Jó éjt mindenkinek!
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 19. - 21:45:22 10/10
(63616/120534)
OK! Szép álmokat!
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 19. - 21:41:10 10/10
(63615/120534)
Tényleg olvastam, hogy feltalálták már az instant, porított alkoholt! Nálad biztosan belecsempészték a tea alkotóelemei közé stikában. Csak, hogy feldobjon!))))
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 19. - 21:38:24 10/10
(63614/120534)
Lassan, de biztosan. Hát én mondjuk, pont a Gost-nál bele is pusztultam volna a várakozásba 1 hétig. Tudtam, hogy tetszene neki, ha belenézne, de nem akarta. Ismerem már elég régóta, a film nézési szokásait is, de nem akarja beismerni, mert egy férfinál ez elképzelhetetlen. Olyan, mint segítséget kérni valamiben. Ez egész egyszerûen nem szerepel a férfi ismérvei között.))))Biztosan azért szeretem a koreai sorozatokat, mert ott bezzeg még sírhat is egy talpig férfi.
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 19. - 21:30:03 10/10
(63613/120534)
Tudom sajnos. De engem meg az zavarna, hogy tudom, hogy idegen anyag van bennem. Itt nem kifejezetten a platina kiegészítõket értem amit töréseknél alkalmaznak, hanem a szilikonokra.
7/10
offtopic
szilvia333 2015 ápr. 19. - 21:27:44 7/10
(63612/120534)
Kezdek laposakat ásítgani, a forró zuhany megtette a hatását.Még hallgatok egy kis zenét de nemsokára beveszem magam a paplan alá.
További szép estét mindenkinek !!!!!!!!!!!!!!!!!
7/10
offtopic
szilvia333 2015 ápr. 19. - 21:25:44 7/10
(63611/120534)
Hogy van e alkohol tartalma,azt csak az tudná megmondani akitõl kaptam)))
7/10
offtopic
szilvia333 2015 ápr. 19. - 21:24:14 7/10
(63610/120534)
Igen,még a Still marry-vel bírkózom,és nem tudom mikor tudom folytatni,mert apukám már holnapra is megtervezte a napunkat))
Akkor gyõztél!!!
Imádtam Ghost-ot !! Ahogy kijött egy felirat,már hagytam mindent,csapot,papot,törlõrongyot,és néztem!!!
A 9-es rész jön majd nekem,de remélem a jövõhéten csak be tudom fejezni.
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 19. - 21:08:59 10/10
(63609/120534)
Biztos, hogy nem fügebor az a fügetea?)))))
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 19. - 21:07:23 10/10
(63608/120534)
Szilvi! Még mindig a Still maryt nézenéd, ha néznéd? Én elkezdtem a Gost-ot. Könyörögtem az uramnak ,már többedszerre, hogy nézze velem. Nem, nem. Hajthatatlan volt. Ma a 6. részbe belekukkantott azt mondja ezt majd Õ is megnézi, de az elejétõl! Na ilyen egy férfi!
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 19. - 21:01:09 10/10
(63607/120534)
Hát ha választani lehet, mondjuk pondró én sem lennék! De a Te magyarázatod, nagyon tuti!)))))
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 19. - 20:58:39 10/10
(63606/120534)
Édesem nem tudtad, hogy koreában elõnyt jelent a nagy fül? Mintha szerencsét jelentene, de ebben nem vagyok biztos. Nekem is volt osztálytársam akinek olyan hibái voltak az arcán, hogy megkérdeztük tõle, hogy miért nem mûtteti meg és azt mondta ez náluk családi vonás. Pedig megengedhette volna magának Õ is.
7/10
offtopic
szilvia333 2015 ápr. 19. - 20:58:02 7/10
(63605/120534)
Mint már régebben is említettem,és írtam,én a halálom után ha választhatnék,nem szeretnék újjászületni,még akkor sem ha egy királyi családba születhetnék!!
Takarítónõ akarok lenni a mennyekben,vagy a pokolban!!
A mennyekben felhõket subickolnék,és jönne az esõ,a pokolban meg el tüzelgetnék))
Mindkettõben nagy szakmai gyakorlatom van!!!
7/10
offtopic
szilvia333 2015 ápr. 19. - 20:54:37 7/10
(63604/120534)
Európában egy cirkuszban,vagyonokat keresne ezzel a "mindennapi" mutatvánnyal!!
Illetve: Kereshetett volna,elnézve hogy a kép,bizony nem most készült))
Régmúlt idõk hétköznapi hõse !!!!!!!!!!!!!!
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 19. - 20:54:18 10/10
(63603/120534)
Én már végeztem vele. Jó filmezést. Jó is hinni a reinkarnációban. Csípem amikor a sorozatokban azt emlegetik, hogy az elõzõ életemben biztosan megmentettem az országot! Azt viszont nem amikor azt mondják, majd a következõ életemben megbûnhõdöm érte.(((((
7/10
offtopic
szilvia333 2015 ápr. 19. - 20:50:20 7/10
(63602/120534)
A lelke bizonyára gyönyörû,még az a kis kancsalság is elmegy,viszont most elõször mondom azt hogy ide egy icipici szépészeti korrekció nem ártana Füll ügyileg!! Fõleg ha anyagilag meg is engedhetné magának.

