10/10
Jyj3 2014 szept. 11. - 19:26:33 10/10
(46822/120522)
LOL! A színésznõk kellett állni a peronon, hogy elég magas a Lee Min Ho, Kim Hyun Joon, és Jung Il Woo! Nézze kedvenc magas koreai hotties ingyenesen DramaFever: http://bit.ly/1bdzbuY
10/10
Jyj3 2014 szept. 11. - 19:24:46 10/10
(46821/120522)
Joseon Gunman BTS
Ha véget ér egy dráma, én rendszeresen a kulisszák mögött készült képekkel és videókkal zárom le magamban a történetet.
írja a szerzõ
ruca60 2014 szept. 11. - 19:24:39
(46820/120522)
Hmmm. Ezt nem is tudtam!
Elõ kell vennem a DVD-imet:)))
10/10
Jyj3 2014 szept. 11. - 19:22:17 10/10
(46819/120522)
10/10
Jyj3 2014 szept. 11. - 19:21:00 10/10
(46818/120522)
KMOVIEFOTÓKVIDEÓKKÉRDÉSEKBUZZCelebekFASHIONKPOPTV

HOMEKMOVIE NÉZET ARCHÍVUM
Lee Seung Gi és Hold Chae Won egyesítése a reális Love Story
BY Julie Jones | 9 szeptember 2014 12:11 EDT

aMegosztás

Címkék Lee Seung Gi , Hold Chae Won , Yoo Yeon Suk , mai szerelem
Lee Seung Gi és Hold Chae Won

Ez volt a nagy év csillag összejövetelek. Jang Nara és Jang Hyuk, Kwon Sang Woo és Choi Ji Woo, Lee Jun Ki és Nam Sang Mi csak néhány a k-dráma szereplõk döntött, hogy mûködjenek együtt a második alkalommal. És most Lee Seung Gi és Hold Chae Won tervezi színészi reunion.
Lájkolj minket a Facebook
Lee Seung Gi és Hold Chae Won játszott barátja és barátnõje a dráma "Shining Inheritance", bár a végén, hogy nem kap, hogy tartsa õt. A lány kegyetlen viselkedés felé mostohatestvére, akit Han Hyo Joo, került neki a férfi, akit akart.
Most Hold Chae Won lesz még egy esélyt, romantika, ha a két társ-csillag "A mai szeretet", más néven "A mai Dating."
A filmben játszik az ember nevû Junsu. Nem tudja, hogy a kapcsolatok a munka, mert õ is ad. Junsu találkozik egy nõ nevû Hyun Woo, a szellemes, beszédes meteorológus akit Hold Chae Won. A történet már le, mint a reális romantikus komédia.
Ez volt az a realizmus, hogy vonzotta Lee Seung Gi szerepére. Egy interjúban a Star News, azt mondta, hogy különösen élveztem a történet, mert a realizmus.
"Nagyon izgatott vagyok, mert, mert én személy szerint támogatja ezt a mûfajt."
Ugyanebben az interjúban Hold Chae Won azt mondta, hogy õ is vonzódik a valódi életszerû történet.
"Nagyon tetszett az a tény, hogy ez volt az a fajta szerelmi történet, hogy bárki is tapasztalt," mondta.
Annak ellenére, hogy Lee Seung Gi elsõ filmszerepe, nem ez az elsõ alkalom, hogy tekinthetõ, hogy egy filmben. A csillag a "Gu Family Book"
Ez nem a Hold Chae Won elsõ filmszerepe. Mellett játszik egy orvos "jó doktor" az elmúlt évben, õ is megjelent egy rövid film címe: "vár." És a tervek szerint megjelenik egy másik film. Õ és Yoo Yeon Suk fog játszani egy pár a film "The Mood azon a napon." Õ volt a közelmúltban a "Gu Family Book" és "Válasz 1994" A filmben ez két idegen, akik megfelelnek a koreai Train Express és töltsön el egy napot együtt. Ezen a napon kezdik, hogy szeretik egymást. Ez a film indul a forgatás még ebben az évben.
"A mai Love" kezdõdött forgatás júliusban debütál majd 2015-ben.
10/10
Jyj3 2014 szept. 11. - 19:19:10 10/10
(46817/120522)
SBS dráma "Semmi baj, ez a szerelem" kiadja képek a vet szoros ölelés után a végleges forgatás ülésén került sor szeptember 7-én.

Az utolsó jelenet forgatták a szabadban, és végül késõ este. Annak ellenére, hogy a hideg idõjárás, ez egy szívmelengetõ pillanat, ahogy megölelték egymást búcsút a siker, hogy megvalósuljon a dráma együtt.

Különösen, miután egymást átölelve, a legfontosabb vezetõ Jo Insung és Gong Hyojin elõrement, hogy minden leadott és a személyzet tagjai, és megköszönte nekik egyenként erõfeszítéseit. Ez valóban egy megható pillanat, mindenki arca tele volt sajnálom, hogy a forgatás már véget ért, és könnyeket csalt a sok.
10/10
Jyj3 2014 szept. 11. - 19:17:36 10/10
(46816/120522)
Egy hsz:

Elkezdtem a Coffee Princet!
4.részen túl:
Ez komoly, hogy Gong Yoo minden részben kapott egy félmeztelen jelenetet??

