10/10
offtopic
Jyj3 2016 nov. 21. - 17:46:09 10/10
(104349/120549)
https://www.facebook.com/laura.nenvil/videos/818068874999579/

Tegnap volt az egyik kedves ismerõs szülinapja, aki sok szép videót készített már. Fel is tettem ide õket..
Most aki megköszöntötte, azokból válogatott össze, és készített egy köszönõ videót..
Én természetesen a kedvenc színészével köszöntöttem, mindjárt az elején ott is van..

Remélem nézhetõ, fél perc-
10/10
Jyj3 2016 nov. 21. - 17:40:05 10/10
(104348/120549)
161121 Kim Junsu fog igénybe a sorozott rendõr február 9, 2017 [Hivatalos]

Singer Kim Junsu fog besorozzák február 9-én a következõ évben.

Dél Gyeonggi tartományi rendõrség Ügynökség volt Kim Junsu felvették jegyzék sikeres jelöltek a 348. sorozott rendõrök PR Unit keresztül hivatalos honlapja a [november] 21-én. Õ lesz belépõ a Nonsan Army Training Center.

Délután az ugyanazon a napon, Kim Junsu a hivatal C-JeS Entertainment képviselõje kijelentette: "Igaz, az a tény, Kim Junsu februári igénybevétele", és "Õ bejutni a sorozott rendõrök PR egység".

Megelõzve a sorozás a hadseregbe, Kim Junsu fog részt a tevékenységet. Õ fogja tartani a év végi koncertje Jamsil Indoor Stadium 3 napig a 9. és 11. között a következõ hónapban [december], és szintén részt vesz a zenei "Death Note", ami újra lefolytatja a Szöuli Mûvészeti Központ Operaházban január 2017. Ez valószínûleg Kim Junsu utolsó munkája elõtt igénybevétele.
10/10
Jyj3 2016 nov. 21. - 17:39:23 10/10
(104347/120549)
CJeS bejelentette Kim Jaejoong visszatérése egy koncertturné miután befejezte a katonai szolgálat. Azt is hozzá egy óvatosan "Még túl korai beszélni részleteket a jövõbeli tevékenységek".

"Tervek az õ jövõbeli tevékenységek lesz hivatalosan is bejelentette szinkroncsatlakozók az idejét kisülés ..." "Még túl korai beszélni a tevékenység után kisülés".
"Szeretnénk megerõsíteni, hogy hivatal alkalmazottai felelõs vannak folyamatban koncertturné tervezés. De a mûvész még a katonai szolgálatot, így a hivatalos menetrend lehet csak anounced véve több jövõbeni fejlesztések".
10/10
Jyj3 2016 nov. 21. - 17:37:58 10/10
(104346/120549)
[NEWS] 161121 Kim Jaejoong a visszatérés a koncertkörút január után kibocsátott ROKA

[NEWS] Miután távozik ROKA decemberében, Kim Jaejoong tartani országos / tengerentúli koncertturnékon rögtön január 2016-tól Szöul
Kim Jaejoong találkozik rajongóival hangversenyeken követõ egy hónapon belül a mentesítés.
C-Jes Entertainment bejelentette, hogy Kim Jaejoong elõkészíti a koncertjein, amint kiszabadul decemberben kezdõdik a koncert turné jövõ év január. Koncertkörút indul Szöulban kerül megrendezésre országszerte. Tengerentúli koncertkörút vannak beszélgetés is. CJeS dolgozik elõkészítése ezzel. Úgy indul a termelés a koncertek, amint Jaejoong lemerült.

Kim Jaejoong fér koncertek turné után a mentesítést, mert megjelent a második stúdióalbuma NOX utolsó február. Õ ismeri a színpadi rutin, amióta filmre videók a hologram koncertek Japánban és Koreában, mielõtt a sorozás. Ez folyamatosan idõszak távollétében minimum miatt a katonai szolgálat.
Kim Jaejoong tökéletesítette NOX elõtt igénybevétele érdekében ajándék, hogy a rajongók, míg õ szolgált a hadseregben. Az album a 12 február 2016 és vett az 1. számú helyszínen iTunes teljes diagram Malajzia, Tajvan, Thaiföld, Japán, Fülöp-szigetek és Hong Kong. A címadó "Love You More" jelölték KBS2 Music Bank, amely igazolja az továbbra népszerûsége Koreában és a tengerentúlon.

