10/10
Jyj3 2014 dec. 17. - 19:34:23 10/10
(54623/120523)
LSW Még most a 12.ik részben is tündéri, talán akkor marad a sok szerep neki..
De az anyja annyira ronda- már tudom miért- teljesen ki van fordulva a szája a sok botoxtól.
Nézni sem bírom)) Na ehhez párosul a viselkedése, az kritikán aluli.
Kis spoiler- nem nagy-

A férjébe úgy belerúg, fekvõ helyzetben van õ- hogy a szoba túlsó sarkába repül a pasi. És azt mondja ez a szerencsétlen pasi: hogy drágám(((((

De most megint jó részhez értem, elég váratlan)))) Siess, érdekes)))
Remélem Évi is belekezd, és akkor mindjárt beszélhetünk róla..
Fiatalok, azt hiszik, övék a világ, azért nagyképûsködnek. De lesz itt még harc, a szokásos klisé- 2 fiú egy lányt szeret, sztem párosával)))
Csináltam megint egy képet.. Igaz a közepét úgy küldték a fan-klubból. Csak kipótoltam fõképernyõnek.
7/10
szilvia333 2014 dec. 17. - 19:18:58 7/10
(54622/120523)
A Drama szavazásnál az Inspiring vezet,de azt hittem a Fated To Love You,és a Modern Farmer elõrébb lesz.Kár értük,mert azt a két sorozatot is nagyon szeretem.Sajnos a Modern Farmerbõl már csak 2 rész van hátra,de ez a sorozatok sorsa,hogy egyszer mindnek vége van))
7/10
szilvia333 2014 dec. 17. - 19:16:42 7/10
(54621/120523)
Igazán elkötelezett rajongója ez az illetõ Hyunnak.Végig olvastam ám a cikkeket!!Nehogy azt hidd csak átfutottam rajta !!!
Amit ez az illetõ hosszan összefoglalt,az az hogy most Hyung az ügyeletes bûnbak,és lényegében a "kedves" média egy nagy,szemét,szenteskedõ,képmutató banda!!!!!!
7/10
szilvia333 2014 dec. 17. - 18:48:25 7/10
(54620/120523)
Na majd kiderül,valódi sérülés e vagy csak sorozat karakter.

Nos,ami igazán tündéri az most a Glourius Day ! Meg Lee Sang Woo!!
Egek,hogy mekkora gyökérnek lett ebben a részben beállítva a nagybácsi(6-7 rész)!! Na meg a fiúk anyukája is jó nagy liba!! Vágnivaló !!!! Az az állítólagos modellfiú sem a kedvencem,olyan nagyképû!! Azért a 7-es részben már a második fiú is rájött hogy nagyon éretlenül viselkedett,jó látni hogy némi kis megbánást kezd tanúsítani!!
7/10
szilvia333 2014 dec. 17. - 18:39:56 7/10
(54619/120523)
Gratulálok,valóban ügyes.Remélem sokáig megmarad még ez a fordítási kedv nála.
10/10
Jyj3 2014 dec. 17. - 18:38:54 10/10
(54618/120523)
De jó képet csináltam))) fel is teszem fõképnek)))
10/10
Jyj3 2014 dec. 17. - 18:37:38 10/10
(54617/120523)
Ez a We Got tündéri....
10/10
Jyj3 2014 dec. 17. - 18:34:59 10/10
(54616/120523)
Én sem. Megkérdezhetném Nikolettát, már reggel úgy is fordított egy kis részt amit kértem, de közben mai képet láttam Jaejoongról, és ott nincs bekötve a keze... De közben meg nagyon úgy értelmezhetõ...
10/10
Jyj3 2014 dec. 17. - 18:32:37 10/10
(54615/120523)
Hát ezek az aranyos fiúk- Hyun is- megmondták a rajongóknak, hogy nagy ajándékokat ne vigyenek mert azt nem szeretik.
De szerelmes levelet azt biztos több zsákkal kap- de azt naponta...

Az a betût odagondoljuk..
7/10
szilvia333 2014 dec. 17. - 18:31:40 7/10
(54614/120523)
Én köszönöm!
A Berefoted óta rálehet mondani hogy kedvelem az efféle rearity sorozatokat.
7/10
szilvia333 2014 dec. 17. - 18:28:20 7/10
(54613/120523)
Valóban megsérült,vagy ez a karaktere a sorozatban ??
Sajnos nem igazán tudom kihámozni.
7/10
szilvia333 2014 dec. 17. - 18:26:12 7/10
(54612/120523)
Máig õrzöm a linket ahol lehet nézni az Arirang tv-t !!!

http://wwitv.com/television/112.htm
7/10
szilvia333 2014 dec. 17. - 18:22:01 7/10
(54611/120523)
Jó lesz neki elõre kibérelni pár raktárat amiben majd tárolja az ajándékait!! Tuti hogy el fogják õt árasztani a rajongók mindenfélével!!!
____

..Valahogy ma az -a betûket hajlamos vagyok kihagyni gépelés közben ... ))))...Folyton javítani vagyok kénytelen....))
7/10
szilvia333 2014 dec. 17. - 18:18:40 7/10
(54610/120523)
Ez nem is vita téma!!!
Hyuné jobb!! Elõször is,ez ez lírai dal,mire fel az a pocsék rockosított átirat ????
10/10
Jyj3 2014 dec. 17. - 18:04:31 10/10
(54609/120523)
Nem romlik a szemed, nem tudom mit láthatsz hasonlóságot, én egyáltalán nem gondolnám ezt.
De mivel mindegyik helyes fiú, így egyik sem sértõdhet meg, ha te így látod)))
10/10
Jyj3 2014 dec. 17. - 18:01:31 10/10
(54608/120523)
Sztem én sem láttam, de nálam a címek mindig bajban vannak(nem én))))))
7/10
szilvia333 2014 dec. 17. - 18:01:26 7/10
(54607/120523)
Nekem még mindíg furcsa Hyunt ezzel a középhosszú hátrafogott frizurával látni.Csak nekem tûnik úgy vagy másnak is,hogy ezzel a frizuval egy kicsit hasonlít Lee Philliphez??
Vagy csak szimplán romlik a szemem )))))))
10/10
Jyj3 2014 dec. 17. - 17:56:46 10/10
(54606/120523)
[PRESS KÉP] 141.217 Kim Jaejoong a 2015 KBS reorganizációs program bemutatása Sajtótájékoztató a "Spy"
a rilanna
[INFO] Kim Jaejoong részt vett a sajtótájékoztatón a 2015 KBS reorganizációs program bemutatása a Bae Jong-ok, Yu Oh-seong, és Ko Sung-hee a KBS fõépület Yeouido-dong, Yeongdeungpo-gu, Seoul a délután december 17. színészek válaszolt a riporterek kérdéseire, és megbeszélést.
7/10
szilvia333 2014 dec. 17. - 17:52:21 7/10
(54605/120523)
Nem.A Big valahogy kimaradt nálam,Talán majd valamikor.
10/10
Jyj3 2014 dec. 17. - 17:30:52 10/10
(54604/120523)
8.
MINDEN gyûlölõk BACK ki én megjegyzés rovatban!

Szavazásokban

1. A legjobb koreai dráma- inspiráló generációs
( http://www.koreandrama.org/? p = 38086 )

2. A legjóképûbb koreai pop idol- Kim Hyun Joong
( http://pollboy.com/most- szép-koreai pop-idol- fotó-poll / )

3. A legjobb koreai dráma- inspiráló generációs
( http://pollboy.com/the-best- koreai dráma-of-2014-fotó- poll / )

4. A legszebb koreai színésznõ
( http://pollboy.com/most- szép-koreai színész-fotó- poll / )

5. A koreai dráma 2014- 19 rákattint egy nap http://419490.tbits.me/

6. A 2014-es 50. Baeksang Arts Awards: Legnépszerûbb színész dráma Jelöltek listája
( http://www.hancinema.net/ 2014-50th-baeksang-ARTS díjat - mo ...)

