10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 10. - 18:35:24 10/10
(75995/120545)
Köszönöm, hogy én is szereplek benne. Sajnos most is lemaradtam.((((

Boldog névnapot Niki!
7/10
offtopic
szilvia333 2015 szept. 10. - 18:34:09 7/10
(75994/120545)
Napot meg délutánt mindenkinek !!
(esik,fázom,tüsszögök)

Köszönjük Enikõnek a fordítást!!!
Nagyon!!
Ez a cikk nagyon ütõs!! Hogy nem szakad le a plafon,meg a mennyek erre a sok össze vissza hazudozásra HHH részérõl,az már kimeríti a pofátlanság fogalmát!!
Ez a "hájfej" fordítás,ez nagyon tetszik!!!
Az a mondat pedig hogy miért nem publikálták hogy fiú vagy lány,na az mindent vitt!!!
10/10
Éva Vidéki 2015 szept. 10. - 18:21:14 10/10
(75993/120545)
Én nem azt írtam, hogy a csaj ragaszkodik a teszthez, hanem Hyun ügyvédje mondta, hogy csak akkor ismerik el.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 10. - 18:18:41 10/10
(75992/120545)
Köszi. Nem ismertem a szövegét. nagyon szép. Nektek akartam feltenni szép hangot, mert én nem hallom, hogy mennyire szép. Nem volt nagyon szép? Túlzott a blogos?
10/10
zagika 2015 szept. 10. - 18:08:03 10/10
(75991/120545)
Enikõ D. fordítása
Összefoglaló
Várható volt, hogy a tegnapi hírre,miszerint HJ elhalasztotta a szabadságát a harmadik meghallgatás utánra, HHH oldala reagálni fog valamit...
Hájfej telefonon közölte a Dispatch riporterével, hogy HHH gyereke a múlt héten megszületett,egészségesek, és már elhagyták a kórházat. Csak azért nem hozták korábban nyilvánosságra, mert nem akarták, hogy a média a kórházban "zavarja" õket.
A kérdésre, hogy HJ tud-e már a gyermek születésérõl, azt válaszolta, hogy HHH és õ május óta nem kommunikálnak, ezért nem biztos, hogy értesült róla.
(ehhez képest a következõ mondata...)
Az apasági teszt elvégzéséhez szükség van az apa hozzájárulására. Mivel az apa oldala ezt megtagadta, HHH apasági pert készül indítani ellene.
Az angol nyelvû odalakon ennyi jelent meg, az allkpop az utolsó mondat elsõ felét "bölcsen" kihagyta...
Pontosan tudjuk, hogy HJ elsõ perctõl azt nyilatkozta, hogy amennyiben bebizonyosodik, hogy a gyermek az övé, vállal minden felelõsséget.
Ha hájfej szerint nem is biztos, hogy tudott a gyerek születésérõl, mikor és miért utasította volna vissza a vizsgálatot?
Rossz szokásuk szerint az angol nyelvû oldalak csak HHH ügyvédjének nyilatkozatát ferdítették le ...
Szerencsére @sunsunsky folyamatosan figyeli, fordítja a koreai cikkeket is.
HJ ügyvédje nyilatkozta:
"HHH oldala egyáltalán nem vette fel a kapcsolatot velünk, mégis azt nyilatkozták, hogy HJ nem egyezett bele az apasági vizsgálatba. Hazugságot terjesztenek! Ellenkezõleg! Minél hamarabb tudni szeretnénk a vizsgálat eredményét. A peres eljárás hosszadalmas, hetekig is eltarthat"
(...csak nem megint az idõt akarják húzni, mellesleg még egy kicsit rontani a HJ-ról kialakult képet?!... remélem, a saját sírjukat ássák egyre mélyebbre ezzel is)
Hj apja is intejút adott:
"Megtagadta az apasági vizsgálatot?! Nevetséges! Azt sem tudtuk, hogy a gyerek megszületett. A médiából értesültünk róla."
A gyerek születésétõl függetlenül keményen fogjuk folytatni a küzdelmet a már folyó bírósági ügyekben! "
Remélem, a harmadik meghallgatás tényleg elõre lendíti az ügyet, és véget vet ennek a rémálomnak, vagy legalább egy részének...
Szorítok, hogy a gyerek ne az övé legyen, úgy könnyebb lenne felépülnie ebbõl az egészbõl.
Szegény kölyök..., ha egyáltalán létezik...
Más oldalakon azon "poénkodnak", hogy azért nem mondták meg, hogy fiú-e vagy lány, mert még nem tudják, milyet tudnak szerezni....
Ebben a blogban az összes megjelent cikk linkjét megtaláljátok.
https://mahahenecia.wordpress.com/…/kim-hyun-joong-paterni…/
Ha sikerül, írjatok minél több kommentet, akár magyarul is. Legalább azt látják, hogy a világ szeme rajtuk van, és HJ-nak mindenhol vannak támogatói.

