Téma: Igazgyöngy

9/10
napraforgó 2014 júl. 11. - 07:37:08 9/10
(1394/2414)
Birtam Gyöngy arckifejezését, el akart költözni a Házból, és a Ház utána jött, Seref személyében...

Dilruba meg rögtön kihasználja, hogy Seref kihúzza a lábát, már át is akarja rendezni a házat. Szegény Seref, rá sem fog ismerni, ha hazamegy....
malvinkicska 2014 júl. 11. - 07:35:19
(1393/2414)
A mai részbõl még5-pet sem láttam sajnos nem volt jel az adón, mikor felrakják csak akkor tudom megnézni hála neked Napraforgo részletesen leírtad. a vége újra nyitva maradt kérdés, mivel Gy csak munkakapcsolatot akar M-el.
9/10
napraforgó 2014 júl. 11. - 07:30:06 9/10
(1392/2414)
Úgy nézem, Pinárék is új házba költöztek. Madárcsipogós csengõjük van (ez nem volt, amikor Onur éjszaka hazajött a külföldi kiküldetésébõl), megtöbb szobájuk is van, hogy csak úgy be tudják fogadni gyöngyöt.

Seref megtudja, hogy Gyöngy új házba költözik Angyallal. méltatlankodik, mehmetet kéri, tiltsa meg a feleségének! nem viheti el tõle csak úgy az unokáját! Ki fog rá vigyázni, ha gyöngy dolgozik?
Gy beköltözik, már alkalmazott szolgálja föl neki a kávéját. M meg csak bámulja a fényképüket az üres szobájukban.
Egy nap Orhán állít be Gy-höz két táskával. gy azt hiszi Mehmeté, már küldené is vissza. de megjelenik seref, õ költözik be, nem hagyhatja, hogy az unokájára egy dadus vigyázzon!
Dilruba fikri engedélyét kéri, hogy átrendezhesse a nappalit. Fikri a régi szép, értékes bútorokat sajnáálja, de Dilruba meggyõzi, õk új életet kezdtek, ahhoz új bútorok dukálnak!
Gy jelentkezik a cégnél munkára. Megkapja az irodáját, ami nagyon szép. teli van a M által odahordatott rengeteg virággal, az íróasztalánmeg a hármukról készített családi fotó. Gy. sóhajtozik, mennyire belefáradtam...
Bemegy M irodájába: most játszadozni fogunk, vagy dolgozni? Ne légy ilyen makacs, kéri Mehmet, de gyöngy kifordul az irodájából.
9/10
napraforgó 2014 júl. 11. - 07:15:56 9/10
(1391/2414)
Gy visszautasítja M ajánlatát, hiába gyõzködi a férfi, nekem csak ti vagytok a fontosak, hármasban milyen szépen élhetnénk. Gy nem magyarázkodik, egyszerûen elmegy. A ház elõtt taxiba úl. M követi, majd megállásra kényszeríti a taxit. M megint próbálkozik, Gy mindig saját otthon szeretett volna. de Gy azt mondja elkésett az ajánlatával, nem most akarja, amikor már minden elmérgesedett.
Váratlanul beállít két vidéki rokon, Rukiyét keresik. Seref döbbenten nyit nekik ajtót. Rukiyét és Orhánt is meglepi a két váratlan látogató. Nem tudják, miért jöttek, mit akarnak.
Pinár faggatja Gyöngyöt, miért nem fogadja el Mehmet ajánlatát.
Mehmet bemegy az irodájába. Jön Gy és bejelenti, elfogadja M állásajánlatát. A házat is megnézné. M nagyon örül. Odaadja a kulcsokat. Mikor fogunk beköltözni? Te nem, mondja Gy. Csak én és a lányunk. M. csak hápog, hogy képzeli? De Gy határozott, elutasítja.
Seref bánatos, hogy Gy elvitte a kisunokáját. Szerencsére Bahar kisfia ottvan, akivel szeret játszani. A család idõt akar adni Gy-nek, most békén hagyják, bár Seref mondogatja, hogy lépniük kellene.
Nagyapa beszélni akar M-tel. Mit sikerült megbeszélnetek? m. elmondja munkát ajánlott a nõnek, és házat is keresett neki. Gy az állást elfogadta, de a házba csak õ költözik a kislányával. M nem tudja, mit tegyen. Nagyapa, beszélj vele, de Fikri elutasítja, hagyd õket békén. Legalábbis tegyen úgy, mintha...
Az afyoni rokonok meccset néznek, tökmagot rágnak és Rukiyét faggatják, mennyire élnek jól. Pénzt akarnak kérni tõlük, de elhárítják, nekik sincs, a gyerek mûtétjét nyögik. Talán Orhán apja beszélt nekik a nyereményükrõl. Sebaj, mindent letagadnak majd.
M látogatóba megy Pinárékhoz, Gyöngyhöz. Sajnálkozik, hogy a lánya nélküle fog felnõni. De beleegyezik, hogy Gy beköltözzön a házba nélküle. gGy a feltételeit sorolja: ha M meg akarja látogatni õket, elõre be kell jelentkeznie, nem állíthat be csak úgy, amikor eszébe jut. És a ház költségeit is Gy. akarja állni. Mehmet mindenbe beleegyezik.
Rukiye és Orhán beszélgetnek, hogy a rokonok az anyagi helyzetükrõl faggatták õket, elhatározzák, nem mondanak nekik semmit.
Mehmet elbúcsúzik Angyaltól, majd elmegy. Másnap M elviszi Gy-t a házhoz, amit vett és megmutatja. szépen berendezett emeletes ház, antik bútorokkal, medence a kertben, stb.
9/10
napraforgó 2014 júl. 11. - 06:14:34 9/10
(1390/2414)
Mehmet, ahogy odaáll a tükör elé - öntelten, magabiztosan... aztán kicsit összeesik, szenvedõ képet vág és azt kérdi: miért, miért, miért??? Vagyis még csak nem is érti, miért hagyta el Gyöngy. Elvégre õ ártatlan, mint a bárány! Dühében jól belebokszol a tükörbe.
9/10
napraforgó 2014 júl. 11. - 06:10:30 9/10
(1389/2414)
Ne a mûsorújságban nézd, hanem itt, a port.hu napi mûsoránál, meg itt alul, ahol 2 hétre elõre jelzi a kezdési idõpontokat. Még a teletext is pontosabb, mint az egy-két héttel elõbb nyomtatott Tv mûsorújság.
9/10
napraforgó 2014 júl. 11. - 06:01:04 9/10
(1388/2414)
Nem értem, hogy Gyöngy, amikor elhagyta a villát, miért taxival ment neki a nagyhvilágnak, miért nem a saját kocsijával? akkor most sem kellett volna Mehmet felajánlását elfogadni a hazaúthoz. Ott volt neki a saját kis libaf*s zöld autója, azzal mi lett?
Én, ha el akarnék menni valahová, pláne ha úticélt még nem is tudom, inkább a saját kocsimmal mennék, mint mindenféle istentudja milyen jármûvekkel.
offtopic
ildimix 2014 júl. 11. - 05:59:09
(1387/2414)
Nagyon sajnáltam Rukiét, hogy csalók áldozatává vált. Pedig mennyire beleélte magát abba, hogy végre saját háza van. Jól kitalálta kiadja bérbe, de sajnos ez nem jött össze.