Igen, kicsit sokat vetkõzött, de meg kell mutatni az izmokat...))))vagy is nem csak az énekesek...
10/10
Jyj3 2014 szept. 11. - 19:15:28 10/10
(46815/120522)
Joo Won mozija novemberben jöhet ki. A Fashion King-ben egy vidékrõl a fõvárosba költözõ diákot fog alakítani, aki azért, hogy magára vonja egy leányzó figyelmét, elhatározza, hogy õ lesz a stíluskirály.
ruca60 2014 szept. 11. - 18:57:20
(46814/120522)
Köszi. Persze, hogy Mexikó.:)))
Igen, már kellene lennie valaminek fenn a világhálón.
Nehéz dolog ez a verekedés dolog.
Ott minden film azzal van tele...
Tény, hogy egy szenvedélyes nép. A nõk sem maradnak alul semmiben.
10/10
Jyj3 2014 szept. 11. - 18:52:46 10/10
(46813/120522)
Ja nem Brazilia- hanem Mexikó...
10/10
Jyj3 2014 szept. 11. - 18:52:09 10/10
(46812/120522)
Én megértettem ezt a cikket, igaz, az elejét kétszer elolvastam.
Nagyon csúnya dolgok mennek ott sok színésszel, énekessel..És látod Jaejoongnak sem tudtak kért okozni, ugyan olyan népszerû,mint volt, ha nem sikeresebb.
Pedig õt is verekedéssel vádolták....
10/10
Jyj3 2014 szept. 11. - 18:50:00 10/10
(46811/120522)
Szombaton este. De ott 16 órával visszább vannak Koraától..
Vagy is holnap utazna....

Én sem találtam semmi hírt. Sajnos Koreában nincs olyan, hogy hírzárlat, mert akkor a paparazzik kitalálnak vmi még rosszabbat.
Most néztem a twittert, ott sem találok semmit.
Ha megint este 9-kor van a kihallghatás, és eltart 4-5 órát, akkor még késõbb lehet vmi, habár azt hogy odament,annak már fent kellene lenni valahol.
ruca60 2014 szept. 11. - 18:45:04
(46810/120522)
Semmi hír, hogy volt-e kihallgatás a rendõrségeen. Semmi hír, hogy mikor utazik vissza.
Olyan érzésem van, mintha hírzárlat lenne körülötte.:(
Mikor van, lenne a koncertje Brazíliában? Oda is 26 óra a repülés?
ruca60 2014 szept. 11. - 18:40:30
(46809/120522)
Ez nagyon jó mese, ami igaz rá.
Adja isten, hogy minden jóra forduljon!
ruca60 2014 szept. 11. - 18:36:47
(46808/120522)
Uff! Ezek pocsék dolgok...
10/10
Jyj3 2014 szept. 11. - 18:13:43 10/10
(46807/120522)
Azért egyre több a Hyun mellett szóló cikk.

[Pexers írni-up] Hyun Joong Box

Fogom mondani, a történet egy fiú nevû Hyun Joong. Amikor megszületett, az istenek így örömmel úgy döntöttek, hogy halom rá különféle ajándékokat.
Az istenek nem veszít idõt, és melyen mindegyik megpróbálta upstage a másik zuhanyozás neki áldást. Egy adott neki egy ígéretet egy szép arc és egy gyönyörû fizikum, amikor eléri a férfiasság. Egy másik neki a készségek egy énekes, míg a másik a képesség, hogy táncolni is. Egy Isten úgy gondolta, meg kell körül jó és hû barátok. Egy isten figyeli a pálya szélén, azt hitte kellene ajándék neki egy jó munka hozzáállás és a pozitív tudat, hogy folytassa goals.Another jött az ötlet, hogy Hyun Joong is meg kell adni arra, hogy a pénz, ha keményen dolgozik.

A fiú meg volt a jövõje is készült, amikor egy másik istent, aki késõn, hogy az összejövetel hozott vonzó látszó doboz kirakott ékszerek egy figyelmeztetést, hogy Hyun Joong soha ne nyissa ki.

Hyun Joong mint a mese, hogy az gyorsabban nõtt, mint a többi halandó. Õ egyenként felfedezte ajándékot és használják õket is. Egy ritkán látott sarkában házát feküdt a gyönyörû dobozt most borított dust.One nap, míg Hyun Joong takarítottam a ház látta a doboz egy megjegyzés, hogy csak élvezni, amit lát kívül, de soha nem a megnyitáshoz. Hyun Joong elõször megpróbálta figyelmen kívül hagyni, de ahogy teltek a napok, az nem tudott többé tartalmazhat kíváncsiságát.

Csak egy peep mondta magában. Miután gondosan felemeli a fedelet, aki elcsodálkozott, hogy a dobozban, így sok mindent mindegyik próbál menekülni ki a zárt térben. Miután birkózás azokkal próbál menekülni, Hyun Joong nem tudta tartani a fedelet többé. Ki jött a féltékenység, a gyûlölet, az irigység, összeesküvés, megtévesztés és a hazugság, Vil szándék, hogy tönkretegye mások, kapzsiság, rosszindulat, .betrayal és csalás.
Szerencsére Hyun Joong tudta zárni a fedelet úgy, hogy nem minden a gonosz tetteket jött ki. Némán sírtam, amit akaratlanul tett. Az Isten, aki megadta neki a dobozt megjelent álmában, és azt mondta:

"Néhány ilyen gonoszság hatással lesz Önre egy napon, mint akkor pestis sok halandók is. De ne aggódj, van még remény, hogy ezek szenvedõ, valamint azokat, akiket okozni fogják váltani ".