Kim Hyun Joong (Paternity Suit but not Paternity Test ???!!!)
Well everyone knows, today morning dispatch released the news – “Choi has already delivered her baby”… It’s really good news and we Hyun Joong’s...
MAHAHENECIA.WORDPRESS.COM
10/10
zagika 2015 szept. 10. - 18:01:29 10/10
(75990/120545)
Azzal sajnos nem találkoztam, hogy r ...... meg az egész társaság.
Rosszul vagyok tõlük, hazug banda.
Azt gondolják hogy az a sok rajongó a világ minden tájáról, hülye? azt gondolják mindenkit félre tudnak vezetni?

Az a szerencsétlen ember ott benn milyen állapotban lehet?
10/10
Kislolek 2015 szept. 10. - 17:47:52 10/10
(75989/120545)
Kim Hyun Joong apja megszólal hírekrõl Ms. Choi baba
Szeptember 10, 2015 @ 11:31

Közepette a hír, hogy Kim Hyun Joong 's ex-barátnõje adott életet, és hogy õ lesz bejelentés apasági ellene, Kim Hyun Joong apja is elõrelépett, hogy megossza gondolatait az egész összeomlás.

Lásd még: Kim Hyun Joong volt barátnõje Ms. Choi kiderült, hogy már szült

Szeptember 10-én, Kim Hyun Joong apja azt mondta K Csillagok útján telefonhívás, "Nem tudjuk, mikor a baba megszületett, hogy a baba egy férfi vagy nõ, és még nem kerestek meg egyáltalán. Azt is hallottam, hogy a tizenkettedik lenne a szállítási határidõ, így türelmesen várunk, hanem kiderült hír születésének cikkeken keresztül. Soha még [közvetlenül] hírét a szülés, így mit jelentenek õk fognak perelni elutasító apasági teszt ? Nem kellene Choi oldalán kérdezze meg elõször, hogy akarunk csinálni egy apasági tesztet, vagy sem? " kesereg tisztességtelen Choi egyoldalú döntését egy apasági öltönyt.

Kim Hyun Joong apja folytatta: "Elvisszük a apasági tesztet ma, és ha az eredmények pozitívak, mi lesz felelõs a gyermek. A jogi csatát, akkor továbbra is kovácsolni nélkül hátrált meg," és hangsúlyozta, " Ha megszületett a különbözõ háztartási, a baba is megáldott. Csak remélni tudom, hogy a baba nem fog fájni többé bármelyik fél által. "
10/10
offtopic
Kislolek 2015 szept. 10. - 17:39:43 10/10
(75988/120545)
Azzal is találkoztál esetleg, hogy mikor született, vagy lány-e?
Az állítólagos nagyszülõk miért nem tudhatják?
10/10
zagika 2015 szept. 10. - 16:45:38 10/10
(75987/120545)
Már nincs a kórházban, otthon lábadozik. Ezt is írta valamelyik cikkben.
Ezek szerint a baba akkor fogant, amikor éppen depressziós állapotban volt és Hyunt küldték, hogy nyugtassa, békítse meg.
10/10
Kislolek 2015 szept. 10. - 16:24:18 10/10
(75986/120545)
Kim Hyun Joong (apasági de nem apasági teszt ??? !!!)
SZEPTEMBER 10, 2015~ MAHA HENECIA
Hát mindenki tudja, ma reggel küldõ megjelent a hír - "Choi már eljuttatta a kisbabáját" ...
Ez tényleg jó hír, és mi Hyun Joong rajongói valójában várta, hogy szabadítsa meg a baba, mert - DNS tesztet kell tenni, és ez az - mindent kap egyértelmû / fölött - Choi valódi színét kap kiderült ...

Beszélj valami értelmeset / õszintén, nem hülye - Choi
Mint általában Choi oldalon nem egyértelmû - Kétségek Rising
Beszélj valami értelmeset / õszintén, nem hülye Choi és az õ Camp ember figyeli a kezdetektõl ....

* Amikor a riporter megkérdezte Choi ügyvéd róla szállítási határidõ elején hónap terméke vett tudomást választ, hogy ...

De most ügyvédje azt állítja, Choi már szült a hónap elején ... Miért elrejteni? Mi tette õket várni egy héten?

* Tegnap, szeptember 9, Azt mondták, Hyun Joong nem vesz seregét hagyja ebben a hónapban, és õ elhalasztotta, hogy ...