Van egy ismerõsöm,pont ilyen fülei voltak,vannak.Szegénynek volt is belõle baja gyerekkorában elég,a "szeretõ" osztálytársai miatt))
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 19. - 20:48:54 10/10
(63601/120534)
Nekem tetszik. A füle tényleg kicsit nagy és eláll, pont ezen a képen, de én a másikat a 2PM-es Taecyeont nem csípem. POnt az elefántfülei miatt is. Ki érti ezt? Azért ez klassz rész, nézzük meg!
http://indavideo.hu/video/Dream_High_OST_-_Dream_High_hun_sub
És ahogy Wooyung táncol azt nagyon csípem. Õ szintén 2PM-es. Kár, hogy nincs több filmszerepe.
https://www.youtube.com/watch?v=3pBySQpWtBA
7/10
offtopic
szilvia333 2015 ápr. 19. - 20:45:27 7/10
(63600/120534)
Már napok óta nem szagoltam alma páleszt)))
A Füge tea lesz a ludas!!
Fent említett videót,pedig már több alkalommal is megnéztem,csak elfelejtettem közölni.
10/10
offtopic
Jyj3 2015 ápr. 19. - 20:40:57 10/10
(63599/120534)
Akár tesók is lehettünk az elõzõ életünkben))))))
Na megnézem a 6.ik részt, mert addig a konyhában tettem rendet..

Hozzák a vacsorát is..
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 19. - 20:35:41 10/10
(63598/120534)
Többször bebizonyosodott, hogy nagyon egyformán gondolkodunk.))))) Tényleg nem sokat találkozunk Zagikával(((((
Olyan így mint a keresztrelytvény, csak néha van közös találkozási pont.)))))
10/10
offtopic
Jyj3 2015 ápr. 19. - 20:33:29 10/10
(63597/120534)
Én nagyon igyekszem, de nem tudok vele megbarátkozni.
Jó színész, de nekem nagyon csúnya, és zavar hogy annyira kancsal.

Írjatok róla sok szépet, és jót, hogy gyorsabban megszeressem.)))
És a fülei????
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 19. - 20:32:22 10/10
(63596/120534)
Lehet, de akkor is elszomorító az ilyen.
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 19. - 20:31:11 10/10 Előzmény Jyj3
(63595/120534)
Tényleg jó volt, meg milyen segítõkészek. Az elsõ hapsi majdnem ráfekszik, egy másik meg az asztallal együtt akar segédkezni.
10/10
offtopic
Jyj3 2015 ápr. 19. - 20:28:21 10/10
(63594/120534)
Beteg emberek, és pénz orientált orvosok mindig lesznek, ezen már ne is csodálkozzunk.
Magyar énekes nõ is volt, aki hatalmas melleket csináltatott magának, aztán mikor bele akart pistulni a hátfájásba, akkor vissza az egészet. Nem kell messzire menni "fura " emberekért..hogy szépen mondjam.
10/10
offtopic
Jyj3 2015 ápr. 19. - 20:24:37 10/10
(63593/120534)
Ejnye bejnye te lány))))))))már kétszer feltettem, megint az a sok almapálesz))))))))))
18.42 nél van, de csak ha nevetni akarsz..