7. Top Hallyu Csillag szavazás
( http://kpopdrama.info/kstar_ en.html )

8. Kérjük, tartsa szavazást Hyun Joong
( http://seoul.utaap.com/?from= singlemessage & isappinstalled = 0 )

9. World Wide KPOP Music Chart 김현중

( http://301933.tbits.me/? option_id = 452655 ...)

10. Szavazás a kortárs férfi énekes újrakezdõdött az utolsó fordulóban!
szavazást tartani HJ tetejére! Szavazás vége január 3

( http://t.co/VwJSlHgqdh )

11. LDF Best of the Best Model Award 2014 Kezdés: Dec.15 ~ 24

( https://www.facebook.com/ LOTTEDFS / app_424696417680773 ...)

lehetõvé teszi, a harcok folytatására, és khj nem 1
via .: Deanna Dsc - Henecia Fülöp-szigeteken (Thanks for sharing!)

LazerKim | december 17, 2014 at 03:58 | Címkék: Kim Hyun Joong |
10/10
Jyj3 2014 dec. 17. - 17:29:31 10/10
(54603/120523)
7.ik rész.

Élvezze a GAP

Amíg várunk, lépést tartani a drága idõt on-line szavazással, és azt hiszem, ez a legpraktikusabb módja, amit tehetünk, hanem érzi csalódott a jövõbeli tervei Hyun Joong amely nem is minket a rajongók, akik eldönthetik, hogy a területen . Maradjunk elégedett, élvezni egymás társaságát, beszélni vele, felülvizsgálja a videofelvétel, és ha van is ideje, hogy kímélje mehetsz YouTube és jelentést azok rovarok vannak speciálisan a KHJ hivatalos csatornákon különösen idõzítés és a legújabb promo klipjét World Tour 2014.

Van most egy hosszú listát a szavazásokban és annak az alábbi követõen ezt a cikket, azok számára, akik még nem próbálták szavazati nyugodtan szavazni és tapasztalat. Ez segíthet enyhíteni, hogy üres honvágy vele a távollétében. Ez olyan, mint a játék a lóverseny élvezheti! Azt hiszem, ez segíteni fog elterelni elménket, hogy egy élvezetes tevékenység, amely még mindig kapcsolódik Kim Hyun Joong, hiszen még mindig van, hogy céllal, hogy neki ott a tetején a közvélemény-kutatások. Néhányan azok közül, közvélemény-kutatások nem lehet a nyilvánosságra, de a résztvevõk, illetve a szurkolók többi jelölt láthatjuk, aki nagyobb rajongók körében a csillagokat, hogy jelölték.

Hagyjuk ezt a szavazati lehet a napi rutin minden alkalommal, amikor keresni Hyun Joong az internet. Idõbe telhet, mielõtt hallunk róla újra így akár azt is élvezik a különbség, míg õ nincs ott, hogy tartsa õt közelebb van hozzánk, még nem látjuk õt. Nézzük elterelje a negatív Vibes, hogy a pozitív és megtartják azokat, mosolyog, miközben szavazunk! Ha a gondolatait rémálom sztrájk eszünkbe megint, lehet, hogy itt van, nyugodtan használja a megjegyzés rovatban, és beszéljünk róla, csak hogy kikerüljön a mi mellkasi és mosoly újra! Ez az élet már most négy hónap óta a rémálom.

Ezen a ponton, semmi más nem igazán számít, hogy egy rajongója Kim Hyun Joong, tudva, hogy szereti a világszerte milliókat, és semmit nem tudnak változtatni, hogy!

LazerKim itt írom
10/10
Jyj3 2014 dec. 17. - 17:28:45 10/10
(54602/120523)
6.ik rész.
Személyes véleményét

Én már egy koreai dráma rabja, hogy be Kpop vagy koreai zene az életem, amíg én végül nagy rajongója Kim Hyun Joong. Figyelte koreai drámák és amerikai filmeket, néhány ilyen szereplõk, akiket én néztem azt is tapasztalt botrányok a múltban. De még mindig nézni a drámák és filmek. Én is amerikai zenét hallgatunk, hogy sokan azok közül a zenészek saját történeteket, én még mindig hallgatni a zenét. Azt mondta, hogy ez az egyik írásaimat, és azt mondja, hogy újra. Egy mûvész magánéletben jó vagy rossz kapott semmi köze, ahogy akarom hallgatni a zenét, vagy semmi köze az én figyeli a drámák és filmek. Ez nem az õ személyes életükben, hogy veszek!

Ugyanúgy a megcsodálta Kim Hyun Joong, mint egy mûvész, szeretem a zenét, szeretem a drámákat szeretem részt a koncerteken és a személyes életében kapott semmi köze ahhoz, ami szórakoztat engem. Én nem látom okát, miért kellene megváltoztatni a véleményemet róla, mint egy mûvész kezdeni. Élveztem a koncertek és én még mindig õt az én elsõdleges, mint "kell nézni" listáját koncertek menni. Õ nem a barátom, õ nem a szeretõm, sem a férjem, hogy befolyásolja az õ személyes élete révén ez a botrány, amely még csak nem is bûnösnek találták az állítólagos támadás vádolták meg. Szóval kit érdekel aki támogatni szeretnék?

Egy másik valóság arcát, hogy ez a világ tele van képmutatás! Ez megy nem csak SK, mivel van egy csomó képmutatók on-line nyilván nem is koreaiak, de az emberek a világ minden tájáról, aki azt állítja, hogy "igaz". Righteous képmutatók azt mondanám, aki kéri, Hyun Joong egy nõt verõ! Sajnos, ezek az emberek széles olvasói bulvárlapok nyilván, mint a békák, aki könnyen ugrik ítélet ellen gondolt. Ó, én még emlékszem, amint ez Ms.A kijelentette, õ csak azt akartam egy bocsánatkérés, ezek a békák azonnal fejjel lefelé kételkedõ rá motívumok, hogy én csak nevetni !!

Gondolkodjon, mielõtt ítélve, ez az erkölcsi tanulság ebben az esetben. Nyilvánvaló, hogy nõ nem volt, miután az igazságosság, hanem egyszerûen a bosszú és elpusztítani Kim Hyun Joong, idõszakot. És így arra a következtetésre jutott a rémálom, még a gondolatok, az igazság mindig érvényesülnek!
10/10
Jyj3 2014 dec. 17. - 17:27:38 10/10
(54601/120523)
5.ik rész
Showbiz KULTÚRA

E gondolatok fentiek nem lehet az SK showbiznisz kultúra, de kit érdekel a kultúra megmentése mûvész jövõjét? Ebben generációs néha hajoljon a kultúra jobb oktatásában a közvéleményt a szemetet híreket olvasnak, hogy elhitette velük, mielõtt gondolkodás helyett, gondolom, mielõtt hinni!

Visszatérve a rémálom, és látta, hogy azoktól fotók úgynevezett bizonyítékokat tûnhet valós gondolkodás nélkül. De ezeket a képeket úgy tûnik, hogy súlyos vádak, ezek az emberek azt kérdezték magukat, ha ez az igazi, hogy miért van az, hogy a panasz csepp, ha ezek súlyos vádak? És a rendõrség oldalán mondani, hogy nincs megalapozott bizonyíték arra, hogy ezeket az állításokat, hogy benyújtsák a helyzet a bíróságon elég ok arra, hogy ejtse a vádakat.

Nézzünk szembe a valósággal, Hyun Joong volt az egyetlen mûvész, aki tapasztalt, hogy a sértett a botrány, hogy õ nem is bûnösnek! Vannak sok mûvész van, akik megtapasztalták, és még mindig a lime fény. Nem azért vagyok itt, hogy az Ön hamis reményt, de mindössze annyit közölt tényeket a valóságról. Azonban néhány mondhatjuk SK más a kultúra, hiszen SK egyik legkonzervatívabb ország Ázsiában. Fine! Primitív kultúrában azt mondanám, de a média az egyik nagy trendi fox elpusztításában saját koreai mûvészek!
10/10
Jyj3 2014 dec. 17. - 17:26:01 10/10
(54600/120523)
4.k rész
Vad dolgok, dagály

Negyedszer, ha én lennék az õ ügynöke során, hogy rémálom volt, a közepén befejezte a koncertsorozat, azt tovább kell erõsíteni a koncerten is sokkal hangosabb, mintha mi sem történt volna, és tegye ki rá további sikerében egyes koncertek. Ez a stratégia megfordult a negatív pozitív, "ártatlan, amíg az ellenkezõje bebizonyosodik." miért kéne megállítani?

