10/10
Éva Vidéki 2014 dec. 14. - 20:20:28 10/10
(54423/120523)
Szia Szilvi. Ez egész biztosan érdekelne Kim ReWon miatt. Igaz megfogadtam, hogy monodrámát többé soha, de sajnos miatta megint fel kell adnom az elveimet úgy látom. KIcsit meg is van öregedve, frizura is más elsõre nehezen ismertem fel. Mondjuk én sem fiatalodom.
10/10
Éva Vidéki 2014 dec. 14. - 20:15:57 10/10
(54422/120523)
Sziasztok!

Nekem együttesek közül: SS501, Ft Island, Beast, JYJ. Töbióbinél már csak kedvendóc számaim vannak. Beastet aMonstar után találtam meg és szinte az összes száma tetszik. Viszont csak videókat szedek le, mert szeretem nézni õket közben. Tehát nekem nem elég csak a hang a mozgásukat is szeretem látni. Több tagú együttesre mint pl a Super Junior, Exo már nem tudok eléggé figyelni.
7/10
szilvia333 2014 dec. 14. - 20:10:25 7/10
(54421/120523)
A városi Farmerek 16-os részét befejeztem.Képes összefoglalót csak holnap tartok,ma nem igazán van toppon a szemem.

Éva ha betévednél:

Ennél az Indavideós felhasználónál lehet nézni felirattal koreai doramákat,ha minden igaz akkor a Dwaejitokki fansub megengedte neki hogy az általuk feliratozott sorozatokat kirakja:

http://indavideo.hu/profile/Anka98/all-videos#
7/10
szilvia333 2014 dec. 14. - 20:04:59 7/10
(54420/120523)
Ez van.
Írhat õ bármit bárhol,ezen már nem segíthet.Idén kellett pont az év végére a médiának valaki akit szétcincálhat,és pont õ lett az áldozat.
Persze jobb lett volna ha már a katonaság után teszik ezt vele,talán lélekben edzettebb lett volna vagy sem,kitudja.Nem fog ez végleg így maradni.Majd ugyan úgy vissza tér a köztudatba mint Park Shi Hoo,és a média is talál magának új áldozatot.
10/10
Jyj3 2014 dec. 14. - 19:59:10 10/10
(54419/120523)
https://www.youtube.com/watch?v=Vh7bmsBVIbQ

Inspiring OST-Nikoletta...
10/10
Jyj3 2014 dec. 14. - 18:19:32 10/10
(54418/120523)
7.ik rész.
Flytatás :Például az üzenet, amit kapott az egykori testõr, Mr. Jong. Az üzenet, amit kapott a SS501 testvérek után Birthday Party arról csinál jól. A fotók a Coal Distribution Charity-ban részt vett a múlt héten és ezen a héten, Hyun Joong részt vett egy esküvõ az õ co-csillag Inspiráló Generation. Láttuk a képeket és még volt egy kis számla egy esküvõi vendég leírja a megjelenése és viselkedése.

A vendég nyilatkozott, hogy illedelmes és félénk, és jóképû. Azt állítja, hogy õ nem úgy tûnik, mint egy ember, ami azt csinálja, amit azzal vádolják, hogy egyáltalán, és nagyon udvarias és nyugodt a rendezvényen. A képek osztotta annyira szívesen, és mélyen meg vagyok benne adósság ezek a közös, valamint a ventilátor a Twitter aki lefordította a számla angolra.

Ez segített enyhíteni a fájdalmat, és én megkönnyebbültem, hogy õ csendben jól él. Tudom, hogy mélyen a szívemben, õ megy keresztül a legnehezebb idõben az életében most, és arra vágyom, hogy söpörni õt a karjaimban, és csak tartsa fiúcskát, hogy hadd érzem, õ mindig nagyon mélyen szeretett. Azt hiszem, tudja. Tudom, hogy tudja ezt a tényt, adtunk neki egy szép karácsonyi ajándék, a Yahoo Buzz legjobb ázsiai Idol díjat 2014.

Õ lett volna ott megköszönte nekünk, teljes szívével, ha hagyták. Mivel nem volt, úgy éreztük, mélyen csalódott. Én még egy kicsit mérges Hyun Joong rajta, de most, hogy már értem, azt kell elnézést kérni. Soha nem fogom szeretni õt, és meg akarom érteni vele. Van egy új fény fészer ezt a helyzetet teremteni, és megértem. Hyun Joong, My Angel, sajnálom, hogy türelmetlen és bosszús. Most már értem, miért kellett marad rejtve, és várok türelmesen ismét az Ön által felszabadított a tartozást, és vissza a karjaiba, akik szeretik leginkább. A barátok, család, és Alien Family. Mi, a hûséges rajongók várnak. Remélem, akkor jön vissza hozzánk hamarosan.

Remélem, hogy mielõtt rejtett el két esztendeje, hogy lesz elfogadható, hogy nekünk még egy utolsó ajándék a szeretet. Remélem, képesek kifejezni minden öröm és bánat, hogy a projekt, és adja meg a katonai szolgálat tiszta lelkiismerettel és teljes szívvel fenntartani Önnek. Ez idõ alatt, kérlek kaphatnak a Fenntartó Szerelem kínálunk a mi õszinte szívek. Imádkozom, ez lesz az élelmiszer lelked amíg meg nem tudja, hogy üdvözölje minket újra fényes mosolyog. A koreai család vigyáz rád minden tõlük telhetõt, ez idõ alatt, és csatlakozunk hozzájuk a mi éber imák és támogatást. Szeretünk, Kim Hyun Joong. Õszintén és mélyen szeretlek, és hogy a szeretet, amit értem. Várjuk türelmesen, hogy újra látom.

Szerelem, Angie Noonim Csak egy gyors megjegyzés, hogy az olvasóim. Én már nem gépemben egy pár hét, és nem tudták, hogy frissítjük a KHJ oldalon most, hogy néhány, a kutatások és Award szavazást lezártuk. Én is dolgozom, hogy hamarosan, és új szavazást az Ön számára, hogy szavazzanak. Köszönöm mindenkinek a rajongók, akik már elfoglalt szavazás és kiküldetés új közvélemény-kutatások váltak elérhetõvé a Twitter és a Facebook. Fogom frissíteni az oldalt hamarosan. Köszönjük!

Több # 1 tabella Hyun Joong ad nekünk egy nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet. Köszönöm a szívembõl, és tudom, hogy hálás is. Fogunk hallani tõle, amint helyénvaló neki, hogy megtörje a csendet. Köszönjük, hogy továbbra is támogatást és szeretik õt feltétel nélkül. És köszönöm a szeretetet és türelemmel hozzám, ahogy dolgozom ki néhány érzelmi mélypontra került, és magasságra blogomban. Én annyira boldog, hogy ez az Alien Family! Vége....
10/10
Jyj3 2014 dec. 14. - 18:17:27 10/10
(54417/120523)
6.ik rész
Folytatás:Szóval, mit jelent ez a számunkra, Kim Hyun Joong rajongói, akik szeretik õt, mint a család? Természetesen mi, a rajongók tudják, a férfi már az egyik alázatos és gondolkodó emberek, hogy valaha is született. Úgy tûnik nekünk, hogy nem érdemli meg ezt Hagyományos Exile. Megtette, hogy egy komoly téves megítélés, azonban ezzel a barátnõje, és ahogy azt várnánk, igazat mondott.

