Téma: Igazgyöngy

malvinkicska 2014 júl. 11. - 19:34:47
(1404/2414)
Mankos azt megfigyeltem én is mióta elhagyta M-t nem úgy öltözik mikor a házat voltak nézni mi egy cipõ volta lábán. A mikor megjelent dolgozni akkor már az volt mint azelõtt az öltözete, azt is láttam a gyerek szobában a falon a képeken angyalkák voltak, szóval ezek sokszor figyelnek dolgokra. A T Sz-be az este volt az eljegyzése, Kivancnak Ezel hasonlít kicsit Gy-re.
sorozatkedvelõ 2014 júl. 11. - 18:16:09
(1403/2414)
Nihan akciózik még Mehmettel,vagy ez a szál már elhal? Fikri vajon mikor jön rá,hogy Dilruba az õ pénzébõl teszi rendbe a saját családja pénzügyeit.
9/10
napraforgó 2014 júl. 11. - 17:47:10 9/10
(1402/2414)
Mehmetnek még mindig túl nagy a mellénye, meg az egója, ráfér még némi leckéztetés. Csak dolgozzon meg azért, amire fáj a foga.
9/10
napraforgó 2014 júl. 11. - 16:42:03 9/10
(1401/2414)
Érdekes a Sadoglu család anyagi helyzete. Nemrég még a cég annyira csõdben volt, hogy már a villa eladását tervezték, Seref egy háromszobás lakásról vizionált. A céget Gyöngy varrodájának és divatáru úzletének az eladása mentette meg.
Most meg nem gond Fikri papának egy vagyont átutalni Dilruba lányának, Mehmet meg emeletes, úszómedencés házat vásáról Gyöngynek, azt drága, antik bútorokkal rendezi be. Bõrgarnitúra az irodába is, stb. És még Nihánt is képes lenne anyagilag támogatni, minden nehézség nélkül.
malvinkicska 2014 júl. 11. - 15:34:03
(1400/2414)
Nihan mikor munkát kereset csak ez az egy volt található akkor is, már nem meglepõ, hogy a feleség aki eddig sikeres volt most õt alkalmazza. Mehmet nem akar válni csak esetleg Gy, de abban se vagyok biztos ahogy fogdosta a képeket és sóhajtozott, ki tudja mi jár a fejébe, mert szereti, most nagyon megsértõdött, lehet belõle késõbb még , hogy összejönnek. A sorozatokban semmi sem biztos, igaz napjainkban is volt olyan ismerõsöm egy férfihez kétszer ment feleségül.
9/10
napraforgó 2014 júl. 11. - 14:00:36 9/10
(1399/2414)
Nem tudom, hogy Mehmet milyen állást adott Gyöngynek, de akkora és olyan gyönyörûen berendezett irodát kapott, meggypiros bõrfotelekkel, hogy nálunk az igazgatónak nem volt olyan. Ilker és Nihán is egy kutya közönséges irodában dolgoztak ketten együtt, Gyönynek meg egy luxusiroda jár.
Nem hiszem, hogy jóra fog vezetni, hogy Mehmet lesz a fõnöke és a közvetlen közelében lesz napszámra. Vajon miért nem az Isztambul túlsó felében lévõ részlegüknél kapott munkát? Nihánnál sem jött be ez az együttdolgozás. Ha Gyöngy nem akar kibékülni, kilátásban a mindennapi civakodás.
9/10
Érsekvári 2014 júl. 11. - 11:42:58 9/10
(1398/2414)
Bejött a sejtésem visszautasította Gyöngy az összeköltözést . Mehmet azt gondolta lapozunk egyett és minden oké.
Gy-nek idõre és függetlenségre van szüksége , hogy a folytatásra megfelelõ döntést tudjon hozni . Gyöngy már óvatos és bizalmatlan M-tel kapcsolatban. Õ viszont céltudatos határozott nõ aki átlátja a helyzetet és nem hamarkod el semmit . Mehmetnek sokat kell majd pedáloznia és bizonyítania , hogy visszanyerje Gyöngy bizalmát szerelmét.
Seref ahogy kiteszi a lábát Dilruba rendezkedni akar , ilyenkor nincs vetélytársa . Az inasa egy s...fej semmit nem akar csinálni csak dirigál kritizál és vágja a pofákat . Seref igazán helyre tehetné már õket .
9/10
napraforgó 2014 júl. 11. - 08:49:55 9/10
(1397/2414)
Az öreg Fikri tényleg mondhatná Dilrubának, hogy szivecském, megreformáltad a konyhát, bevezettél néhány új ételt, új szokást, elhelyeztél pár új dísztárgyat, oké, rendben van. De én nem akarok ennél nagyobb változásokat, úgyhogy hagyd békén a nappalit. meg a többi helyiségeket is. És hagyd rá a háztartás kézbetartását Serefre, eddig is jól megoldotta, te csak pihengessél velem szívecském. nem a mi dolgunk már a világ irányítása, hagyjuk ezt a fiatalabbakra. Nem értem, miért nem tudja, nem meri leinteni az új feleségét, M Fikri eddig is beleszólt mindenki életébe, tanácsokat adott, ultimátumokat szabott, stb. Hát mi a fenének akarna õ szellõs modern bútorokat a nappalijába a megszokott antik bútorok helyett?

Egyébként hová lett az a szobalány Seher, vagy minek is hívták, aki mindig az ajtót nyitogatta, meg kávét, teát hozott Seref kívánságára? Én már jó ideje nem látom ezt a nõt.
malvinkicska 2014 júl. 11. - 08:34:38
(1396/2414)
A Viasat hamar felrakta láttam a mai részt, nagyon jól alakítják az aggódó szerelmes párt, mikor beszélnek egymással azok a tekintetek nagyokat nyelnek, szóval nehéz helyzetben vannak. Õszintén most mind a kettõt sajnálom, mikor egyik mondja az érveit az is igaz, mikor a másik az is de az élet már csak ilyen tartogat, az emberek számára meglepetéseket. A békülés még mostanság nem igen történik meg nem úgy áll a helyzet. Seref valóban nagyon megváltozott sok arcát mutatta már eddig is, az öreg kezd szenilis lenni mindent megenged annak a vén satrafának.
9/10
napraforgó 2014 júl. 11. - 07:45:00 9/10
(1395/2414)
Már kezdem sajnálni. Seref egy áldott jó lélek Dilrubához képest.....