ruca60 2014 szept. 01. - 18:09:10
(46122/120522)
http://de.hikpop.com/post/read_p.html?b=21&c=0&p=76846
A csillag a nagy bejáratát Super Junior Choi Siwon, a jelenlegi arca Helianthus, megállt a luxus bõr kézitáska márka jubileumi rendezvény a Lotte Duty Free Shop Szöulban helyett Helianthus Jung-gu szeptember 1-jén
ruca60 2014 szept. 01. - 18:08:11
(46121/120522)
http://www.hancinema.net/kim-hyun-joong-s-possibility-of-enlisting-in-the-army-this-year-72919.html
Katonai kérdések az énekes és színész Kim Hyun-Joong, aki megbízást kapott fizikailag bántalmazza a barátnõjével, nem tették fel.
Szerint a forrás, Kim Hyun-Joong néz felé csatlakozott a National Service lehetõ leghamarabb szempontjából, hogy idõt, hogy fontolja meg magát. Õ értesült a belépés dátuma, amely október 7-én, de elhalasztották a dátum, hiszen az ellentétes a tengerentúli turné. Ha törli az elhalasztott dátum, õ lehet az NS, a következõ három hónapban.

A forrás azt állította, "Kim Hyun-Joong végez bármi feladatokat õ is tervezett, és ne kerüljön érintkezésbe a külvilággal. A rendõrség fog jönni az igazság az ügy, de õ ideges, hogy részt vegyen egy ilyen helyzetben, mint ez." Amikor a töltés bejelentették, Kim Hyun-Joong bejelentette, hogy egy kis idõt ki, hogy az tükrözze magát miután végeztem azonnali munkát.

Eközben Kim Hyun-Joong visszatért Koreába Guangzhou, Kína után a túra. Hívták a rendõrség a szeptember elején. A hivatal fog ügyvédet és hogy igazságot.
ruca60 2014 szept. 01. - 18:05:06 Előzmény Jyj3
(46120/120522)
Kovács N. kincset ér!:))))))))))
10/10
Jyj3 2014 szept. 01. - 13:35:17 10/10
(46119/120522)
Szia!
Te azt szoktad mondani, hogy úgysem csinálja meg helyetted senki, a munka megvár.. Épp mikor a teraszodat csinálták, akkor mosolyogtam rajta, még irigyeltelek is, hogy nem idegesít a felfordulás.
Nos akkor most is csak nyugisan, majd meglesz...és fõleg remélem, még jó sokszor csinálja ezt a kislány)))))
10/10
Jyj3 2014 szept. 01. - 13:28:22 10/10
(46118/120522)
Mert most adják az Inspiringet kint, aug 6.án kezdték. Ezért van mitingje mostanában...
10/10
Jyj3 2014 szept. 01. - 13:25:40 10/10
(46117/120522)
És még 1 meglepi))))

https://www.youtube.com/watch?v=Eh-AonDS074

Nikoletta Kovács
Nyilvánosan megosztva - 7:47

[Kim Hyun Joong utolsó beszéde a GZ koncerten....a fordítás http://youtu.be/Eh-AonDS074?t=12m20s körül kezdõdik a videóban]

KHJ:
[Azt mondja "Köszönöm" kínaiul]
Táncosok...kérlek gyertek ki...
Mindenki...

A mai GZ elõadás olyasmi, amire életem hátralevõ részében emlékezni fogok...
Ez az elõadás ráébresztett az okra, miért kell még sokáig a színpadon maradnom...

Néha van pillanat, mikor úgy érzem kiégek és csak fel akarom adni. Bár ha a mai napra emlékszem, nem fogom hagyni, hogy eluralkodjon rajtam és elõre fogok lépni, hogy jobb és jobb legyek...

[Aztán a táncosokról beszél]

Valamint biztosan szeretnélek látni titeket Pekingben...
Nem vagyok benne biztos mit...de visszatérek a színpadra, készülve valami mással...

Most örök hálával hagylak itt titeket...
Búcsúzom....

http://youtu.be/Eh-AonDS074 via @YouTube
10/10
Jyj3 2014 szept. 01. - 13:22:28 10/10
(46116/120522)
Most küldte Niki ezt a fordítást, amit a GZ-i koncerten mondott Hyun..Hálás köszönet érte...

Nikoletta Kovács
Nyilvánosan megosztva - 11:13

Kim Hyun Joong 2014. aug. 30-án tartotta Guangzhou-ban a "Káprázat Világturné" koncertjét. A koncert alatt a kínai rajongók különlegesen készültek több támogató (támaszt adó) cselekedettel HJ-nak, egy nagyon felejthetetlen és megható koncertet adva.
A koncert alatt, HJ elõadásai között az egész közönség énekelte a 月亮代表我的心 (A Hold megmutatja a szívemet) címû dalt neki.
Emellett, mikor HJ énekelte a 그대도 나와 같다면 (Ha szeretsz engem) c. dalt, mindenki a közönségben felkapcsolta a fényt a telefonján a kezükben és az égbe emelték, az egész koncertet egy "csillagtengerré" változtatva.
Megemlítették a cikkben, hogy annyira lenyûgözte HJ menedzserét a "csillagtenger" látványa, hogy elõvette a telefonját és képet készített a gyönyörû jelenetrõl.
HJ-t annyira megérintették a különleges támogatási erõfeszítések a rajongóktól, hogy azt mondta úgy érezte egy volt a közönséggel, hogy mindenki ennyi meglepetéssel készült neki.
Hozzátette, hogy akármikor a GZ koncertre fog gondolni a jövõben, emlékezni fog, hogy soha ne adja fel.
A cikk megemlíti, hogy volt egy hi5-ös rész a koncert elrendezésének részeként. A hi5 rész alatt sok rajongó közvetítette a támogatását HJ-nak.
Megemlítették, hogy HJ-t mélyen megérintette ez az erõs támogatás, amit a rajongói felõl érzett. Azt mondta a közönségnek a koncerten, hogy sokan mondták, hogy "Hajrá" a hi5 rész alatt, ahogy a koncert alatt is és megértette mit akar neki mindenki mondani. Megemlítették, hogy a koncert végén sok rajongó is sírt.

A jegyeladások a GZ koncertjére megnõttek és a szervezõ megemlítette, hogy sok rajongó úgy érezte, hogy ez egy fontos alkalom lenne nagy támogatást mutatni HJ-nak. Elhangzott, hogy több, mint 100 virág érkezett HJ-nak szerte az országból. Ekkora mennyiségû virág támogatás nagyon ritka a koreai elõadók koncertjén Kínában.

A cikk azzal végzõdik, hogy megemlíti HJ Káprázat Világturnéjának koncertjét Pekingben 2014. szeptember 19-én.

http://chinese.kpopstarz.com/articles/32834/20140831/%E9%87%91%E8%B4%A4%E9%87%8D.htm#0-tsina-1-54299-397232819ff9a47a7b7e80a40613cfe1
10/10
Jyj3 2014 szept. 01. - 13:20:31 10/10
(46115/120522)
Köszi a fordítást.. milyen jó lenne szept 27-i koncertre elmenni...Kedvenceim...csak hát ne lenne olyan messze...
ruca60 2014 szept. 01. - 10:29:12
(46114/120522)
Nekem így fordította a google:

JYJ visel hagyományos vietnami kalap míg practiciál

Augusztus 30-án, JYJ tartott sikeres Asia koncert turné számára 2. mini album "Just Us 'at Quan Khu 7 Stadionban Ho Chi Minh, Vietnam.

De mielõtt a megfelelõ eseményt, JYJ próbáltunk elõadásaik. Egy fénykép elfogták, hogy biztosan, hogy a vietnami rajongók úgy érzik így értékelik. A három férfi a JYJ viselt vietnami hagyományos kalap néven nem lá. Ez az egyszerû gesztus mindenképpen hatalmas azoknak, akik szeretik és hisznek JYJ.