Valóban, Hyun Joong egy nap azon kapta magát, hogy támadja meg valaki vádjait majd rágalmazták sokan, akik már hittek bûnösnek csak a kijelentések néhány, aki tartotta a tollat. De Hyun Joong van az ellenszere ezeknek a betegségeket -His igazság és az õ barátai és támogatói, hogy megtalálja a séta a fényes ösvény még egyszer.

Néhány Food for Thought:
A szíve minden természetes anyag található a gyönyörû igazság, rendíthetetlen és tagadhatatlan. Igen, KHJ ez a garancia.
Nagyon köszönöm, hogy április. Ezt szépen írt a várt rád. Ó, igen, mi mindig ott Kim Hyun Joong .......
10/10
Jyj3 2014 szept. 11. - 18:01:05 10/10
(46806/120522)
Ha már követi: K-pop hír egy darabig, akkor fogott a neve "Dispatch" legalább egyszer vagy kétszer. Ha nem, az azt jelzi, hogy vagy 1) van egy komoly nyelvi akadályok, hogy nagymértékben támaszkodnak a második forrás helyek, amelyek azzal vannak elfoglalva, copy-beillesztés és fordítás egy-két cikket ki vannak téve a portál híroldalak), vagy 2), akkor Nem érdekel a K-pop, mivel nincs út, nem lehet egyáltalán, hogy esetleg kimaradt mind a hatalmas botrányok ezek a nagy nevek.

Vagy is így lesz az igaz hírbõl hazugság.....Ki van ez találva rendesen..
10/10
Jyj3 2014 szept. 11. - 17:59:17 10/10
(46805/120522)
KNG Pirátes filmjét már 8 millióan nézték meg. világsiker!
nem tudom hol olvastam..
10/10
Jyj3 2014 szept. 11. - 17:57:46 10/10
(46804/120522)
Ma azt olvastam, hogy szándékosan tönkre akarták tenni Hyun koncert kõrútját, és õt is.
Már az micsoda dolog, hogy a föld másik végérõl hazarángatták kihallgatásra, és most duplán utazik.
Nagyon fárasztó ennyit repülni, ráadásul nagyon rossz passzban van-ami érthetõ.

Ide teszek egy cikket,akinek van kedve beleolvas, ez nem Hyunról szól..

Dispatch, a tulajdonos a K-Pop Pandora szelencéjét
Egy viszonylag új szórakoztató hírek outlet, Dispatch, lett a K-pop sztárok legnagyobb rémálom.

Ha már követi: K-pop hír egy darabig, akkor fogott a neve "Dispatch" legalább egyszer vagy kétszer. Ha nem, az azt jelzi, hogy vagy 1) van egy komoly nyelvi akadályok, hogy nagymértékben támaszkodnak a második forrás helyek, amelyek azzal vannak elfoglalva, copy-beillesztés és fordítás egy-két cikket ki vannak téve a portál híroldalak), vagy 2), akkor Nem érdekel a K-pop, mivel nincs út, nem lehet egyáltalán, hogy esetleg kimaradt mind a hatalmas botrányok ezek a nagy nevek.

Itt van egy nagyon rövid lista híresség fogott Ismerkedés az Dispatch (Dispatch kizárólagos):

K-pop szex szimbólum, énekes Rain és az A-listás színésznõ Kim Tae-hee együtt SHINee Jong-Hyun társkeresõ emelkedõ színésznõ Shin Se-Kyung, eredeti audio fájlokat JYJ Jae-Joong a bántalmazta Sasaeng rajongók, a legutóbbi kinyilatkoztatása Zo In -sung és Kim Min-hee együtt, koreai férfi hosszú ideje összetörni, színésznõ Song Hye-gyo társkeresõ színész Hyun-bin, A szép színésznõ, aki éppen kiszállt egy évtizedes kapcsolat, Han Hye-Jin társkeresõ jóképû futball játékos Ki Sung-Yong. Az egyik leginkább gyönyörû színésznõ, Kim Hye-soo, egy ilyen váratlan szeretõ, Ryu Hae-jin, aki egy komoly színész, Shinwha Eric ex-barátnõje Park Si-yeon dating nem híresség. és a lista megy tovább és tovább.

Kezdõ Furcsa hagyomány "Airport Fashion Photos"

Szerint a helyi újság [ko] Dispatch egyik hibáztatni létrehozásához az úgynevezett "Airport Fashion Photos", egy furcsa új mûfaj a híresség képeket, hogy most egy nagy hirdetési lehetõséget ruházati márkák, hogy bemutassa a legújabb termékeket. (Nincs semmi új a hírességek "repülõtér fotók, persze, de nincs túlzás a hívó ezt" új mûfaj "csillagok általában viseljen kényelmes ruhák, a repülés során, és éppen, mielõtt elérik a bejáratnál, hogy változott a képzelet, és gyakran nem szezonális, teljesen új ruhát a ruházati márkák fizetnek nekik viselni)