Tette ezt jól tudta a következményeket, és meg kell teremteni nézni, mint õ veszi õket, mint az ember, akkor jön a szerelem és a tisztelet olyan mélyen. Kénytelenek vagyunk tanúi tehetetlenül szenved ebben a büntetés és shunning a kezelést, amíg a megfelelõ idõ, hogy elfogadható vissza hazája Open Society. A legnehezebb az egészben az a kár, hogy a karrierjén és tagadása a rajongóival való együttmûködése. Mi lesz fosztva az értékes néhány hónapban hagyta, amíg a katonai szolgálat. Mi hiányzik neki olyan fájdalmasan, de ez nem csak a mi bánat és szenvedés. Ahogy elkezdtem megérteni, mi történik vele, igazán értem, bánatom lett, még mélyebbre.

Key East felfogható lélektelen és szívtelen saját magára, és a kritika az õ Hyung Bae Yong Joon meg is tette az utat a szívünkbe, és elmék. Úgy tûnik, õ Hyung és közeli barátja felhagyott vele, valamint egy képviselõje a hivatal. Ha ez igaz lenne, nem lenne dispicable, azonban most már tudom, ellenkezõ valószínûleg igaz. Õk nem elhagyta õt, és a magánéletben még mindig nagyon sok az õ oldalán.

Sajnos, nem tudják, hogy a háta Nyilvánosan ennek bizonyítására. Amint megértjük, mi is történik valójában, világossá válik, hogy kevés vagy nincs más választása. Ez nem egy felajánlás, ez egy erõltetett számûzetésben. Ha õk emelje annyira, mint az ujját a nyilvános fórumon védelméért, illetve megvédje õt, a cég megkapja ugyanazt a büntetést. Õk lesznek elkerülték az egész társadalom, és üzleti értelemben, hogy öngyilkosság lenne. Kim Hyun Joong megérti ezt, és most így kell tennünk. Ahogy azt felfogni, mit is kérni kell tõlük, akkor még fájdalmasabb és én fájó Bánat Hyun Joong még.

Biztos vagyok benne, hogy hiányzik neki a számunkra éppen annyira, de a koreai, így õ tehetetlen, hogy minden nyilvános szereplést, ez idõ alatt, vagy akár küldjön egy egyszerû üzenet, hogy tudassa velünk, hogyan õ boldogulnak. Néhány barátjával a szórakoztató iparban volna nagy kockázatot, hogy egyszerû üzenetek nekünk tudatja velünk, hogy egészséges és jól van
10/10
Jyj3 2014 dec. 14. - 18:16:15 10/10
(54416/120523)
5.ik rész

Folytatás:
Ezért, amikor a vélt vétke történt, azt láttam, mint a bûn ellen Család és tágabb egész S. koreai Society. Ennek eredményeként, ez Hagyományos, hogy elkerülték a társadalom egy ideig, hogy bûnbánatot a sérelmekért. A család tagjai a vétkesnek várhatóan kárpótolni Society, miközben õk számûzték. Ez a szétválasztás a társadalom és a család nem csak a büntetés, és riasztották elfogadhatatlan viselkedés, ez is eljött a cselekvés, a bûnbánat és a megváltás.

A barbár és igazságtalan, mint amilyennek látszik, ez valójában egy nagyon hatékony eszköz tartása érdekében. Ahhoz, hogy megkapja ezt a kezelést a közösségi tiszta kínzás egy koreai akinek Pride uralkodik. Ez egy módja a alázatot, ahol nem is létezik.

Ez idõ alatt a számûzetés, a személy családi várhatóan támogatni õt étellel és támogatása annak érdekében, hogy életben maradjon. Nincs más interakciós megengedett. Miután a megfelelõ mennyiségû idõ telt el, a személy jogosult vissza a Közösség, és minden állítólag megbocsátható. Sajnos, az emberi természet nem könnyû megbocsátani, és néhány továbbra is, hogy az élet nagyon nehéz egy személy, aki megkapta ezt a Shunning kezelését, valamint a közvetlen családja és gyermekei.

Ez vezet ostracizing, a gyûlölet-bûncselekmények és gyakran az öngyilkosság a vádlott és családtagjai, hogy hajtsa alá érzelmi pusztítása miatt kezelik, mint egy gonosz ember, aki veszélyt jelent a társadalomra. Ez nem egy tökéletes rendszer, sõt, ez egy szörnyû rendszer, amely teljesen elfogadhatatlan a nyugati és az európai kultúra, de ez még mindig nagyon sok helyen még akkor is S.-koreaiak is magáévá tette a nyugati modernizáció gazdasági értelemben.

Bár én nem értek egyet a módszerekkel, hogy megértsük, szeretteim, Kim Hyun Joong, én úgy értelmezem ezt a intellektuális szinten. Ez nem teszi jobb, vagy könnyebb elviselni, mint én szeretem õt annyira a fájdalmat az én fájdalmam, és a gyûlöletes ellátásban részesül sebek engem mélyen. Nincs más választásom, mint várni, amíg õ szenved rajta, mert õ úgy döntött, hogy õszinte legyek, és saját akár a részt, hogy mi történt az õ ex.
10/10
Jyj3 2014 dec. 14. - 18:14:47 10/10
(54415/120523)
4.ik rész.
Folytatás: A közvélemény úgy tûnik, hogy uralkodjanak mindent S. Korea, és keresztre feszítették õt, mint egy ember, aki veri a nõk és megbocsáthatatlan Sinner. Mivel a rajongók, küzdünk, hogy megértsék a koreai társadalom és a durvaságot viselkedésüket. Elolvasása után egy rövid cikket Hyunnie a Pexers helyszínen kínál magyarázatot arra, hogy miért Kim Hyun Joong maradt ki a reflektorfénybe, és nem vett részt a Yahoo Díjátadó ünnepség vagy akár kínálnak egy rövid videó elfogadása késztetett, hogy egy kicsit a további kutatások arra törekszik, megérteni, hogy mi az õ gondolatait és okok lehetett volna.

Már elfoglalt hibáztatja Key-Keleten nem védi õt, és még az érzés csalódott Kim Hyun Joong magát. Láttam már néhány erõs kritikát azok a látszólag hideg és könyörtelen magatartás társam rajongók a más országokból és tapasztaltam, és kifejezte azon érzéseit frusztráció és a félreértés magam itt, ebben a blogban. Úgy zavarba ejtõ, enyhén szólva, mint egy kívülálló keresi, hogy megértsék, hogyan tudnak viselkedni, oly módon, hogy úgy tûnik, annyira embertelen.

Meg akarom érteni õket, mert meg akarom érteni, Kim Hyun Joong, úgyhogy csináltam egy kis ásás és olvassa papírokat koreai történelem és kultúra tudósok és a poszt az egyik kedvenc blogom: Tegye fel Korean. Én most tanultam többet koreai társadalom és kultúra, valamint már észre, hogy megpróbáljuk megérteni ezt a helyzetet nagyon mélyen gyökerezõ nyugati és európai társadalmi hiedelmek, és ez az, ahol a meghibásodás. Azt mondta, hogy a koreaiak nem jó a kommunikáció a külföldiek, és van egy nagyon jó oka van. Ahhoz, hogy a koreai, van egy ismerete a történelem és a kultúra, hogy csak egy adott. A tudás a többiek nem rendelkeznek, és ezért nehezen érthetõ. Nem akarok belemenni a Történelem és Kultúra tanulság, de azt kell mondanom néhány szót abban a reményben, némi fényt szórnak a helyzet a társam rajongók.
Ha megállunk, és tükrözik, rájövünk, hogy a Modern S. Korea egy baba Society megy keresztül az extrém növekedési fájdalom. S.

Korea még csak iparosodott, mint a nemzet egy kicsit több mint 50 éve. A következtetést a koreai háború 1950-ben, Korea vált szét a két terület. Ezen idõpont elõtt voltak azok Society, és volt nagyon õsi és erõs hagyománya van. Ezek a hagyományok alapján a konfucianizmus és a rendkívül konzervatív. Észak-Korea nem haladt minden, mint a társadalom, mivel a háború vége, és ha veszel egy pillantást rájuk, látni fogja, ahol a S. koreaiak jött egy alig több mint 50 éve.