Miután Vietnam, JYJ lesz, amelynek koncert Kína (szeptember 6. és 20.), Malajzia (szeptember 13.), és Thaiföld (szeptember 27).
ruca60 2014 szept. 01. - 10:16:09
(46113/120522)
Érdekes, hogy most megint (még mindig) írnak az Inspiring G.-ról, az õ teljesítmányérõl.
Abban a drámában láthattuk, mennyit "verekszik", szó szerint is, és átvitt értelemben is, küzdött a fennmaradásért, és más emberek védelméért.
Lehet, hogy így kapcsolódik a róla alkotott magánember és a volt barátnõje ügye.
Talán nem kellene most ezt felhozniuk.
De nyugtalan a rajongók szíve is...
ruca60 2014 szept. 01. - 10:08:44
(46112/120522)
Jó olvasni ezeket a rajongói támogató sorokat.
Kevés ember tudta volna úgy vgig csinálni a koncerteket, mint õ, miután megtudta a rossz hírt.
Ebbõl is látszik, hogy igazi mûvész.
ruca60 2014 szept. 01. - 10:05:00
(46111/120522)
Sziasztok!
Egy kis "tízórait"?
10/10
döncimama 2014 szept. 01. - 09:28:33 10/10
(46110/120522)
Sziasztok!

Jaj nekem, ennyi mindent most nincs idõm elolvasni, de ígérem, bepótolom.
Vége a nyárnak, bár ma reggel igazi nyári zivatar keltett, elég sötét van, mintha csak õsz lenne.
Most el kell takarítanom a "romokat", ezalatt az egy hónap alatt az unokám teljesen felforgatta a lakást, mire mindent a helyére teszek meg kitakarítok, az nem lesz semmi.
Majd jövök, csak be akartam köszönni.
10/10
Jyj3 2014 szept. 01. - 09:03:25 10/10
(46109/120522)
HD Photos - murdererq] Kim Hyun Joong (김현중) 2014 Phantasm World Tour in Shanghai - 20.140.816 koncert + próba Fotók
10/10
Jyj3 2014 szept. 01. - 09:00:59 10/10
(46108/120522)
HD Photos - murdererq] Kim Hyun Joong (김현중) 2014 Phantasm World Tour in Shanghai - 20.140.816 koncert + próba Fotók
10/10
Jyj3 2014 szept. 01. - 08:56:12 10/10
(46107/120522)
[Tweet Frissítés] Kim Hyun Joong (김현중) 2014 Phantasm World Tour in Shanghai - 2014/08/16

[STREAM] Élõ audio stream Phantasm World Tour Sanghajban kezdõdik ma este 2030pm KST! Tutorial elérhetõ itt http: // wp.me/P4NhRp-32
offtopic
kimbin01 2014 szept. 01. - 08:54:51
(46106/120522)
Sziasztok!

Nincs még kész, nem is lehet, mert szeptember 3-án és 4-én lesz az utolsó két rész vetítése.
18-ig láttam, nagyon kíváncsi vagyok a végére!
10/10
Jyj3 2014 szept. 01. - 08:54:41 10/10
(46105/120522)
[Angol fordítás] japán magazin: STARAZ (Japán) Vol.1 Interjú
Egy egyszerû és magabiztos, Kim Hyun Joong.

Õ nem jó verte az egész bokor.
beszél, amit érez.
Mennyire nehéz, hogy tartsa fel a titokzatos, jóképû kép?
alatt ezt nehéz héj, fekszik a határtalan karizmatikus és szép fiatalember, Kim Hyun Joong.
Tudja hogyan kifejezni magát akár egy énekes vagy színész.
Leleplezése a nehéz héj, Kim Hyun Joong osztja az "igazi" õszinte történeteket.

A heves self-harc, "inspiráló Generation: Birth of a Fighter"

Scars maradt miután a filmezés az "Inspiráló Generation". A hegek jelzik, hogy mennyire kemény munka, amit tesz, hogy a dráma. Annak ellenére, hogy a gond a nagy termelési költségek, mint a kezdõ, fogadó nézettségének értékelés alatt várható, a változások a forgatókönyvírók, és a fizetések vita, már majdnem, hogy az a tény, hogy lehet kezelni a "Trouble Generation" - még nem volt problémás azt. Megölelte a vitákat, és végül a 24-epizód dráma. Annak ellenére, hogy kickstarted kétségek az 'A Kim Hyun Joong csinálni? " , akkor ért véget "Bár minden elveszett, Kim Hyun Joong még mindig" . Annak érdekében, hogy egy 'igazi' Kim Hyun Joong, õ megtámadta magát önálló csatát.
10/10
Jyj3 2014 szept. 01. - 08:49:49 10/10
(46104/120522)
fordítás] Kim Hyun Joong (김현중) IG Fanmeet Osaka - 2014/08/05

A népszerû koreai idol csoport SS501 ahhoz, hogy a szólista mutatkozott mind az éneklés és a színészet, Kim Hyun Joong ragadta Ázsia az õ népszerûségét. Kim Négy év után, Kim Hyun Joong most visszatért, mint a vezetõ öntött a dráma "Inspiráló Generation", amely kerül adásba a DATV kezdve augusztus 9, 2014.

A tisztelgés az elsõ adás Japánban, "On-Air Special Inspiráló Generation Premium Fanmeeting 2014" indult a Pacifico Yokohama május 31-én 2014-ben, majd a "Inspiráló Generation Premium Fanmeeting" Osaka-jo Hall-augusztus 5-én 2014-ben Ez a nappali esemény volt egy különleges felvételeket és talk-od a vezetõ vonja a dráma, Kim Hyun Joong és Im Soo Hyang. Behind-the-scenes felvételeket és érdekes telek a dráma is támogatta a rendezvény ideje alatt.
10/10
Jyj3 2014 szept. 01. - 08:44:00 10/10
(46103/120522)
"Ez mindig is egy gondolat, de én mindig hálás felé a japán rajongók, akik mindig azt mutatják, hogy halhatatlan szerelem engem ki vagyok koreai, aki egy másik országban. Csak korlátozott dolog, amit tehetek, ezért szeretném visszafizetni nektek a dal és a tánc, amit szeretsz, és keményen dolgozni a színészi karrierjét. Még mostantól kezdve, remélem, a támogatást is!

Több kérdés

1) Mi volt a legnehezebb pont, amikor a forgatás a dráma?
Amikor nem tudtam haza. Ez majdnem olyan mértékben, hogy csak van, hogy menjen haza, hetente, havonta négyszer. Voltak idõk, amikor vettem egy szieszta a kemping autót off-forgatás idõ, mert nincs elég lefekvés. Még emlékszem, amikor színészek és melegedett magunkat az a tûz körül a hideg idõjárás.

2) Ha azok a pillanatok gondolja magát "férfias", "jóképû"?
képest, amikor úgy érzem, én vagyok "férfias", úgy érzem, volt idõ, úgy érzem, én vagyok a "nem férfias", mint kell, megyek a kórház? (Nevet) Ami a "szép", de vannak idõszakok, én érzem, úgy érzem, félénk is. Természetesen boldog vagyok, amikor a rajongók, vagy az emberek körülöttem dicséret nekem.

3) Mit teszel, ha valaki, mint Jung Tae körülötted?
Én nem nagyon szeretem az embereket, akik miatt sok gondot, és ha ott volt valaki, mint ez körülöttem, én lehet, hogy bajba, mint well..so Nem, köszönöm. (Nevet). Ha van egy fiatalabb vagy idõsebb nõvére, aki azt mondja, hogy szeretné feleségül venni egy személy, mint Shin Jung Tae, én valószínûleg nem ért egyet. (Nevet) Az a személy, aki vezet, egy rendkívüli élet nehéz lehet, és az emberek a körülöttük esetleg szenved is.
10/10
Jyj3 2014 szept. 01. - 08:43:29 10/10
(46102/120522)
"Ez nem könnyû feladat, hogy kockáztatni az életét, hogy megvédje olyan sok ember. Azt hiszem, valószínûleg feladja azonnal, ha én is szembe, hogy ilyen helyzet. (Nevet) Nem tudtam elviselni, hogy valakit, akit nagyra, hogy elmúlik elõttem. És én nem harcolni is. "

Kim Hyun Joong azt mondta, hogy ugyanaz a hangulat a néhány sort a script.

'<Ez nem a fizikailag erõs, akik nyeri; a mentálisan határozza pedig értelemszerûen> egyetértettem ezt a vonalat, és eltökélt szándékom életemet szorgalmasan is. Azt is érzem, hogy egy erõs ember nem az, aki fizikailag erõs, de aki hajlandó segédkezet nyújtani azoknak, gyengébb, mint õ. "

Kim Hyun Joong is kapott egy csomó értékelésére, a színészi teljesítmény ebben az idõben. Õ gyûjtött sok figyelmet a jelenet, amikor Jung Tae sírt az apja halálát.