Minden hirtelen a következõ nap szeptember 10., Choi oldalán feltárta a szállítás - miután tartása, mint egy titkos egy hétre ...
* Ha van egy baba miért vannak még mindig nem tárja a pontos születési dátum és a nemek?
* Augusztus 11, 2015 - Choi ügyvéd azt mondta: "Kim Hyun Joong oldalán tartózkodniuk kell a gazdaság interjúk média"
De mit tettek? Akik elérték a média az elsõ? Miért újra futni a feladást nélkül tárgyal a Kim család?
* Ha Choi már hozta volna a gyerekét a hónap elején - miért elrejteni mindenki elõl: Kim családja?
* Choi ügyvédje azt mondta: "Mivel a közérdek, amit nem tudott mondani semmit, amíg õ volt a kórházban. Reméljük a megértést. "-
Úgy hangzik, baromság, aki hozta ezeket a fakó nyilvános elsõ helyen?

* Miért, hogy Choi tábor rohanó az "apasági" helyett "apasági teszt", nem úgy megy elõre, és folytassa a DNS-vizsgálatot, és befejezze le? Miért vannak húzva ismét?
* Az elsõ naptól kezdve Hyun Joong oldalán azt mondta: "Ha a baba megerõsítette, hogy Hyun Joong a után a DNS-teszt, akkor õ lesz teljes felelõsséget" - Mit tett Choi menni fájl egy "apasági", amikor ez egyértelmûen az elsõ naptól Egy?
* Choi oldalán azt mondta: "Egy apasági teszt a teendõ, apai ágon engedélyt kell adnia. Azonban, mivel Kim Hyun Joong visszautasítja, hogy mi lesz a bejelentés a apasági öltönyt. "- Hadd kérdezzek egy kérdés itt

Hyun Joong oldalon az, aki arra kér apasági teszt elejétõl - ilyen esetben hogyan fogja Kim Hyun Joong visszautasítani? És több mint Hyun Joong jelenleg csinál a katonai szolgálat - mindenki tudja, hogy ez nagyon nehéz felvenni a kapcsolatot Hyun Joong vagy beszélni vele gyakran, ebben az esetben sok kétség, hogy Hyun Joong tisztában van a gyermek születési -, de Choi oldalán feltüntetett "Hyun Joong visszautasítja a Test ", ami tényleg viccesen hangzik ...

Most gyanítom:
Amikor Choi volt mersze, hogy nyújtson be minden koholt zúzódások kép, hamis orvosi igazolást, szerkesztett szöveges üzenetet, Szonográfia nincs neve, és így tovább ...
Nem õ ismét jön egy hamis DNS-teszt eredménye? Csak kérdezem….
Remélem Atty Lee már van egy jobb ötletem róla; volna ásni kezdtek az idõt, dátumot, kórház, és így tovább ... mert sok dolog van, amelyek állítólag ettõl Choi tábor nem világos ...

El akartam mondani Choi - Mielõtt panaszkodnak mások elõtt rámutatva mások nem vesz te oldaladon csak ülni gondolom miért mindig nem bízta meg õket állni melletted ... Sok állami odakint még mindig nem kész arra, hogy rázza fejek, amire csak mondjuk ... Jobb megállítani minden dráma, nem ásni a saját sírját, ami nem jó az Ön és gyermeke, van-e, mert még mindig kétséges ....
Sajnáljuk, hogy elmondtad ezt, de nem tudta megállítani, "Ha tudtam volna egy karakter, mint a tiéd, azt is beperelte a szüleim." Lol ...
Média - Ismét bebizonyosodott róluk, hogy õk - Choi Friend ... Lol (Choi barátja a média)

Nem volt ideje lefordítani és közzétenni bármit ügyvéd Sun Jong Hold mondta, a feladást telefonon ... Mi van Atty Lee válasza Choi tábor (nyilatkozatok)? Miért mindig a média nem tett lépéseket lefordítani, és azt közzéteszi?
Szóval nagyon világos - MEDIA próbálják félrevezetni az állami, mint rendesen ....
Tartsa nyelvû média remény egy nap (média) fog beszélni értelmesen és sokkolni az embereket törlésével a melléktermékek nevek (Choi támogatója / Choi barátja és így tovább) ...