Modern S. Korea nõtt fel hamvaiból ebben a rövid idõ alatt. Ez a leggyorsabb korszerûsítése az ország a világtörténelemben. Ennek eredményeként, hogy idõközben felkarolták a nyugati és európai kapitalista demokrácia, mint az új alkotmányt. A felszínen, a mindennapi életében a S. koreaiak ugyanúgy néz ki, mint a tiéd és az enyém.

Azonban csak a felszín alatt, megtaláljuk ezeket a mélyen gyökerezõ konzervatív konfuciánus hagyományok még teljes erõvel. Hagyományos koreai értékek vannak kicsapongó ütközik a gyors növekedés a modernizmust. És így, társadalmi gyakorlatokat, amelyek hatékonyan tartja õket civilizált és kormányoz a közelmúltban még mindig érvényben vannak. Koreaiak származnak Finial társadalmi szerkezet, imádja, és fenntartja a szentségét Family. Családi minden, és hogy a koreai tesz egy része a család, a társadalom egészét
10/10
Jyj3 2014 dec. 14. - 18:13:22 10/10
(54414/120523)
3.rész.
Folytatás: A közvélemény úgy tûnik, hogy uralkodjanak mindent S. Korea, és keresztre feszítették õt, mint egy ember, aki veri a nõk és megbocsáthatatlan Sinner. Mivel a rajongók, küzdünk, hogy megértsék a koreai társadalom és a durvaságot viselkedésüket.

Elolvasása után egy rövid cikket Hyunnie a Pexers helyszínen kínál magyarázatot arra, hogy miért Kim Hyun Joong maradt ki a reflektorfénybe, és nem vett részt a Yahoo Díjátadó ünnepség vagy akár kínálnak egy rövid videó elfogadása késztetett, hogy egy kicsit a további kutatások arra törekszik, megérteni, hogy mi az õ gondolatait és okok lehetett volna. Már elfoglalt hibáztatja Key-Keleten nem védi õt, és még az érzés csalódott Kim Hyun Joong magát.

Láttam már néhány erõs kritikát azok a látszólag hideg és könyörtelen magatartás társam rajongók a más országokból és tapasztaltam, és kifejezte azon érzéseit frusztráció és a félreértés magam itt, ebben a blogban. Úgy zavarba ejtõ, enyhén szólva, mint egy kívülálló keresi, hogy megértsék, hogyan tudnak viselkedni, oly módon, hogy úgy tûnik, annyira embertelen. Meg akarom érteni õket, mert meg akarom érteni, Kim Hyun Joong, úgyhogy csináltam egy kis ásás és olvassa papírokat koreai történelem és kultúra tudósok és a poszt az egyik kedvenc blogom: Tegye fel Korean.

Én most tanultam többet koreai társadalom és kultúra, valamint már észre, hogy megpróbáljuk megérteni ezt a helyzetet nagyon mélyen gyökerezõ nyugati és európai társadalmi hiedelmek, és ez az, ahol a meghibásodás. Azt mondta, hogy a koreaiak nem jó a kommunikáció a külföldiek, és van egy nagyon jó oka van. Ahhoz, hogy a koreai, van egy ismerete a történelem és a kultúra, hogy csak egy adott. A tudás a többiek nem rendelkeznek, és ezért nehezen érthetõ. Nem akarok belemenni a Történelem és Kultúra tanulság, de azt kell mondanom néhány szót abban a reményben, némi fényt szórnak a helyzet a társam rajongók.

Ha megállunk, és tükrözik, rájövünk, hogy a Modern S. Korea egy baba Society megy keresztül az extrém növekedési fájdalom. S. Korea még csak iparosodott, mint a nemzet egy kicsit több mint 50 éve. A következtetést a koreai háború 1950-ben, Korea vált szét a két terület. Ezen idõpont elõtt voltak azok Society, és volt nagyon õsi és erõs hagyománya van. Ezek a hagyományok alapján a konfucianizmus és a rendkívül konzervatív. Észak-Korea nem haladt minden, mint a társadalom, mivel a háború vége, és ha veszel egy pillantást rájuk, látni fogja, ahol a S. koreaiak jött egy alig több mint 50 éve.

Modern S. Korea nõtt fel hamvaiból ebben a rövid idõ alatt. Ez a leggyorsabb korszerûsítése az ország a világtörténelemben. Ennek eredményeként, hogy idõközben felkarolták a nyugati és európai kapitalista demokrácia, mint az új alkotmányt. A felszínen, a mindennapi életében a S. koreaiak ugyanúgy néz ki, mint a tiéd és az enyém. Azonban csak a felszín alatt, megtaláljuk ezeket a mélyen gyökerezõ konzervatív konfuciánus hagyományok még teljes erõvel.

Hagyományos koreai értékek vannak kicsapongó ütközik a gyors növekedés a modernizmust. És így, társadalmi gyakorlatokat, amelyek hatékonyan tartja õket civilizált és kormányoz a közelmúltban még mindig érvényben vannak. Koreaiak származnak Finial társadalmi szerkezet, imádja, és fenntartja a szentségét Family. Családi minden, és hogy a koreai tesz egy része a család, a társadalom egészét.
10/10
Jyj3 2014 dec. 14. - 18:11:07 10/10
(54413/120523)
2.rész

Folytatás:
Úgy tûnik, Hyun Joong elálltak a csõcselék sikoltozva vér és azt állítva, õ már nem méltó arra, hogy szabad megengedni semmilyen nyilvános szereplést. A Felelõtlen beszámolási gyakorlatokat a dél-koreai Hírek és internetes médiumok már jelzett õt a hírek szerint a családon belüli bántalmazó bûnösnek bántalmazta Girlfriend jóval azelõtt tisztességes eljáráshoz lehetne tartani a rendõrség.

A nyilvános ugrott a zenészek kocsija, és elkezdte hagyva csúnya gyûlölködõ megjegyzéseket bárhol online tudtak találni a nevét említik ami nagy lelki trauma az õ hûséges és szeretõ rajongók. Lezárását követõen is az ügy, és közel három hónap telt el, õk továbbra is a pestis minket mindenhova elmegyünk, hogy élvezze a videókat. Én mindig kapok értesítést a YouTube videók, ahol én válaszolt gyûlölködõ megjegyzéseket az õ védelmében.

A képet festett a fejemben nagyon hasonlít a The Witch Trial Test árukapcsolás egy sziklára, hogy a vádlott nyakát, és dobott neki egy is. Ha elsüllyedt, õ nem boszorkány, hanem meghalt sem-az-kevésbé. Én f õ volt a szerencsétlenség túlélõ, õ lenne máglyán elégették. Úgy tûnt, a nép kész volt hinni a legrosszabb sokáig Kim Hyun Joong is elmondta oldala a történetnek elmarasztaló neki, hogy a bûnös ítéletet a szívükben és elméjükben nem számít, hogy mit akar mondani, mi a helyzet. Ha õ tulajdonában fel semmilyen fizikai konfrontáció, õ volt a nõ terelõ. Ha õ tagadta, õ nyilván hazudik.

Bizonytalan által bemutatott bizonyítékok a vádló fogott, mint a vírus vad tûz az interneten, és az emberek már kötve, hogy a szimbolikus szikla a nyakában, és odadobta neki a vízbe fojtani, mielõtt tudta kinyitni a száját, hogy mondjon valamit. Amikor sikerült végre vallomást, õ átlátszó õszinteség sajnos átkozott rá még tovább, és õ most máglyán elégették több mint szemantika. Hyun Joong elismerte, hogy a fizikai konfrontáció és a véletlen borda sérülést, hogy akkor történt, amikor a házaspár hülyültem.