Évi! Én is azért írtam Zagikának, hogy meg tudja keresni ha érdekli, mert tényleg mindegy mi a rendes neve.
Remélem nem haragszik érte, de úgy látom szerencsére nem sértõdõs..

Kár hogy mire jövünk, õ elmegy..
7/10
offtopic
szilvia333 2015 ápr. 19. - 20:24:01 7/10
(63592/120534)
Elrobogok a zuhany alá,majd jövök)))))))
7/10
offtopic
szilvia333 2015 ápr. 19. - 20:22:49 7/10
(63591/120534)
Egyes orvosok azért csinálják ezt,mert a beteg ehhez ragaszkodik.Ha nemet mondana akkor egy másik kollégája majd megcsinálja,de akkor már az a pénz miért ne legyen az övé.
Ilyen egyszerû ez!!
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 19. - 20:22:46 10/10 Előzmény Jyj3
(63590/120534)
Csípem ezt a fiút! Úgy ahogy van.
7/10
offtopic
szilvia333 2015 ápr. 19. - 20:20:03 7/10
(63589/120534)
És Hyun,Most!! = 158,960

Szóval klikkelgetek amíg enged!!
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 19. - 20:19:23 10/10
(63588/120534)
A németeknél is. A héten olvastam az origón, hogy egy férfi kb. 4kg-osra növelte a péniszét szilikon injekciókkal. Igaz, hogy használni nem tudja rendeltetéssszerûen tehát szexelni nem tud vele, de megcsinálták neki. Az elõbbi plasztikás csajnál kerestem volna a hírt, de már nem találom. Volt róla kép is. Már nem találtam, meg nem is tudom, hogy milyen hírek között keressem. Szerinted normális orvos elvállal ilyesmit? Vagy az a nemnormális csajnak akinek vödör méretû mellei vannak, mert így tetszik magának, szerinted miért csinálják ezt az orvosok? Agyrém.
7/10
offtopic
szilvia333 2015 ápr. 19. - 20:18:28 7/10
(63587/120534)
Hyun = 158,955
(Most)
7/10
offtopic
szilvia333 2015 ápr. 19. - 20:15:26 7/10
(63586/120534)
Magtaláltam!!! Nyomogatok!!!!
Elfelejtettem,hogy kategóriás ez a szavazás,szóval megvan !!!
7/10
offtopic
szilvia333 2015 ápr. 19. - 20:13:26 7/10
(63585/120534)
A szavazós link bejött,de Hyunt már nem lelem,viszont klikkelgetek JaeJoong-ra !!
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 19. - 20:10:55 10/10
(63584/120534)
Tényleg lassulunk megint. Ez a derékfájás mindennapos dolog már több évtizedes, de van amikor jobban. Igaza van Morzsának, az állás nagyon ront a helyzeten. Viszont néha kikerülhetetlen.
7/10
offtopic
szilvia333 2015 ápr. 19. - 20:09:43 7/10
(63583/120534)
Annyit még kibírok,mutasd hol van!!
7/10
offtopic
szilvia333 2015 ápr. 19. - 20:08:18 7/10
(63582/120534)
Éva!!
Pénzért minden vehetõ,még orvosi etika is,Kínában meg fõleg.
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 19. - 20:06:18 10/10 Előzmény zagika
(63581/120534)
Nekem mondjuk annyira nem jön be. Kutakodhatsz, de minek is? Mindenki úgy ismeri, hogy Se7en, így fog szerepelni továbbra is mindenhol ahol róla fognak cikkezni. Így lett közismert, a rendes nevét gondolom csak a szülei tartják nyilván.
10/10
offtopic
Jyj3 2015 ápr. 19. - 20:05:17 10/10
(63580/120534)
Amit én ajánlottam az 2 perces.... de pihentesd...
7/10
offtopic
szilvia333 2015 ápr. 19. - 19:58:21 7/10
(63579/120534)
Éva: Akkor még mindig gyötör az isiász?, Részvétem!!