Kim Jaejoong kezdte katonai szolgálatot március 31, 2015 at az 1. gyaloghadosztály toborozni tábor, és most szolgálatot a 55. gyaloghadosztály ROKA.
10/10
Jyj3 2016 nov. 21. - 17:36:22 10/10
(104345/120549)
Chungmu Arts Center hivatalos blogja: Ez egy kép az 5. Yegreen Musical Awards 'Photo fal
Ez színész Kim Junsu. Õ jelölték a legjobb fõszereplõ díját, és biztonságos, 57 show egy egy öntött "Dorian Gray".
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2016 nov. 20. - 20:30:33 10/10
(104344/120549)
Jó éjszakát mindenkinek!
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2016 nov. 20. - 20:28:47 10/10
(104343/120549)
Ó gyönyörû szép. Olyan fenségesek, törpének érzi magát az ember az ilyen helyeken. Mennyi mindent láthattak már ezek a fák.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2016 nov. 20. - 20:25:59 10/10
(104342/120549)
A nõ is nagyon jól játssza a szerepét. Minden indulat nélkül, semmi túlzás nincs a játékában, szinte eszköztelenül, de mégis annyira gonosz. Tényleg nagyon jó a szerepben. Egyébként JCW is nagyon jól hozza a szuperkatonát. Neki sincsenek felesleges mozdulatai. Gyors, pontos, magabiztos és nagyon hihetõ.
Az öreg kopasz akkor tetszett amikor meg akarta mutatni a tanítványoknak, hogy õ a legjobb és minden próbálkozásnál alul maradt JCW-al szemben, de úgy állította be magát, mintha mégis õ lett volna fölényben. Nagyon jól kijött a szituból. A másik meg amikor meghívta kajálni és megkérte, hogy hagy verje el a nõ elõtt, aki tetszik neki. Nekem ez olyan jópofának és poénosnak tûnt. Lehet, hogy ezek után nem lesz jó szerepe, de ezek nálam bejöttek. Csak te már tudod a végét én meg csak arról beszélhetek amit eddig láttam.
Jó szórakozást!
10/10
offtopic
Jyj3 2016 nov. 20. - 20:20:00 10/10
(104341/120549)
Egész véletlenül megtaláltam az erdõt a sok lépcsõvel, csak nem itt öleljük a fákat, azok még vastagabbak..
Az utitársakat lefedtem.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2016 nov. 20. - 20:14:44 10/10
(104340/120549)
Egyformán látjuk, szerintem sem bocsánatos bûn az ilyesmi. Még a vállalatot is meg akarta szerezni a nagyitól a fiú helyett. Éppen, hogy nem sikerült neki. Ezt sem értem a koreaiaknál. Tudják, hogy a gyerek örökölné a vállaltot, vagyont és jön egy idegen, aki ott dolgozott és ezért úgy gondolja, hogy õt már ezért meg is illeti a vállalt és elveheti, kisemmizheti a jogos örököstõl. Ezen is ki szoktam bukni. Ezeket én is észrevettem és nem is tetszett itt sem, de az egész alaphangulata az egymással való törõdés és gondoskodás volt. Hogy segítsék egymást mindenhogyan és ne ártsanak a másiknak. Ez volt a fõ motívum és nálam el is érte a célt, mert erre emlékszem a legjobban belõle. Elvette az élét a gonoszságoknak.
10/10
offtopic
Jyj3 2016 nov. 20. - 20:09:04 10/10
(104339/120549)
az az öreg kopasz edzõ.. idézlek... majd mit írsz a végén.....

A nõ nagyon jó színésznõ. Elhinni neki a gonoszságát.
De nagyon okos. Majd meglátod- hihetetlen okos...
Nem tudok azonosulni vele, de ritkán van nõi szereplõnek ilyen szerep szánva.

Viszont tetszik az õ magas szintû vitájuk egymás között.
Már 3 szorra nézem, ilyen csak a Descandentsnél fordult elõ-- és még mindig találok olyan részeket, amikre nem is emlékeztem.
Nem könnyû megérteni, olvasni, nézni, a fogatókönyvíró sem volt egy egyszerû ember...le a kalappal elõtte.