"Ha azt szeretnénk, hogy kifejezzék a harag, akkor kifejezni át a testbeszéd. Az az érzés, bánat természetesen jön, és kifejezni azt az érzést, hogy van, hogy úgy érzi, hogy így is annak érdekében, hogy ki az érzelmek. Még ha a script írt <könnyeket ejteni itt>, az érzés, a szomorúság nem lehet kifejezni, ha a könnyek nem folyik. Bár ez a forgatókönyvírók, hogy hozza létre a karaktert, hogy a színészek, akik létre az élet a karakterek. Az eljáró az, hogy a sírás jelenet jött ki, és természetesen, ha úgy döntesz, hogy kérdezze meg, hogy én csináltam, én tényleg nem emlékszem. (Nevet) "

Õ már belevágott egy új áttörés ebben az idõben, mi az õ gondolata az õ jövõbeli projekt?

"Élveztem a sok forgatása idõtartamra dráma és a következõ akarom próbálni a kortárs dráma."

Végül egy üzenet a japán rajongók.
10/10
Jyj3 2014 szept. 01. - 08:42:53 10/10
(46101/120522)
Kim Hyun Joong azt mondta, hogy nem speciálisan képzett testét a film az akciójeleneteket.

"Építettem fel a szervezetben vagy erõsítõ edzés, foci, golf vagy búvárkodás általában. Non-fan közönség talán a gondolat, hogy én szándékosan képzett testem a dráma, de a rajongók tudják, én nem, mert én gyakran megmutatni a testem alatt az élõ koncerteken. (Nevet) "

Kim Hyun Joong beszél a magas értékelést színészi teljesítmény az õ sír jelenetet. Hasonlóan a 1930-as háttér nagy a szegénység, a megjelenése úgy tûnt, hogy szenved sokat is.

Mert ez egy olyan korban, ahol az egyik nem is engedhetik meg maguknak egy ruhadarab, úgyhogy ruhát viseltek, hogy meg piszkos. Ahogy telt az idõ, én megszoktam, és még viselte, közben ki-forgatás. Azt is meg furcsa, hogy a színes festett haj abban a korban, így én festettem a fekete és nyírt hajam rövid is. "

Kim Hyun Joong azt hiszi, hogy Shin Jung Tae egy nagyszerû karakter, aki képes arra, hogy megvédje a szeretteit saját kezével.
10/10
Jyj3 2014 szept. 01. - 08:42:14 10/10
(46100/120522)
or felett
Új hozzászólás Hyunnies Pexers blogja

[Angol fordítás] japán magazin: HARU HANA Vol.25 INTERJÚ
Azt hiszem, egy igazi férfi képes az, aki segít a gyenge szívesen]

Aki át egy szelíd, hogy a kemény kép, Kim Hyun Joong vissza négy év után az "Inspiráló Generation: Birth of a Fighter" amelyet vetítették Japánban. Õ játszik a hûséges és szenvedélyes jellege Shin Jung Tae, aki küzd, hogy megvédje a szeretteit.

"Sok ember, akik hordozzák a szelíd kép rólam is, így amikor arra gondoltam, hogy bemutassák a kemény oldalát, én találkoztam a karakter, Shin Jung Tae. Megmutattam egy férfias és kemény oldalát engem a dráma ezúttal, és úgy tûnt, hogy már nyert a szeretet a férfi nézõk és a közönség széles skáláját, azt hiszem, ez volt a helyes döntés választottam a dráma. "

Ahogy õ mondta, ez már egy aktuális kérdés, hogy sok a mai napig, amikor megtámadta egy teljesen más, mint a korábbi "intelligens herceg 'karakter egy férfias és kemény karakter.

"Figyelembe véve az összes karakter, amit ábrázolt eddig, talán a személyiség volt hasonló Shin Jung Tae, én nem sokat gondolat, hogyan kell felépíteni a karaktert. Én azonban egy kis kutatást, hogy jobban megértsük Shin Jung Tae. Mivel fontos, hogy megértsük a karaktert, mielõtt így a karakter az élõ, hogy valójában nehéz elképzelni, hogyan Shin Jung Tae élt a múltban csak a szkripteket. Akár most, akkor tervezem, hogy kap elég idõt, hogy elemezze a karakter alaposan, amikor egy új projekt jön. "
10/10
Jyj3 2014 szept. 01. - 07:45:45 10/10
(46099/120522)
Továbblépve, Kim Hyun Joong kell Guangzhou Kína az õ következõ megállónál. Így Kína a labda a te kezedben van, kérem, tartsa Hyun Joong biztonságos, mutasd meg neki, hogy ott van az õ oldalán hangosabban, hogy hallja a szerelem ... ..be boldog, és élvezze a koncertet, ez azt jelenti, sokkal inkább a neki!

Mi lehet szomorú állapotban ebben az idõben, de tartsunk egy kis szünetet, hogy a mód ezen a hétvégén, és csatlakozzon a kínai rajongók Hyun Joong végzi a koncert! Csupa mosoly most, ha szomorúak vagyunk a gyûlölõk a legboldogabb, úgyhogy nem teszi lehetõvé számukra, hogy boldog legyen !! Élvezzük a Kim Hyun Joong és a zene, legalábbis a mindössze 2 óra lehetõvé teszi számára, hogy enyhítse a fájdalmat benne.

Õszintén hiszem, hogy még a rajongók messzirõl úgy érzi, õt és a zenéjét bárhol õ végzi. Távolság, nyelv, a kultúra és az idõ nem számít egyáltalán, mi egyesül a CSAK EGY Kim Hyun Joong .... Soha nem fogjuk elhagyni ...

LazerKim itt írom
10/10
Jyj3 2014 szept. 01. - 07:45:13 10/10
(46098/120522)
Hyun Joong ültetett jó mag az indokkal, hogy nõtt a jó gyümölcsök és virágok körülötte, és ezek a rajongók. Talán ez magyarázza, hogy miért összetart vele az évek során. Azt hiszem, õ épített egy erõs alapot köztünk, hogy nem lehet csak megingott bármi jön a nagy vihar, várj vele együtt. Ez ebben az idõben, hogy a rajongók kell egyesíteni, tekintet nélkül bármilyen rajongói klubok tartozol, vagy csak, hogy a saját követi õt, mindaddig, amíg mi a Kim Hyun Joong vagyunk címkével vele. Büszke vagyok, hogy a Kim Hyun Joong rajongói és semmi vagy senki nem fogja soha megváltoztatni.

Kollektív erõ, a támogatás és a szeretet azt hiszem, a legjobb, amit tehetünk érte ebben az idõben. Már csak, hogy együtt maradnak, és az õ oldalán. Tudom, hogy a rajongók is bírálja ebben az idõben, de hadd ne hordozza azokat. Minden jogunk megvan, hogy kövessék, akiket akar és senki sem veheti ezt a jogot tõlünk. Megint eszembe jutott, amit írtam a múlt cikk "Nem hagyja el a bálvány idõkben, amikor szükségem volt rád a legnagyobb." Én ezt vegye.
10/10
Jyj3 2014 szept. 01. - 07:44:42 10/10
(46097/120522)
Beszélt a szív

Én csak a magam nevében beszélhetek, Hyun Joong volt az én gyógyító amióta elkezdtem írni róla, és azt mondanám, én tartozom neki annyira azért, mert ahol most vagyok. Csak nem hagyhatta figyelmen kívül bármi folyik körülötte, és hogyan szeretnék megosztani a fájdalmát, és könnyítsen a terhet cipel ebben a pillanatban, amíg az összes ennek a rémálomnak vége. Hogy számomra ez az egyetlen mód arra, hogy adja vissza a szeretetet õ volt közös.

Azt mondták, hogy egy csillag ez magányos ott, és mivel a sötétben, amikor mindenki hagyja a legszomorúbb pillanat, hogy egy csillag. Ez az egyik dolog, hogy én nem akarok Hyun Joong, hogy úgy érzi, még csak a második. Azt akarom, hogy úgy érzi, õ soha nem egyedül, hogy a rajongók az egész arcát a föld vele külön ebben a kritikus idõszakban a karrierjét életét. Azt akarom, hogy úgy érzi, a LOVE van vele, és ez a szeretet gyõz majd a végén a nap.
10/10
Jyj3 2014 szept. 01. - 07:44:07 10/10
(46096/120522)
ADATVÉDELEM

Most, mivel Hyun Joong kritikusai nem hozza le kritizálja szakmai képességeivel, mert õ bizonyult a legjobb formáját, most találtak egy esélyt, hogy lerombolja a magánélet a személyes kapcsolatot. Amióta a kezdet, ez a blog is létezett soha nem bántom Hyun Joong magánéletét. Lehet, hogy megosztotta sokat a színfalak mögött, mint egy olyan személy, aki már írt, kivéve a személyes kapcsolat, és én már nagyon óvatos ez addig nem, amíg a média is érintette ezt a területet a magányt.