Emberek, akik félrevezették Média - csak elhelyezés kérdése van
Még mindig nincs bizonyíték arra, hogy Hyun Joong van a biológiai apja, Choi tábor nem tett lépéseket a teszt, és nem beszéltem róla ... Gondoljuk
Miért van ez most is Choi aggaszt többet "pereli és becsületsértés" nem törõdve a gyermekét, amely most lépett a világ egy hét vissza ...?
Miért van jobban aggódnak a pénzt, és megöli Hyun Joong hírnevét inkább vesz egy DNS-teszt és befejezõ le ...? Csak kérdezem…
Gondolj mielõtt reagálna az emberek ...
Hyun Joong a rajongók tábora
Mindig azt mondom: "Hyun Joong a rajongók valóban a legjobb rajongók"
Mindig a legjobbat, hogy mutassa támogatását ... Sok rajongó, akik már meg is kezdték, hogy nyilatkozzon a lenti linkeket, hogy megmutassák a támogatást Hyun Joong és Atty Lee, hadd minden csatlakozzon hozzájuk - legyen az igazság jött ki ..

Mutassuk meg a világnak senki nem mer hozzányúlni Hyun Joong, amíg mindannyian létezik ... Kérjük Hozzászólás !!

1- http://media.daum.net/breakingnews/newsview...

2- http://news.naver.com/main/read.nhn...

3- http://media.daum.net/entertain/star/newsview...

4- http://entertain.naver.com/read?oid=022&aid=0002908190

5- http://media.daum.net/breakingnews/newsview...

6- http://entertain.naver.com/read?oid=029&aid=0002303502

7- http://media.daum.net/entertain/star/newsview...

8- http://entertain.naver.com/read?oid=215&aid=0000360726

9- http://media.daum.net/entertain/drama/newsview...

10- http://entertain.naver.com/read?oid=109&aid=0003154344

11- http://media.daum.net/entertain/enews/newsview...

12- http://entertain.naver.com/read?oid=241&aid=0002466167

13- http://media.daum.net/entertain/enews/newsview...

14- http://entertain.naver.com/read?oid=108&aid=0002455101

Az összes fenti kérdésekre hadd végén elmondja,
Hyun Joong hadd küzdenek együtt, és megszabadulni ezeket a problémákat teljesen; minden rendben lesz teljesen rendben ... Maradj erõs ... Itt vagyunk az Ön számára ...

Május a jövõben áldott béke, a jó dolgokat kéne tölteni a jövõben, és a negatív dolgok történnek kéne elhalványult késõbb ...
"Amikor együtt állnak senki ezen a világon állíthat meg minket ..."

Fotók: Tulajdonos (Taken internet) és köszönhetõen a Sana az Info !! ...

Ossza meg ezt:
10/10
Kislolek 2015 szept. 10. - 16:14:20 10/10
(75985/120545)
.
10/10
Kislolek 2015 szept. 10. - 16:12:42 10/10
(75984/120545)
# MUZ szeretjük a nagyon aranyos BB! Igen, õ 30 igen régi és még a BB!
10/10
Kislolek 2015 szept. 10. - 16:11:18 10/10
(75983/120545)
#FT Island # Lee Hong cshuszok üdvözlet tölteni Mr.!
Boldog Közép-Õszi: -] #FTISLAND #LeeHongGi megosztja cshuszok üdvözlet! Have a Nice, Franciaország. Cshuszok, koreai hálaadás napján: -]
10/10
Kislolek 2015 szept. 10. - 16:04:09 10/10
(75981/120545)
# FT Island japán 14. egyetlen albuma # To_The_Light (Kompozíció # yijaejin / dalszövegíró yijaejin, # Lee Hong-gi) MV!
Album "To The Light" fog megjelenni október 15 .
Az új zenei videó a "To The Light" (megfoglamazva # LeeJaeJin / Lyrics: Lee Jae-jin, # LeeHongGi)! # FTISLAND 14. Egységes a fényt, megjelenési dátum: október 15

https://www.youtube.com/watch?v=hOxAz9NaEEQ
10/10
Kislolek 2015 szept. 10. - 16:02:31 10/10
(75980/120545)
Lee Hong # # Vörös Koponya Márkák 2015 F / W lesz nyilvánosságra hozni a képi! További képek www.skullhong.com ellenõrizze a mosoly hangulatjel

#LeeHongGi #SKULLHONG márka 2015 F / W képi tárulnak fel! További képek ki Ellenõrizze www.skullhong.com mosoly hangulatjel

Fotó: Red Skull Kezdõlap
10/10
Kislolek 2015 szept. 10. - 16:01:50 10/10
(75979/120545)
Lee Hong # # Vörös Koponya Márkák 2015 F / W lesz nyilvánosságra hozni a képi! További képek www.skullhong.com ellenõrizze a mosoly hangulatjel

#LeeHongGi #SKULLHONG márka 2015 F / W képi tárulnak fel! További képek ki Ellenõrizze www.skullhong.com mosoly hangulatjel

Fotó: Red Skull Kezdõlap
10/10
offtopic
Kislolek 2015 szept. 10. - 15:55:53 10/10
(75978/120545)
Hálás köszönet a Nikinek a képért.
Elküldtem neki emailban is, mert ma estig dolgozik, és hogy biztos megtalálja..