Stars "Rémálom, nem várt Mikulás a K-pop Celeb kukkoló

Dispatch, amely kezdõdött a korai 2011-újságírók SportsSeoul.com, amely gyorsan építeni a hírnevét, hogy hívják kombinációja "paparazzi újságírás" és "a szellem a tényfeltáró újságírás" ( büszkén magyarázta a saját bemutatkozó oldal [ko]). Az õ intro, azt hangsúlyozzák, hogy õk legalább kap "a tények" egyenesen a koreai szórakoztató híreket ipar sújtotta hírességek 'kezdõbetûk "(Én személy szerint nem kap, hogy ezek a média nevezi magát, hogy" hír ", ha minden névtelen). Amikor elõször láttam, és lenyûgözött a Dispatch munka több fénykép egy esküvõ, amely úgy tûnik, hogy nem került a másik oldalon a folyó. A fénykép nagyon világos, és bár azt vették igazán hosszú távú, az emberek arca volt felismerhetõ. (Természetesen van erkölcsi / sajtó etikai kérdés, de én nem megyek oda, ezen a poszton) A történet szinte mindig megjelent a hozzá több jó, nagyon jó képeket, (ez nagyon ritka, hogy a jelentések megerõsítés nélkül fénykép) és ez volt az elem hiányzik a koreai szórakoztató híreket és a felhasználók megõrült. Dispatch most hatalmas, hûséges rajongói bázis, és vannak még viccek, amikor néhány exkluzív híreket készültek egyéb média, az emberek tréfásan kötekedik Dispatch "Hol voltál, diszpécser?". A legutóbbi közzététele Zo In-sung és Kim Min-hee a kapcsolat, de még tett elõzetes bejelentés [ko] egy nyilvánosságra hozatala "a boldog, aranyos pár és lesz" a legboldogabb nap az újságírók. " Tweet már retweeted mint 945-szor, és rangsorolva, mint az egyik leginkább keresett szavak a nagy portálok.

Pártjára Paparazzi? Per, perek, sok perek.

Amint valaki várt, van elég sok perek ellen Dispatch a túlbuzgó újságírók. Két leginkább figyelemre méltó az esetek: 1) Release audio fájlok JYJ Jae-Joong támadása (a fizikai és szóbeli) az õ Saesaeng rajongók. 2) Publishing fotók társelnöke SHINSEGAE (ország fõ chaebol családja és saját maga hírhedt, amiért elvált legjobb színésznõ Go Hyun-jung) az õ menyasszonya tervez esküvõt.

Nem volt elég vita folyik Jae-Joong esetében, mert van murkier néhány idol csillag kiderült keresztül talk azt mutatja, hogy mennyire hátborzongató (valójában sokkal több, mint amit az emberek általában hívják hátborzongató), antiszociális és szociopata a Sasaeng rajongók: hívnak egy taxit az egész nap, hogy kövessék a csillagok (melyek gyakran egy autóbalesetben), törni a mobiltelefon, hogy figyelemmel kísérjék a telefonhívásokat, és természetesen csapkod az e-mail / social network számlák, még a pont a viselkedés egyértelmûen érthetõ a szervezett bûnözés ( link helyi cikk [ko]) telepítésekor biztonsági kamerák elõtt a csillagok háza és a GPS az autóikban, és megosszák az információkat egymással. (Van még egy Wiki oldal , hogy milyen õrült ezek a lányok (fõleg tizenéves lányok), bár nem vagyok biztos abban, hogy meg kell hadd használja a "rajongók")

A Sasaeng rajongók, mint a forrás?

Dispatch szereztem Jaejoong audio fájljait a kapcsolatot egy ilyen Sasaeng ventilátorok (van Youtube link, ahol meg lehet hallgatni, hogy a tartalmi Jaejoong dagályos és káromkodás a Sasaeng fangirls, segítségével néhány expletives egyenértékû F bombák és a C szó és nagyon világos csapva / ütõ hang). Dispatch volt egyike azon kevés médiumok, akik a bátorságuk, hogy azt mondják, hogy "bár Saseang szurkolók viselkedését problémás, természetesen doesnt igazolja Jaejoong a támadás". Érdekes, hogyan Dispatch újságíró magyarázza errõl, és lefordított egy kicsit a cikk [ko]:

"Kapcsolatba léptünk mintegy 20 az úgynevezett" Sasaeng rajongók "és az ok, amiért nyilvánosságra ezeket" audio fájlok ", mert azt vettem észre, hogy a támadó (erõszakos viselkedés), hogy" szokásos ". Az audio fájlt, Kim Jae-joong maga is elismerte, "én már megvert emberek gyakran, és elment a rendõrség (állomás), az, hogy a". Függetlenül attól, hogy mennyi JYJ próbál különbséget "rajongók" és "Sasaeng rajongók semmi sem indokolja a támadás. (Közvetett fordítása + kis vágás le)

Vannak olyan pletykák, online, aki a következõ, áldozata Dispatch; néhány azt állítva, hogy hamarosan egy tömeges kirándulás a meleg bálvány csillagok. De Dispatch tagadta ilyen igény [ko] keresztül hivatalos Twitter fiókot.
ruca60 2014 szept. 11. - 16:41:16
(46803/120522)
Bocs, ezt eltévesztettem. Átírtam a jó címet:(((

"BLADE MAN" -t írtam át, az pedig az "IRON MAN"
Tegnap este kezdték vetíteni.
ruca60 2014 szept. 11. - 16:35:04
(46802/120522)
http://de.hikpop.com/post/read_p.html?b=31&c=0&p=78907
Dél-koreai színész Lee Min-ho kezdeményezni fogja a globális rajongó találkozót turné október, a hivatal bejelentette, csütörtök.
Lee lerúg a turné címe: "RE: boot" Szöulban, és tartsa az elsõ tengerentúli rajongói találkozó október 4-én Pekingben, ahol Lee örvend hatalmas népszerûségnek sikere után a drámák "Boys Over Flowers" és a "The örökösök. "(OSEN) A ventilátor fesztivál költözik Guangzhou október 26-án, a november 1-én a Nanjing és Shanghai Nov.22.
ruca60 2014 szept. 11. - 16:32:58
(46801/120522)
http://de.hikpop.com/post/read_p.html?b=51&c=0&p=78888
Lee Dong Wook karizmatikus elsõ megjelenése 'Bad Guys' mindig forró téma.

