Téma:

2/10
kanocpapa szept. 17. 10:37:56 2/10
(4/4)
ez a film egy nagy baromság (akarom mondani egy nagy csacsiság) volt. számomra egy dolog jött le nagyon: a rendező szereti a villódzó képi hatásokat. természetesen vörös színben! szegény csacsinak (filmnek) se füle, se farka, ahogy már előttem is írták.
3/10
pihes jún. 14. 14:09:14 3/10
(3/4)
Csacsiság, nem sok értelme volt HÁROM/TÍZ
2/10
sexykex jún. 12. 20:33:02 2/10
(2/4)
Állati rossz film. Röviden ennyit tudnék mondani. Még azt a jópofa szürke szamarat se tudom megdicsérni, mert szokás szerint többen voltak a főszerepben. Soha nem jutna eszembe komoly díjjal jutalmazni egy ilyen se füle, se farka tákolmányt.
8/10
maysee márc. 02. 02:12:38 8/10
(1/4)
A kép a hang és a zene kiváló pillanatokat tartogat több esetben is a nyitott néző számára, de a történet és a gondolatiság szerintem nem túl eredeti. Szerencse, hogy nem is erre kell figyelni. Azon pillanatai tetszettek nekem a legjobban, amikor éppen nem mantrázta a bázisgondolatát, vagy legalábbis nem tolta az arcomba azt. Nem azért, mert baj lenne ezzel a bázisgondolattal, hanem mert akkor nem éreztem az ítélkezés nyomasztó és didaktikus súlyát, amelytől mintha párszor nem tudna szabadulni (Bresson filmje szerintem ítélkezésmentes, ebben az jobb.) Egyébként többször tűnt inkább (nagyon jó) filmetűdök sorozatának mint mozifilmnek, de összességében jól "osztotta be" az energiáimat, le tudott kötni másfél órán át is. (Csak zárójelben írom, hogy engem azért sokszor emlékeztetett a Huszárik/Tóth - féle Elégiára is. ) A magyarhangya jóvoltából volt egy vetítés az Urániában, ott volt szerencsém látni. Innen is köszönet érte!