Morzsa: Nem tudom rávenni magam filmnézésre,de nem azért mert nem akarom,hanem mert elkezdem,és kezd a szemem homályosodni,a pillám meg elnehezedni.Itt olvasgatni még oké,de ma inkább a tv)) Front van,hiába gyógyteázom nem tudom kikerülni az elkerülhetetlent))Nézz filmet helyettem is.

Majd még be be nézegetek hozzátok,de most a Fórum már megint átment ragacspapírba,nálam legalábbis.
Kint tombol a hideg szél,talán annak is köze van hozzá.
10/10
Jyj3 2015 ápr. 19. - 19:53:53 10/10
(63578/120534)
https://pbs.twimg.com/tweet_video/CCuFsluUgAAOrI2.mp4
[OTHER TWITTER] GYÖNYÖRÛ GIF A #KIMJAEJOONG #WAITINGFORJAEJOONG
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 19. - 19:53:08 10/10 Előzmény Jyj3
(63577/120534)
Hát szerintem is szinte rá sem lehet nézni. Annyira visszataszító lett. Nincs egyébként alsó korhatára a dolognak? A csontok még alakulnak ilyenkor. Egyébként én az orvosokat is kérdõre vonnám ilyenkor.
10/10
offtopic
Jyj3 2015 ápr. 19. - 19:47:31 10/10
(63576/120534)
Ez a derék fájósoknál így van. menni könnyebb, mint álldogálni.

Azt hittem ma tudsz jönni, mert reggel azt írtad. Igaz, én is azt hittem hogy sokat benézek majd, aztán jöttek a gyerekek, babadajka volt, és elment a nap nagy része.
Most megnézem a 6.ik részt, mert nagyon kíváncsi vagyok, utána benézek hozzátok még..
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 19. - 19:38:08 10/10
(63574/120534)
Köszi. Kicsit fáj még a derekam, de ehhez már hozzá vagyok szokva. Tegnap este már a legkisebb mozdulat is nagyon fájt. Pedig nem szoktam elhagyni magam. Alig bírtam ellazítani a derekam, hogy pihenni tudjak, de sikerült nagynehezen. Hirtelen sok volt a menés, de inkább az ácsorgás. Az jobban kikészíti a derekam.
7/10
offtopic
szilvia333 2015 ápr. 19. - 19:34:01 7/10 Előzmény Jyj3
(63573/120534)
Borzalmas!!
Hasznosabb dolgokra is költhette volna a szülei pénzét!!
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 19. - 19:32:13 10/10 Előzmény Jyj3
(63572/120534)
Én biztosan egy rossz ember vagyok. Nekem eszembe sem jutna, hogy meg kéne bocsájtani azoknak akik miatt meghalt illetve akik megölték a gyerekemet. Bele sem akarok gondolni az ilyen történetbe, de akárhogy forgatom a dolgot nem látok lehetséges okot, hogy rá tudjanak venni.
7/10
offtopic
szilvia333 2015 ápr. 19. - 19:30:59 7/10 Előzmény Éva Vidéki
(63571/120534)
Szia!

Jobban vagy ???
10/10
offtopic
Jyj3 2015 ápr. 19. - 19:29:44 10/10
(63570/120534)
Nézd meg a 18.42 os 2 perces vidit, ha nevetni akarsz..
7/10
offtopic
szilvia333 2015 ápr. 19. - 19:27:37 7/10 Előzmény Jyj3
(63569/120534)
Én szeretem a savanykás cuccokat,szóval nekem jöhet!!!
10/10
offtopic
Jyj3 2015 ápr. 19. - 19:25:57 10/10 Előzmény Éva Vidéki
(63568/120534)
Megjavult amid fájt??
Kipihented magad??
10/10
Jyj3 2015 ápr. 19. - 19:16:56 10/10
(63567/120534)
15 éves lány számtalan plasztikai mûtétjével az internet új sztárja Kínában