KBS 2TV csatorna az új dráma, 'Bad Guys' Premiere szeptember 10-én, és Lee Dong Wook a karizmatikus debütált.
Lee Dong Wook játszik a dráma, mint a vezérigazgató egy nagy játék produkciós cég, a Joo Hong Bin, és felhívta a figyelmet a közönség egy mesés hangsúly az elsõ megjelenése.
ruca60 2014 szept. 11. - 16:30:06
(46800/120522)
http://de.hikpop.com/post/read_p.html?b=181&c=0&p=78758
Dél-Korea rangja # 1 a világon Ramen felvétel és ezt az üzenetet kap egy csomó fless.
Szerint egy nemrégiben készült felmérés szerint a világ Instant Ramen Association, megette a dél-koreai átlagos 74,1 alkalommal tavaly Ramen.
Azt jelenti, hogy az átlagos személy lakó Dél-Korea egyszer evett öt nap Ramen.

Harvard Egyetemen, hogy a kutatás laboratórium 10.000 dél-koreai nõk, akik fogyasztottak Rament, több mint 2-szer egy héten, hajlamosabbak a magas vérnyomás, magas vércukorszint is, és az elhízás nõtt 68%, a végzett kutatások szerint.

Akkor jobb, ha nem szokunk rá;
ruca60 2014 szept. 11. - 15:18:35
(46799/120522)
http://www.hancinema.net/lee-byung-hun-s-still-cuts-from-the-insiders-73235.html
Lee Byung-hun új filmjében politikai gengszter lesz, a fotók megjelentek.

"The Insiders" = "A bennfentesek" egy bûnügyi dráma, ás a korrupció, a koreai társadalom fõszereplésével Lee Byung-hun, mint a politikai gengszter, Jo Seung-woo, mint a szenvedélyes kutató és Baek Yoon-sik, a bölcs média tanácsadója.
ruca60 2014 szept. 11. - 15:13:12
(46798/120522)
KIM NAM GIL új filmje!!!

http://www.hancinema.net/kim-nam-gil-to-star-in-dori-artist-with-ryoo-seung-ryong-and-suzy-73236.html
Színész Kim Nam-Gil fõszereplésével a film "Dori Artist".

Õ a fõszereplõ szerepét Heungseon Daewongun.

"Dori Artist" egy rövid dal készült Sin Jae-Hyo emlékére Chae-Seon. Ryoo Seung-Ryong csillagra Sin Jae-Hyo, a Master of Joseon Pansori és Suzy felveszi a szerepét az õ szeretett diákok és az elsõ nõi mester énekes, Jin Chae-Seon. Kim Nam-gil már döntött, hogy játszani Heungseon Daewongun, az oka a konfliktus.

Kim Nam-gil és rendezõ Lee Jong-PIL egyszer már találkozott a klasszikus dokumentumfilm film "Ensemble".
ruca60 2014 szept. 11. - 15:10:11
(46797/120522)
Movies
Happy Killers (2010)
Potato Symphony (2009)
Lump sugar (2006) cameo
Thomas Ahn Jung-geun (2004)
Friend (2001)
Attack the Gas Station! (1999)
Poison (1997)

Díjak:
2013 KBS Drama Awards: One Act Special Award, Actor (Devil Rider, Mother's Island)

Õ is volt fiatal...
ruca60 2014 szept. 11. - 15:06:09
(46796/120522)
Ma van egy kedves ismerõs születésnaposunk.
Szilvi talán örül neki;)

Yoo Oh Sung (Yoo Oh Seong)
Profession: Actor
Birthdate: 1966-Sep-11
Height: 178cm
Weight: 76kg

TV Shows
The Joseon Shooter (KBS2, 2014)
Devil (KBS2, 2013)
Mother's Island (KBS2, 2013)
Faith (SBS, 2012)
Kim Soo Ro (MBC, 2010)
Invincible Lee Pyung Kang (KBS2, 2009, cameo)
Swallow the Sun (SBS, 2009)
Oh Lovers (SBS, 2007)
The Invisible Man (KBS2, 2006)
Jang Gil San (SBS, 2004)
Some Like It Hot (MBC, 2000)
Aim for Tomorrow (MBC, 1998)
ruca60 2014 szept. 11. - 14:59:39
(46795/120522)
Sziasztok!
Morzsa! Furcsa ez a ködösítés Hyun koncertjével kacsolatban.
Nem tudom megérteni. Azt várják, mi jön ki vizsgálati eredményként?
Az még 2 évig is elhúzódhat, ha pereskednek.
Nemrég hoztak ítéletet egy színésznél, aki verte a feleségét, és GPS-t telepített a felesége autójára titokban, hogy figyelhesse, mit csinál, kivel találkozik.
http://www.hancinema.net/supreme-court-upholds-fine-for-wife-beating-actor-73133.html
A Legfelsõbb Bíróság csütörtökön helybenhagyta az elsõfokú bíróság döntését, hogy jó színész Ryoo Si-won W7 millió verte a feleségét, és helyezze a GPS nyomkövetõ berendezés kocsiját (US $ 1 = W1,020).