Hyun Joong a szavak embere, a mai napig õ csendben maradt, és én tisztelem õt ezért. Mint már említettem a közelmúltban cikket, hogy nem kell, hogy szembenézzen velem, és bizonyítani ártatlanságát, hogy vannak fontosabb dolgok, hogy én is szeretem õt kezelni, és ez a koncert. Komolyan mondom, én jobban érdekel látta, hogy a színpad, és élvezze a zenét. Ez csak az én személyes véleményem látta, mint egy mûvész az õ szakmai.

Nem mintha nem törõdnek vele, mint egy ember, mert nem számít, mi történt vele a magánéletében én még mindig vásárol, és hallgatta a zenét, és én még mindig figyeli a koncertek és a dráma újra és újra. Õ az én támogatást és szeretetet egészen. Ez nem az õ személyes élete, hogy veszek, de a zene és a koncert, ez a másik oldala Hyun Joong, hogy az elõadó, akinek csodálom a legjobban, és nem is megváltoztatni a véleményemet róla, mint egy mûvész.

Bár a kötelék Hyun Joong és a rajongók által teremtett olyan tagadhatatlan, hogy az erõs kötõdés van létezõ valóság, ezért is fáj, hogy mások megpróbálják elpusztítani õt. Ha Hyun Joong boldog, boldogok vagyunk, ha õ szomorú, akkor is érzem, és hajlamosak vagyunk szomorú. Most meg fáj, õ a nagy fájdalom, és úgy érezzük azokat fájdalmak is, hogy tudom, hogy a legtöbben csak sírni ki.

A kapcsolat csak túl erõs ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyják, köveket dobott neki, hogy el kell viselnie a többi néma miközben elviselni azokkal is még vagyunk itt, hogy megvédje õt. Tudom, hogy nem akarja ezt, sem azt akarom, hogy egyedül szembe az összes ilyen egyedül. És biztos vagyok benne, sokan ugyanazt a gondolatait velem. De meg kell tartani a mi erõnk nem az összeomlás, mert tõlünk rajongók, hogy Hyun Joong húzza az erõt.
10/10
Jyj3 2014 szept. 01. - 07:43:40 10/10
(46095/120522)
APPEAL

Mi mást tehetünk ezt a médiát a dolog? Lehet olvasni ezeket a híreket, ha azt akarjuk, hogy senki sem állít meg, hogy erre. De azt hiszem, jobb lenne, ha nem terjed, vagy újra-post, és hagyja, hogy a hír hatnak ránk, hogy csak akkor tesz minket szomorú és csalódott. Nem mindent, amit olvas azoktól hír igaz egyébként. Aki ismeri a Kim Hyun Joong azt hiszem, a rajongók, akik már követi õt évek óta, és ezért nem számít, mit gondolnak mások nem tudtunk hozni magunkat befolyásolni csak azért, mert tudjuk, hogy õt jobban, mint a gyûlölõk és tudósítók.

És azt is lehet, csak hogy ezt fel, szeretnék mindenkinek tetszik, hogy legyen szíves ne, vagy törölni a fájlt Hyun Joong legújabb családtagjai fényképeket. Ezek magánszemélyek és az általuk kapott semmi köze, hogy mi történik jelenleg. Kérjük, ne megosztása ezek a képek. Csak arra emlékszem, ebben a kritikus idõszakban, bármi és bárki csatlakozik Hyun Joong van bírálta a gyûlölõk. Mi rajongók talán lehet menni, miután e gyûlölõk, de nem a családja. Õk is az ártatlant bármi folyik. Nem szeretnénk, ha ezt kell tenni, hogy a családja is, nem igaz?

Valaki még írt képek Hyun Joong barátait a showbiznisz kör. Lehet, hogy a kíváncsiság, hogy megkeresse azt a nõt, aki tönkreteszi õt, de mi van, ha nem õ az egyetlen, aki a képen olyan, hogy ártatlan, és semmi köze a jelen vita. Szóval lehet, kérem, hogy más rajongók, hogy legyen óvatos, amit megosztani, és mit teszünk közzé. Õszintén remélem, a megértést. Köszönöm.
10/10
Jyj3 2014 szept. 01. - 07:43:06 10/10
(46094/120522)
MEDIA hullámvasút

Ezt követõen botrány hír jött ki, tudtam, jobb azonnal a motívum mögött, hogy a hírek, hogy én már számítottam rosszindulatú hír jön ki, és igazam volt. Miután KE volt engedje nyilatkozatát, ellentmondás a média jött ki az egyik a másik után, és szenzációhajhász az egész ügy benyújtani. Így a média mûködik, és ez a munkájuk, ez hogyan keresik a piszkos pénzt, vonzza az embereket, hogy olvassa el a vitás kérdéseket. Szükségük van, hogy piszkos pénzt annak érdekében, hogy élni, szégyen rájuk!

Már szembesülni, hogy Hyun Joong most áldozata a lejárató kampány és a tárgyalás a nyilvánosság által végzett emberek, akik igazán akarja pusztítani õt. Azt hiszem, már méregette rá sokáig, mert az õ egyre növekvõ népszerûsége, és a lánc a siker. Nem fognak megállítani, ha látják, Kim Hyun Joong esik le a földre. Fogjuk, hogy ez megtörténjen? Persze, hogy nem. Ki segíthet Hyun Joong ellenõrzése bukását? Mi vagyunk a szurkolók, mi vagyunk azok, akik emelt föl, és az is, ki fogja emelni õt ismét ebbõl a rémálomból.

A kezdetektõl azóta Hyun Joong jött ki, mint szólóban õ volt rosszul bírálták, de a kritikusok nem hozza õt le, és minél inkább taszította le, a nagyobb népszerûségét növeljék. Nem az, hogy nyilvánvaló, hogy nagyon látásra? Eddig mint már említettem nemrég cikket az idõzítést rendkívül kelt elsõ látásra, hogy az elsõ ellentmondásos hír jött ki pár nappal korábban repült Thaiföldre, hogy végre a koncert sorozat.

De mi történt? Kiderült, hogy a koncert volt a legjobb a sorozatban. A rajongók Thaiföldrõl nem megingott az az ellentmondásos híreket. A helyszín tele volt csomagolva, és látta, hogy milyen szenvedélyes rajongói voltak azok csatlakoztak Hyun Joong a zenéjét. A rajongók még azt mutatták, több támogatást, több szeretetet neki. És ez a legmeghatóbb része ebben az esetben az, hogy megsemmisítse a srác.

Köszönöm Thaiföld, az õszinte erõfeszítés igen nagy népszerûségnek örvend, és soha nem fogjuk elfelejteni, hogy a szeretet és a támogatás mutattak. És abban a pillanatban az a koncert, hogy az egész világ látta, hogy mennyi Hyun Joong kerül szeretett még ebben a sötét pillanatában pályafutása életét. És igen, én ugyanazt gondoltam, hogy nem hagyom Kim Hyun Joong !!
10/10
Jyj3 2014 szept. 01. - 07:42:28 10/10
(46093/120522)
Az elmúlt 2 hét híreibõl....
Kim Hyun Joong ... [cikk] GYÓGYÍTÓ HEARTS
Kifüggesztett Augusztus 29, 2014
BvtkcttCMAAB5Q3

Ez a blog kizárólag Kim Hyun Joong rajongók csak

By: LazerKim után írtam elmúlt a cikk egyszerûen védelme, amely a személyes írott kitörés, azt hittem, én leszek a béke az adás után, amit én éreztem, hogy idõ. Ez segített, mert bár tudtam, hogy megjelent, amit nehéz volt bennem. De amikor jöttem haza, hogy ez a blog úgy éreztem, mintha a saját háza égett végzett a gyûlölõk! Sírtam elõször gondol ez az egyetlen hely, ahol tudok kiöntöm a saját érzéseit, gondolatait szabadon, azt hittem, nem lesz képes, hogy jöjjön haza többé.