Egy nagyon fiatal kínai lány, Li Enxi (15) Zhengzhouból, Henan tartományból ezernyi és átfogó plasztikai mûtétje után úgy tûnik megállás nélkül tölti fel - néha "kicsit" Photoshopolt - képeit a kínai közösségi oldalakra amivel persze nem kis vitát gerjeszt internetes körökben. 24 BRUTÁLIS KÉP!
http://pekingikacsa.blog.hu/2015/04/11/15_eves_lany_szamtalan_plasztikai_mutetjevel_az_internet_uj_sztarja_most_kinaban

Egyesek olyan szépnek találják, hogy kommentjeik szerint "szinte rá sem lehet nézni", míg mások megrettennek a látványtól és mindennek lehordják a lányt és a szüleit is. Persze Lit nem kell félteni, visszavág az õt támadóknak. Elég csípõs a nyelve, már csak azért is mert sokan a kínai mitológia egyik szereplõjéhez hasonlítják, a Fehér kígyóhoz, aki ezer évig kígyóként élt, majd utána csodálatos szépségû, fehér ruhát viselõ nõvé született újjá.

Read more: http://pekingikacsa.blog.hu/2015/04/11/15_eves_lany_szamtalan_plasztikai_mutetjevel_az_internet_uj_sztarja_most_kinaban#ixzz3XmCYp6UE
10/10
Jyj3 2015 ápr. 19. - 19:14:07 10/10
(63566/120534)
[PROGRAMAJÁNLÓ]
10/10
zagika 2015 ápr. 19. - 19:14:00 10/10
(63565/120534)
Na mindegy majd meglátjuk mikor elkezdik. Jó éjt most már valóban megyek.
10/10
offtopic
Jyj3 2015 ápr. 19. - 19:10:53 10/10
(63564/120534)
Az óra a mi idõnket jelzi. Gondolj csak bele, itt este 7.ig szavazhattál, az óra is így mûködött..most is így lesz.
Majd holnap szavazunk...
10/10
Jyj3 2015 ápr. 19. - 19:08:44 10/10
(63563/120534)
Lehet Kimchi használható a Battle elhízás? Új kutatások szerint igen
Nyolc héttel Kimchi találták, hogy javítsa a gén expresszióját a metabolikus utak és immunitás a elhízott betegeken

Erjesztett kimchi nyújthat érdekes módszer segít az emberi anyagcserét, sugallja egy új tanulmány a kutatók Dél-Koreában.

Fermentált Kimchi tartalmaz lactobacillus , egy hasznos baktérium, amely szintén megtalálható a joghurt, és azt találtuk, hogy pozitívan befolyásolja számos emésztési problémák és bakteriális fertõzések.

Egy tanulmány szerint a kutatók Dongguk Egyetem és ChunLab Inc. a Szöuli Nemzeti Egyetem, a tudósok megállapították, hogy egy nyolc hetes diéta napi Kimchi fogyasztást járt egy jelentõs változás a véleménynyilvánítás szintjén számos gén "kapcsolatos metabolikus úton immunitást, "szerint a tanulmány a Journal of Molecular Nutrition és Élelmiszer-tudományi .

Erjesztett kimchi, több mint friss Kimchi, kiderült, hogy készítsen egy jelentõsen csökkent az aránya kétféle bélbaktériumok - Firmicutes hogy bacteroides - a lakosság 24 elhízott koreai nõk, és kimutatták, hogy növeli az anyagcsere aktivitása.

A tanulmány szerint: "Elképzelhetõ, hogy a fogyasztás erjesztett kimchi lehet közvetlenül vagy közvetetten befolyásolja az emberi gének kifejezõdését kapcsolódó anyagcsere és az immunitás utak vagy közvetve befolyásolhatják az anyagcserét azáltal, hogy megváltoztatja a mikrobiális összetétele."

Fogyasztása az erjesztett kimchi is járt pozitív hatások génexpresszió kapcsolódik forgalomban, az emésztést, és a vérnyomást.
10/10
zagika 2015 ápr. 19. - 19:08:42 10/10
(63562/120534)
Nem jól nézem? Koreai idõszámítás szerint 20-án este 7 (19) órakor kezdõdik az új szavazás. Azaz nálunk 20-án déli 12 óra. Rosszul tudom? Náluk most éjjel 2 óra van.
7/10
offtopic
szilvia333 2015 ápr. 19. - 19:04:10 7/10
(63561/120534)
Itt leszünk !!!!!!!!!!!
7/10
offtopic
szilvia333 2015 ápr. 19. - 19:01:18 7/10
(63560/120534)
Besz..sssssssssssssssssssssssss !!!!!!!!!