Végül, ha én lennék az õ ügynöke mennék után a nõ és a média, aki kiadta a képeket. Ha tényleg érdekel a cég, mivel Kim Hyun Joong egy nagy része, meg kell védenem õt elsõsorban. Nyer vagy veszít legalábbis én részemrõl az õ ügynöke védi õt. Ne tolja tagja a saját családja a futóhomok, csak hogy mentse a saját nyakát!

Nagy sztárok vagy magas profilú személyiség olyan közel vannak viták, botrányok és a rosszindulatú rossz reklám, hogy azt hiszem, minden mûvész ügynöke teljesen fel van szerelve, ezt a tudást, hogy hogyan kell kezelni az ilyen helyzetet védik ügyvezetõ csillagok ellen rossz reklám. Hogy ezek a szerek mindig éber és felkészült bármikor. Ez nem más, külföldi vagy nem ezeket a szereket Gondolom!

Mondjuk úgy, hogy Hyun Joong választását, hogy ez a rémálom maga azonban ügynök mindig meghaladta a mûvész által hatóságnak. Ha én lennék az õ ügynöke adnék neki egy igazi verés, és tedd, amit mondok, szembe a kamerával, és beszélni !! Ne kérj bocsánatot a nõ, aki csak keresik a figyelmet, és csak azt jelentette, hogy megsemmisítsen titeket !!

Ez csak az én vad gondolatok megosztása veled !! Nem azt mondom, én elviselni rossz tetteit, NO biztosan nem. Csak azt mondom, ott volt egy csomó lehetõséget, hogy kiássák az igazság ez idõ alatt, tudva, hogy az a nõ hazudott az elsõ perctõl kezdve. Ahelyett, hogy amit idáig amelyek mind csavart hírek a rémálom! Ez tisztességes?
10/10
Jyj3 2014 dec. 17. - 17:25:18 10/10
(54599/120523)
3.ik rész
Sóvárgó gondolatok

Múlt elmúlt jelentette, hogy szabad elfelejteni, de talán nem nekem, nem akarnék elfelejteni különben nem fogok tanulni valamit, hogy múlt. Én csak nézõként négy hónapja során a rémálom, és mit szeretnék megosztani veletek az én sóvárgó gondolatok hozom magam vissza az idõben ugyanazon a helyszínen négy hónappal ezelõtt a kérdést: "Ha én Hyun Joong ügynöke, mit tenném során, hogy rémálom idõszakban? " Itt van az én sóvárgó gondolatok.

Ha én lennék Hyun Joong ügynöke, itt van, amit én akarok .... Az elsõ lépést, rögtön a botrány hír jött ki az augusztus 20, és miután gyûjtése info a Hyun Joong on, mi történt közte és az a nõ, hogy egy jó ügyvéd, alaposan gondolja át, cselekedni és gyorsan mozogni, hogy minden perc számít belül válaszolni 5 óra után a hír jött ki. Ha én lennék az õ ügynöke azt szembenézzen a média a saját felvett videó felszabadító nyilatkozatot kapcsolatos állítólagos vádat. Ily módon a szavakkal nem lehet csavart a riporterek, hogy még a közönség, és a szurkolók is értelmezni. Adjon figyelmeztetés rágalmazás, hogy a rosszindulatú kiegyensúlyozatlanság jelentési média.

Másodszor, hogy amikor ezeket a fotókat úgynevezett bizonyítékokat adták 7 napon belül robbant a hír, hogy ki ismét ellentámadás azoknak úgynevezett bizonyítékokat. A sokat lehet tenni 7 nap alatt! Nyilvánvalóan még elsõ látásra azokat a fotókat írta a sok hurok lyukak! Legalább mondani valamit, hogy védje, csak az a tény, ezek a fotók voltak ott már sértõ. Amennyire én emlékszem, a rendõrség szerint az egyetlen bizonyíték van, az a nyilatkozata A.

Harmadszor, azt tolja Hyun Joong hogy szembenézzen a kamera, és nevezze meg a bizonyságát miután elment a rendõrségre. Ily módon ismét a média nem lenne képes csavarja a szavakat. Mint egy ügynök a sztár azt meg kell fontolnia, hogy a cégem neve egyértelmûen képviseli Kim Hyun Joong, és ezért meg kell tennem minden tõlem telhetõt, hogy megvédje a nevem és a nyakát, ahelyett, hogy menekül, hogy adott nekem benyomást kelti, hogy a gyáva! Azt hiszem, mindenki KE elfelejtette, hogy Hyun Joong áldozata volt a tárgyalás a nyilvánosságot. Menj az áramlás a dagály és nem engedjétek, hogy megfullad!
10/10
Jyj3 2014 dec. 17. - 17:23:42 10/10
(54598/120523)
2.ik rész.
Visszaverõdés

Ezen a ponton engedje meg, hogy a vas ki egyes kérdésekben után rémálom, hogy teljes mértékben megértsék, miért alig látni Hyun Joong körül. Apropó általában minden mûvésznek, aki lehet, hogy ugyanabban az a helyzet, hogy a sértett a botrány, itt van, mire számíthat. Elõször is, ez várható, hogy lesz távol a lime fény egy bizonyos ideig. Másodszor, a termelõk lenne tétova abban, hogy a projekteket a mûvész. Harmadszor, a média lenne méregette õt. Negyedszer, õ lesz a nagyközönség számára. Ezek a normál befolyásolná után botrány minden mûvésznek.

Néhány mûvész szerzõdést, az ügynöke, megtartva a jó erkölcsi jellegû és remek kép kikötött ezt a szerzõdést. Mondjuk úgy nyújtó Hyun Joong esetleg nem tartja magát ezen a területen a mûvész szerzõdést, az ügynöke, és kapott egy ideiglenes felfüggesztése miatt a botrány, amely egy természetes döntés a szerzõdésben, hogy bûnös-e vagy sem, õ volt az áldozat A rossz reklám. Lehet én csak tisztázni, hogy ez csak az én személyes véleményem az ilyen mûvész szerzõdés jellegétõl függõen a szerzõdés között mûvész és az ügynök.

Ilyen körülmények között, Hyun Joong valószínûleg szembe kell néznie a helyzet ugyanaz, mint más mûvészek aki szintén áldozata botrány. De ez a vége a világnak? Van Hyun Joong karrierje újra és kész? NO biztosan nem, amíg csak a rajongók vannak támogatásával és várta, hogy nekem még mindig törhetetlen csillagos hogy senki nem tudja legyõzni õt, utam vele még nincs vége. Valójában még mindig hiszem, hogy ki fog jönni még erõsebb, mint valaha.

Végzek hibáztatja KE azok a felelõtlenség, hiszen már írtam egy csomó több cikk támadják õket, és én már nem számítanak semmit ez a cég már. És igen, jobb nekik, hogy maradjon csendben, már túl késõ, hogy hallani õket újra, mint a kár már megtörtént, és volt okoz sok csalódás, hogy Kim Hyun Joong rajongók. Nem számít, hogy mit csinálnak, hogy fedezze fel a hiányosságokat, akkor nem változtat semmin, hacsak nem látom Hyun Joong láttára a képernyõ újra!