De tarts ki, ez az én személyes tulajdon nem lehet írni, vagy érintse meg ezt a helyet, csak én. Míg a comment dobozok alábbi terek adott a vendégek, azok számára, akik lehet, hogy keres egy helyet, hogy ossza meg a gondolatait is. Miért kell hogy ezek gyûlölõk szennyezi saját helye lakás? Szóval elhelyezett figyelmeztetõ jel felett, hogy nem látjuk azokat gyûlölõk az otthonomban, és azoknak, gyûlölõk, ne pazarolja az idõt kommentálja, mert azt biztosan törölni megjegyzését.
10/10
Jyj3 2014 szept. 01. - 06:32:58 10/10
(46092/120522)
Nem fordítja a gépem, a tiétek biztos. Nem szoktam így feltenni, de érdekesnek tûnik.
JYJ wears traditional Vietnamese hat while practiciál

On August 30th, JYJ held a successful Asia concert tour for their 2nd mini album 'Just Us' at Quan khu 7 Stadium in Ho Chi Minh, Vietnam.

But before the proper event, JYJ rehearsed their performances. One photo was captured that will surely make their Vietnamese fans feel so appreciated. The three men of JYJ wore the Vietnamese traditional hat known as nón lá. This simple gesture is definitely huge for those who love and believe JYJ.

After Vietnam, JYJ will be having concerts in China (September 6 and 20), Malaysia (September 13), and Thailand (September 27).
10/10
Jyj3 2014 szept. 01. - 06:31:44 10/10
(46091/120522)
Színész Uhm Taewoong osztozik fénykép felesége

Színész Uhm Taewoong megosztott egy pillanatra felesége, Yoon Hyejin , hogy az Instagram követõi.

A fénykép, a két egy kép egy pár élvezi egymás társaságát. Ez képaláírással együtt, "most vagy én nem."

Uhm Taewoong és Yoon Hyejin házasodtak 2013 januárjában.
10/10
Jyj3 2014 szept. 01. - 06:26:14 10/10
(46090/120522)
Joo Sang-wook udvarolt a Birth of a Beau

Úgy tûnik, a több közelgõ hétvégi drámák alapozzák telkek box office sikereket. Most hallottunk MBC új drámája, legendás boszorkány , a telek, amely úgy hangzik, mint a gyanúsan ajándéka 7. szoba , bár a nõi öntött. Most megvan SBS csatlakozott a cselekvés születése Beauty (a munkacím), a show egy nõ, akinek az élete átalakul, miután derít némi súlyt - a történet emlékeztet a 200 Pound Beauty , a népszerû 2006 vígjáték film fõszerepben Kim Ah-Joong.
Joo Sang-wook ( Sly és Single Again , Good Doctor ) kapott egy ajánlatot a férfi fõszerepet, és pozitívan ítélve. Bár nem volt más hír a karakter vagy a cselekmény, több színésznõk azt mondják, hogy érdeklõdik a nõi fõszerepet, ami lehet a karrier-meghatározó szerepét, a la Kim Sam-soon vagy Bridget Jones.

Születése Szépség lesz rendezte Lee Chang-min ( My Love Madame Butterfly , Bride of the Sun ), és azt írta Yoon Young-mi, aki korábban együtt dolgozott PD Lee menyasszony a Nap . A show lesz a levegõ novemberben SBS, miután Endless Love arra a következtetésre jut.
10/10
Jyj3 2014 szept. 01. - 06:21:21 10/10
(46089/120522)
Ha volt fent, de elkerülte a figyelmem, akkor bocsi..

JYJ Kim Junsu 's Toskana szállodát nyit szeptember 25-én.
Szerint a kapcsolódó személyzet Seogwipo város, Kim június Su szálloda majdnem teljes. Ezek mellett a véglegesítése lépéseit a hotel.
Lájkolj minket a Facebook
A kapcsolódó személyzet Toskana hotel azt mondta: "Ez igaz, hogy nyitunk szeptember 25. Mi felszabadítja több információt jövõbeli események és nyitás szolgáltatásokat."
Toskana Hotel kezdõdik az építkezés 2013 áprilisában, miután egyre engedélyezett 2011 novemberében fog tartalmazni, 61 standard szoba, négy teljes villák, szabadtéri medence, étterem, kávézó, fürdõ, és szemináriumi szobák.
Ez egy modern kialakítása, valamint a frissített bútorok és a klasszikus belsõ.
Erre válaszul, az emberek azt mondta: "Én azt akarom, hogy látogassa meg", "Lefogadom, hogy lesz egy csomó a külföldiek ott", és "Boldog vagyok, ez nyitás hamarosan.
10/10
Jyj3 2014 szept. 01. - 06:10:57 10/10
(46088/120522)
[Az egyik Kim Hyun Joong talk beszélgetések a GZ koncert 8/30/14]
Pls kell arról, hogy a következõ, amit Kim Hyun Joong azt mondta, mielõtt õ énekelte "szavak azt akarom mondani," írtam le szó szerint koreai, majd lefordítani. Minden tõlem telhetõt megtettem ... pls lásd az alábbi linket az aktuális videoklip ....
KHJ:
A mai teljesítménye olyan, mint a szöuli koncert, az elsõ szakasz a túra.
A múltban, mert már megszokta, hogy a színpadon, én végre könnyedén egy kicsit.
Ma jöttem a színpadon egy érzés, az újrakezdés a kezdetektõl fogva.
És talán emiatt izzadok majdnem annyira, mint én lenne a vége.

[A rajongók kezdõdött kántálás "Oppa saranghae", és a válasz, aki elismerte a tárgyaláson, hogy a "nekem is."]

Mit jelent az "én is szeretlek? [És akkor azt mondta, hogy a kínai rt el]

Kezet fogtam 1000 ventilátorok (ma) ...
Az összes 1000 ugyanezt mondta .....
"Oppa, saranghae!"
Nos, sok nem mondom, hogy "erõs marad" is ...

Pls tudják, hogy a színpadon, én minden tõlem telhetõt, és maradok erõs, nem különbözik bármely más alkalommal. Tehát, kérem ne aggódj ilyesmi.

Nos, akkor ...
Nézzük tovább, hogy a következõ dal, "szavak azt akarom mondani."

Mint ma, amikor úgy érzem, ez a show az elsõ koncert, a turné Seoul koncert Figyelj
, ha én magam kényelmesen a színpadon noryeonmi Közben látom, uh, így
ugyanaz ma, ha úgy érzem, Im a színpadon kezdeni valamit a nulláról újra
, így grunge verejték verejték mentem majdnem véget rohadt
[rajongók: Szeretlek testvérem ... testvér: I]
Amit a szerelem? Wars kölyök meg
akarta rázni ezer
ezer perc minden lelõtt ttotgat szó
testvére saranghaeyeo '
Mi 'Come seyeo "Lotta szavak is
elkötelezett amellett, hogy a színpad nélkül idõeltolódás iteunikkayo himnaego
nem soha nem kell aggódnia, hogy ha én
is hallottam a következõ dalt So What Adok
"akarom mondani"

140.830 Kim Hyun Joong 김현중金賢重-HJ kifejezése: Mit akarok mondani (하고 은 ...: http://youtu.be/Ed32140KISo via @ YouTube
10/10
Jyj3 2014 szept. 01. - 06:10:04 10/10
(46087/120522)
Közzétett augusztus 31, 2014
[Kim Hyun Joong utolsó beszéd ülésén a GZ koncert ...
A mai GZ teljesítménye valami emlékezni fogok az életem hátralevõ részében ..
Ez a teljesítmény ráébresztett, hogy miért kellene lennem a színpadon sokáig ..
Néha van egy pillanat, amikor úgy érzem, kopott, és akarok most adja fel. Azonban, ahogy emlékszem ma, én nem hagyom, hogy vegye át nekem, és elõrelépni, hogy jobb és jobb ...
[És akkor beszél a tánc csapat ....]
És azt is, én biztosan szeretnék látni titeket újra Pekingben ...
Nem tudom, mi ... de én megyek vissza a színpadra, készített valami más ..
Hagylak most, hogy én mindig hálás neked ... Azt fogom mondani a búcsúzkodást ...
Sweswe
Kérjük, táncos, aki megmutatja
, hogy ...
Ma volt egy koncert a Guangzhou nameulsu egész életen át tartó memória teljesítményét
, ezért azt hiszem, megtanultam, hogy sokáig ezt a színpadi elõadások
, és nem akar lemondani a kemény szív fáradt, de amikor gondolkodás ma inkább elõre a jövõ ...
ma benyújtott táncos teljesítõ emberek számára, a legjobb táncos mûvészet Matic csapat, köszönjük a legjobb nagy taps
geurigoyo ...
szeretne látni jöjjön vissza Pekingbõl,
én nem is tudom, egy kicsit más színpadon, én kész lesz
, mielõtt mindig Köszönöm Dale látja el fog köszönni szállít szív
A fordítás a 12:20 -> 140.830 김현중 Kim Hyun Joong "Phantasm" Guangzhou - Vita: http://youtu.be/Eh-AonDS074 via @ YouTube
10/10
Jyj3 2014 szept. 01. - 06:07:02 10/10
(46086/120522)
Jó reggelt!
7/10
szilvia333 2014 aug. 31. - 21:25:36 7/10
(46085/120522)
És itt az év poénja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Taxival !!!!!!!!!!!!!!!!!!
(hangosan röhög)
7/10
szilvia333 2014 aug. 31. - 21:24:18 7/10
(46084/120522)
Én még befejezem az aktuális Szulejmán részt,........jócskán le vagyok maradva róla,és én is alvásba teszem magam.
Itt szólok.Ha lekvár vagy paradicsom szósz kellene nekem szóljatok !!!!! 3 napja attól ragadok ))))))))Egyik nap ez,másnap az.Lassan már velük álmodom)))