50% esély van rá, hogy igaz az álmod))) de ha nem a Hyuné a gyerek, még adjunk neki egy nagyon kicsi esélyt, az lenne az igazi öröm.

Én itt számoltam a heteket. 40 hét az december elejére jön ki....
Közben ezt mondták, jan elején voltak Jejun...

És még azt nem tudom, ha a múlt héten szült, akkor most mit keres a kórházban?
Állítólag egészségesek, akkor itt is 3 nap alatt hazamehet baba-mama.
Õ meg akkor lehet hogy 1 hete ott van még?
Nem volt elég 3 hónapos korától ott bujkálni??
Mit meg tesz ez a nõ a pénzért!!
10/10
zagika 2015 szept. 10. - 15:09:52 10/10
(75977/120545)
Õ még nem fedte fel, de én már tudom, sejtem, érzem, megálmodtam stb. kislány, de csak azért , hogy ha valóban Hyun gyereke, akkor rá hasonlítson.

Persze ez abszolúte fantazmagória, nehogy komolyan vegyétek.
10/10
zagika 2015 szept. 10. - 15:02:38 10/10
(75976/120545)
Nikinek szeretettel: a lányoktól.
10/10
Kislolek 2015 szept. 10. - 12:44:34 10/10
(75975/120545)
õ még nem fedte fel is tudom, mi a szex a gyermek. Vér és milyen
KimImmAme: Bár Jung távolodik ünnep. De lehet, hogy jön ki a felelõs szervezeti egység kimutatására DNS és tudni fogja, mikor a baba az egyik.

vagy is choi nem árulta el, hogy fiú, vagy lány(( Ekkora szörnyet még nem látott másikat a világ((((((
10/10
Kislolek 2015 szept. 10. - 12:18:28 10/10
(75974/120545)
Kim Hyung Joong ex-barátnõje, Ms. Choi, azt mondta, hogy szült.
[Cikk kivonatosan]
szerint Ms. Choi ügyvédje szeptember 10-én, "Ms. Choi szült a múlt héten a kórházban Szöulban. Jelenleg a baba és az anya egészséges és kapja-e, a szülés utáni ellátást. "Õk közvetített hogy egy apasági öltöny van készülõben, mondván," Egy apasági teszt a teendõ, apai ágon engedélyt kell adnia. Azonban, mivel Kim Hyun Joong visszautasítja, hogy mi lesz Filin ga apasági öltönyt. "
Amikor megkérdezték, hogy Kim Hyun Joong tud a születés, úgy válaszolt: "Nem hiszem, hogy õk ketten közölték tavaly május óta. Szóval nem vagyok benne biztos, hogy megkapta a hírt a szülés. "
Telefonhívás közben egy KeyEast képviselõje szeptember 10-én, akkor kiderült, "Úgy hallottuk, hogy megszületett az ügyvéd. Mivel Kim Hyun Joong jelenleg szolgálatot a hadseregben, már nem lehet tudni, hogy õ tisztában van ezzel. "
A képviselõ folytatta: "Mint azt állapították elõtt, után apasági teszt befejezõdött, Kim Hyung Joong veszi át, ha a gyermek az övé. Az irányvonal nem változott. "A képviselõ Majd hozzátette:" A per közötti Ms. Choi és Kim Hyun Joong továbbra tervek szerint függetlenül attól, hogy a szülés. "
Eközben Kim Hyun Joong jelenleg szolgálatot a hadseregben, és azt a közelmúltban kiderült, hogy õ lemondta elsõ katonai szabadság miatt a személyes reasons.
source: http://www.soompi.com/…/kim-hyun-joongs-ex-girlfriend-reve…/
# Waiting4KHJ # neverleaveKHJ
10/10
Kislolek 2015 szept. 10. - 12:14:34 10/10
(75973/120545)
Szóval azért nem jött el szabira, mert hogy a csaj pont szült, és nem akarta, hogy ez miatt felhajtás legyen körülötte.
Ez érthetõ. Még számon kérte volna tõle a sajtó, hogy nem megy babalátogatóba..
De milyen érzés lehet- õ aki nagyon szereti a gyerekeket, hogy nem tudja vajon az övé-e az a baba..
De hogy tudja szeretni, mikor ettõl a nõtõl van, még ha a gyerek nem is tehet semmirõl.Azért csak ott van, hogy az anyja tette tönkre a karrierjét, és talán az életét is..

