Téma: Igazgyöngy

malvinkicska 2014 júl. 08. - 19:19:53
(1354/2414)
OFF Mankos téged az irritál engem meg Bihter avval a menéssel száj húzogatással.
9/10
Érsekvári 2014 júl. 08. - 18:55:18 9/10
(1353/2414)
Tökre így van . Nem akarom lelõni a poént ,de a lófejü aki most még térdzokniba rakott szoknyába rohangál ....óriási változáson megy majd keresztül és a többi .... ,de legyen meglepi . Egyenlöre még light-os a story . Tarts ki nézzed tovább , jó lesz .
9/10
Érsekvári 2014 júl. 08. - 16:54:52 9/10
(1352/2414)
Kiváncsi leszek Nihán válaszára mit mond Mehmetnek , az igazat vagy hazudik.
Valójában mi nézõk sem tudjuk mi történt igazából ,csak a fantáziánkra hagyatkozhattunk eddig is.
Nihán Gyöngynek azt mondja mindig, Mehmet õt szereti ,de egyfolytában reménykedik és szereti Mehmetet.
Kiváncsi leszek meddig tud ez a szál még menni és mi vet neki véget .
Persze még szerelmes M-be , de igy akarja leélni az életét ? Ilker oda van érte szereti nem hogy gondolna végre a saját boldogságára , de amig M-t a közelében van nem egyszerü lépnie.
Serefnek már rég helyre kellett volna tenni a fiát megmondani , hogy önzõ így nem élhet házasságban, hogy folyton a másik nönél van . Ehelyett pátyolgatja az elkényeztetett fiát.
A Tiltott Szerelem sorozatban is Behlül (Kivanc alkítja)két nõ között vergõdik, éppoly határozatlan és befolyásolható mint itt. Úgy látszik ezt a karaktert rá írják folyton , ami lássuk be , azért jól áll neki .
malvinkicska 2014 júl. 08. - 12:21:34
(1351/2414)
Mehmet észbe kapott elhagyta Gy, eddig azt gondolta nem fog meg történni de igen, most már gondolkodhat el, miért futkosott állandóan N után, A viselkedése szokásos, tör, iszik, azt hiszi avval megoldja hibáit önzõségét. Nihan testvére még lovalja nem hogy mondaná neki kezdjen új életet mással ott van Ilker, elfogadja a gyereket is úgy néz ki. Azt gondolta elmegy Gy-ért az egy szavára ugrani fog ahogy, szokott most másképp áll a dolog, a kis levélben tömören megfogalmazta, milyen az életük, a gyûrût is letette, igazán komolyan gondolta Gy a válást. A Seref barátnõje vigasztalta tanácsokkal látta el, vajon mennyit fogad meg belõle Gy.
9/10
napraforgó 2014 júl. 08. - 07:41:44 9/10
(1350/2414)
Seref a részegen alvó fiát vígasztalja, minden rendbe jön egyszer. m úgy véli, gy Afyonban van, csak szafia letagadta. Oda akar menni, hogy térden állva kérjen tõle bocsánatot.
Gy a szállodásnõ biztatására felhívja Nihánt, de nem képes beleszólni a kagylóba. Nem lenne képes elviselni, ha nihán bevallaná, hogy együtt van a férjével. Nem akar beszélni vele soha többet.
Reggel Szelim készít reggelit Baharnak. Szelim idegenvezetést kér cserébe. Sétálni mennek a városba.
Rukiye (Orhánt kicselezve) elmegy megnézni egy eladó nagy házat. A ház nagyon tetszik neki, azonnal meg akarja venni.
Mehmet épp indulni akar Afyonba, amikor Nur, a szállodásnõ felhívja, gyöngy ott van nála. Mehmet azonnal idndul hozzá. és hamarosan meg is érkezik. Nur azt tanácsolja, hallgassa meg.
Mehmet azzal indít, csomagolj, megyünk haza. gy nemet mond. erre M finomabb húrokat penget, nem tudok nélküled élni. Gy magányra vágyik. M: akkor itt maradok a szállodában. Azt mondja, nem csalta meg, arról tudna, és csak õt szereti. gy elküldi és M beül a kocsijába és elhajt. gy meg csak néz utána.
Mehmet elmegy Nihánhoz és megkérdi, mi történt köztük azon a éjjelen. Nihán csak bámul, és itt a vége.
9/10
napraforgó 2014 júl. 08. - 07:26:07 9/10
(1349/2414)
Nihánt Pinárt hívja, találkozzanak. Pinár nem akar, Gy eltûnt a gyerekkel. Nihán meglepõdik. Majd megérkezik a nõvére, akit örömmel üdvözöl. Bevallja a testvérének, hogy nem képes elfelejteni Mehmetet. Ezzel megbántotta Ilkert, és M-gy házassága is szétment. Nem kellett volna itt maradnia. Rüya mentegeti, két ember kapcsolata nem egy harmadikon múlik. M tart két vasat a tûzben. Nihán úgy gondolja, M gy-t szereti.