Valahol útközben során a rémálom, egyértelmû volt számomra, ahol a hibák tartoznak, és nagyon jól tudjuk, hogy az ilyen manipuláció a média és a nõ összeesküdtek elpusztításában Kim Hyun Joong. Még mindig van ez a gondolat a "hogyan szeretném, hogy vissza az idõszakban, és a helyes lépés."
10/10
Jyj3 2014 dec. 17. - 17:21:01 10/10
(54597/120523)
1 részlet
Kim Hyun Joong ...
EZ A BLOG utóbbi kizárólag KHJ rajongók csak

Hol van Kim Hyun Joong? Hogy van? Mi tartja õt? Hiányzik neki annyira! Nemrég ezekre a kérdésekre Kim Hyun Joong rajongók már elhúzódó at magassugárzó után Yahoo Awards Nights eseményt. Mindeközben Azt hittem, ez nem újdonság, hiszen már elment használt egy minta, amely minden alkalommal Hyun Joong pakolások fel a projekt különösen csinál koncertet, õ tart egy kis szünetet a nyilvánosság elõtt.

Ezúttal úgy tûnik, más, én már számítottam hosszabb várakozási idõ, mint máskor. Nyilván azért nem hallani tõle, sem az õ ügynöke, mintha a srác nem is létezik! Én csak hálás azoknak az embereknek a hozzá közel, aki írt néhány saját képeket, amelyeket nem jelentette nyilvánosságra.

Miután Yahoo Buzz-Ázsia szavazás és odaítélése, voltam meglepõ, hogy hirtelen beszél a rémálom csak kiugrott a semmibõl !! Van még egy cikk, amely arról szól "2014 Celebrity botrányok", és Hyun Joong jött az elsõ a listán a várakozásoknak megfelelõen ismét csavart információkat! Én is csak sóhaj arra gondoltam, hogy nem számít, hogyan hozza ki az igazságot az emberek még hittek a szemetet híreket. Oh megint itt vagyunk! És ez tényleg annyira bosszantó!

Én tartozó e cikk (link alább), és ez a második cikket olvastam hasonló témában. (Noya Köszönöm a megosztás!)

( http://blog.viki.com/2014/12/ the-biggest-celebrity- scandals-of-2014.html?utm_ source=twitter&utm_medium= social-media-post&utm_content= celebrityscandals_blog&utm_ campaign=2014_12_16&m=1 )
10/10
Jyj3 2014 dec. 17. - 10:21:03 10/10
(54596/120523)
Mi is azok vagyunk, de rád is)))

Köszönet nektek, és persze mi mindig várjuk, bármit fordítatok)))
Most pl ezt fordította le nekem Nikoletta::

KIM HYUN JOONG – TWEETS
by jackiek606

Egy KHJ koreai rajongó mondja, bár Kim Hyun Joong ügyét nem lehetne a szõnyeg alá söpörni, a mód, ahogy a koreai TV, hírek és a média könyörtelenül egy oldalra álltak a közvetítéseikben ebben az ügyben, szánalmasnak érzem a saját hazám.
10/10
Cloverwl 2014 dec. 17. - 10:05:45 10/10
(54595/120523)
Sziasztok!

Ez a húgom elsõ videója, egy OST a High School Love On címû sorozatból:

https://www.youtube.com/watch?v=GPnO6lwF7hw

Büszke vagyok a húgomra nagyon :))
10/10
Cloverwl 2014 dec. 17. - 09:42:03 10/10
(54594/120523)
Kedves Szilvia!

Igazán nincs mit, ahogy tudom, hozom a fordításokat.
Örülök, hogy itt lehetek és hogy vannak, akik örülnek nekik :)

További szép napot!
10/10
Jyj3 2014 dec. 17. - 09:25:11 10/10
(54593/120523)
Kim Hyun Joong (# Lida): KHJ hangja frissíteni a mobil!
"Nagyon hideg volt, és szép napot által végzett meleg és nem megfázik (Korea)"
◆ okostelefon: http: // kimhyunjoong.jp /sp/voice/list.php ...
◆ Mobile: http :? // kimhyunjoong.jp/m/dispatch/ T = vo & c = 199
10/10
Jyj3 2014 dec. 17. - 09:24:08 10/10
(54592/120523)
☆第12位... 2014 Kim Hyun Joong WORLD TOUR "夢幻" Szöulban
[Oricon] heti Blu-ray összetett hely (a 12/22: 12 / 8-14) http://www.oricon.co.jp/rank / BD / w / 2014/12/22 / p / 2 / ...
10/10
Jyj3 2014 dec. 17. - 09:23:28 10/10
(54591/120523)
2014 Kim Hyun Joong WORLD TOUR "夢幻" Szöulban ... ☆ hatodik helyen! !
[Oricon] hetente DVD Music Index (a 12/22: 12 / 8-14) http://www.oricon.co.jp/rank / dm / w / 2014/12/22 / .
10/10
Jyj3 2014 dec. 17. - 09:22:55 10/10
(54590/120523)
Seat elrendezése "Inspiráló Generation esemény 2015/01/10 @ [Kanagawa Prefektúra Csarnok nagyterem] http: //
www.kanagawa-kenminhall.com/ Kb / mainhall
kr:chikiyumi
10/10
Jyj3 2014 dec. 17. - 09:21:58 10/10
(54589/120523)
Énekes és színész Jaejoong jelenik meg, mint egy karizmatikus hírszerzés ügynöke a közelgõ KBS2 péntek sorozatban "Spy."
A mûsorszolgáltató kiderült, képek a színész hétfõn részt vesz az elsõ forgatás a dráma.
A képek, Jaejoong van egy éles és intenzív megjelenés róla, annak ellenére, hogy megsérült a karja. A jelenet írták le, mint a színész látogatás a National Intelligence Service kapni egy új küldetés, annak ellenére, hogy a sérülések.
"Annak ellenére, hogy ez volt az elsõ forgatás a dráma, Jaejoong járt el a természetes és érett módon alapuló, õ tökéletesen tisztában van a karakter," a produkciós csapat hivatalos idézték.
10/10
Jyj3 2014 dec. 17. - 09:21:24 10/10
(54588/120523)
[NEWS] 141216 JYJ World Water Forum Kereskedelmi sugározni az egész világon
JYJ World Water Forum kereskedelmi fog sugározni minden sarkon szerte a világon.
C-JeS Entertainment bejelentette, december 16-án, "A 7. World Water Forum kereskedelmi, hogy JYJ részt fog sugározni a világ két hétig december 15-tõl 28," felfedi "Ez látható lesz nemcsak Ázsiában, hanem Európában A Közel-Kelet és Afrika, csatornákon keresztül, mint például a BBC, CNN, Arirang TV és így tovább. "
A kereskedelmi, amely már megjelent a JYJ hivatalos YouTube, azt állítja, hogy Korea lett a víz gazdag nemzet keresztül erõfeszítéseit a tiszta és zsálya vizet. A kereskedelmi is felkelti a figyelmet a Park Yoo Chun folyékony angol elbeszélés.
10/10
Jyj3 2014 dec. 17. - 09:20:41 10/10
(54587/120523)
Hyun Joong featured in Japanese mag TSUTAYAでゲット
cr: @okaka16
10/10
Jyj3 2014 dec. 17. - 09:19:58 10/10
(54586/120523)
141.213 JYJ LA album promóciós forgatás 2010 novemberében
Egy képet a forgatás a színpadon során JYJ LA album promóciós
Shooting egyszerûen a legkevesebb idõt, mint sokan voltak korlátai térben és idõben
voltak zsúfoltak kihasználása révén magukat promóció a késõ esti órákban, de annyi pillanatokban volt forgatás, õk bizonyították összpontosítani a pillanatban
JYJ, akit elmerül a pro [szakmai] image
10/10
Jyj3 2014 dec. 17. - 09:19:26 10/10
(54585/120523)
141.214 Jaejoong énekelt dala "Most jó" at
JYJ Kim Jaejoong-SSI énekelt nekünk egy dalt
Bár Hold Seobang közepén volt a "Haemoo" forgatás ebben az idõben
Yuchun-SSI adott nekünk egy dalt ajándékozó, mint egy esküvõi ajándék ^ - ^

[Jaejoong] énekelt nekünk egy dal, az most jó "
Ez van szuper meleg, mielõtt a dallam kijött
Ez egy új dalt az esküvõn !!