Mire képes volt, hogy ezt a kijelentést, hogy nem igazán számít, hogy mit mondott történt. Az emberek már a fejükbe vették, és a Media nem tett semmit, hogy visszavonnák elhamarkodott szavakat. Egy bejegyzés is elhelyezett a Wikipedia oldal arról is azzal vádolták, hogy támadás és a rendszergazda nem volt hajlandó eltávolítani után is a rendõrség és az áldozat is ejtette a vádat.

Az egyik gróf testi sértés ellene felhozott vád az volt elég "tényszerû bizonyítékok" számukra, hogy a bejegyzést. Assault egy csúnya szót, és ez lesz ragadt örökre most. Annyira tragikus és szívszorító egy ilyen kedves, õszinte és szép lélek. A szívem tör gondolni rá visel, mint egy skarlát betû a markába az élete végéig. Oly igazságtalan.
10/10
Jyj3 2014 dec. 14. - 18:10:00 10/10
(54412/120523)
1 rész.
[Cikk] Kim Hyun Joong: Megjelenése Ügynökség felajánlás magyarázata, ha megértjük-koreai társadalmi struktúra
By angeljoong86 on december 13, 2014 02:06

Key-Kelet és Kim Hyun Joong; Lesz egy hivatalos szünet? Majd Fans marad vajon? Vagy a csendet egy kifejezés a Kulturális elvárás?
Ahogy figyeltem az elmúlt négy hónapban kibontakozni a legrosszabb rémálmai a mi Only One Kim Hyun Joong, állunk szemben a kirívó tény, hogy õ Agency, Key East, úgy tûnik, hogy nem áll szándékában, hogy továbbra is támogassa a Shining Star és a legnagyobb eszköz .
Stone Wall Silence az egyetlen következetes választ a hivatal, hogy alapvetõen indított hozzáadásával Kim Hyun Joong, hogy a naptárban 2010-ben Abban az idõben, az induló társaság csak két nagy nevei bér: sunbae és Hyung Bae Yong Joon és doensang Kim Hyun Joong.

BYJ és KHJ látták, hogy nagyon közel az elején fennálló üzleti kapcsolata született meg a barátság alakult során Kim Hyun Joong a SS501 nap, amikor töltött sok idejét Japánban. Találkozott és barátkozott BYJ elõtt a szerzõdését DSP véget ért. Õ volt a megfelelõ helyen, a megfelelõ idõben a Key-Keleten, és õk köszönheti sikerét, hogy neki, véleményem szerint.
Nem volt más nagy nevei a naptárban, amíg csak tavaly, és Kim Hyun Joong kétségtelenül a top súlyt Artist. Ahogy nézte meg ezt a botrányt játszani, és tanúja volt az After Effects, Kim Hyun Joong Brand Power tûnt a kevéssé lényeges, hogy Key East egyáltalán most, hogy kapott egy skarlát betû egy féltékeny EX. A nyilvánosság elõtt, úgy tûnik, hogy elhagyták õt kötve a tét, hogy élve elégettek, mint a vádlott Salem Witch a híres történet The Crucible.

A bizalom volt az õ Ügynökség úgy tûnik, hogy csak olyan, mint a jó idõ Friend ezen a ponton, mert már megtartják a csend és meg sem próbálta megvédeni, vagy megvédjék Cash Cow. Az utóbbi eltávolítása Key East hivatalos oldalán az õ World Tour 2014 Videó volt az utolsó csepp a pohárban néhány rajongó, és kötelezettséget vállal, hogy betiltsák az oldalra kerültek repkednek a szociális média kölcsönhatások. Nem értek egyet azzal tiltó bármi vagy bárki, aki hivatalosan még mindig Kapcsolatban áll Kim Hyun Joong.

Még ha nem értünk egyet a módszereik, hogy még mindig õ Hivatalos Ügynökség és irányítani a projektek és a nyilvános szereplést. Folytatnunk kell mutatni nekik, hogy támogatjuk, amíg azok már nem képviseli õt tartani a lehetõségeket nyitva. Az egymillió dolláros kérdés: a kapcsolatuk valóban vége? Vagy van valami folyik a felszín alatt mi nem értik?
7/10
szilvia333 2014 dec. 14. - 18:07:42 7/10
(54411/120523)
Nyuszikák a káposztásban!!
Tölthetõek a Modern Farmer betét zenéi :

http://airens357.net/free-download-ost-modern-farmer-part-3-jun-geun-hwa/

Valamint,a 17-es rész .... Hihetetlen,de nemsokára vége a sorozatnak !!!!!!
10/10
Jyj3 2014 dec. 14. - 18:06:54 10/10
(54410/120523)
Sziasztok!
Elkezdtem nézni a Glorious Dayt.
Még nem tudok róla sokat, csak 3 részt láttam. De elgondolkodtam, hogy egy 2014-es új sorozatban miért kiabál így egy anya, miért püföli a 30 éves lányát, és miért nem engedi, hogy azzal élje le az életét, akit õ választott magának szerelembõl.

A másik család- akirõl majd szól a sorozat, ott békés otthont vélek látni, de a szintén 30 éves srácot, és a fiatalabb öccsét már vakrandikra kényszerítik.

És a családi béke kedvéért-na meg egy kis zsebpénzért el is megy a fiatalabb gyerek.

Most olyan érzésem van, hogy ezek a valódi életbõl merített jelenetek. Semmi kitaláció..
Ott még tényleg így élnek, és így gondolkodik az emberek nagy része.

Én ezt összefüggésbe hoztam a sztárok botlásaival, és azok szigorú megítélésével.
Épp ma olvastam, hogy Pask Si Hoo most fog visszatérni 2 év után, és talán most már elfogadják õt ismét.

És mi a helyzet Hyunnal?

Sajnos neki is valószínû ki kell várni azt a bizonyos 2 évet, mire a nyilvánosság elé léphet, még ha semmit nem követett el akkor is, mert a közvéleményt nem érdekli az igazság, csak a botrány.

Ma olvastam szintén egy elég terjedelmes cikket, de mivel ez az õ fóruma, részletekben-googlés fordítással ide teszem.
Nagyon figyelemre méltó a történelmi múlttal való összehasonlítás, és az, hogy milyen különbség van a technikai fejlõdés, és az emberek gondolkodása között.

Ajánlom azoknak is, akik nem Hyun rajongók, mert ez tulajdonképpen nem csak róla szól.
7/10
szilvia333 2014 dec. 14. - 17:52:40 7/10
(54409/120523)
A Dwaejitokki-fansub,belekezdett a Healer címû sorozat fordításába.

Rendezõ: Lee Jung Sub, Kim Jin Woo

Forgatókönyvíró: Song Ji Na

Mûfaj: Romance, comedy, thriller, action

Epizódok száma: 20

Vetítési idõszak: 2014-Dec-08

Fõszereplõk:

Ji Chang Wook as Seo Jung Hoo / Healer (28)
Park Min Young as Chae Young Shin (27)
Yoo Ji Tae as Kim Moon Ho (37)
______-
A honlap már régóta regisztráció köteles,ezért a feliratok nem kerülnek nyilvános megosztásra.
letöltésért regisztrálni kell hozzájuk.

http://dwaejitokki-fansubs.gportal.hu/gindex.php?pg=33817313
7/10
szilvia333 2014 dec. 14. - 17:23:15 7/10
(54408/120523)
Egy hányattatott sorsú sorozatot felkarolt az Ázsia ékkövei csapata!!
A Seo Dong Yoo már két fordítónak is feladta a leckét,de most már látni a fényt az alagút végén!!