Haj,szegény pedagógusok!! Holnap kezdõdik az új tanév !!!!!!!!! Pedig még csak most volt Június ))))))

További kellemes estét mindenkinek!!!
10/10
Jyj3 2014 aug. 31. - 21:22:52 10/10
(46083/120522)
Nagyon kedvesek voltak velünk... megmutatta hogy kell fõzni, odajött kevergetni, és amikor eljöttünk, adott törzsvásárlói kártyát- inkább emlékbe.. és legközelebbre már kedvezményt))). Plusz papírzsepi tartót,Hyunosat, pedig semmit nem kértünk, csak képeket csináltam....
Kérdezte is, hogy hogyan jöttünk ide... mondtuk hogy taxival...
7/10
szilvia333 2014 aug. 31. - 21:19:54 7/10
(46082/120522)
Jó éjt neked!!
7/10
szilvia333 2014 aug. 31. - 21:18:07 7/10
(46081/120522)
Jól látom,hogy a háttérben meg alaposan méregetnek titeket?? Gondolom nagy élmény lehetett a kifõzdésnek a látványotok ))))
10/10
Jyj3 2014 aug. 31. - 21:14:55 10/10
(46080/120522)
Én is elköszönök, mindenkinek jó éjt.
10/10
Jyj3 2014 aug. 31. - 21:12:30 10/10
(46079/120522)
Köszönöm szépen.
10/10
Jyj3 2014 aug. 31. - 21:11:57 10/10
(46078/120522)
Fõztünk egy kis koreai levest.. Hyun módra...
ruca60 2014 aug. 31. - 21:09:03
(46077/120522)
Jól elírtam a címet:
WHEN a Man.....
http://www.koreandrama.org/?p=97
7/10
szilvia333 2014 aug. 31. - 21:08:21 7/10
(46076/120522)
Szép nagy tál étel,ezzel már kilehet húzni egy egész napot is!!!!!!!!!
7/10
szilvia333 2014 aug. 31. - 21:07:39 7/10
(46075/120522)
Uppssz,ez nem az,csak hasonlít a címe !!! Bocsika!!!
7/10
szilvia333 2014 aug. 31. - 21:05:14 7/10
(46074/120522)
Csak nem errõl beszélsz ????

http://www.d-addicts.com/forum/viewtopic_133020.htm

Mert akkor biza itt a fordítás,lehet vinni!!! Csuda klassz kis sorozat,nálam kedvenc "menüben" van )))))))))
10/10
Jyj3 2014 aug. 31. - 21:04:49 10/10
(46073/120522)
Szaki meg egy Lotte áruházban Hyunnal fényképezkedett....mi pont másfelé nézelõdtünk.
Sokat kellett az átszállásara várni, és nézelõdtünk erre arra..

De itt meg õ nem volt... csak mi találtuk meg a google segítségével..
7/10
szilvia333 2014 aug. 31. - 21:03:15 7/10
(46072/120522)
Jahhhhh!! Én sügér!!!!!!! Miket gondolok én itt össze vissza!! Elnézést!!!!!!!!
10/10
szakire 2014 aug. 31. - 21:03:04 10/10
(46071/120522)
Drága Morzsa!
Nagyon sok szeretettel köszöntelek, Isten éltessen és kívánok sok boldogságot, jó egészséget.
Sok puszi és ölelés.
ruca60 2014 aug. 31. - 21:02:24
(46070/120522)
Csak a Mentés MÁSKÉNT- után marad olyan, amilyenre szeretnénk...
ruca60 2014 aug. 31. - 20:57:18
(46069/120522)
Most végre filmezhetek:)))
Nemrég fejeztem be a Dae Mul-t, még csak most néztem meg.
Nagyon tetszett, de a sok politika miatt nehéz volt. De hõsiesen végig néztem úgy, hogy meg is értettem. Persze ehhez sokszor kellet a felirat miatt megállnom, hogy jobban felfogjam a dolgokat.
Misil szuper volt. Tényleg ebben nagyon jól játszik, az arcával, a mimikája óriási, és a hangjával.
Nekem a Sillában õ volt az Ellenszenv, ezért nem tudtam megkedvelni.
Érdekes, mert az iskolás sztorijában sem tetszett, egy nagyon merev tanárnõt alakított, aki már-már gonosz volt a gyerekekhez, de mint utóbb kiderült, ezzel óriásit nevelt rajtuk. Háááát....
Most végre szerelmest nézek, elkezdtem a Wnem a Man is in Love 2004-es sorozatát GOOGLE-val!!!!!!!!, mielõtt bárki is kérdezné, van-e hozzá felirat.
A fõszereplõ srác Ko Soo, igen tetszik:))) A jellemek is érdekesek. Bae So Bin is játszik benne, õ a rossz fiú, sajnos...
Egy szerelmi négyszög alakult ki, és persze az alap igazi koreai, elhagyott, árva gyerekek, sötét múlt, öröklés, érdekes szülõk.

Mindenkinek további kellemes estét, jó éjszakát kívánok!
10/10
Jyj3 2014 aug. 31. - 20:55:58 10/10
(46068/120522)
Nem hagytuk ki, csak nem tettem ide fel a képet...persze hogy odadugtuk a fejünket..)))))
7/10
szilvia333 2014 aug. 31. - 20:53:29 7/10
(46067/120522)
Ej,így kihagyni azt a lehetõséget!!
Miért nem akartál egy percre "légikisasszony" lenni mellette ??????
10/10
Jyj3 2014 aug. 31. - 20:52:50 10/10
(46066/120522)
Hát tényleg így csináltam... de rájöttem, hogy a telefonról feltöltött képeket forgatja el. Elforgattam balra 90 fokkal, akkor is fekve teszi fel. Na ez lesz a köv leckém...

Utána néztem...

JejuAir (제주항공)nak lett õ a reklám arca....
Csináltak egy akciót.. kedvezményes utazást.
Annak már vége, a plakát meg ki tudja meddig hever majd ott..
7/10
szilvia333 2014 aug. 31. - 20:49:45 7/10
(46065/120522)
A képet nézve,egy légitársaságot reklámoz)))))