Jó éjt nektek.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2016 nov. 20. - 20:03:56 10/10
(104338/120549)
Biztosan gyönyörû szép volt. Irigyellek.
A ráment nem gondoltam, hogy olyan laktató. Én nagyon hamar megéhezek a tésztáktól, pedig csak durumtésztát eszünk mi is.
10/10
offtopic
Jyj3 2016 nov. 20. - 20:02:41 10/10
(104337/120549)
Nekem is nagyon tetszik, szívesen néztem, és nézem mindjárt az utolsót.
De ne mond nekem hogy kell annál nagyobb gonoszság, mint teherautóval elüttetni az unokatesót az örökség miatt?
Csak nem mindegy hogy milyen keretbe van tálalva. Itt is meghalt egy ember nem??
Nem vitázni akarok, csak én is és mindenki csak ódákat zeng a soriról, nem értem h itt miért nem vesszük észre a gonoszságot?
Azért mert feladta magát?
És attól feltámadt aki meghalt?
És a szenvedések, amíg ki nem derült, hogy életben van mind a 2 fiú? Az már nem számít?
Na csak azért írtam le ismét,mert ezt valóban nem egyformán látjuk, ami nem gond most sem.

De el is megyek, látom ti sem nagyon vagytok, megnézem a befejezõ részt.
A 11.-ik résztõl eléggé kifogytak, addig szuper volt, utána már nem igen tudnak mit kezdeni a sorival..
De könnyed szórakozásnak pont nagyon jókor jött.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2016 nov. 20. - 20:01:41 10/10
(104336/120549)
Itt a nõ a mostohaanya a gonosz. Ezért választott olyan helyet a lánynak ahol nem jól bánnak vele, nem szeretik. Az egész nõtõl borsózik a hátam, olyan undorító. Ezen mindig kiakadok, hogy akinek pénze és befolyása, hatalma van az miért gondolja azt, hogy a többi ember csak báb az õ szórakoztatására és beleavatkozhat az életükbe, halálukba. Az apától is kiütést kapok. Szegény lány, nagyon rossz helyre született. Én nem tudom megérteni, hogy ha így bánt vele az eddigi életében, akkor miért kell még mindig mentségeket találni neki és keresni a kegyeit, pedálozni a szeretetéért? Igaz a koreaiak máshogy gondolkodnak, szerintük a szülõ bármit megtehet a gyermekével, annak kutya kötelessége szeretni. Na ez nagy tévedés. Én ebben a szemet szemért elven vagyok. Tehát jótett helyébe jót várj és az ellenkezõje. Tehát ne várjon tõlem jót, ha galádul viselkedik, mégha szülõ is. Aki nekem még szimpatikus az az öreg kopasz edzõ. Nekem tetszik a karaktere.
Ja az apácákról még annyit akartam mondani, hogy a You are beautifulban is õk nevelték a lányt, szeretetben, tehát ez csak kivétel volt itt.

Egyébként néztétek anno az Apáca show-t Whoopi Goldberggel? Én nagyon szerettem.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2016 nov. 20. - 19:44:13 10/10
(104335/120549)
Szia. Igen a Shoppingban is vannak gonoszak, de a végére megtérnek. Mind a javulás útjára lépett. Nekem olyan melengetõ volt az egész sorozat. Jó érzésem lett tõle. És nem voltak benne olyan gonoszságok amik felzaklatták volna a lelkemet, mint a legtöbb soriban van.
10/10
offtopic
Jyj3 2016 nov. 20. - 18:56:39 10/10
(104334/120549)
Nagyon szép az a fiú.. nekem furcsa az öltöny színe, de ha jobban megnézzük, vadi új divat szerint készült..
Már biztos van 190 cm))))
10/10
offtopic
Jyj3 2016 nov. 20. - 18:50:56 10/10
(104333/120549)
The Legend of the Blue Sea - 1. rész, saját felirat https://www.facebook.com/groups/indeedkorea/?ref=br_rs

Nyilt oldal le lehet tölteni a feliratot, azt hiszem csak az avistán lesz fent.Nagyon sok lesújtó kritiká olvasok róla((((Mindenki gagyinak tartja, én még nem láttam, majd egyben nézem meg.
A fordító írja:
Eljött az a perc, mikor vérem adtam, mint a szorgalmas koreaiak. Mondjuk én csak azért, mert a nátha miatt túl sokat fújok orrot, na de akkor is.
A kamerakezelés nagyon szép. A sellõnk kifejezetten szeretnivaló, de eddig nem gyõzött meg, hogy "jaj, de oda leszek érte".