Eredeti cím: 서동요 / Seo Dong Yo
Egyéb címek: Seo Dong's Song / Ballad of Seo Dong
Mûfaj: Dráma,Romantikus,Történelmi,
Részek száma: 55
Tévécsatorna: SBS
Sugárzási dátum: 2005-09-05 - 2006-03-21
Vetítési idõ: hétfõ és kedd 21:55

Fõszereplõk:
Jo Hyun Jae: Suh Dong (King Mu of Baekje)
Lee Bo Young: Sun Hwa Silla hercegnõje
Ryu Jin: Sa Taek Gi Ru/Kim Do Ham
Koo Hye Sun: Eun Jin
7/10
szilvia333 2014 dec. 14. - 17:14:05 7/10
(54407/120523)
Kire,mennyien szavaztak :

Lee Min-Ho 27676
Kim Nam-Gil 15566
Lee Jong-Suk 14249
Kim Soo-Hyun (1988) 13167
Jang Keun-Suk 11630
Kim Woo-Bin 10209
Song Joong-Ki 10141
Kim Hyun-Joong 9102
Song Seung-Heon 8556
L (Kim Myung-Soo) 8489
Lee Hyun-Woo (1993) 7558
Joo Won 7374
Jung Yong-Hwa 7192
Lee Seung-Gi 7098
Kang Min-Hyuk 6484
7/10
szilvia333 2014 dec. 14. - 17:12:49 7/10
(54406/120523)
Top 15-ös lista,Dél-Koreai férfi színészek rangsorolása %-os arányban :

Choi Sung-Jo 97%
Kim Jae-Joong 96%
Heo-Wook 95%
Lee Hong-Ki 95%
Joo Sang-Wook 95%
Kim Nam-Gil 95%
Byun Yo-Han 95%
Kim Kang-Hoon (2009) 95% =Gyerek szereplõ.Sorozata:Pride and Prejudise
Song Joong-Ki 95%
Park Si-Hoo 95%
Choi Jin-Hyuk 95%
Hong Bin 95%
Jin Yi-Han 95%
Yoon Gyun-Sang 95%
So Ji-Sub 95%
7/10
szilvia333 2014 dec. 14. - 16:46:58 7/10
(54405/120523)
Egy nem éppen kellemes hírecske :

Az Egao-fansub meghívásossá tette magát,tehát mostantól holmi jött ment földi halandó,ha nincs meghívása az oldalukra,bizony be nem teheti hozzájuk a lábát.

www.egaofansub.blogspot.com

Jelenleg futó fordításuk a jogi-romantikus dráma a Pride and Prejudise azért még elérhetõ Ázsia ékkövein,ami igen kedves dolog részükrõl.Jó kis oldal volt,fordításukhoz minden esetben mellékelték honnan is kell a videót letölteni.
Többek között õk fordították a 3 muskétás címû sorozatot is.
Hogy mi okból tettek így,természetesen ez az õ magánügyük.Lehet akadt pár nem éppen szívélyes hozzászóló,néhány becsmérlõ kritika,vagy mint a legtöbb oldal esetében,loptak tõlük.
7/10
szilvia333 2014 dec. 14. - 16:36:14 7/10
(54404/120523)
Szép estét !!

Régebben volt egy filmsorozat,Punch címmel,ami egy romantikus dráma volt,boldog befejezéssel.Nemrég tudatták velem,hogy indult egy sorozat aminek (talán kifogytak az alkotók a kreatív címadásokból)újfent Punch a címe,ám a google fordítóból megtudhattam hogy tartalmilag egészen másról van szó:

Dráma: Puncs
Felülvizsgált betûs átírás: Punchi
Hangul: 펀치
Rendezõ: Lee Myung-Woo
Író: Park Kyung-Soo
Hálózat: SBS
epizódok:
Adásbakerülés dátuma: december 15, 2014 -
Játékidõ: Hétfõ és kedd 21:55
Nyelv: Korean
Ország: Dél-Korea

További szereplõk:

Kim Eung-Soo - Jung Gook-Hyun
Lee Han-Wi - Detective Oh Dong-Choon
Jang Hyun-Sung - ügyész
Lee Ki-Young - Jang Min-Seok
Song Ok-Suk - Jung-Hwan anyja
Lee Young-Eun - Park Hyun-Sun (Jung-Hwan húga)

Park Jung-Hwan (Kim Rae-Won) a vezetõje a korrupcióellenes nyomozócsoportot a Legfelsõbb Ügyészség. Hogy az õ pozícióját, õ tette kompromisszumok elérésére igazságszolgáltatás. Park Jung-Hwan, majd megtudja, hogy õ egy rosszindulatú agydaganat, és nem kell sok idõ, hogy maradjon. Hogy élete végéig nem sajnálja, mutat egy fegyvert a korrupt ügyész Általános Lee Tae-Joon (Cho Jae-Hyun). Park Jung-Hwan ex-felesége Shin Ha-Gyung (Kim Joong A-), aki szintén egy ügyész, ismeri a Park Jung-Hwan helyzetét, és segít neki.
szilvia333 2014 dec. 13. - 21:53:18 7/10
(54403/120523)
A 16-os részt majd holnap megnézem,igyekeztem ma is visszafogni magamat,sikerrel))
_______

Most viszont elbúcsúzom,vár rám egy finom meleg zuhany,és utána egy kissé hideg,de késõbb meleg ágyikó))
További szép estét mindenkinek!!!!!!!!
10/10
Jyj3 2014 dec. 13. - 21:51:43 10/10
(54402/120523)
https://www.youtube.com/watch?v=XSbqpS7TH3A

Én egyenlõre maradok Hyunnál, és Jaejoongnál, mert nincs annyi idõm, hogy ezeket is alaposabban megismerjem.

Persze a filmzenéket meghallgatom, és ami tetszik, az bekerül a gyûjteménybe.

Jó éjt nektek..
10/10
Éva Vidéki 2014 dec. 13. - 21:42:04 10/10
(54401/120523)
Ez még egy igazán szép szám, sajnos ez is csak felrakható felirattal van. Ezzel búcsúzom: Jó éjt mindenkinek.

https://www.youtube.com/watch?v=r9-PVSzXNTs
10/10
Jyj3 2014 dec. 13. - 21:41:41 10/10
(54400/120523)
Szerintem ebben az utolsó 2 részben tul képp semmi nem történt. Ha ezt nem látod, semmirõl nem maradsz le. Én így éreztem, amikor megnéztem az éjjel õket.

Attól jó, nem leszólni akarom, csak tényleg így gondolom. Senki semmivel nem haladt elõre..

És ami még kicsit bosszantó volt, hogy a 16.ik részt úgy kezdték, mintha eltelt volna 1 hét, és emlékeztetni kell a nézõt. Vagyis kifutottak a az idõbõl, és az elején vagy összesen 6-7 percet ismétléssel, és emlékezéssel töltöttek ki.
Az ilyen szokott bosszantani...
10/10
Éva Vidéki 2014 dec. 13. - 21:37:50 10/10
(54399/120523)
Köszi. Neki szinte minden hajszín jól áll. Régebben tettek fel valami fanartot, ez hangulatában hasonlít ahhoz.
10/10
Jyj3 2014 dec. 13. - 21:37:07 10/10
(54398/120523)
Hát a fia nagyon gazdag elvégre....akár drága is lehet...
10/10
Éva Vidéki 2014 dec. 13. - 21:34:39 10/10
(54397/120523)
Köszi a vetítést. Még 2 hetem van, mert csak egybe nézem.
10/10
Jyj3 2014 dec. 13. - 21:34:06 10/10
(54396/120523)
Ez rajta van a telimen is, nagyon tetszik....)))))))
10/10
Jyj3 2014 dec. 13. - 21:32:20 10/10
(54395/120523)
Nem a nagyi ásta el, ha jól rémlik.....
7/10
szilvia333 2014 dec. 13. - 21:30:57 7/10
(54394/120523)
Ennek a tablónak az utolsó képére még felhívnám a figyelmeteket!!
Ajumma ugyanis egy veszett drága kinézetû smaragd fülbevalót villogta a fülében!!
Aki elegáns,az a pokolban is elegáns,vagy ilyen jól fizetne a mezõgazdaság ?!
10/10
Jyj3 2014 dec. 13. - 21:30:49 10/10
(54393/120523)
Szia! Ez bizony nincs meg.. ez biztos egy sorozat része...
Neked is szép estét.