Õ énekelte annyi szenvedéllyel
jó kompozíció és jó dalszövegeket
jó hangja és jó Jaejoong-SSI ~~ ㅋㅋ

Hogy idõt az õ elfoglaltsága, és jön az esküvõ
azt kell mondanom, köszönöm, hogy Jaejoong-SSI még egyszer, hogy megadta a gratulálunk ^ -
10/10
Jyj3 2014 dec. 17. - 09:18:09 10/10
(54584/120523)
[NEWS] 141216 Kim Jae Joong tartja a Fan Meeting születésnapjára
Kim Jae Joong fog költeni a születésnapját rajongóival.
CJeS Entertainment mondta, "Kim Jae Joong tart a" 2015 KIM JAE Joong J-PARTY Szöulban "a Jamsil Indoor Stadium január 26. Õ fogja tölteni születésnapját imádott rajongók az esemény."
Ezután a hivatal folytatta: "Január 21-én és 22-ben is tart ugyanazon a versenyen a Yokohama Arénában Japánban és már egy jó ideje a rajongók Japánban."
Szerint a cég azt javasolta, hogy a ventilátor találkozó esetén a születésnapjára, és hogy jó emlékeket a rajongók Koreában és Japánban. A menedzser a hivatal azt mondta: "Azt hiszem, lesz egy csomó kapcsolatos megkeresések fan találkozó esemény."
Kim Jae Joong sikerült megváltoztatnia a színész és ennek ellenére nagy színészi képességek MBC dráma "háromszög". Nem csak a koreai, de õ is szeret sok híve van az egész világon - Japán, Kína, az Arab Emirátusokban és mások. Mivel megnyerte a "Legjobb férfi színész" díjat a "2014-Korea Drama Awards", õ bizonyult a népszerûségét.
Ezen kívül õ fog jelenni KBS dráma "kém", mint a szerepe a Sun Woo, aki zseni információk elemzõje Észak-Korea.
Eközben Kim Jae Joong rajongói találkozó "2015 KIM JAE Joong J-PARTY Szöulban" nyitja meg jegyet január 5-én.
(Fotó: CJeS Entertainment)
10/10
Jyj3 2014 dec. 17. - 09:16:53 10/10
(54583/120523)
"Inspiring Generation" DVD & 1.10.2015 event ticket
cr: @khj_haru

VOTE for IG here: Best Korean drama of 2014- 19 clicks a day
http://419490.tbits.me/
10/10
Jyj3 2014 dec. 17. - 09:14:54 10/10
(54582/120523)
https://www.youtube.com/watch?v=fKuinVHMWU8

Azt hiszem azóta nagyon nem a kedvencem, mióta összetévesztette a musicalt, a Bof dallal.
Nem elég hogy nem tudja mirõl szól, még táncol is rá, sõt elhadarja, érzés nélkül csak úgy letudja.

Ezt a dalt csúnyán úgymond kiforgatta. Pedig van elég olyan is, amit el tudott volna színvonalasabban énekelni.

https://www.youtube.com/watch?v=uCTV0dhtgzw

Ég és föld a kettõ...
10/10
Éva Vidéki 2014 dec. 16. - 20:45:52 10/10
(54580/120523)
Akkor én is zárom soraimat. Jó éjt.
10/10
Éva Vidéki 2014 dec. 16. - 20:43:26 10/10
(54579/120523)
A héten valószínú csak 8 után tudok ideérni, vagy még nap közben. WGM.- milyen érdekes, hogy a fiúk is milyen szégyenlõsen viselkednek. Nem mernek ránézni a lányokra, pedig 22-23 évesek és itt már sztárok is.

Biget láttátok? Eddig jó. Finisben vagyok az utolsó harmadban.
7/10
szilvia333 2014 dec. 16. - 20:39:31 7/10
(54578/120523)
Akkor jó filmezést mindenkinek!!!!!!!

További kellemes estét !!!!!!
10/10
Éva Vidéki 2014 dec. 16. - 20:35:43 10/10
(54577/120523)
Ezt nem is tudtam. Jó pihenést.
10/10
Jyj3 2014 dec. 16. - 20:32:00 10/10
(54576/120523)
Láttam természetesen, és nagy kedvencem a sori.
7/10
szilvia333 2014 dec. 16. - 20:31:04 7/10
(54575/120523)
Mi az hogy láttam !!
Abba sem tudtam hagyni !!!!!!!

Az édes drága kis Haemil !! Annyira drukkoltam neki hogy végül mégis összejöjjön a lánnyal,igaz kissé látványosabb egymásra találásban reménykedtem.

Remélem (az eddig látottak alapján) hogy itt már jobban beledomborít az érzelmek kimutatásában,és végre írtak neki egy szenvedélyes szerepet !!!!
10/10
Jyj3 2014 dec. 16. - 20:30:53 10/10
(54574/120523)
Szia Évi!
Még vissza néztem, hátha megjöttél.

Hwangbónál én elõször kicsit nehezményeztem, hogy ha nevet, eldobja magát((
Többet volt az égnek a lába, mint a földön((
Ez eleinte nem tetszett nekem, de azt hiszem ezzel akarta kompenzálni az 5 év korkülönbséget.

De miután láttam, hogy egy nagyon "értékes nõ" koreaiasan kifejezve, azóta már nem nézem kritikusan.
Õ nagyon szerette már az elején is Hyunt, és mindenben nagyon meg akart felelni neki.

Csak Hyun nem tudta kimutatni igazán az érzéseit.
De valamit csak jól csináltak, mert õk lettek a legjobb páros, ha jól tudom.

Nagyon örülök, hogy nézed a Goldent, majd utol fogsz, és együtt lehet róla beszélni, és nevetni is van mit..

Én mára elbúcsúzom, ha tudtok, gyertek kicsit korábban, és utána mindenki még tud filmet nézni.
7/10
szilvia333 2014 dec. 16. - 20:28:00 7/10
(54573/120523)
Várlak !!
Tuti beérsz,mert én is azért naponta csak egy vagy két részt erõltetek most a szemem miatt.
Szerintem nem fogod megbánni hogy hagytad magad elcsábítani !!
10/10
Éva Vidéki 2014 dec. 16. - 20:27:01 10/10
(54572/120523)
Én a Feast of the goodsban láttam ott Õ az egyik fõszereplõ Joo Sang Wook mellett. Amennyiben nem látátok még, szerintem nagy kár lenne kihagyni. 2012-es sorozat, 32 részes. Egyáltalán nem unalmas az egész végig izgalomba tart, sok étel készítését mutatják benne. Nekem egyik kedvencem.
10/10
Éva Vidéki 2014 dec. 16. - 20:20:00 10/10
(54571/120523)
Hagytam magam meggyõzni. ÁT-ról szedtük egyben Holnap befejezem a Biget, utánna utolérlek majd Titeket.
10/10
Éva Vidéki 2014 dec. 16. - 20:17:02 10/10 Előzmény Cloverwl
(54570/120523)
Szia!

Nagyon köszönjük, már meg is néztem. Nekem nagyon tetszik, nagyon aranyosak együtt. HwangBót mindig a kora miatt emlegetik, szerintem nem néz ki öregebbnek. Viselkedése alapján nagyon is gyerekes, az állandó versengésük nagyon jól áll nekik. Szeretem, ahogy minden apróságban odafigyelnek egymásra.
Köszi.
7/10
szilvia333 2014 dec. 16. - 20:09:25 7/10
(54569/120523)
Az olaj felment,a benzin esik,hát mi van itt ?!?!

Nekünk is jó kis üresjáratunk volt ma egy nyavajás kis kábel miatt))))

Végére értem az 5-dik résznek.Öcsike feje !! Remélem végig ilyen marad a sztori,bár a lányok apja miatt még aggódom hogy miféle kalamajkát fog csinálni.

Azt hiszem belevágok a 6-os részbe,lehet nemsokára utólérlek.
Pihend ki magadat !!
Jócca !!!!
10/10
Jyj3 2014 dec. 16. - 20:01:53 10/10
(54568/120523)
Tudod a végére szokták normalizálni a fejüket-náluk ez a fejlõdés mutatója)))
10/10
Jyj3 2014 dec. 16. - 20:00:32 10/10
(54567/120523)
Ma nem csak Pesten voltam, kicsit távolabb is ....és több dolgom is volt.. azért nem vagyok ma használható))))))
De köszi, minden rendben volt.