Kim Hjondzsung a nap, és Choi baba szállítási nap ugyanaz?
[Cikk kivonatosan]
Kim Hyun Joong-lemondta a nap, és az ex-barátnõjét Choi hamarosan szülni. Úgy tûnik, õ lemondta a nap a bázist, de az ok ismeretlen.
Kim Hjondzsung a nyaralás egy újonc vigasz nyaralás után adott elsõ 100 nap. Véletlenül, a pihenés napja átfedésben van az idõ az ex-barátnõje állítólag a kisbabáját.
Egyesek azt mondják, hogy õ lemondta a nyaralást, mert az õ, hogy elkerüljék a nem kívánt figyelmet.
Korábban, ex-barátnõje Choi azt mondta, hogy õ volt a vetélés miatt Kim visszaélés és azt állította, 1.600.000 nyert kártérítést. Mielõtt azonban, hogy a lány már kapott 600.000.000 ₩ Kim kártérítést és a két volt jogi háború óta.
Choi is kihozta a kapcsolatát Kim Hjondzsung és nõi híresség 'J'.
Kim Hjondzsung beállt a katonai 12-én June.
source: http://www.hancinema.net/kim-hyun-joong-s-day-out-and-choi-…
# Waiting4KHJ # neverleaveKHJ
10/10
offtopic
Kislolek 2015 szept. 10. - 12:02:16 10/10
(75972/120545)
Helló. Na most értem haza.
Nem tudom hol olvastátok, hogy ragaszkodik a teszthez, én még nem néztem ma postát sem.
Azért nem értem, mert Hyun akarta a tesztet korábban, és akkor nem engedte a nõ.
Ha igaz, hogy õ ragaszkodik hozzá, akkor sajnos tényleg Hyuné a gyerek.
Vagy pedig jól elõkészítették a hamisítást, csak épp számításba kell nekik venni, hogy ott az ügyvéd, aki remélhetõleg jól vigyáz Hyun érdekeire.
Másrészt késõbb meg is lehet azt ismételni, amikor nincs a csaj kezében a dolog.
Sõt meg lehet csináltatni több helyen is...akár...
Hogyne tudná, hát azért vannak szülei, meg hírek, meg ügyvéd,bármi történik, õk biztos hogy tartják Hyunnal a kapcsolatot.
10/10
zagika 2015 szept. 10. - 11:48:21 10/10
(75971/120545)
Én azért vettem közben levegõt és eszembe jutott, hogy ezt Lionel Richie is énekli és van hozzá magyar szöveg.
Ez is Csodás.!!!

https://youtu.be/yRk9FgTVFaE
10/10
zagika 2015 szept. 10. - 11:17:06 10/10
(75970/120545)
Jajj mán!!! megijesztettél!(((
Azt hittem átálltál az ellenség oldalára.)))

A DNS teszttel kapcsolatban... Azt nem láttad a sorozatokból, hogy pénzért az orvos azt írta a DNS tesz végére, amit krtek tõle?...

Csak gondolom illetve nagyon remélem, nem merik még ezt is bevállalni, hogy intézzenek egy hamis tesztet.
F
De mindegy, ha igaz ha nem, tény hogy gyermek van. Azt nem tudni hogy kislány vagy fiú? De az sem számít, csak ha Hyun az apa, akkor legalább minél hamarabb a szüleihez kerüljön.

---és kiderüljön az igazság, az igazi felbújtók!!!(((
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 10. - 10:05:56 10/10
(75969/120545)
Estefelé leszek. Dolog van. További szép napot.
Hallgassátok meg ezt a szép hangot.