Na ezért szeretem én a kényelmes cuccokat!!
Esetleges elesésnél nem fenyeget Ez a veszély,és nekem amúgy sem akadna aki ennyire védené a becsületem))))
10/10
offtopic
Jyj3 2015 ápr. 19. - 18:59:34 10/10
(63559/120534)
Most látom, csak holnap este 7-kor kezdõdik a szavazás, úgy hogy lesz erõd, ha most elkezded gyûjteni))))
10/10
Jyj3 2015 ápr. 19. - 18:56:24 10/10
(63558/120534)
Rajongók Help JYJ tagja szünet TV Bojkottálták

Több mint 200 lesújtására tizenéves lányok és fiatal nõk gyûltek EBS központja Dögök-dong Dél Szöul hétfõn, hogy JYJ Kim Jun-su a színpadon. Õ ellátó EBS "zenei show. Ez volt a ritka kivétel, hogy a szokásos indie felállás, tette lehetõvé a tartósan JYJ rajongók. Mivel Kim szólóalbumot márciusban, a rajongók az írást kéréseket az EBS honlapján, hogy õt a sorozatban. A háttérben a keserû viszály JYJ és SM Entertainment. Három tagja SM legjobb gyártott combo TVXQ Split és alakult JYJ 2009-ben SM Entertainment azóta használják a pofon, hogy blokkolja a JYJ a TV látszat. 2013-ban a Fair Trade Commission találtak SM Entertainment bûnösnek zavarja JYJ a showbiznisz tevékenységek és megparancsolta, hogy megállítani, de semmi nem változott. Az elmúlt hat évben n JYJ tagjai nem voltak láthatók a földi vagy kábel TV zenei elõadások.

Kim Jun-su Kim Jun-su
De amikor 700 álláshely JYJ rajongók jöttek fel EBS honlapján, a termelõk a show úgy döntött, hogy meghívja Kim.
A megdöbbentõ 55.055 embert alkalmazott a 75 rendelkezésre álló jegyek.

JYJ rajongók készített eledel a stáb, és a kínai tinédzserek könyörgött egy esélyt, hogy nézze állva ha kellett.
Kim énekelt hét dalt 90 perc alatt.
"A múltban nehéz volt, mert nem volt túl sok mutatja elvégzésére, de most már semmit," mondta. "Anélkül, hogy TV nehéz anyagi tartani felszabadító albumot, de én keményen dolgozik egyébként."
Hangzik egy szürreális megjegyzését egyik legnagyobb K-pop csillag, egy ember képes elkelt 50.000 jegy.

"Õk nyertek" t próbálja, hogy megszünteti a TV show, akkor õk? " kérdezte az egyik rajongó, aki közel állt a síráshoz.
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 19. - 18:55:11 10/10
(63557/120534)
Sziasztok. Visszajöttem. Visszaolvasok.
10/10
Jyj3 2015 ápr. 19. - 18:52:32 10/10
(63556/120534)
Itt van a zsüriben a Barefootedbõl ismert Woon is...

Épp most láttam egy sorit, amiben az egyik asszisztensnek az együttes szereplõinek a nadrágjait kellett átvizsgálni, azt hiszem pont az ilyen balesetek elkerülése végett.
Nehogy tánc közben elszakadjon..

http://www.dramafever.com/st/news/images/Rain_Glasses_Fail_2.gif

Rain pórul járt a szemüveggel.Elfelejtette, hogy a mikrofon ott van)))))))
10/10
Jyj3 2015 ápr. 19. - 18:46:00 10/10
(63555/120534)
http://www.dramafever.com/es/news/12-adorable-and-hilarious-korean-celebrity-fails/

Erre ne sajnáljátok a 2 percet!! Látni, hogy egyrészt mennyire viccesek, másrészt milyen nagy ügy ez náluk.. pedig biztos van rajta alsó nadrág is..de én is könnyesre nevettem magam rajta...