Kijelzett a kocsi, h alacsony az olajszint. Ilyent még sosem csinált, 2 olajcsere között.
Soha semmi baj nem szokott lenni vele..
Szerencsére fel tudtam hívni a szakszervizet, hogy mit vehetek bele.
Csekély 7900 Ft-ért már adtak is a benzinkútnál egy kis literkét.
Jó hogy lehet kapni.....
10/10
Jyj3 2014 dec. 16. - 19:55:14 10/10
(54566/120523)
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
7/10
szilvia333 2014 dec. 16. - 19:55:01 7/10
(54565/120523)
Köszi a stáb tablót!!
Pihend ki magad,jó éjszakát !!
10/10
Jyj3 2014 dec. 16. - 19:52:52 10/10
(54564/120523)
Van még 1 (bohóc) akit nem kedvelek, nem is teszem fel.
Kb ennyi a szereposztás, lehet hogy kimaradt valaki... De nekem tetszik.

Azt hiszem ma nem leszek tovább, elnézést. Holnap újult erõvel))))))
Válaszolok majd a tegnapi írásokra is..
10/10
Jyj3 2014 dec. 16. - 19:50:21 10/10
(54563/120523)
Ez a szép fiú is még a jövõ zenéje...
Kwak Si Yang

Birthdate: 1987-Jan-15
Height: 187 cm

Persevere, Goo Hae Ra (Mnet, 2015)
Glorious Day (SBS, 2014)
10/10
Jyj3 2014 dec. 16. - 19:49:15 10/10
(54562/120523)
Nem teljes a filmlista.
Õ egy fura szerepet kapott. Eddig csak komoly szerepben láttam.
Lehetett utálni a Horzéban, és szeretni a Road n1 ben
Son Chang Min
Profession: Actor
Birthdate: 1965-Apr-24
Talent agency: SidusHQ

Pride and Prejudice (MBC, 2014)
Glorious Day (SBS, 2014)
Princess Aurora (MBC, 2013)
Cruel City (jTBC, 2013)
Horse Doctor (MBC, 2012)
Glory Jane @ Man of Honor (KBS, 2011)
Stormy Lovers (MBC, 2010)
Road Number One (MBC, 2010)
10/10
Jyj3 2014 dec. 16. - 19:46:51 10/10
(54561/120523)
Õ még titokzatos hogy került a soriba, most kezd kibontakozni..
Lee Hong Bin
Birthdate: 1993-Sep-29
Birthplace: South Korea
Height: 181 cm

Kpop Group: VIXX
Glorious Day (SBS, 2014)
10/10
Jyj3 2014 dec. 16. - 19:45:09 10/10
(54560/120523)
A középsõ lány pasija, elég balekot játszik eddig...
Jung Man Shik
Birthdate: 1974-Dec-11
Height: 180cm

TV Dramas
Glorious Day (SBS, 2014)
Kang Goo’s Story (SBS, 2014)
Principal Investigator – Save Wang Jo Hyun! (MBC, 2013)
King’s Daughter Soo Baek Hyang (MBC, 2013)
Good Doctor (KBS2, 2013)
I Hear Your Voice (SBS, 2013)
The King of Dramas (SBS, 2012)
The Great Dipper (KBS2, 2012)
The King 2hearts (MBC, 2012)
Me Too, Flower! (MBC, 2011)
Lethal Move (KBS2, 2011)
The Greatest Love (MBC, 2011
10/10
Jyj3 2014 dec. 16. - 19:43:50 10/10
(54559/120523)
Itt a kisebbik fiú, LSW öccse..
Kim Hyung Kyu
Birthdate: 1992-Jan-14
Birthplace: South Korea
Height: 181 cm

Glorious Day (SBS, 2014)
3 Days (SBS, 2014)
Empire of Gold (SBS, 2013)
The Accidental Couple (KBS2, 2009)
10/10
Jyj3 2014 dec. 16. - 19:42:31 10/10
(54558/120523)
Hûûû ezt a nõt nagyon rühellem.
Nagyon csúnya a szája, de sztem még a filmben botoxos is((((
A szerepe is a legrosszabb. Kár hogy nem árvák a fiúk...

Ja a két fiú anyja, LSW nak, és majd még ezután jön a kisebbik fia. Az õ szülei a nagyik.
Lee Mi Young
Birthdate: 1961-Mar-16

Mr. Back (MBC, 2014)
Secret Door (SBS, 2014)
Mother’s Garden (MBC, 2014)
Glorious Day (SBS, 2014)
Emergency Man and Woman (tvN, 2014)
Pretty Man (KBS2, 2013)
Your Woman (SBS, 2013)
Suspicious Family (MBN, 2012)
A Thousand Kisses (MBC, 2011)
Thorn Birds (KBS2, 2011)
7/10
szilvia333 2014 dec. 16. - 19:42:17 7/10
(54557/120523)
Akkor átfogalmazom :

Nem éppen elõnyös ez a frizura neki amit a sorozatban visel.Én így vélem.Ezen a képen,hosszú hajjal,szebb.
7/10
szilvia333 2014 dec. 16. - 19:40:08 7/10
(54556/120523)
Szia !!
Olvastam hogy jó kis kalamajka volt Budapesten meg a környékén.
Szerencsésen hazaértél,ez a lényeg.Pihenj,vagy filmezz,kapcsolódj ki a mai nap után.
____

Jaj,nagyon jó ez a sorozat!! Nagyon örülök hogy Lee Sang Woo ilyen aktív benne!! Mintha picit fejlõdött volna a mimikája is,néha nagyon édes vicces fejeket vág!!

Jó ötlet hogy a szereplõket felrakod,nekem ez eszembe sem jutott,igaz most nagyon bele vagyok merülve!! Épp ott járok,hogy hazaért a legfiatalabb lány totál részegen az új lakásba,és jól felverte a háziakat!!
10/10
Jyj3 2014 dec. 16. - 19:39:25 10/10
(54555/120523)
A nagyik vejkója, a 3 lány anyjával együtt nõtt fel- kitaláljátok ugye??
Igen, az árvaházban...
Kang Suk Woo (Kang Seok Wu)
Birthdate: 1957-Oct-01
Height: 176cm
Weight: 75kg

TV Shows

Glorious Day (SBS, 2014)
Will You Love and Give It Away? (MBC, 2013)
Can We Get Married ? (jTBC, 2012)
Smile, Dong Hae (KBS1, 2010)
Smile, You (SBS, 2009)
You Are My Destiny (KBS1, 2008)
Landscape in My Heart (KBS1, 2007)
10/10
Jyj3 2014 dec. 16. - 19:37:29 10/10
(54554/120523)
Õ pedig a nagyi, de szuper nagyinak is nevezhetném. Amikor elõször meghallottam énekelni,majd kiszaladtam a házból))) de most már tetszik))))
Name: 나문희 / Na Moon Hee (Na Mun Hui)
Profession: Actress
Birthdate: 1941-Nov-30
Star sign: Sagittarius
Family: Husband and three daughters
TV Shows
Glorious Day (SBS, 2014)
God’s Gift – 14 Days (SBS, 2014)
Kings Family (KBS2, 2013)
What is Mom (MBC, 2012)
Rascal Sons (MBC, 2012)
Five Fingers (SBS, 2012)
10/10
Jyj3 2014 dec. 16. - 19:35:33 10/10
(54553/120523)
Ngypapának sem teszek fel minden filmjét
Jól játszik, nagyon szimpi kis öreg.

