Téma: Igazgyöngy

9/10
Érsekvári 2014 szept. 17. - 18:35:23 9/10
(2324/2414)
Szia !
Remélem megnézed még a fórumot .
Csak annyit fûznék még a tegnapi témához ( Aci Hayat), hogy természetesen a pénzen a jó öltönyökön autókon kívül másról is szól a sorozat , van egy jó története és van mondanivalója .
Hiszen ismerjük a török sorozatokat.
Szerelmi dráma vonala is van , nem is akármilyen , de ennél többet nem árulok el .
Reklámot csináltam hozzá rendesen , de ezt elkellett mondanom .
A Kurt seyit-et törökül nem kezdtem el nézni , mert sokan megírták nálunk is adják majd .
Ennek reményében várakozom .
Gabus megírta nekünk , hogy az új 2. évad indul , de majd az 1.évad után folytatom /max kiváncsiságból belelesek /.
Jó sorozat nézést és remélem összejövünk még más fórumon !
offtopic
ildimix 2014 szept. 17. - 18:31:04
(2323/2414)
Szerintem a csatorna jól döntött, hogy nem kezdi el rögtön ismételni a sorozatot. Ha mondjuk 5 év múlva ismétli biztos vagyok benne lesznek új nézõk akik elolvasva a fórumot szinte mindent megtudhatnak a sorozatról és eldönthetik megnézik az ismétlést vagy nem.

Furcsa nekem is, hogy ma már nem volt a sorozat.

Nagyon várom már mikor lesz új török sorozat szinkronosan.

Lehet elkezdem nézni az 1 ellopott élet címû sorozatot annak idején kihagytam amikor olyan késõi órában volt a vetítése.
9/10
offtopic
napraforgó 2014 szept. 17. - 14:48:43 9/10
(2322/2414)
Amúgy meg én ügyelek rá, hogy mindenkivel udvarias és tisztelettudó legyek, különösen az idõsebbekkel, hiszen az én édesanyám is 87 éves.
Sõt, inkább segíteni szoktam másoknak, ha tehetem, ponz ezért - többek kérésére - közvetítettem is élõben a sorozat epizódjait.

Te nem voltál tagja ennek a fórumnak, idejössz, kérdezel valamit, és amikor kapsz egy udvarias választ, rátámadsz az illetõre. Hát tudod, ez eléggé különös.
9/10
offtopic
napraforgó 2014 szept. 17. - 14:20:37 9/10
(2321/2414)
Már megbocsáss, de nem hiszem, hogy udvariatlan lettem volna.
De ha egyszer valaminek vége van, akkor vége van, akkor is, ha egyesek várnának még további részeket.
Rendben van, hogy te nem nézted, ezért nem vagy képben, de a nagyikád nézte !!!, ezért neki ez nem lehet olyan nagy újdonság.
Én valóban jóindulattal mondtam, hogy segíts neki újranézni a neten, vagy válasszon egy másik sorozatot. Mi ebben a dehonesztáló?
offtopic
ildimix 2014 szept. 17. - 10:01:09
(2320/2414)
Nekem az a véleményem, hogy jó sorozat volt más kultúrát ismerhettünk meg. A végét elnyújtották a kórházas jelenetet is soknak találtam a végén Gyöngy makacskodása sem tetszett nem gondolt az életére és persze a gyerekére ha õ meghal mi lesz a kicsivel? Neki anyára van szüksége nem 1 mártírra aki a szerelem miatt feláldozta az életét. Szerencsére ez nem következett be jól végzõdött a történet. Dilrubát a végén megsajnáltam szerintem igazán szerelmes lett Fikri úrba. A nagyapát hiányoltam a végén és Kaderrõl sem írt Gyöngy semmit a naplójába Gülszünt sem említette.

Ha a csatorna ismétli én biztos nem fogom újra nézni egyszer elég volt belõle annyira jó nem volt, hogy újra nézzem. Ha valaki hall új török sorozat indulást kérem írja meg a címemre:

ildiko.varga@t-online.hu a tárgy legyen: új török sorozat.

Jó kis fórum volt ez örömmel olvastam a hozzászólásokat mindenki nagyjából elfogadta a másik véleményét.

Remélem 1 másik topicban is találkozunk majd.

Mindenkinek kellemes napot kívánok!
9/10
napraforgó 2014 szept. 17. - 09:56:45 9/10
(2319/2414)
Ha kicsit visszaolvasol a fórumon, láthatod, hogy már hetek óta minden reggel leírtam a tartalmat, egyidõben a sugárzással.
Tettem ezt azért, mert sokaknak nincs Viasat3 csatornájuk és csak napokkal késõbb láthatták az aktuális epizódot a neten.
Tegnap, 05.59-kor keltezett hozzászólásomat úgy kezdtem, hogy ez az utolsó rész. Ez egyébként már az elõzõekbõl is látszott...

Nyilván nem várjuk egy 80 éven felüli idõs hölgytõl, hogy a neten nézze a sorozatot, habár többen vagyunk itt 60-on felül... és tudjuk használni. Én is inkább terád gondoltam, hogy majd segítesz a nagyidnak... Jó, nem ismerjük a körülményeket, hogy ez lehetséges-e, vagy sem, vagy miért is nem...

Azt nagyon sajnálom, hogy pont egy ilyen jó, élvezhetõ sorozatot nem ismételnek meg. Pedig szép nagy fórumja volt, ami elég széles nézõközönségre utal.

Remélem találtok egy olyan új sorozatot a nagyidnak, ami hasonlóan érdekes és leköti.
9/10
offtopic
gabus53 2014 szept. 17. - 09:56:13 9/10
(2318/2414)
Kedves Fórumozók!

Akit érdekel Kivanc Tatlitug sorozata, a Kurt Seyit ve Sura, a Star TV szerint jövõ héten kedden (23-án) 20:30-kor (magyar idõ szerint 19:30-kor) indul a 2. évad.

Szép napot mindenkinek.
beakiddo 2014 szept. 17. - 09:22:08
(2317/2414)
Neked nagyon köszönöm a kedves segítséget, de mint írtam Mamika 84 éves, ergo net kizárva. :)

Drága napraforgó! Nem tudom mi ez a stílus, de talán egy öreg embernek nem volt egyértelmû, hogy az ott a sorozat lezárása volt. Nem tud utána nézni neten, én pedig nem nézek ilyesmiket, csak így tudtam Neki segíteni, hogy azok segítségét kérem, akik nézik, azaz nézték...
De majd szólok Neki, hogy felszólításodra vegye tudomásul. Agyam dobom el...
9/10
napraforgó 2014 szept. 17. - 09:02:30 9/10
(2316/2414)
Off
A kedves nagymamának tudomásul kell venni, hogy ennek a sorozatnak egyszer s mindenkorra vége van. Az utolsó részbõl lehetett látni, hogy az egyes szereplõknek hogy alakult az élete sok-sok év múlva. Innentõl már nem várható, hogy bármit is folytassanak.
A legtöbb sorozat még ilyen jövõbe történõ kitekintést sem mutat!
Tehát tessék megelégedni azzal, ami eddig volt és esetleg választani egy másik, nézhetõ sorozatot...
Vagy újra lehet nézni a neten a különbözõ online oldalakon. Ebben a kedves unoka segíthet a nagyinak.
malvinkicska 2014 szept. 17. - 08:53:34
(2315/2414)
A sorozatnak vége amely 168 epizód volt a neten nagyon sok helyen fent van, Sorozat barát online sorozatok a kedves mama már csak ott tudja nézni.