Meg lehet nézni a teljes klip itt:

Imádom, amikor szó szerint vigyék a színpadról!
10/10
zagika 2015 ápr. 19. - 18:44:38 10/10
(63554/120534)
Jaj Istenem majd meghaltam a kacagástól!!! Nem tudtam elmenni.
Jaj de édes.
7/10
offtopic
szilvia333 2015 ápr. 19. - 18:42:58 7/10
(63553/120534)
Picit el,mindjárt jövök ))))))))))
10/10
Jyj3 2015 ápr. 19. - 18:42:14 10/10
(63552/120534)
http://www.dramafever.com/st/news/images/Lee_Joon_Pants_Split.gif

Lee Joon RIP gatyáját

Míg mutatja ki a tánc mozog, Lee Joon lenyûgözõ szekrény meghibásodása!

Meg lehet nézni a teljes klip itt:

https://www.youtube.com/watch?v=k3FVAGI-zAY
10/10
Jyj3 2015 ápr. 19. - 18:40:19 10/10
(63551/120534)
http://www.dramafever.com/st/news/images/Taeyang_Slip.gif

9. Taeyang hirtelen Slip

Hogy volt néhány jelentõs készségek magát egyenesen! Kell az ABS ...
10/10
zagika 2015 ápr. 19. - 18:40:16 10/10
(63550/120534)
Sziasztok most elballagok, eszem valamit, hogy erõt gyûjtsek a szavazáshoz.
10/10
Jyj3 2015 ápr. 19. - 18:38:54 10/10
(63549/120534)
http://www.dramafever.com/st/news/images/Taec_Glasses_Fail.gif

Annak ellenére, hogy azt a hibát, Taec nem egyetlen ütemet! Most, hogy a tehetség!
10/10
Jyj3 2015 ápr. 19. - 18:38:02 10/10
(63548/120534)
http://www.dramafever.com/st/news/images/Kyungsoo_Wave.gif

Legjobb. Hullám. Valaha.

7. EXO csináljuk 's Kínos Hullám
10/10
Jyj3 2015 ápr. 19. - 18:36:24 10/10
(63547/120534)
Heechul A Platformról lemarad...ez rajta van az egyik Blu Ray DVD-men is, én már ott nagyon jót nevettem rajta...Ott énekel egymagában a forgó felemelkedõ színpad alatt)))))

Során a Super Junior koncert Pekingben, Heechul elfelejtettem, hogy lépjen vissza rá egy platform, ami neki a lemaradás, míg a másik tagjai a levegõbe emelkedett. Szegény Heechul!

Akkor Ugorjunk 00:45 másodperc, hogy kezdetét Heechul zavart!

https://www.youtube.com/watch?v=bmoskRGfQHs
7/10
offtopic
szilvia333 2015 ápr. 19. - 18:36:10 7/10
(63546/120534)
Profile

Name: Se7en
Hangul: 세븐
Birth Name: Choi Dong-Wook (최동욱)
Born: November 9, 1984
Birthplace: South Korea
Height: 180cm.
Blood Type: B
Occupations: Singer, dancer, actor
Genres: Pop, R&B, hip hop
Twitter: @officialse7en
Labels: YG entertainment
Website: [www.hello7.com se7en]

Drama Series

Prince Hours | Goong S (MBC / 2007) - Lee Hoo

Forrás:

http://asianwiki.com/Se7en
10/10
Jyj3 2015 ápr. 19. - 18:34:04 10/10
(63545/120534)
5. Jaejoong 's Epic Utazás

http://www.dramafever.com/st/news/images/Jaejoong_Fall.gif

Míg a forgatás egy skit, Jaejoong véletlenül megbotlott a talárját, ami a személy elõtt õt, hogy menjen leomlik. Túl vicces!

https://www.youtube.com/watch?v=yi-QyEiKeuw
10/10
Jyj3 2015 ápr. 19. - 18:32:45 10/10
(63544/120534)
https://www.youtube.com/watch?v=4JBZuwGY8oE

Míg a rövid, ez lehet az egyik legviccesebb videókat láttam egész évben! Imádom, hogyan G-Dragon nem lehet leállítani nevetés!