.Choi Bool Am 01
Name: 최불암 / Choi Bool Am

Birthdate: 1940-Jun-15
Star sign: Gemini

Glorious Day (SBS, 2014)
Happy Ending (jTBC, 2012)
Heaven’s Garden (Channel A, 2011)
Your Heaven (SBS, 2010)
10/10
Jyj3 2014 dec. 16. - 19:33:38 10/10
(54552/120523)
És a nagy kedvencünk)))) Volt valamiben fõszereplõ??
Most itt elég sok szerepe van eddig...és nagyon jól néz ki)))))
Lee Sang Woo
Profession: Actor and model
Birthdate: 1980-Feb-13

Height: 185cm
Weight: 81kg

Glorious Day (SBS, 2014)
Let’s Eat (tvN, 2013)
One Warm Word (SBS, 2013)
Goddess of Marriage (SBS, 2013)
Childless Comfort (JTBC, 2012)
Horse Doctor (MBC, 2012)
Feast of the Gods (MBC, 2012)
A Thousand Days’ Promise (SBS, 2011)
I Believe in Love (KBS2, 2011)
Life is Beautiful (SBS, 2010)
Don’t Hesitate (SBS, 2009)
The Road Home (KBS1, 2009)
First Wives Club (SBS, 2008)
9 End 2 Outs (MBC, 2007)
Can We Refill the Love? (KBS2, 2005)
18 vs. 29 (KBS2, 2005)
10/10
Jyj3 2014 dec. 16. - 19:31:18 10/10
(54551/120523)
A középsõ lány:Sokféle képzettsége van, nekem nincs vele bajom....
Name: Go Woo Ri
Profession: Singer, dancer, and actress
Birthdate: 1988-Feb-22

Education: Daejeon Arts High School, Korea National Sport University – Dept. of Dance
KPOP group: Rainbow
Hobbies: Movie and drama appreciation
Specialty: Ballet
Talent agency: DSP Media

Glorious Day (SBS, 2014)
Answer Me 1994 (tvN, 2013)
The Dramatic (MBC Every1, 2013)
Couple Clinic: Love and War 2 – Idol Special (KBS2, 2013)
I Need a Fairy (KBS2, 2012)
10/10
Jyj3 2014 dec. 16. - 19:29:30 10/10
(54550/120523)
A legfiatalabb lánya..
Aranyos, nekem eddig tetszik, igazi kis lezser csaj..
Hwang Woo Seul Hye
Birthdate: 1979-Aug-10
Height: 168cm
Weight: 45kg

Glorious Day (SBS, 2014)
Sleeping Witch (MBC, 2013)
I Need a Fairy (KBS2, 2012)
Believe in Love (KBS2, 2011)
Our Slightly Risque Relationship (KBS2, 2010)
10/10
Jyj3 2014 dec. 16. - 19:27:10 10/10
(54549/120523)
A lány anyja, nem is teszem fel az összes filmjét, Tud kiabálni rendesen, de jó szándékú..
Kim Mi Sook
Birthdate: 1959-Mar-26
Profession: Actress
Height: 165cm
Weight: 50kg

Glorious Day (SBS, 2014)
Empire of Gold (SBS, 2013)
Case Number 113 (SBS, 2013)
Hur Jun, The Original Story (MBC, 2013)
Queen Insoo (jTBC, 2011)
Just Like Today (MBC, 2011)
City Hunter (SBS, 2011)
10/10
Jyj3 2014 dec. 16. - 19:25:29 10/10
(54548/120523)
Nagyon szerettem a Faithban ezt lányt..igaz, elõször nagyon fura volt a szája, de aztán azzal együtt megszoktam, és jó volt.
Jó színésznõ..
10/10
Jyj3 2014 dec. 16. - 19:24:04 10/10
(54547/120523)
Park Se Young

Name: 박세영 / Park Se Young
Profession: Actress and model
Birthdate: 1988-July-30
Height: 166cm
Weight: 45kg
Glorious Day (SBS, 2014)
Sincerity Moves Heaven (KBS1, 2013)
Flower Boy Next Door (tvN, 2012)
School 2013 (KBS2, 2012)
Faith @ The Great Doctor (SBS, 2012)
Love Rain (KBS2, 2012)
Man From the Equator (KBS2, 2012)
If Tomorrow Comes (SBS, 2011)
10/10
Jyj3 2014 dec. 16. - 19:21:15 10/10
(54546/120523)
Glorious Day

Genre: Family, Romance
Episodes: 44
Broadcast Network: SBS
10/10
Jyj3 2014 dec. 16. - 19:19:32 10/10
(54545/120523)
Sziasztok! Ugye Jó??

Nekem is tetszik, minden koreai kliséjével együtt.
A szereplõk- most készültem feltenni õket, mára sajnos csak ennyi futja tõlem.

Volt ma minden. Esõ, havas esõ, kamion dömping, szabálytalan vezetõk, stb. Na de itthon vagyok, csak sok volt a km.
7/10
szilvia333 2014 dec. 16. - 18:57:26 7/10
(54544/120523)
Nézem a Glorius Day 5-dik részét,és akkorákat nyerítek rajta amekkorát nem szégyellek!!
A köntörfalazás magasiskolája,jó adag humorral fûszerezve !!!
Nagy pácban a család két feje,most aztán nagyon nagyon kíváncsi vagyok mi fog ebbõl kisülni !!
Nagymama nagyon aranyos !!! Ha az enyém is ilyen lett volna !!!!
7/10
szilvia333 2014 dec. 16. - 16:59:33 7/10
(54543/120523)
Dráma: Szolgalét (szó szerinti cím)
Felülvizsgált betûs átírás: Hanyeodeul
Hangul: 하녀 들
Rendezõ: Jo Hyun-Tak
Író: Jo Hyoun-Kyoung
Hálózat: JTBC
epizódok:
Megjelenés: december 12, 2014 -
Játékidõ: pénteken és szombaton 21:50
Nyelv: Korean
Ország: Dél-Korea

Kook In-Yeon (Jung Yoo-Mi) az egyetlen gyermeke, egy nemesi családnak.Híres szépségérõl és stílusos megjelenésérõl. Egy incidens miatt,családjával együtt elveszti nemesi kiváltságait,és szolga sorba kerül. Ám õ szembeszáll sorsával,és leküzdi az útjába kerülõ akadályokat,ami által egyre erõsebbé válik.
Szolgája Moo-Myeong (Oh Ji-Ho) a legvonzóbb szolga Hanyang-ban, de õ egy titokzatos férfi, aki elrejti a valódi személyazonosságát, szolgának adva ki magát.
_______

Oh Ji-Ho miatt nagyon remélem lesz aki belevág a fordításába a sorozatnak !!!!!!!!!!
7/10
szilvia333 2014 dec. 16. - 16:47:18 7/10
(54542/120523)
Seonam Girls High School Investigators

Dráma: Seonam Girls High School nyomozók (szó szerinti cím)
Felülvizsgált betûs átírás: Seonamyeogo Tamjungdan
Hangul: 선암 여고 탐정단
Író: Park Ha-Ik (új)
Hálózat: JTBC
epizódok:
Release Date: december 16, 2014 -
Runtime: Kedden 23:00
Nyelv: Korean
Ország: Dél-Korea

A történet 5 diáklányról szó,akik egy magánnyomozó klub a Seonam Girls High School tagjai. Az lányok olyan problémákkal szembesülnek, mint a magán oktatási módszerek, az abortusz, a megfélemlítés, az öngyilkosság. Arra törekszenek, hogy megoldják ezeket a problémákat.

Kép az olvasó próbáról.
7/10
szilvia333 2014 dec. 16. - 16:23:12 7/10 Előzmény Éva Vidéki
(54541/120523)
Morzsa helyett :

Ha a Glorious Day-t kérdezed,akkor igen,és már be is van fejezve,illetve tölthetõ mind a 44 rész ..:

http://freekordramas.blogspot.ru/2014/04/glorious-day.html#more
7/10
szilvia333 2014 dec. 16. - 15:43:11 7/10 Előzmény Cloverwl
(54540/120523)
Kedves Cloverwl !!