Szép nagy képeslap lett volna belõle)))Csak hát az a fránya bélyeg ugyebár)))))
Ruca közben már válaszolt is.....Szerkesztés menü,majd elforgatás,és mentés másként )))))))))
10/10
Jyj3 2014 aug. 31. - 20:44:29 10/10
(46064/120522)
Az autóskép amikor GZ ból megy a hotelbe akkor készült..a koncert után..
7/10
szilvia333 2014 aug. 31. - 20:43:58 7/10
(46063/120522)
Mint mindig,édesek de nagyon,öröm õket nézni!! Nekem úgy tûnik,hogy az a kis duckó "izom baby" mintha a másik kettõnél is élénkebb lenne!! Már most igen fejlett a kameraérzékenysége))))))))
ruca60 2014 aug. 31. - 20:36:28
(46062/120522)
Talán mentsd el valahová, akár az asztalra, ha ott jó, onnan tedd fel.
Ha nem, elõbb forgasd, majd Mentés másként...
ruca60 2014 aug. 31. - 20:32:55
(46061/120522)
Érdekes...
ruca60 2014 aug. 31. - 20:31:00
(46060/120522)
Ó, hát ezt a .....
Pedig milyen jó kép...
Ilyen a szerencse.
De miért volt szemét? Mást raktak a helyére???
10/10
Jyj3 2014 aug. 31. - 20:24:22 10/10
(46059/120522)
Miért fordul el, mostanában nem csinálta ezt...
10/10
Jyj3 2014 aug. 31. - 20:22:44 10/10
(46058/120522)
Próba...
ruca60 2014 aug. 31. - 20:22:09
(46057/120522)
http://de.hikpop.com/post/read_p.html?b=81&c=0&p=76600
Fotók Song Seung Heon és Liu Yi Fei csók jelenet is elszabadult.
Színész Song Seung Heon és kínai színésznõ Liu Yi Fei lõni egy új film címe: "A 3. Love 'ezekben a napokban, és fotók a csók jelenet feltöltött online közösség táblák mostanában.
A képek azt mutatják, Song Seung Heon és Liu Yi Fei lõni egy romantikus csók jelenet.
Song Seung Heon és Liu Yi Fei egyaránt visel fekete ruhák, és a két vannak csodálatos kilátás, akkor is, ha a képek minõségét nem olyan nagy.
Közben "a 3. Love 'lesz hivatalosan is megjelent 2015-ben.
ruca60 2014 aug. 31. - 20:21:54
(46056/120522)
Válassza ki a kérdés, vagy egy szexi lány, vagy egy engedelmes lány, Ji Sub szemtelenül bevallotta, hogy õ egy lány, az engedelmes, a nap és szexi éjszaka üdvözlendõ. Megértik, amikor a munkám, és figyelmes...stb.
10/10
Jyj3 2014 aug. 31. - 20:21:13 10/10
(46055/120522)
Jaj jajj drága Ruca!
Hogy is kérdezhetsz ilyent!!

Inkább mindenki nagyon hálás lehet neked, velem az élen)))))

Még nincs kész a jövõ heti menü, csak a hétfõi... és azt csinálom egy új szakáccsal..
Meg a vásárlási lista sincs kész.. meg semmi((((
Közben a fényképeket is kicsit rendezni kellene, amíg frissek a dolgok, melyik hol készült.
De sztem 1 óra múlva aludni fogok...

A repülõ téren fedeztem fel.... (Katar).. Hát nem a legnagyobb megbecsülésnek örvend- gondolom amit reklámozott, annak vége.. és félretolták egy lomos helyre. De én kivettem onnan.))))) Akár haza is hozhattam volna-ha tudom)))) és itt állhatna az elõszobámban))))
ruca60 2014 aug. 31. - 20:18:34
(46054/120522)
http://de.hikpop.com/post/read_p.html?b=61&c=0&p=76617
So Ji Sub látogatott Szingapúr elõször elsöprõ sikere az utolsó dráma, a kritikusok által is elismert "Mester Sun" A nyílt sajtótájékoztatón a City Square Mall Atrium augusztus 21-én felhívta a hatalmas tömeg a lelkes rajongók és a szurkolók a helyen a világon, mint például Kína, Hong Kong, Tajvan és Indonézia.
Az õ érkezése Ji Sub csupa mosoly volt, ahogy köszöntötte a védelmi sír a rajongók.
So Ji Sub kezdte a sajtótájékoztatót üdvözölve a közönség, és megköszönte nekik hálás lenni, hogy a dráma "Master Sun" annyira jól fogadták.
ruca60 2014 aug. 31. - 20:12:46
(46053/120522)
http://de.hikpop.com/post/read_p.html?b=61&c=0&p=76621
Nem, mi nem vagyunk a Robert Downy Jr.
Akció film Iron Man beszél.
Koreai színész Lee Dong Wook lesz látható egy új TV dráma az azonos nevet.
A mûsor egy férfi, így teljes a fájdalom és a fájdalom, hogy õ a hideg és szívtelen cselekmények.
De miután találkozott a nõ, aki meggyógyítja minden szenvedése, találja magát a befogadó szeretet sok.
Iron Man Lee Dong Wook visszatérés a kis képernyõn, mint a karakter Joo Hong Bin.
Képviselõje a produkciós csapat a programban kiemelkedõ teljesítményt dicsérte theactor a szerepet.
Iron Man megjelent számos állóképeket bemutató Lee Dong Wook mutatja a harci képességek, túláradó düh és növeli a jelenetek, a kíváncsiság, hogy milyen karakter, akit ábrázol.
ruca60 2014 aug. 31. - 20:09:33
(46052/120522)
Ji Chang Wook Lee Kwang Soo, és megalakította a "pár-csapat." Õ küzd, hogy a kihívás az evés szárított datolyaszilva befejezni, míg volt egy hullámvasút a szórakozás forrása minden nézni.
Ji Chang Wook alaposan elmerült a "Running Man" verseny hangulatát.
Izzasztó fut le az arcán, megkérdezte a koordinátor: "Én csinálok rendben most?" Meghatározó negatív válasz a koordinátor váltott nevetés a közönség.
Lee Kwang Soo tette hozzá a véleményét csapattársa, viccesen, "Õszintén szólva, nem olyan jó, hogy van." A nézõk Ji Chang Wook talált megnyerõ, így a megjegyzések, mint például: "Szeretem Ji Chang Wook nyugodt hozzáállása ezen a kiállításon" "Még ha nem, még mindig jó" és a "Kérem, jöjjön be varieté gyakran".
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PBNP5DrY2Mg
3:58
ruca60 2014 aug. 31. - 20:07:40
(46051/120522)
http://de.hikpop.com/post/read_p.html?b=21&c=0&p=76653
Az augusztus 31 epizód SBS "szép vasárnap-Running Man" tagjai párokban, kialakult a "Race szám II-1470" verseny részt.
Lee Sung Jae Song Eun Yi, Kim Tae Woo, Skull, Ailee, Ji Chang Wook A Seulong és megjelent a részre.
ruca60 2014 aug. 31. - 20:03:49
(46050/120522)
http://de.hikpop.com/post/read_p.html?b=21&c=0&p=76655
Song Il Gook hármas kezelik a nézõket, hogy egy bizonyos ravaszság gazdag tánc
az augusztus 31-i epizód KBS2 a "Vidám Vasárnap-Superman Returns", ami látható 48 óra az élet
Dae Han, Mi Gook és MAN SE.
7/10
szilvia333 2014 aug. 31. - 19:42:54 7/10
(46049/120522)
Mostanában ha forgatnak egy menet közben népszerûnek bizonyult sorozatot,folyton hozzá tesznek egy két részt,lásd Empress Kí)))))))))
7/10
szilvia333 2014 aug. 31. - 19:41:04 7/10
(46048/120522)
Akkor én is jól benéztem!!
Vedd úgy,hogy mire elérsz a 16-os részhez,addigra teljes lesz a fordítás)))))
7/10
szilvia333 2014 aug. 31. - 19:38:21 7/10
(46047/120522)
Kész van,kész van,legalább is én az általam kitett linken,most nézem az elsõ részt,és ott úgy van feltüntetve hogy teljes a fordítás))
Jang-hyuk frenetikus benne ezeddig !!!!!!!!!!!!!!
ruca60 2014 aug. 31. - 19:28:57
(46046/120522)
Egy szép mosoly:
ruca60 2014 aug. 31. - 19:26:59
(46045/120522)
Egy szép gondolat Google fordításban:

"Ha azt szeretné, hogy repülni,
Mi vagyunk a szárnyait.
Képesek leszünk repülni az égen, és ami azt.
Ha szeretne pihenni,
Mi betakar téged,
Védett lesz."
ruca60 2014 aug. 31. - 19:24:00
(46044/120522)
Ez az autós kép valahol közben volt...

Még mindig a rajongók hozzászólásaiból:
"...A hívás, hogy a videofelvételt és fotó eltiltották kínai alkalmazottak az elsõ sorban. Amely értesítést RTloving_khj kínai személyzet, hogy kijött a koreai személyzet ...
RTloving_khj HJ mondta, hogy nagyon-nagyon boldog, hogy jöjjön GZ annyira nagyon boldog, hogy jöjjön Guangzhou HJ

Volt egy nagyon jó idõt Sanghajban HJ. Itt is RTloving_khj HJ azt mondta, hogy egy jó ideje, Sanghajban, amelyek megfelelnek kiabálva Igen! Erõs, tömeg válaszolt határozott igen a,,, helyszín a Shanghai!"
ruca60 2014 aug. 31. - 19:17:31
(46043/120522)
...
ruca60 2014 aug. 31. - 19:16:03
(46042/120522)
...
ruca60 2014 aug. 31. - 19:14:11
(46041/120522)
...
ruca60 2014 aug. 31. - 19:12:27
(46040/120522)
Incheon International Airport
Kim Hyun Joong Incheon Airport Bevándorlás - uh - jó munkát, amikor menni gyalog büszkén ♬
ruca60 2014 aug. 31. - 19:10:16
(46039/120522)
"Stage Guangzhou ma RTloving_khj azt mondta, emlékszik erre GZ szakaszban ma este örökre Ne felejtsd el örökre."