Mindenesetre, ha ennyi jegy elkelt már Hyun koncertjére, nekik is az lenne az érdekük, hogy megtartsák.
10/10
Jyj3 2014 szept. 11. - 14:10:41 10/10
(46794/120522)
FIGYELEM: KHJ FANS
by LazerKim
RE: Peking koncert

Mindannyian tudjuk, hogy Kim Hyun Joong soha megtörni egy ígéret. Kérjük, ellenõrizze, hogy ki, ahol ez a lemondás info jött. Vajon jön a szervezõ? Én csak kérdezem. Ha nem, akkor nem gondolom, hogy a törlés, hogy csak pletykák érkezõ gyûlölõ tábor? Ne feledje, a média, és ezek gyûlölõk célja, hogy tönkre Hyun Joong koncert sorozat. Azt hiszem, hogy csak óvatos.

Nem olvastam semmilyen értesítés KE vonatkozó törlésérõl Hyun Joong koncertje. És te? Mindannyian nyugodjunk le, most nem ugrik még. Talán soha nem tudjuk, ez lehet egy másik gyûlölõ rendszerében megállítani jegyárusitási stb. Ha nem, akkor talán várni KE nyilvános közlemény. Nyugodjon meg mindenki! Szép estét!

LazerKim itt írom
10/10
döncimama 2014 szept. 11. - 10:22:21 10/10
(46793/120522)
New Character Posters of Joo Won and Sulli for “Fashion King” Released
10/10
döncimama 2014 szept. 11. - 09:34:05 10/10
(46792/120522)
Sziasztok!
Itt most épp elállt az esõ, de gondolom folytatja majd, eléggé be van borulva. Sajnálom azokat a vidékeket, ahol áradástól kell tartani, még a mai elõrejelzés is sok csapadékot ígér. Nálunk nem tud annyi esni, hogy sok legyen, homokos a talaj, mindent elnyel.
10/10
Jyj3 2014 szept. 11. - 09:04:16 10/10
(46791/120522)
Jó reggelt, mindenkinek szép napot!
ruca60 2014 szept. 10. - 22:29:30
(46790/120522)
Köszönöm az õ nevében is!
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 22:17:07 10/10
(46789/120522)
Jó éjt!
10/10
döncimama 2014 szept. 10. - 21:58:06 10/10
(46788/120522)
Igen, most fejeztem be a Fated to Love You-t, sokan leszólták a végét, hogy nyálas, de szerintem nagyon is illett a film hangulatához. Jang Hyuk elképesztõt alakított, nem is tudom, hogy bírták végigcsinálni ezt az egészet nevetés nélkül. Biztos voltak jelenetek, aminek többször is neki kellett futni. Rém aranyos ez a srác. Nekem tetszett.

Mivel elmentetek aludni, én is elköszönök, jó éjt mindenkinek!!
10/10
döncimama 2014 szept. 10. - 21:53:48 10/10
(46787/120522)
Ruca drága Isten éltesse a lánykádat! Még sok boldog szülinapot kívánok neki!
ruca60 2014 szept. 10. - 21:33:03
(46786/120522)
Hamar este lett...

Döncimama már biztosa megnézte a két utsó részt a Fated-bõl!
Remélem, nem kell zsepi;)

Most már elérhetõ a felirat az Ázsia ékkövein is.

Akkor további jó ejtõzést, szép álmokat Mindenkinek!

Kang Ji Hwan
Írtó jó a humora!
ruca60 2014 szept. 10. - 21:27:52
(46785/120522)
Így igaz! Pillanatok alatt elfogy!:)))

Csodaszép ruhában szerepelhet Lee Jin Wook:
http://de.hikpop.com/post/read_p.html?b=71&c=0&p=78603
Lee Jin Wook játszik Sohyeon Crown Prince a "A három testõr".
7/10
szilvia333 2014 szept. 10. - 21:26:22 7/10
(46784/120522)
További szép estét mindenkinek)))))))
7/10
szilvia333 2014 szept. 10. - 21:21:31 7/10
(46783/120522)
Jáhááj a kis maszat!! Már 10 éve a pályán)))))))))))
Nagyon jó sorozat volt,de bocsánatos bûn az részemrõl ugye,ha BSB miatt néztem kocsányon lógó szemekkel a sztorit)))))
7/10
szilvia333 2014 szept. 10. - 21:18:12 7/10
(46782/120522)
Való igaz sok macera van vele,pont a torta forma miatt)))))) A végeredményt meg egy pillanat alatt el lehet tüntetni,míg a vele járó mosatlan már nem annyira)))))
Akkor ez igazi házi torta!! Aki tud az tud! Gratulálok !!!!!!
ruca60 2014 szept. 10. - 21:17:19
(46781/120522)
Köszönöm! Most aztán lementek a szülinapok sorban, jövõ nyáron kezdõdim megint az enyémmel, aztán aug.-ban a férjemé, a fiamé, és most a lányomé. Eddig nem lehetett sütni, mert nem tud lehûlni a konyha, ha kint is meleg van.