Talán Morzsa,és minden más idelátogató nevében is mondhatom hogy,Nagyon szépen köszönjük a kemény munkádat!!!!!!!
7/10
szilvia333 2014 dec. 16. - 15:40:37 7/10 Előzmény Éva Vidéki
(54539/120523)
Rosszul emlékeztem,akkor a My Cantry Call-t kezdted,de mint írod,abba is hagytad.Sebaj!! Annyi de annyi jó nézni való van!!
A Glorius Day 44 részes.Eddig csakis jót tudok mondani róla.
Válogatott szereplõgárda,és eddig nem úgy néz ki hogy ülni fog a sztori !!
_____

Kb fél órája esett haza a család,és most tervezem folytatni a GD-t a 3-dik résszel,majd remélhetõleg a 4-dik részel .... Olyan jó lenne beszélgetni róla!!
Spojler !!!!!!
A lányos anya családjában,egy szebb színésznõ is játszhatta volna a középsõ lányt!! A többi mind oké,de azzal az egy szereplõvel nem vagyok kibékülve !!!!!!!!!!
10/10
Éva Vidéki 2014 dec. 15. - 21:53:49 10/10
(54537/120523)
Úgy látom mindenki eltúnt, holnap igyekszem kicsit korábban ideérni. Jó éjt. Éva
10/10
Éva Vidéki 2014 dec. 15. - 21:40:14 10/10
(54536/120523)
Ez lenne az az idei sorozat, amit 44 részre teveznek?
10/10
Éva Vidéki 2014 dec. 15. - 21:30:12 10/10
(54535/120523)
Jeleztem, hogy elkezdem a My Country Call címû vígjátékot. 2,5 rész után abba is hagytam. Annyira utálom a fõszereplõ csajt, hogy nem bírtam tovább. Itt is egy szánlamas karaktert kapott, de elõször a Color of women sorozatban láttam ezt a nõt. Már azt is csak a többiek miatt néztem végig, mert igazán utálom az ilyen nõket. A szépségét bedobva halássza ki a férfiak elismerését, gátlástalanul hazudozik, csal és kihasznál mindig mindenkit. A legjobb barátnõjétõl mindig lenyúlja a pasikat, az mondjuk más kérdés, hogy megéri-e, aki ezt megteszi. Tudása semmi és mégis egyre feljebb kerül, nem számít ha az a barátnõ kihasználásával is történik, mert aki olyan szép, mint õ ez az alap. Pont ilyen karakter volt a My girl-ben Lee DaHee végig hazudozta az egész sorozatot, igaz egy kicsit összeszedte magát a végére, de az elején úgy megundorodtam tõle, hogy azõta már hiába láttam ettõl pozitívabb szerepbe, nem tudom megkedvelni.

Ezért belefogtam a 2012-es Big vígjátékba Gong Yoo-val a fõszerepben. Eddig nagyon tetszik a 7 résznél tartok. Suzy is játszik benne egy elkényeztetett tinit, akinek szintén az a kényszerképzete, hogy õ mindent megérdemel az élettõl. Ezt a szerepet látva el tudom hinni az õrült rajogókat a szaszengeket. Nem tudom pontosan leírni de így kell ejteni a szót. A nap 24 órájában a szeretett férfin az õ esetében fiún akar csüngeni. Állandó sms-ek, minden külön percérõl tudni akar, felügyelni és már levegõt sem tud venni tõle. Még jó, hogy láttam elõtte a Dream high és a Gu family bookot. Kicsit hosszú lettem ,mindent be akartam sûríteni.
7/10
szilvia333 2014 dec. 15. - 21:14:53 7/10
(54534/120523)
Akkor jó utat neked holnapra.
Még belefér a szememnek a második része a Glorius Day-nek aztán már csak a fülemet használom a tévén.3 napja majd ki esik annyira ég.
Éva,ezt a sorozatot valóban én is ajánlom neked nagyon!!
Tudom mondtad hogy most a Li To Mee-t nézed,de hátha mégis rábeszélünk közön akarattal!!
_______

További kellemes estét mindenkinek !!!!
10/10
Jyj3 2014 dec. 15. - 21:11:31 10/10
(54533/120523)
Nikolettának még 20 perc van a We Gotból idõzíteni, és holnapra meglesz..
10/10
Jyj3 2014 dec. 15. - 21:09:25 10/10
(54532/120523)
Én is 2 napja készülök megnézni minden szereplõt..Már a 7.ik rész jön, siess utánam.

Évi!
Te is nézhetnéd ezt!!
Mert érdemes lenne róla beszélni, amíg el nem felejtem a részleteket.
Kicsit ráérõs, talán ha kevesebb részre tervezik,akkor lehet hogy ütõsebb, de mivel sok nagyon jó színész van benne, így bocsánatos bûn.

LSW nagyon szép benne. Jajjjj)))))
)
Most készülnöm kell még holnapra, mert utazom, és nem vagyok kész a dolgommal.
Még 1 rész film is be van ütemezve, de aludnom kellene idõben,mert elég sokat fogok vezetni.
Még benézek..
10/10
Jyj3 2014 dec. 15. - 21:04:28 10/10
(54531/120523)
Nem laposodott el, de épp tegnap írtam, hogy tulajdonképpen semmi nem történt ebben a két részben.
De azért aranyos, nézhetõ, és jók a fiúk benne. Már amelyik)))

Köszi a vetítést.
7/10
szilvia333 2014 dec. 15. - 21:02:59 7/10
(54530/120523)
Vajandi,minden szombaton hoz 2db feliratot az 1% esély címû sorozatából.Az elsõ kettõt már megnéztem,és nagyon tetszik.

http://www.d-addicts.com/forum/viewtopic_160331.htm

Még szerencse hogy csak 2 felirat van belõle egy héten,mert a Glorius Day elsõ részét is megnéztem nem olyan régen,és szinte nézeti magát,nem engedi el egykönnyen magától az embert!!
Lee Sang Woo eszméletlenül jól néz ki benne,és a szereposztás is igazán látványos!! Olyan színészek kapnak pozitív szerepet benne,akiket eddig jószerivel csak a negatív utálnivaló szerepekben láthattunk.
10/10
Jyj3 2014 dec. 15. - 21:01:59 10/10
(54529/120523)
Szia!
Épp a korábbi koncert után kérdezték meg Jaejoongot, hogy mi az oka, hogy ennyien szeretik õket, és azt válaszolta nevetve:
Hogy fogalmam sincs)))))
10/10
Jyj3 2014 dec. 15. - 21:00:17 10/10
(54528/120523)
Sztem nem illenek össze...nem tom miért látom így, de így látom((((
10/10
Éva Vidéki 2014 dec. 15. - 21:00:04 10/10
(54527/120523)
Sziasztok! Köszi a vetítést, úgy látom ebbe nem nagyon kevernek drámát, marad vígjáték. Már alig várom.
Bocsi, de úgy olvastam vissza, hogy nem voltam bejelentkezve, mert így gyorsabban tölktõdik az oldal.

Iszonyatosan nagy tömeg elõtt adják a koncertet. Micsoda érzés lehet nekik, hogy ennyi ember szereti õket.
10/10
Jyj3 2014 dec. 15. - 20:59:01 10/10
(54526/120523)
Már csak egy kicsit nagy nálam...

De a srác nem tudta, hogy van gyereke..
Ez nem az õ hibája.. lehet hogy minden városban van egy ahol koncertezik)))
Na jó, nem ez derül ki a filmbõl, de miért ne lehetne barátnõje.
Még rendes dolog, hogy a szép múlt emlék miatt adott a lánynak 2 koncertjegyet. Nem azt mondta, hogy gyere velem...
Sztem most igazságtalan vagy vele....
És különben is össze fognak jönni))))
7/10
szilvia333 2014 dec. 15. - 20:48:12 7/10
(54525/120523)
Végezetül :

Össznépi családi aggódás a fiúcska miatt,de akad valaki aki Noona miatt aggódik.Vagy talán ketten is ???
Talán a következõ részbõl kiderül.
7/10
szilvia333 2014 dec. 15. - 20:46:33 7/10
(54524/120523)
Na itt a klisé !!!
Felháborodás,hogy nem árulta el a gyereket,aztán meg elsunnyogás,mert hogy ott a szép fiatal barátnõ,innetõl lehet félelemben tengetnie az életét,hogy mi lesz ha a szép fiatal barátnõ tudomást szerez a gyerekrõl,Gyáva kis suttyó !!