3. SHINee Onew túlságosan izgatott,

http://www.dramafever.com/st/news/images/Onew_Fall_Chair.gif

https://www.youtube.com/watch?v=dWiCraNHOkg

4. YoOna A lmost elveszti a haját ... Ciki a paróka....
https://www.youtube.com/watch?v=AjW-bJBhx9A
10/10
Jyj3 2015 ápr. 19. - 18:28:44 10/10
(63543/120534)
Ha a googléba beütöd, megtalálod biztos.
10/10
offtopic
Jyj3 2015 ápr. 19. - 18:27:02 10/10
(63542/120534)
Én sem szoktam, úgy hogy te sem hagy ki..
10/10
Jyj3 2015 ápr. 19. - 18:26:06 10/10
(63541/120534)
http://www.dramafever.com/st/news/images/Kim_Soo_Hyun_Awkward.gif

http://www.dramafever.com/st/news/images/Kim_Soo_Hyun_Fail.gif

Senki sem tökéletes, köztük a mi kedvenc koreai híresség! Leesését szék a szuper kínos kézfogások, ezek a következõk képek és videók bizonyítják, hogy ezek a csillagok az emberek, mint mi. Dõljön hátra, és készen áll egy jó nevetés!

1. Kim Soo Hyun 's ügyetlen és imádnivaló Kézfogás
Awww haver. Mindannyian ott! Örülök, hogy tudja, hogy Kim Soo Hyun van a maga részét a kínos pillanatokat is!
7/10
offtopic
szilvia333 2015 ápr. 19. - 18:22:17 7/10
(63540/120534)
Hihetetlen milyen szép fehér a bõre,és hozzá ez a szõke árnyalatú haj,nagyon szexi!!!
Többnyire a barnábbhoz vagyunk szokva)))
10/10
zagika 2015 ápr. 19. - 18:22:11 10/10
(63539/120534)
Ez a srác is nagyon jól néz ki, de vajon mi a becsületes neve? Tudjátok? Mert csak ezt "Se7en" találtam. De majd tovább kutakodok.
10/10
zagika 2015 ápr. 19. - 18:18:23 10/10
(63538/120534)
Olyan jók ezek a képek. Olyan szép itt ez a kölök.
10/10
Jyj3 2015 ápr. 19. - 18:16:57 10/10
(63537/120534)
Vagy is kettõs szereposztás lesz úgy értelmezem..de errõl írt már Ruca..
Se7en játszik Death in musical
2015/04/16 |
Singer-táncos Se7en választotta a zenei "Elisabeth", mint az elsõ munkája, mivel, hogy elbocsátották a katonai decemberében.

A 30 éves zenész váltja Kim Jun-su, tagja a K-pop trió JYJ,

hogy játsszon a Halál szerepét a show-t a Blue Square Hannam-dong, központi Szöul, június 13-án. szerint Robert Johanson, a rendezõ a "Elisabeth", Se7en nemcsak mutatott nagy ének és tánc készségek, hanem felöltözve nagyon helyesen fellépni a karakter a meghallgatás során. EMK Musical Company, a producer a show, mondta egy sajtóközleményt, hogy Johanson éreztem Se7en már a karakter Halál, amikor eljött a meghallgatásra. "Elisabeth" az elsõ zenei produkció, hogy Se7en részt fog venni, mivel debütált 2003-ban. Az õ visszatérése is felhívta a figyelmet, mivel ez az elsõ koncert, mivel õ útjai elváltak YG Entertainment, a céghez õ aláírta, hogy az elmúlt 10 évben. A musical lesz az elsõ alkalom, A Se7en hogy végre majdnem két évvel azután, hogy 10 éves évfordulója koncert október 3, 2013.
7/10
offtopic
szilvia333 2015 ápr. 19. - 18:15:47 7/10
(63536/120534)
A látványtól is tériszonyom van )))))
Bátor emberek !!!!!!!!!!!!!!!!!!
10/10
zagika 2015 ápr. 19. - 18:15:44 10/10
(63535/120534)
Édes Istenem, ezek sem normálisak. Még nézni is rossz.