Téma: Igazgyöngy

10/10
feketeagi 2014 júl. 14. - 11:05:06 10/10
(1424/2414)
Nem láttam a mai részt (csak törökül), de mért kellett oda ráncigálnia mindenkit Mehmetnek,ez csak két emberre tartozik, ráakarta kényszeríteni Gyöngyöt, hogy vissza fogadja, mert úgy gondolta Gyöngy mindenki elõtt nem mond neki nemet és nem Gyöngy alázta meg õt mindenki elõtt, hanem õ saját magát. Szerintem túl erõszakos Mehmet!

A passzív nem veszlek tudomásul vétellel többre menne.

Én még mindig azt állítom, Gyöngy tényleg elakar válni és nem csak szórakozik Mehmettel.

spolier
nekem úgy jött le a török részekbe, hogy Mehmet beadja a válást, mert úgy gondolja Gyöngy akkor meggondolja magát...., Mehmet nagyot koppan, mert Gyöngy elfogja ezt. Ahogy ezt Mehmet intézni fogja, az nagyon gáz lesz, sajtótájékoztatón úgy jelenti be, hogy nem is egyeztet elõtte Gyönggyel.
spoiler vége
Cameron007 2014 júl. 14. - 08:16:02
(1423/2414)
Gyöngy lenne a legjobban megsértõdve, ha Mehmet beadná a válókeresetet. Nem szeretem az ilyen játszadozásokat, ha el akar válni, akkor mondja meg kerek-perec és ahhoz is tartsa magát, de ha valójában azt akarja, hogy rendezzék a kapcsolatukat (és biztos vagyok benne, hogy õ nem akar válni, csak azt szeretné, hogy Mehmet teperjen utána, és megváltozzon), akkor a szerint is viselkedjen. Nagyon nem jön be az életben sem ez az akarok valamit, de pont az ellenkezõjét mutatom viselkedés, aztán felháborodom, ha mégsem kapom meg.
9/10
napraforgó 2014 júl. 14. - 07:21:19 9/10
(1422/2414)
Megáll az eszem! Mehmetnek alapjaiban nem az a baja, hogy Gyöngy még mindig nem békült ki vele, hanem az, hogy megalázta (!) az odacsõdített családtagok elõtt! Azt hitte, hogy zenét rendelt, virágot vett, a család odalenn várt az éjszakában, akkor majd Gy elolvad és lemegy, a nyakába borul és minden rendben lesz? Nem volt bekalkulálva a nemleges válasz? Hazarohan, és összetöri a szobájuk berendezését. Na ez aztán szép és felnõttes viselkedés.