Egy hasonló van a konyhában....
10/10
Éva Vidéki 2014 dec. 13. - 21:30:04 10/10
(54392/120523)
A másik ez: https://www.youtube.com/watch?v=8x2zFqbA6Fg

Koncert felvételen nincs ráégetve, csak ki lehet tenni rá a magyar feliratot, de azt nem szedi le hozzá.
7/10
szilvia333 2014 dec. 13. - 21:28:08 7/10
(54391/120523)
Szia !!
Köszönjük a képet,nagyon szép!!
7/10
szilvia333 2014 dec. 13. - 21:25:49 7/10
(54390/120523)
Végezetül a mai részbõl :

Kiderül hogy a káposzta eláll,de az emberi türelem véges,valamit,lehet a nagyi többet hagyott az unokájára mint azt bárki is gondolná !!!
__
Köszönöm hogy végig néztétek ))))
10/10
Jyj3 2014 dec. 13. - 21:24:26 10/10
(54389/120523)
Az volt a gond, hogy az ajándék tárgyakat nem engedték árusítani, amiért a Japán rajongók nagyon oda vannak.
Minden koncerten a hivatalos ajándék tárgyakat árusítják, plusz a világító "csápolni" valókat.

A Hyun koncerten is árulták az elõcsarnokban.
Jót nevettünk, mert borzasztó sokan ott tolongtak, és mikor oda álltunk, akkor valahonnan kiszúrt az eladó pasi bennünket, és soron kívül kiszolgált bennünket, és sokáig foglalkozott velünk. Igaz, más Európait mi sem láttunk magunk körül..

https://www.youtube.com/watch?v=eq_KbTpLjNM

Nem tudom ezt ismered-e...
Letölteni azért szoktam, hogy a TV-n hallgathassam, és mivel nem foglal el nagy helyet, elég egy pendire tenni.
10/10
Cloverwl 2014 dec. 13. - 21:23:12 10/10
(54388/120523)
Sziasztok!

Ma találtam ezt a képet, hátha valakinek még nincs meg :)
További szép estét :)
7/10
szilvia333 2014 dec. 13. - 21:22:04 7/10
(54387/120523)
Na,vissza a galériához,mert van még pár tablócska ...

Így lesz a bolhából, elefánt ))))))))))
7/10
szilvia333 2014 dec. 13. - 21:19:20 7/10
(54386/120523)
És itt a Gerlepár férfi tagja is !!
végre megvan :

http://star.koreandrama.org/?p=31182
10/10
Jyj3 2014 dec. 13. - 21:18:29 10/10 Előzmény Éva Vidéki
(54385/120523)
Én is, utána a google...
10/10
Éva Vidéki 2014 dec. 13. - 21:18:20 10/10
(54384/120523)
Egész koncertet nem töltök le, csak a yutubon nézem, de jobban szeretem felirattal hallgatni. Mégis megtartották a koncertet? Gondok voltak hellyel, mintha Te tetted volna fel.
10/10
Jyj3 2014 dec. 13. - 21:16:37 10/10
(54383/120523)
Oh Young Shil
7/10
szilvia333 2014 dec. 13. - 21:14:31 7/10
(54382/120523)
Találtam szereplõ gárda tablót !!!!!!!!!

Remélem a gépem felteszi :
10/10
Jyj3 2014 dec. 13. - 21:12:53 10/10 Előzmény Éva Vidéki
(54381/120523)
https://www.youtube.com/watch?v=n4QXpl8rdDk

Most nagyon megleptél,mert azt hittem, nincs olyan száma Jaejoongnak, ami nekem nincs letöltve- de ez olyan.
Köszönöm szépen. Én most pont ezt hallgatom fórumozás közben.
Tegnap az összes koncertet letöltöttem, és most már az összes dvd-je megvan..

Holnap biztos fent lesz a YT-n a mai Tokyoi koncert is..
7/10
szilvia333 2014 dec. 13. - 21:10:10 7/10
(54380/120523)
Sajnos a fotót amit a Goggle képkeresõn találtam valami okból nem tudom kirakni.
7/10
szilvia333 2014 dec. 13. - 21:09:22 7/10
(54379/120523)
Az idõsödõ gerlepár hölgytagjáról egy fotó:
Név : Oh Young Shil 63 éves.
10/10
Éva Vidéki 2014 dec. 13. - 21:08:08 10/10
(54378/120523)
Elõször mindig innen indulok feliratnézõbe.
http://azsiaekkovei.hu/kdorama/my-country-calls
7/10
szilvia333 2014 dec. 13. - 21:05:01 7/10
(54377/120523)
Az idõsödõ gerlepár hölgytagjáról egy fotó:
Név : Oh Young Shil
10/10
Jyj3 2014 dec. 13. - 21:04:48 10/10
(54376/120523)
Ez valami tévedés itt???
Nem baj, csak kérdezem..
10/10
Éva Vidéki 2014 dec. 13. - 21:02:52 10/10
(54375/120523)
Sorozat már le van töltve, de csak 16-ig van meg a felratom, már nagyon várom. Addig nem kezdek bele. Tényleg nagyon szép ez a szám.

Nekem az egyik kedvencem tõle ez: http://indavideo.hu/video/Kim_Jae_Joong_-_Its_only_my_world_live_hun_Egao_Fs

Másikat még megkeresem.
10/10
Jyj3 2014 dec. 13. - 21:02:17 10/10
(54374/120523)
Még nagyon korai lenne bármit is mondanunk, de van rá remény, hogy jó lesz. Te tudsz már ennél többet is a soriról? A szereplõkrõl??
10/10
Jyj3 2014 dec. 13. - 21:01:06 10/10
(54373/120523)
Haláli volt, mikor öltönybe öltözött a szamóca szedéshez)))))
7/10
szilvia333 2014 dec. 13. - 21:00:53 7/10
(54372/120523)
Kerestem egy stáblistát a Modern Farmerhez,kevés sikerrel ..:

Home
FAQ
Announcement Update
Report/Request »
Donate
Contact Us

Modern Farmer
pluebot November 3, 2014 Modern Farmer2014-12-03T12:56:58+00:00 Korean Drama No Comment

Modern Farmer Korean Drama Download

Modern Farmer korean dramas download

There is a rock band called “Excellent Souls (ExSo).” The band consists of Lee Min Ki (Lee Hong Ki), Kang Hyuk (Park Min Woo), Yoo Han Chul (Lee Shi Un) and Han Ki Joon (Kwak Dong Yun). The band decides to move to the countryside and becoming farmers. There, the drama series follows their dreams, loves and friendships.