Lee Seungi 10 éves debütálását ünnepli:
Shining Inheritance
7/10
szilvia333 2014 szept. 10. - 21:14:10 7/10
(46780/120522)
Hû ha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ruca60 2014 szept. 10. - 21:11:40
(46779/120522)
Köszönjük!!!
Nem tartott sokáig, csak az elõkészület, amíg megsütöttem, stb.
Mert a gyüm.torta a kedvence, ami nem nehéz, csak babrás...
No, és a sok mosogatnivaló:(, de legalább finom lett.:)))
Kb. ilyen, csak az epren belül õszibarack befõttet tettem, és a tortazselét mindig a befõtt levével készítem;)
http://www.sutnijo.hu/recept/3567-gyumolcstorta
7/10
szilvia333 2014 szept. 10. - 21:10:11 7/10
(46778/120522)
Boldog szülinapot a lányodnak!!!!!
Jó étvágyat a tortához!!!
7/10
szilvia333 2014 szept. 10. - 21:08:56 7/10
(46777/120522)
Van aki szokott,de én speciel nem szeretem a birsalmát.A termesztése is kissé macerás.
Kóstolni már kóstoltam,mondhatom,nekem nem ízlett))))))
7/10
szilvia333 2014 szept. 10. - 21:06:33 7/10
(46776/120522)
Akkor nem pipálok )))))Nehéz az én fejem a gondolkodásra))))
ruca60 2014 szept. 10. - 21:04:32
(46775/120522)
Azért szeretik Peruban:))))))))))))
Szép ez a kép!
7/10
szilvia333 2014 szept. 10. - 20:59:22 7/10
(46774/120522)
Végre akkor vissza kaptad a drágádat )
Most aztán még a levegõvétellel is óvatosan a közelében !!!
ruca60 2014 szept. 10. - 20:58:19
(46773/120522)
Jó ez az újság.
Most aztán van fotó bõven Hyunról:)))
ruca60 2014 szept. 10. - 20:55:45
(46772/120522)
Ezt kellett volna észrevennem, hogy ez a repülõtéri videó:)))
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 20:24:36 10/10
(46771/120522)
Nem baj, ez sok is lenne megnézni....az egész koncert....

Isten éltesse a lánykádat!
Jó ünneplést!
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 20:19:51 10/10
(46770/120522)
Hayllu csillag Kim Hyun Joong javasolták kísérletet az élelmiszer-és körében ételek, kérte, hogy próbálja ceviche, grillezett csirke és lomo saltado.

Sokféle tevékenységét Lima, dél-koreai színész és zenész tûzte ki a turista utat a Huaca Pucllana és a kormány palota. Kim Hyun Joong padló perui talaj szeptember 7-én.

Szintén nem zárható ki látogató Machu Picchu, és hogy egy rövid kirándulás.

Dél-koreai mûvész is ad otthont a ötcsillagos szálloda egy lakosztály az utcára, hogy üdvözölje a rajongók, szokás, hogy tartsa a kapcsolatot a rajongóival.

A közlekedés és a biztonsági intézkedések, Kim költözik Lima egy autó sötétített ablakokkal luxus.

Kim azt kérte a csokoládé és a cookie-k, míg a perui fõvárosban.

Színész, látogassa meg a második alkalom, hogy támogassák a világkörüli turné kezdõdött tavaly júniusban 28 Szöulban.

A külföldi mûvész lesz az "2014 Kim Hyun Joong World Tour: Fantasy" Amellett, hogy Peru, Tajvan, Kína (Shanghai, Guangzhou, Peking), Japán (Yokohama, Hiroshima és Osaka), Thaiföld és Mexikó.
ruca60 2014 szept. 10. - 20:18:49
(46769/120522)
Bocs, de csak félig vagyok itt, nem néztem a videókat.
Most ünnepeljük a lányom szülinapját,
meg kellett várni, amíg telerakta annyi gyertyával, ahány éves.:)))))))))
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 20:17:42 10/10
(46768/120522)
Köszi szépen, le is mentettem. Kérdeztem, hogy milyen a sori, de Dmama még nem járt erre...
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 20:15:35 10/10
(46766/120522)
(Thai NEWS) Kim Hyun Joong world tour in Bangkok Thailand 2014
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 20:15:03 10/10
(46765/120522)
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 20:14:30 10/10
(46764/120522)
Errõl írok én is)))))
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 20:13:44 10/10
(46763/120522)
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 20:12:59 10/10
(46762/120522)
20.02 kor pont feltettem ezt a vidit, erre írtam, hogy már reggel láttam..De ez az oldal valóban jó...te azért nagyon gyorsan megtalálod, jó a módszered....
ruca60 2014 szept. 10. - 20:11:40
(46761/120522)
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 20:11:10 10/10
(46760/120522)
ruca60 2014 szept. 10. - 20:09:42
(46758/120522)
Még ez az oldal a legjobb:
http://ss501official.blogspot.hu/
újabb reptéri kép is van, és egy
VIDEÓ:
Kim Hyun Joong 김현중 Incheon Airport@Arrival
3:28
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 20:09:20 10/10
(46757/120522)
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 20:08:38 10/10
(46756/120522)
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 20:07:06 10/10
(46755/120522)
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 20:06:27 10/10
(46754/120522)
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 20:05:56 10/10
(46753/120522)
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 20:05:20 10/10
(46752/120522)
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 20:04:30 10/10
(46751/120522)
És azt megnézted, mielõtt kipipálod, hogy abban az idõben volt?
ruca60 2014 szept. 10. - 20:03:11
(46750/120522)
Kész a szilvalekvár?
Birsalmából sajtot szoktatok csinálni?
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 20:02:15 10/10
(46749/120522)
https://www.youtube.com/watch?v=ICgdFbwuQd0

A Hyun expessen most jött az elsõ hír... reggel feltettem...
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 19:59:52 10/10
(46748/120522)
ruca60 2014 szept. 10. - 19:59:01 Előzmény döncimama
(46747/120522)
Jó, hogy írtad, az Ázsia ékkövein még nem látom,
de a D-A-n már fenn van!:)))
http://www.d-addicts.com/forum/subtitles.php#Hungarian
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 19:59:00 10/10
(46746/120522)
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 19:58:14 10/10
(46745/120522)
Köszi.. elõször azt mondták, ezt nem tudják garanciában megcsinálni.