Defne még mindig Denis figyelméért küzd. Az anyukájától lopott rúzzsal kifesti a száját a suliban, a többiek azt hiszik, vérzik a szája. Defne tanárnõje berendeli az apukát a suliba. Onur igen dühös, amikor megtudja, mi történt.
Gyöngy telefonál haza, hogy ne aggódjanak, de nem mondja meg, hol van.
Rukiye házakat nézeget az újsághirdetésben, de igen elrugaszkodott ötletei vannak. (két szint, 140 m2, stb)
Bahar hazamegy az üres lakásába. elég lehangolt, amikor becsönget egy régi ismerõse, Szelim. A nõ szívesen fogadja, lakhat is náluk, õ úgysincs itt, csak ritkán.
Gyöngy a szállodásnõvel beszélget, aki azt tanácsolja, próbálja Mehmet bõrébe képzelni magát. Gy úgy véli, talán õ is hibás, a gyerek miatt elhanyagolta a férjét. De nem tud megbocsátani, M biztos megcsalta. Az nem olyan biztos, mondja a szállodásnõ.
Defne nem akar többet iskolába menni. Az anyja a saját gyerekkori élményeivel vígasztalja.
Ilker felkeresi Nihánt, õ szívesen vár a nõre, amíg elfelejti mehmetet.
Onur Mehmetet ostorozza, már megint vedel. Miért nem beszél Nihánnal? M fél, mi van, ha nem csak egy csók volt? Akkor vége a házasságának. Gy nélkül nincs értelme az életének. M a whiskisüveggel ül az ablakban és masszívan iszik.
Gy most a szálloda ablakán bámul a semmibe.
Bahar és Szelim TV-t néznek, amikor Bahar bevallja, Gökhán elhagyta. Szelim optimista, majd visszajön. Biztosan kibékültök.
9/10
napraforgó 2014 júl. 08. - 07:05:26 9/10
(1348/2414)
Rukiye és orhán ábrándozik, mit is csináljanak a pénzükkel. Rukiyének nagyratörõ álmai vannak, szép ház...stb.
Gyöngy összepakol és elmegy a kicsivel valamikor hajnalban. M. benéz a szobájukba, nem találja Gy-t. A reggelinél didemet vígasztalják, mert nem jött haza a férje. M jön, Gy-t keresi, de senki nem látta még. Mikor újra bemegy a szobába, megtalálja Gy levelét. Miért csinálod ezt gyöngy? kérdi Mehmet. M. hiába keresi telefonon. Szafia nagyi sem tud arról, hogy Gy elment volna
Gyöngy taxival megy egy vidéki?/városszéli szállodába. A tulajdonosnõ ismeri Serefet, róla és a családról érdeklõdik. A gondjairól kérdi gy-t, de ráér késõbb is mesélni.
Nagyapa a történtekrõl faggatja Mehmetet, aki hisztérikusan letépi a reggelizõasztal terítékét az asztalról. Mindenki döbbenten néz.
khajni87 2014 júl. 07. - 22:19:38
(1347/2414)
Épp 10 perce fejeztem be a mai részt...nem találok szavakat Mehmet egy nagy önzõ bunkó...még van képe ezt is ráverni Gyöngyre hogy a féltékenykedése miatt ment Nihánhoz....Szerintem is több mint elég amit Mehmet megtett még ha nem is õ csókolta meg Nihánt, dehát mégiscsak az exe....Gyöngy helyében én is ugyanezt tenném hasonló helyzetben...lehet hogy Gyöngy olyan se viz se hal tipus ( bár szerintem nem ), de néha az hogy nem beszél nagyobb büntetés mintha orditana , én úgy vagyok vele hogy amig veszekszik addig van értelme együtt lenniük ha már arra sem lát okot hogy veszekedjen és elmagyarázza a párjának miért rossz amit tett vagy ilyesmi , nekem ez elég beszédes üzenet Mehmet felé....szerintem eljutott arra pontra hogy nem látja értelmét veszekedni , ez nem az érzelemmentessége hanem feladás....Én már rég pakoltam volna, õk bárkinél többet veszekedtek és Mehmet egy fikarcnyit nem változott semmiben sem....Ténleg egy házasságban nem lehetünk énközpontúak még ha idõvel is de muszáj változni az ilyesmiben ha ténleg fontos a másik ember , meg az érzései.....
9/10
gabus53 2014 júl. 07. - 17:33:28 9/10
(1346/2414)
Végre fent van a ma reggeli rész :-)
9/10
napraforgó 2014 júl. 07. - 16:21:21 9/10
(1345/2414)
Bizony, ez már borítékolva van. Kíváncsi vagyok, most Mehmet megy-e vígasztalódni Nihánhoz, vagy annak a nõnek sem kell. Miért szeresse, ha Mehmet közben azt hajtogatja, hogy neki Gyöngy a mindene, az élete szerelme, blablabla.