http://zacc.nlcafe.hu/2015/09/09/levegot-sem-veszel-ha-meghallod-az-utcan-ucsorgo-ferfi-hangjat-video/
10/10
Éva Vidéki 2015 szept. 10. - 10:03:09 10/10
(75968/120545)
Nem tudom, hogy mennyire lehet meghamisítani A DNS tesztet. Hogy mennyire tudják titkosan és névtelenül kezelni. Mert ennek az eredményét el szokták fogadni. Nem értek hozzá, csak amit a filmekbõl láttam.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 10. - 09:58:03 10/10
(75967/120545)
Én is így vagyok vele. Az erõltetéssel. De mindig megbánom. Az ember bízzon a teste, szervezete jelzéseiben. Remélem kipihented magad!
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 10. - 09:56:23 10/10
(75966/120545)
Hát, ha mindketten egyezõ véleménnyel vagytok, rábeszéltetek, majd sorra veszem.
10/10
Éva Vidéki 2015 szept. 10. - 09:55:12 10/10
(75965/120545)
Bizony nagyon rossz lehet neki. És akkor még finoman fogalmaztam. A kisasszonnyal kapcsolatban, látni, hogy mekkora fizikai és lelki megrázkódtatást okoztak neki a történtek. Minden a legnagyobb rendben, idõre történt. Megérdemli a kért töménytelen mennyiségû fájdalomdíjjat a kiállt szenvedésekért!((((
(Ez irónia volt)
10/10
Éva Vidéki 2015 szept. 10. - 09:47:03 10/10
(75964/120545)
Hát, ha már a médiában megjelent, akkor biztosan hozzá is eljutott a híre. Akkor lehet, hogy ezért nem vágyik most szabadságra. Egész biztosan másodpercnyi nyugta sem lenne a sok szenzációhajhásztól.(((Viszont kíváncsi vagyok a DNS tesztre. Szeretném, ha nem az övé lenne a gyermek.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 10. - 09:41:44 10/10
(75963/120545)
Sziasztok, szép napot!
10/10
zagika 2015 szept. 10. - 09:22:00 10/10
(75962/120545)
Igen, most már mindenhonnan jön a hír, hogy hazudik a naccsasasszony,vagy az ügyvédje.
De hát ezt eddig is tudtuk, hazudós.
Valamiért görcsösen ragaszkodik a DNS teszthez. Lehet, hogy méág õ is meg szeretne gyõzõdni arról , hogy Hyun az apa?
Vagy pont azért, mert kiderül az ellenkezõje?
De ne feledjük, a tesztet is meg lehet hamisítani. Ettõl a nõtõl minden kitelik. Nagy hazudó, nagy hamisító.
10/10
Kislolek 2015 szept. 10. - 09:08:24 10/10
(75961/120545)
Hírek Frissítés-2] [2015/09/10]
(1) Atty.Lee: "Egy oldalon soha nem lépett kapcsolatba velünk még hazudta, hogy a mi oldalunkon nem volt hajlandó apasági megerõsítést. Hazugságokat terjesztenek"
(2) a rágalmazással mi jó hírnevét, igyekeznek jogorvoslati " . Atty.Lee hozzátette: "nincs szükség a fájl pert mint apasági megerõsítést."
(3) Bármikor most folytathatja apasági megerõsítést, csak összegyûjti a haj vagy a bõr, hogy folytassa apasági visszaigazolást.
(4) A vizsgálat akkor 1-2 nap, nem kell pert, amely magával rántja a hónapban .
Kr: 501 왕자 @ 501wangja
(5) HJ oldalán: "Soha megtagadni apasági visszaigazolást. (Mi Eltekintve mondta) pedig egyenesen hazugság" http://media.daum.net/entertain/star/newsview... kr translation:@Princessmich123 # Justice4KHJ # Pray4KHJ # Waiting4KHJ # neverleaveKHJ
10/10
offtopic
Kislolek 2015 szept. 10. - 08:45:24 10/10
(75960/120545)
Ezekhez a hang üzenetekhez nem kell nagyom profinak lenni..
Én nem hiszem, hogy Hyun ilyeneket üzengetne..
Ha még szabira sem jött el, akkor mi a csudáért üzengetne ilyen értelmetlen dolgokat.

Akkor már 1-2 képet engedne megjelenni magáról.
De ezt csak én gondolom így.

Még ha a szüleitõl üzenne, vagy valamelyik barátjától, akkor talán elhinném, de így nem.
10/10
offtopic
Kislolek 2015 szept. 10. - 08:41:43 10/10
(75959/120545)
A papagájnak több esze van, mint nekem. Õ ha álmos-alszik. Én meg erõltetem, hogy még fent tudjak maradni. De az utolsó 2 napban az álmosság gyõzött.

Most mindent fogjunk a frontokra?
Én nem bánom, mert akkor legalább benne keresem az okot)))
10/10
offtopic
Kislolek 2015 szept. 10. - 08:39:38 10/10
(75958/120545)
Én láttam a Swallovot, csak most a részletek már nem jönnek be, de azt tudom, hogy nagyon jó sori volt, feltétlen érdemes megnézni.
10/10
offtopic
Kislolek 2015 szept. 10. - 08:31:29 10/10
(75957/120545)
Zagi! Ez gyanús volt már, mert az utóbbi napokban újból tele volt Hyunnal a hírek..
Szerencsétlen min mehet keresztül..
És nem pont most, de úgy 2 évig legalább énekelhetne.
Semmi biztos pont nincs most neki. Szülei messze, határ menti katonaság, egy nagyon zûrös ügy...
Én bíztam benne, hogy nincs gyerek...
Ennyi cirkusz után lehet egészséges gyereket a világra hozni??
És idõre?
Hát ez nem is ember, hanem vmi ûrlény ez a nõ, de a rosszabbik fajtából.
Nem értem a cikket, az apasági teszttel kapcsolatban, majd lesz jobb fordítás remélem.
És ha övé a gyerek, mert amilyen szerencsétlen, most már félõ hogy az övé...remélhetõleg mielõbb megkapják Hyun szülei.
10/10
Kislolek 2015 szept. 10. - 08:26:06 10/10
(75956/120545)
Sziasztok! Jó reggelt!
10/10
zagika 2015 szept. 10. - 07:39:42 10/10
(75955/120545)
https://youtu.be/G_VYsudkj0I