Egyébként Baharék különválásán miért nem akadt ki a család annyira, mint Mehmetékén? Elõttük már Gülszün is elvált, az se volt nagy ügy. Ahmet meg csak úgy lelépett...
9/10
napraforgó 2014 júl. 14. - 07:07:22 9/10
(1421/2414)
M szerenádot ad Gy-nek a háza medencéje mellõl. Kéri bocsásson meg. Ott az egész család, Seref, Pinár, eljött Fikri Dilrubával, Rukiye Orhánnal, sõt Onur is. De Gy nemet mond. Onur biztatja a csalódott M-t, menjen föl hozzá. Gy maga akar maradni, bezárkózik a szobájába. Seref mérgesen követeli, nyisson ajtót és ne tegyen ilyet M-tel, ne alázza meg ennyire. Gy csak sír, de hajthatatlan.
A családtagoknak megvan a saját véleményük a dologról. Általában nem helyeslik gy makacsságát. Majd hazaindulnak.
Mire a családtagok hazaérnek, M már otthon van és tör-zúz, ordítozik. Még a nagyapa sem tudja megnyugtatni. A gyerekre hivatkozik, de M azt mondja, nem õ lesz az elsõ elvált szülõk gyereke. Bahar is igyekszik megnyugtatni, gyere, igyunk egyet bátyó.
Seref csalódottan vonul a szobájába.
9/10
napraforgó 2014 júl. 14. - 06:47:52 9/10
(1420/2414)
Mehmet ruhástól ébred Gy ágyában, mellette a kiságyban Angyal. Kedvtelve nézegeti a gyereket. Gy álmosan ébred, máris indul dolgoznni. Seref hiába javasolja, hogy majd M elviszi, a nõ siet. Seref és M sajnálkoznak, Gy milyen makacs egy nõ!
Rukiye panaszkodik Orhánnak,Remzi csak parancsolgat, a pénzéhes rokonok meg nem akarnak hazamenni. Valamit ki kell találni!
Bahar és Onur munkamegbeszélést tart, Bahar egy családi fényképtõl elszomorodik. onur biztatja, hívja föl gökhánt.
M megint meglepetéssel készül Gy-nek. Az irodájában a kettejükrõl készült családi videokat vetíti neki egy készülék. Gy sír és mosolyog egyidejûleg ezt látva. Aztán belép Mehmet. Látod, mennyire szeretjük egymást? Ne tedd ezt velünk, gyere haza, kéri. Meg akarja csókolni, de a nõ elutasítja. M leforrázva távozik. Onurnak panaszlodik, mit tegyen? Majd eszébe jut valami, amit jó ötletnek tart.
Pinár fölkeresi Gy-t, és M érdekében kampányol. A bátyám nagyon szeret, nem bírja nélküled... Gy azt mondja, tréfával M nem oldhatja meg a helyzetet.
9/10
napraforgó 2014 júl. 14. - 06:28:47 9/10
(1419/2414)
Dilruba elhurcolja Fikrit új bútorokat nézni a szalonba.
Mehmet igyekszik minél többet találkozni Gyönggyel a munkahelyén, de gy kerüli a találkozásokat.
Seref próbálja hasznossá tenni magát Gy házában. De mesterkedik, egy este áramszünetet okoz. Gy a gondnokot akarja hívni, de Seref szerint ilyen késõn már nem illik. Inkább hívják Mehmetet. Felhívja a fiát, aki még az irodájában ül (???) és elhívja magukhoz. Mehmet egybõl visszakapcsolja a biztosítékot, aztán anyja hívására bemegy megnézni a kislányát. Távozáskor M megkéri az anyját, hogy máskor ne mesterkedjen, mert Gy rá fog jönni. Seref újabb praktikákon töri a fejét. Most eljátsza, hogy fura zajt hallott, intha be akarnának törni.... Seref eljátsza, hogy fél, nincs egy férfi sem a házban. Megint Mehmetet akarja hívni, hogy vigyázzon rájuk.
M a ház elõtt ül a kocsiban, az anyja telefonjára rögtön megy. Gy pikrtín jegyzi meg: á, épp erre jártál. Seref egy ágyba szeretné terelni a fiatalokat, de gy ezt nem akarja. Ha M vigyázni akr rájuk, nem kell aludnia. De M ruhástul beveti magát Gy ágyába, Gy meg lemegy a nappali kabnapéjára egy párnával és pléddel.
9/10
napraforgó 2014 júl. 14. - 06:11:47 9/10
(1418/2414)
Most látom, hogy Gyöngy irodájának bõrgarnitúrája nem is meggypiros, hanem inkább málnarózsaszín, vagy eperszín.

Annyira sajnálom, hogy beszüntetik az ismétlést, nekem nagyon jó volt, hogy egymás után láthattam a tegnapit, meg a mai részt. Ez végre egy olyan sorozat, amely nem vontatott, a szereplõk és a történések meglehetõsen valósak, hihetõek.
9/10
gabus53 2014 júl. 13. - 12:36:37 9/10
(1417/2414)
Zyro és Malvinkicska!
Én is épp most mentem fel a FB-on erre az oldalra, amit ajánlottál, és nagyon örülök, hogy megvették a Kurt Seyit ve Sura elsõ évadát. Régebben írtam róla 1-2 apróságot. A StarTV-n már végignéztem és szerintem nagyon szép történet, Kivanc nagy jól játszik.
Szép napot mindenkinek!
malvinkicska 2014 júl. 13. - 11:27:37
(1416/2414)
Zyro köszönöm a választ épp most kattintottam , Fecabookra, nagyon sok mindent meg lehetett tudni, állítólag megvették a Kivanc 2014-es filmjét, aztán hol nyaralnak A sorozatbeli Gökhan nem rég vette feleségül szerelmét.
zyro 2014 júl. 13. - 10:20:45 Előzmény malvinkicska
(1415/2414)
Azt írták a letiltás okára: jogsértés kép + videó ! Talán hétfõn kiderül mit engednek és mit nem, mindenki fel van háborodva ezen, de bezzeg az idõpont a kezdésre az nem izgatja õket! Más hasonló filmekrõl is van oldal a facebook-on, ott is van feltöltve videó meg kép, a Kivanc saját oldalán is van videó feltéve filmekrõl stb...ezzel inkább növelik a nézettséget, hisz sokan látogatjuk a fac-en az Igazgyöngy oldalt, ami nagyon jó.Nem tudom közületek valaki szokott-e arra járni, érdemes! Részletesen a tartalom leírva, persze miután lement a film. Sok fotó a színészekrõl, szóval nekem nagyon tetszik, meg akik ott fórumoznak azoknak is.Reméljük hétfõre pozitívan fognak dönteni a Viasat-nál!