Aztán nem lett jó, amikor elõször hazahoztam, ezért visszavittem miután hazajöttünk, akkor meg szó nélkül arra vették.

Nagyon fogok rá vigyázni.. valóban örülök neki.
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 19:54:56 10/10
(46743/120522)
ruca60 2014 szept. 10. - 19:54:55
(46742/120522)
Gratulálok a gépedhez!
Van egy kis örömöd:))))
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 19:54:24 10/10
(46741/120522)
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 19:53:46 10/10
(46740/120522)
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 19:52:45 10/10
(46739/120522)
Csak arra tudok gondolni, hogy nem vette komolyan a csaj fenyegetéseit...
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 19:52:02 10/10
(46738/120522)
7/10
szilvia333 2014 szept. 10. - 19:51:51 7/10
(46737/120522)
Szép estét!!

Kicsit eltûntem,de ezt az izomláznak meg az idõnek tudom be.Itt nálunk is csak borúlt,meg dörgött,utána meg ezerrel sütött a nap,most meg megint hideg szél fúj))

Hyunt tehát haza citálták Dél-Amerikából,aztán szegényke majd repülhet vissza a Mexikóira............Semmi tapintat bennük!!!
Azt már írtam egyszer hogy igenis,egy nõ,tud olyan kiborítóan viselkedni,hogy még egy galamblelkû pasi is ütésre vetemedhet.Az meg hogy Hyun-on is sebhelyek,.....ezek szerint a hölgyike sem a szelídség híve.Így vissza emlékezve Morzsa tett is fel fotókat ahol Hyun-on láthatóak voltak sebtapaszok,és találgattuk hogy vajon hogyan szerezhette a sebeit........rejtély kipipálva ))))))))))))
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 19:51:09 10/10
(46736/120522)
ruca60 2014 szept. 10. - 19:51:07
(46735/120522)
Bezzeg õ nem csináltatott látleletet!
Amilyen sok érzelem van bennük, az negatív irányban is mûködik:(((
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 19:50:19 10/10
(46734/120522)
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 19:49:36 10/10
(46733/120522)
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 19:48:13 10/10
(46732/120522)
Nagyon ügyes vagy, ezt eddig is tudtuk)))
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 19:47:08 10/10
(46731/120522)
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 19:45:08 10/10
(46730/120522)
ruca60 2014 szept. 10. - 19:44:35
(46729/120522)
Szia! Csak akkor tudom nézni, ha a google-on van valami, és úgy rákattintva elõjön.
Van, amikor nem enged be. Nem vagyok bejelentkezve.
Nekem az a legjobb, ha a google-ba beírom Hyun nevét, és az idõnél a "24 órán belüli" hírekre kattintok, és ami kijön, azok között keresgélek.
Már sokszor nagy szerencsém volt, elõbb tudtam meg dolgokat, mint pl. a hyunexpress.
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 19:44:07 10/10
(46728/120522)
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 19:43:19 10/10
(46727/120522)
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 19:40:06 10/10 Előzmény döncimama
(46726/120522)
Ruca cikke szerint holnap lesz a kihallgatás.
Nem hiszem el, hogy 1 hetet nem várhatott volna.
Igaz, az újságírók már így is szétszedik, meg azt találgatják, hogy diszidál..

Sztem a kiegyezés lenne a legjobb, úgysem lehet egyiknek sem igaza..
Akkor legalább vége lenne ennek az idegét tépõ rémálomnak.

Mindkettõ hibás, ha összeverekedtek.
Hyun nyakán is összevarrt sebhely látszik, a csaj is tudott karmolni biztos.
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 19:34:04 10/10 Előzmény ruca60
(46725/120522)
Azért ez érdekes.
Mindig naponta sok emailt kapok a hírekkel.
Most napok óta egyet sem. Azt sem tudta senki, hogy Hyun mikor utazik haza.
Csak találgatások voltak.
Még a twitteren is, a facén meg egyenesen hülyeségeket írtak...
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 19:30:55 10/10 Előzmény döncimama
(46724/120522)
Milyen a sorozat?
Érdemes megnézni??
10/10
Jyj3 2014 szept. 10. - 19:30:21 10/10 Előzmény ruca60
(46723/120522)
Sziasztok!
A twitter nagyon gyors valóban. Nem tudom azt szoktad e nézni..

Kész lett a gépem. Alaplapot kellett cserélni, szerencsére megcsinálták garanciában.
Ez csak az õ jóindulatukon múlott.

Egyébként nagyon sokba került volna.
Most vissza kell szoknom hozzá, és nem kjézok többet a gép közelében))
Biztos sokat melléütök....mindnek más a billentyûzete, még a betûk se teljesen egy helyen vannak.