Modern Farmer Cast

Excellent Souls

Lee Hong Ki as Lee Min Ki (27)
Park Min Woo as Kang Hyuk (27)
Lee Shi Un as Yoo Han Chul (27)
Kwak Dong Yun as Han Ki Joon (25)

Yoon Hee’s family

Lee Ha Nui as Kang Yoon Hee (30)
Lee Han Wie as Kang Young Shik (48)
Lee Il Hwa as Yoon Hye Jung (45)
Kim Jae Hyun (김재현) as Park Hong Goo (19)
Hwang Jae Won as Kang Min Ho (8)
Kim Byung Ok as Han In Ki
Park Jin Joo as Han Sang Eun (19)

Youth Chairman’s family

Jo Sang Gun as Park Deuk Chool (83)
Kim Boo Sun as Lee Yong Nyeo (65)
Suh Dong Won as Park Sang Deuk (40, youth chairman)
Kwon Min Ah as Lee Soo Yun (25)

Former Head of Village’s family

Park Young Soo (박영수) as Hwang Man Goo (40)
Mary (마리아) as Diana (29)
Lincoln Paul Lambert (링컨 폴 램버트) as Hwang Min Gook (8)
Oh Young Shil as Kim Soon Boon (63)
Jo Woo Ri as Hwang Yi Ji (25)
Han Joo Hyun (한주현) as Song Hwa Ran (24)

Mi Young’s family

Jung Shi Ah as Yoo Mi Young
?? as Choi Eun Woo (8, Mi Young’s daughter)

People from Seoul

Han Bo Reum as Han Yoo Na (27)
?? as Yoon Mi Ja (52, Min Ki’s mother)
Kim Won Hae (김원해) as Dok Sa (50)
Nam Myung Ryul as Hospital Director Kang (55, Kang Hyuk’s father)
?? as Assemblyman Kim (61)
?? as Assemblyman Kim’s assistant (38)
10/10
Jyj3 2014 dec. 13. - 20:58:26 10/10
(54371/120523)
Call of the Country @ Secret Agent Miss Oh
Még ez a másik két címe is van.. ezt megtalálni!!!!
Nem tudom a felirat vajon melyik néven lesz... De lehet hogy le van töltve nekem.

Ez jó sorinak tûnik!!!!!
7/10
szilvia333 2014 dec. 13. - 20:56:51 7/10
(54370/120523)
Anno én küldtem neked el a sorozatot!!!
Erre világosan emlékszem !!!!!!!!!
A lemezeid között kutakodj )))))
7/10
szilvia333 2014 dec. 13. - 20:55:53 7/10
(54369/120523)
Én legutóbb a Király lánya Su Bekjang-ban,amit Sipizolix fordított,de azon kívül már sok sok sorozatban.Régi motoros az úriember a filmszakmában,majd meg keresen a Vikis adatlapját)))
Viszont most látom õt humoros szerepkörben,és nagyon jól csinálja !!!!!!
7/10
szilvia333 2014 dec. 13. - 20:53:49 7/10
(54368/120523)
Velem összehasonlítva,lényegesen többet voltál,ne szerénykedj )))))))))
7/10
szilvia333 2014 dec. 13. - 20:53:07 7/10
(54367/120523)
Remek választás !!!!!!!!!!!!!!!
Személyes nagy kedvencem a sorozat!!!!!!!!!!!
Na meg emlékezetes is,mert a videóit megszereznem nagy kaland volt,ugyanis akkor még nem tudtam torrentezni,és csak egyetlen egy honlapon volt letölthetõ a sorozat,a már említett és azóta megszûnt Medium Quality-n .
10/10
Jyj3 2014 dec. 13. - 20:53:02 10/10
(54366/120523)
Valóban jól hozza a két "öreg"a szerepüket...
Miben láttuk a pasit???
10/10
Jyj3 2014 dec. 13. - 20:51:38 10/10
(54365/120523)
Még nem is hallottam róla, utána nézek, kik a szereplõk..
7/10
szilvia333 2014 dec. 13. - 20:50:36 7/10
(54364/120523)
Falurádió utánpótlás megoldva !!!!!!!!
10/10
Jyj3 2014 dec. 13. - 20:50:16 10/10
(54363/120523)
Csak reggel voltam itt, azóta nem járt erre senki..
10/10
Éva Vidéki 2014 dec. 13. - 20:49:36 10/10
(54362/120523)
Valami könnyedre vágyom ez 2010-es romkom: Cím: Gukgaga Bureunda / My Country Calls / Secret Agent Miss Oh / Hí a haza!
Oh Ha Na rendõrnõ lusta, nem tiszteli a törvényt és hiányzik belõle mindenfajta kötelességtudat. Az egyetlen dolog ami motiválja, hogy pénzt szerezzen álmai apartmanjára. Ami nem könnyû, mivel jóhiszemû annyjától rendszeresen kicsalják a nehezen megkeresett pénzét. Egy nap véletlenül meghiúsítja Go Jin Hyuk - egy titkosügynök - akcióját, ezért büntetésként, segítenie kell elkapni egy bûnözõt.

Talán ez lesz amit fogok nézni.
10/10
Jyj3 2014 dec. 13. - 20:48:46 10/10
(54361/120523)
Úgy látszik végleg behozták ezt a figurát((((((Szörnyû. nem tudok ránézni(((((
7/10
szilvia333 2014 dec. 13. - 20:48:32 7/10
(54360/120523)
Ezen részbõl a kedvenc képsoraim,ami alá stílusosan a Jégvarázs címû Disny animációs film fõ témáját játszották alá!!
Óriásit nevettem rajta !!!!!!!!!
10/10
Jyj3 2014 dec. 13. - 20:47:39 10/10
(54359/120523)
Igen, már azt hittem nem is látjuk a kutyust..
De a kápi növésérõl is, meg a hóesésrõl is látni..
10/10
Jyj3 2014 dec. 13. - 20:45:49 10/10
(54358/120523)
Ezt is jól összehozták))))
Nagyot nevettem rajta...
7/10
szilvia333 2014 dec. 13. - 20:45:27 7/10
(54357/120523)
Egy kis bontakozó románc ?? Nocsak !!!!!!!!
10/10
Jyj3 2014 dec. 13. - 20:44:55 10/10
(54356/120523)
Nagyon poénosan tudják elõadni...
10/10
Jyj3 2014 dec. 13. - 20:43:56 10/10
(54355/120523)
https://www.youtube.com/watch?v=kGw9-trVbmk

Sajnos a feliratra még várni kell. Megnéztem ugyan googléval, de más lesz magyarral.
Nagyon szép ez a szám, amit Jaejoong énekel benne.

A Triangléról beszéltem...
7/10
szilvia333 2014 dec. 13. - 20:43:37 7/10
(54354/120523)
Ezek szerint akkor megint beletrafáltam az ajánlással ??
Örülök ))))))))))))
7/10
szilvia333 2014 dec. 13. - 20:42:37 7/10
(54353/120523)
Egy jó gazdának nemcsak a földdel van problémája )))))))
10/10
Jyj3 2014 dec. 13. - 20:41:00 10/10
(54352/120523)
Én ma déltõl kb 6 óra leforgása alatt néztem meg a Glorius Day elsõ részét.

Még meg sem néztem a szereposztást, de már öröm volt látni jó pár kedvenc színészt.
LSW!!! És a Lódoktor Királyi fõorvosát, így mindjárt az elsõ részben!!
7/10
szilvia333 2014 dec. 13. - 20:40:41 7/10
(54351/120523)
A kutya az ember legjobb barátja ))))
10/10
Jyj3 2014 dec. 13. - 20:37:20 10/10
(54350/120523)
Azért már látni õket normálisabb ruhákban is ..
7/10
szilvia333 2014 dec. 13. - 20:36:48 7/10
(54349/120523)
Szép estét neked is !!
Látom napközben sem hagytál minket hírek nélkül.
Gyere picit csücsülj le a gép elé.
10/10
Jyj3 2014 dec. 13. - 20:35:36 10/10
(54348/120523)
Köszi az összefoglalót.

Nem fogod elhinni: De JYJ az életben is ennyire jó, és kedves.
Õt a nagymamája nevelte, mert a szülõk dolgoztak. Nagyon jó volt már kicsi korában is..
És a Barefootedben ahogy látjuk, hát egy nagyon különleges, csupa szív fiú.