Tehát ezért nem ment szabadságra.
10/10
zagika 2015 szept. 10. - 07:21:39 10/10
(75954/120545)
Úgy tûnik, hogy az ex-barátnõje Kim Hyun Joongnak szült

Ez a jelentés, hogy az ex-barátnõje Kim Hyun Joong, Miss. Choi, és szült.

Szerint az ügyvéd Ms. Choi szeptember 10 ..
"kisasszony Choi szült a múlt héten a kórházban Szöulban. Jelenleg a baba és az anya egészséges és kap a szülés utáni ellátás. " Úgy nyilatkozott, hogy egy apasági öltöny van folyamatban, mondván: "Egy apasági vizsgálatot, apai ágon kell adni annak engedélyével történik. Azonban, mivel Kim Hyun Joong megtagadták a bemutatunk egy apasági öltönyt. "

Amikor megkérdezték, hogy Kim Hyun Joong tud a születés, azt válaszolta: "Azt hiszem, õk ketten nem jelentették május óta. Szóval nem vagyok biztos benne, hogy õ kapta a hírt, hogy a szülés. "

Telefonhívás közben a KeyEast szeptember 10-én, akkor kiderült: "Hallottuk, hogy megszületett egy ügyvéd. Mert Kim Hyun Joong jelenleg szolgálatot a hadseregben, már nem lehet tudni, hogy õ is tudja. "

A képviselõ folytatta: "Mint már említettük, miután a apasági vizsgálatot, Kim Hyun Joong lesz vállal felelõsséget, ha a gyermek az övé. Ez az álláspont nem változott. " A képviselõ késõbb hozzá. "A per közötti kisasszony Choi és Kim Hyun Joong folytatódni fog, mivel a tervezett ellenére születése".

Eközben Kim Hyun Joong jelenleg végzett katonai szolgálatát, és a közelmúltban kiderült, hogy az elsõ nyaralás lemondás személyes okok miatt.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 09. - 20:47:13 10/10
(75953/120545)
Akkor jó pihenést mindenkinek!

Néha én is pont így tudnék ráborulni.)))
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 09. - 20:45:04 10/10
(75952/120545)
Nem láttam, de Ji Sungot felismerem. Azt mondod jó?
7/10
offtopic
szilvia333 2015 szept. 09. - 20:42:42 7/10
(75951/120545)
Éva !!
Láttad már a Beleolvadva a napba címû sorozatot??

http://www.d-addicts.com/forums/viewtopic.php?t=133853

Ha nem,sürgõsen pótold!!
Véletlenül ráklikkeltem és belenéztem az elsõ részbe.Ez a sorozat nálam,a Többször nézendõk között van!!

Most én is elballagok,de alighanem korai alvás lesz a dologból.
További szép estét mindenkinek!!
10/10
offtopic
Kislolek 2015 szept. 09. - 20:42:02 10/10
(75950/120545)
Ok, írok róla pár képpel. Itt hagylak a Szilvivel, majd holnap jövök, Jócca nektek.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 09. - 20:35:55 10/10
(75949/120545)
No látod én is arra gondoltam. Más nem változott, így kizárásos alapon. De tényleg hirtelen nagyon nagy különbségek próbára teszik az embert.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 09. - 20:33:53 10/10
(75948/120545)
Remélem tetszett neked. Várom a véleményed. Nekem kötelezõ programom van délután, de valamikor majd összefutunk.
Jó pihenést.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 09. - 20:31:40 10/10
(75947/120545)
Ez mit jelent? zajos a kép?
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2015 szept. 09. - 20:30:47 10/10
(75946/120545)
Akkor pihenni kell! Én sem akarok hinni magamnak sosem, mert erõltetem, de aztán csak bealszom. Biztos a hirtelen lehülés. Délután leültem a géphez, de inkább lefeküdtem, mert olyan álmosság tört rám. Ennek ellenére még így is kókadt vagyok. Férjem is szintúgy.