"RTloving_khj néhány rajongó sírni kezdett, amikor azt mondta, amit mondott, és megállapította, a "viszlát BJ" rajongók sok ember sírva fakadt, és arra a következtetésre jutott: "! Találkozunk Pekingben"
ruca60 2014 aug. 31. - 19:08:48
(46038/120522)
"A koncert a Guangzhou kaptam az energia és a bizalom számomra. Akkor mutasd meg a különleges események, a jobb Pekingben. RTloving_khj õ jön ki jobban a dolgokat, és különleges események Pekingben."
ruca60 2014 aug. 31. - 19:07:27
(46037/120522)
"Volt egy csomó pillanat ma este. Azt hiszem, HJ kapott az áramot a rajongó. Ma este a rajongók küldött hangos éljenzés. RTloving_khj Sok volt a megható pillanatok"

"Hogy HJ mondta, amikor a ráadás. Guangzhou adott nekem egy nagy erõt nekem. RTloving_khj alatt ráadás, azt mondta, ez a GZ adott neki erõt."
ruca60 2014 aug. 31. - 19:05:07
(46036/120522)
https://www.youtube.com/watch?v=V1FM3l5y0LY
3:25
https://www.youtube.com/watch?v=4rrxjom-TCc
3:20
Egy összefoglaló beszédét. KHJ: Ez a Guangzhou koncert ráébresztett, hogy miért szeretnék, hogy maradjon a színpadon örökké, megmaradnak, továbbra is fennállnak. Kínai rajongók: Harc harc harc .. Fighting fighting fighting ..
ruca60 2014 aug. 31. - 19:03:12
(46035/120522)
Inspiring Generation:
https://www.youtube.com/watch?v=_Eyd3XefHxk
3:34
ruca60 2014 aug. 31. - 18:59:08
(46033/120522)
Felemelték 16-ról 20-ra,
A Joseont is 20-ról 22-re...
ruca60 2014 aug. 31. - 18:55:12
(46032/120522)
Ezek nagy disznóságok. Engem az ilyesmi írtóra fel tud húzni....
Ezekrõl a dolgokról keveset lehet olvasni.
Most kigyûjtöttem pár új videót, talán nem baj.
https://www.youtube.com/watch?v=J4JJrROcXXc
9:08
https://www.youtube.com/watch?v=rXehGuEikUs
1:49
https://www.youtube.com/watch?v=7TGnPj44fr0#t=17
3:44
https://www.youtube.com/watch?v=2yFThoPgbnk
5:06
https://www.youtube.com/watch?v=eJppe6PqA78
1:06
https://www.youtube.com/watch?v=vwHW41T9o3c
3:00
10/10
döncimama 2014 aug. 31. - 18:08:04 10/10
(46031/120522)
Hú, a pék-pókja, ez 20 részes! Azt hittem, csak 16. Na, most jól nézek ki, vissza kell vennem az iramból.
10/10
döncimama 2014 aug. 31. - 18:05:44 10/10
(46030/120522)
Én úgy tudom, hogy a Fated to love you-nak kész a felirata, de mindjárt utána nézek.
10/10
döncimama 2014 aug. 31. - 17:56:06 10/10
(46029/120522)
Sziasztok!
Ilyet csináltak a gyerekek az iskolai mûsorban is, ez nagyon látványos, nekem is tetszik!

Megvolt a mozi, ha egy szóval kéne jellemeznem, ez lenne: fantasztikus! Ez a 3D mindig elvarázsol a látványával, de ez minden eddig látotton túltett, izgalmas volt, kicsit humoros, látványos, aranyos, nagyon tetszett!
7/10
szilvia333 2014 aug. 31. - 17:17:05 7/10
(46028/120522)
Jegyüzérek !!! Gátlástalan egy emberfajta ))))))
Sokat akartak markolni,és keveset fogtak,megérdemelték !!! A szervezõk meg szégyelljék meg magukat !!!!
Azért csodálkozom,hogy a VIP jeggyel rendelkezõk nem reklamáltak,vagy az még ezután lesz??? Nem tudom elképzelni hogy szó nélkül hagyják az esetet.
Szegény fiú,rájár a rúd így a katonaság elõtt))))))))
7/10
szilvia333 2014 aug. 31. - 17:07:06 7/10
(46027/120522)
Hahó mindenki!
Tudom hogy már lerágott csont az hogy Online nézni sorozatokat,de én mégis hoztam egy linket.

http://www.sorozatbarat.me/series/tag/koreai

És ami a lényeg.A mostanában fordított,és jelenleg fordítás alatt állók közül,jónéhány,itt megtekinthetõ,csak tudni kell hogy mi a neve Magyarország fõvárosának.Lévén ez egy elszigetelt hazai honlap,külföldrõl nemigazán férni hozzá,tehát vírusok kizártak.A videók magyar szöveggel való lejátszása a Viki.com-ról történik.
És ezzel az én gyûjtögetésem is megoldott,mert a látottak alapján eltudom majd dönteni,hogy végérvényesen letöltöm e az adott sztorit vagy nem)))))))))))
_____

És most újfent elszólít a kötelesség ,majd jövök )))))))))))
10/10
Jyj3 2014 aug. 31. - 16:27:21 10/10
(46026/120522)
Szia! Én is be be nézek... majd megint el kell mennem nemsokára..
Hyunnak nem volt más választása, mint nagyon odatenni magát..de ez neki nem gond, mindig a maximumot nyújtja.
Nem mellékesen ez szépen is lett tálalva.. de én láttam, hogy nem volt tele ez a koncert terem sem..
Kína számára teljesen fehér folt, majd Peru, és Mexicó, ahol tényleg sokan várják, és rajongnak érte.
Még Peking sem lesz egy leányálom, mert a 3 ügynökség, aki rendezi, nem egyezik anyagi kérdésekben. Mindeni sokat akar szakítani, de a melót egymásra hárítják.
Így történt Sanghajban is,nem lettek készen a plakátok, mire kezdõdött a koncert.Se hirdetés, se reklám, persze hogy nem tudtak róla az emberek.
A csarnok fõ falán más mûsor reklámja volt kirakva, ha elõzõ este nem megyünk el szétnézni, nem hittem volna el, hogy még egy árva hirdetmény sincs.
A jegyûzérek (ugye ez Kína) meg az elõadás elõtt árulták a csarnok elõtt a jegyeket, persze többszörös árat már nem tudtak érte adni a fiatalok.
Így maradtak üresen a széksorok..Aki hivatalosan akart jegyet venni, már 1 hónappal korábban nem tudott.
És mint írtam onnan is.. se szó se beszéd, a legdrágább helyek elé, betettek 12 széksort, és sztem iskolás lányokat ültettek oda...hogy több legyen az ember.. Így is volt kb 5-6 ezer, de a csarnok 8 ezres volt.
Persze Hyun nem hülye, átlátta szitut, amikor körbenézett.. fel is tettem azt a képet ma...és nagyon elkomorodott.
De aztán profi módon végig csinálta a mûsort.
ruca60 2014 aug. 31. - 14:58:54
(46025/120522)
Sziasztok!
Ma csak most jutottam oda, hogy írjak.
Morzsa! Sok szép képet tettél fel, a videók is jól. Jó hangulatúak, szerintem KHJ jól érezte magát.
Azt hiszem, ez a sok-sok rajongó egyáltalán nem hisz, vagy nem törõdik a pletykákkal, és igazuk van.
Õket most csak a zene, a koncert érdekelte.
Ez Hyun-nak is erõt ad.:)))
10/10
Jyj3 2014 aug. 31. - 14:45:43 10/10
(46024/120522)
Köszönöm szépen Cilike a figyelmességed))))
Cilia 2014 aug. 31. - 14:37:35
(46023/120522)
Sziasztok, szép vasárnapot mindenkinek!

Csak ma tudtam eljutni ide, ezért most köszöntelek Morzsa névnapod alkalmából! Isten éltessen! :-)