Én azóta szeretem, és figyelemmel kísérem..
A sorinak sok hibája van, de azért 1-szer nézhetõ volt, leginkább nekem JYJ miatt. A többi szereplõ nem tartozik a kedvenceim közé..
7/10
szilvia333 2014 dec. 13. - 20:33:22 7/10
(54347/120523)
Miss Röfi,és akkor most kiudvarol kinek ????
10/10
Jyj3 2014 dec. 13. - 20:31:21 10/10
(54346/120523)
Sziasztok!
Elõször is: Évi!
Semmit nem kell megkérdezned, bármit feltehetsz amihez kedvet érzel..

Ez a szám nagyon szép.
Láttam a sorit, és nagyon tetszett. LHK -nek ez a 2.ik sorija, amit láttam, de mind a kettõ nagyon jó..
Nagyon belopta magát a szívembe.

Le is töltöm a filmzenét, még nem került rá a sor..
7/10
szilvia333 2014 dec. 13. - 20:30:38 7/10
(54345/120523)
Itt már lemérhetõ az idõ múlása a sorozatban.
Pici kutya,nagyot nõtt !!
7/10
szilvia333 2014 dec. 13. - 20:28:55 7/10
(54344/120523)
Lányok,nyakig a pácban ))))))))
7/10
szilvia333 2014 dec. 13. - 20:26:43 7/10
(54343/120523)
A vékony falak átka ....
7/10
szilvia333 2014 dec. 13. - 20:24:32 7/10
(54342/120523)
Príma kis akciófilm van készülõben,A kölcsön kenyér hadmûvelet ))))))))
7/10
szilvia333 2014 dec. 13. - 20:22:41 7/10
(54341/120523)
Ha ajumma van,rádió már nem kell )))))))))))
7/10
szilvia333 2014 dec. 13. - 20:20:07 7/10
(54340/120523)
Láttam,láttam,jó volt a zene is illett a sorozathoz.Egykét dolgot leszámítva,elég jó volt,bár nem hinném hogy én majd újra nézem.Annál is inkább,mert mostanra annyi jó nézni való gyûlt rám.
7/10
szilvia333 2014 dec. 13. - 20:17:29 7/10
(54339/120523)
Falugyûlés = Falusi turizmus = Bevétel ...
10/10
Éva Vidéki 2014 dec. 13. - 20:15:39 10/10
(54338/120523)
Remélem nem baj, hogy feletszem. Sorozatot láttátok. Nagyon szeretem a hangját: https://www.youtube.com/watch?v=gEjKbrmYFmU
7/10
szilvia333 2014 dec. 13. - 20:15:29 7/10
(54337/120523)
Múltbéli visszatekintés ...
7/10
szilvia333 2014 dec. 13. - 20:14:25 7/10
(54336/120523)
Karrier itt,karrier ott,némi vita családon belül,és egy nagy titok ...
7/10
szilvia333 2014 dec. 13. - 20:12:38 7/10
(54335/120523)
A héten nem volt alkalmam folytatni a Modern Farmer képgalériát,ezennel ünnepélyesen ma este elétek tárom a 15-ös rész rövidke képes ismertetõjét!!!....:
_________

Jól indul a nap,de egy nem várt látogató talán aggodalmakat okoz ...
7/10
szilvia333 2014 dec. 13. - 20:08:32 7/10
(54334/120523)
Szia Éva !!

Ezt jól összefoglaltad,és nagyon jól megfogalmaztad,a gazdagokra vonatkozó mondandódat is.
Nekünk is tetszett (legalábbis hiszem hogy így van) a sorozat.
Mit tervezel nézni legközelebb ????
10/10
Éva Vidéki 2014 dec. 13. - 20:01:04 10/10
(54333/120523)
Sziasztok, szép estét.

Összességében tetszett végig a sorozat, de Kim TakGo anyja eléggé idegesíett. Kezdjük azzal, hogy ugyi eleve vöröset látok attól, amikor odaállítanak a gazdag családhoz, na ez az ûj családod, innentõl kezdve gondtalan, napsugaras életed lesz, még ha beledöglendessz is. Mert az az életszerû elgondolásuk, hogy az ilyen gyerekeket csupa szeretõ családtag ölelõ karja várja, akik segítenek nekik minden földi jóval és alig várják, hogy a család befogadhassa õket. Itt tipikusan náluk dolgozott, tisztában van az erõviszonyokkal, viselkedéssel, várható reakciókkal. Mégis meglépi, viszont a pénzt nem fogadja el, mélyen lesütött szemmel mártíromkodik végig. Tudja, hogy meg akarták ölni a gyerekével együtt, többször is. Mit lép: abba a faluba telepedik le, ahol gazdag apu kenyérgyára van. Szerintem még jobb lett volna, ha még állást is ott keres. Hamarabb a nyomára akadnak. Mikor végre találkozhatna a gyerekével, akkor meg nem áll elé, hanem rebegteti a pilláját, hogy nem akarja a karrierjében zavarni. Mikor apukával találkozik, nehogy véletlenül megbeszéljék a dolgokat, mi történt velük, fiú is él, nem lehet, mert a lelkiismeretük. Ezen kívül a nõi szerepeket is jól játszották, ami ritkaság, jók volta a karakterek. Viszont Kim TakGut nagyon idealizálták, nem lehet ennyire jóságos senki, hogy mindig, mindenkinek megbocsájt, sõt elviszi helyettük a balhét. Túlzás. Gonoszt nagyon jól játszotta Joo Won. Igazán hihetõ volt. Nem volt ripacskodás benne. Végig lekötött. Próbáltam úgy írni, hogy aki még nem látta ne löjem le a történetet.
10/10
Jyj3 2014 dec. 13. - 09:16:41 10/10
(54332/120523)
Most L- a dolgomra, majjövök..
10/10
Jyj3 2014 dec. 13. - 09:14:50 10/10
(54331/120523)
Jó gyorsan haladsz....ez igen))))És hogy tetszik végére???
10/10
Jyj3 2014 dec. 13. - 09:13:27 10/10
(54330/120523)
Sztem nagyon jó üzlet ez az új DVD, és az Inspiring vetítése is Japánban.
Inkább elbukják??
Innentõl én sem értem.
10/10
Jyj3 2014 dec. 13. - 09:10:52 10/10
(54329/120523)
Két sztárt is lehet támogatni, mint ahogy ez az egész múlt évben gy volt. 3-an közösen lettek lefotózva.. de BYJ oda is vitte magával Hyunt- Gondolok itt a Kínai tv-ben az interjúra..ott Hyun is kapott ugyan annyi mûsoridõt, mint a többi..
10/10
Jyj3 2014 dec. 13. - 09:08:05 10/10
(54328/120523)
Közös hír az volt az utolsó, amikor nemrégen még elment Jejura Hyun után.. azóta semmi ..Nagyon nagy a csend..
10/10
Jyj3 2014 dec. 13. - 09:06:39 10/10
(54327/120523)
Ez nagyon szép.. csodás- köszönet érte...
10/10
Jyj3 2014 dec. 13. - 09:05:43 10/10
(54326/120523)
Szia! És köszi. Várjuk a következõt))))
10/10
Jyj3 2014 dec. 13. - 09:04:55 10/10
(54325/120523)
Siker- igen, de ehhez kell egy olyan ügynökség, aki támogatja. Ennek fejében sok pénzt tesz zsebre.
10/10
Jyj3 2014 dec. 13. - 09:03:37 10/10
(54324/120523)
Ha kiállna mellette, akkor itt tartana, hogy még a megjelent DVD-jét sem porozzák?
Pedig itt nagyon sok pénzrõl van szó..Egy ilyen DVD kiadása milliókba kerül..