Sajnos a legrosszabb ez a hipnotizálásos izé, amit Minho csinál. Az annyira, de annyira rosszul lett megoldva, hogy olyat, még gagyi rajzfilmekben sem látni, néhány egyéb logikai csavarról nem is beszélve. Reméljük, gyorsan ki fog kopni.

Eddig elég semmitmondó. De a sellõ tényleg nagyon cuki. Tetszik, hogy nem próbál szépelegni a szerepben és nem fél eljátszani a bugyutát.
Avistaz: fent van a felirat
10/10
offtopic
Jyj3 2016 nov. 20. - 18:40:41 10/10
(104332/120549)
Japánban mentünk egy kolostorba ilyen erdõn át. Volt olyan fa, amit 6-8 an értünk körbe,közben 1240 lépcsõt kellett megmászni..
Több 100 évesek, és egészségesek...
10/10
offtopic
Jyj3 2016 nov. 20. - 18:36:20 10/10
(104331/120549)
Nem spoiler..
Yonnaa mosolya valóban szép..És õszinte. De az egész sorira ez jellemzõ, olyan mintha nem is filmet néznénk, hanem a való életben látnám Yoonát, és JCW-ot.
Mindkettõ olyan természetes, semmi túljátszás. Elhiszem nekik amit csinálnak.
Ettõl olyan jók.

SPOILER!!!!!!A rámen: Yonaa
Spanyolországban volt kisi lány kora óta egy katolikus kolostorban. Meglehetõsen hidegen mutatják be az apácákat, mind csupa lelketlen fapofa- kõszobor.
Ezt én túlzásnak tartom, mert nagyon sok árva gyereket neveltek õk fel évszázadok során, és biztos h õk is szeretnek nevetni, és nem ilyenek, mint a sori ahogy bemutatja.
Na de mindegy, végül is nem volt boldog gyerekkora, és nem ismerte meg az életet.
Soha nem evett ráment, ami nemzeti étel náluk.
Persze hogy kíváncsi volt rá..

SPOILER Vége
Más kérdés, hogy pont egy Japán készítésû van a soriban, pont ilyent szoktam venni Pesten az Ázsia boltban.És ez nem koreai. De itt nem ez a lényeg, hanem az, h ezzel a fajtával nagyon is jól lehet lakni, én sokszor otthagyom a végét..És lassan felszívódó szénhidrát van benne, mint az olasz tésztákban, ezért nem hizlal.
Mivel mindenütt árulják, minden közértben, így nem egy termék reklám.
10/10
offtopic
Jyj3 2016 nov. 20. - 18:23:11 10/10
(104330/120549)
Nem tudom Ruca nézi-e. Mindjárt írnék róla pár nem spoilert Évinek válaszként..
A kedvemért a világért sem, ha neked durva....
De azt hiszem csak az elején vannak ilyen durva részek, a többi nézhetõ.

De ha vmi nem tetszik, vagy nyomaszt, én is abba szoktam hagyni.

Megjegyezném, hogy ebben az aranyos kis Shoppingban is ott a durvaság, csak másképp van tálalva.
Mert ugye a nagybácsi szándékosan akarja kinyírni a srácot, majd a végén azt mondja h csak kicsit akarta elüttetni. ((((((((((((((((8888
Ehhez képest hatalmas teherautó megy neki.. ((((((((((((((
Hát akit az elüt, az nem kicsit sérül meg, hanem meghal, mint itt is.
Vagy elrabolják a lányt itt is.. csak ott egy csodarendõr, micsoda véletlen, és azonnal elõkerül. És a rabló is milyen becsületes,(((
Vagy a lakásban már a 3.ik sorozatgyilkosság történik, amit kivesz a lány albérletbe.
Akit fejbe vágott azzal a kalapáccsal, az is elég durva dolog, hisz meg sem nézte, ki az és ugyan miért?
Igaz a 16.ik rész most jön, nem tudom kiderül-e.
Vagy is nincs sori durvaság, és erõszak nélkül, még egy ilyen kedves is vígjátékban sem.