Mehmedbõl már kezd elegem lenni mindig azután pedálozik akit nem tud elérni. Amikor Gyöngy megbocsájt neki Nihanhoz szalad vagy fordítva szóval már nagyon kezd unszinpatikussá válni. Jól mondta neki Gyöngy 1 öntelt alak csak a saját érdekeit nézi.
10/10
édesmaya 2014 júl. 11. - 05:56:13 10/10
(1386/2414)
Sziasztok, jó reggelt!

Még mindig nem kezdõdik a film, pedig a tv újságban 5,50 van írva kezdésnek!
A facebook-on a Viasat 3 nagy zûrt csinált az Igazgyöngy oldal kezelõjével!
Na végre kezdõdik - a tegnapi rész ismétlése.
khajni87 2014 júl. 10. - 20:58:23
(1385/2414)
Ténleg nem , azt nagyon birtam amikor jött el Nihántól és a kocsiban nagyon elégedett volt magával hogy tduta õ nem történt semmi....HÜLYE IDIÓTA és tapintatlan is.....
Az én értelmezésemben ha valakivel együtt vagyok akkor nem gondolok az exemre, nem hivom az exemet-nem találkozok az exemmel-nem mászok a szájába az exemnek-sem máshova.....vagyis amig elkötelezett vagyok a páromnak akit ugye én választottam ( mert a második esküvõt nem a nagypapa kényszeritette ki) akkor semmi exteló-tali-smaci-tapi....nekem semmi nem fér bele, ezt elvárom a páromtól aki engem választott és õ is elvárhatja ugyanezt mert õt választottam....
Ha valaki másra fogok vágyni akkor korrekt egyenes módon közlöm ezt a párommal már csak tiszteletbõl is, és csak azután leszek mással, mert magamat, az expáromat és a kapcsolatot is tisztelem.
Mehmet szép hogy igyekszik de szerintem is elkésett vele, korábban kellett volna kapcsolni hogy kezd rossz lenni a helyzet és nem éppen Gyöngy hibájából....

Megcsalás ahogy a cool-túra film értelmezi: A megcsalás szabályai: Ha állandó kapcsolatod van, és valaki mással szexelsz. Nem minõsül megcsalásnak, ha különbözõ az irányítószámotok. Nem minõsül megcsalásnak, ha annyira be vagy állva, hogy nem is emlékszel rá, mert ha nem emlékszel rá, akkor igazából nem is történt meg. Nem minõsül megcsalásnak, ha egyszerre két emberrel csinálod, mert érvénytelenítik egymást.

Lehet hogy Mehmetfalván a beállt állapotban elkövetett smárolás az exxel nem számit annak és hát lehet hogy még az irányitószáma is más NIhánnak :D