Téma: Igazgyöngy

beakiddo 2014 szept. 17. - 08:37:11
(2314/2414)
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Nagymamám nézi a sorozatot, (84 éves, és képes hajnalban ezért felkelni) és azt mondja ma nem volt vetítés.
Megnéztem, és látom az elkövetkezendõ napokban sem lesz.
Vége a sorozatnak?
Ha valaki tud errõl valamit (vége van -e, folytatják -e a vetítését) az legyen szíves írja meg.
Köszönöm a Nagymamám nevében!
9/10
offtopic
napraforgó 2014 szept. 17. - 05:59:06 9/10
(2313/2414)
Off
Ma reggel, mikor a szokott idõben felébredtem, bekapcsoltam a TV-t és a számítógépet. De sajna már végetért a sorozat és nem tudtam írni a tartalmat szinkronban az adással. Hiányzik....
Remélem hamarosan megörvendeztetnek bennünket egy újabb török sorozattal...û
Üdv mindenkinek. Azért még találkozunk itt-ott.
9/10
Érsekvári 2014 szept. 16. - 19:00:54 9/10
(2312/2414)
Megnéztem a Karadayit ahogy szoktad írni oscar díjas alakítások vannak benne , valóban az.
Mahír karaktere teljesen megfog változni , nem a jó értelemben , már bemutatkozott. Ebbõl a sorozatból nem elég a heti 1 , de a színészeknek éppen elég lehet , nagyon komoly színészi teljesítményt nyújtanak .
Az ACI HAYAT-hoz meg gratulálok , hogy rátaláltál nagyon szuper sorozata Kenannak .
Képzeld én augusztusban fedeztem fel , nem is láttam még .
59 . részes és nekem az eleje kicsit nehezen jött be , de úgy a 15-16 résztõl beindul és teljesen az EZEL -hez hasonló történet kerekedik belõle . Kenan itt is bosszút áll . Kábitószer , nagy pénzek , jó autók , bandaháború , szerelem ,féltékenység, bunyó stb .
2005-2007 ig forgatták a sorozatot és itt Kenán a 30-as éveiben járt. Nagyon jól néz ki , fõleg amikor gazdag már és jó öltönyökbe jár luxus terepjáróval . Szóval nagymenõ lesz.....
Jó szórakozást hozzá !!!!
9/10
gabus53 2014 szept. 16. - 17:03:00 9/10
(2311/2414)
Szia mankos!
Köszi a választ, én is csak idáig jutottam az infóban, hogy szeptemberben indul az új évad. Én mindenféleképpen figyelni fogom, hogy mikor indul a sorozat, és ha érdekel, üzenek majd Neked.
Szép napot.
9/10
gabus53 2014 szept. 16. - 15:05:43 9/10
(2310/2414)
Kedves mankos!

Megköszönném, ha megírnád, hogy hol adják a Kurt Seyit... 2. évad új részét, mert a Star TV-n nem látom. Vasárnap este már azt hittem hogy indul az új évad, de csak a 13. részt ismételték meg, ami gondolom azt jelenti, hogy hamarosan indulni fog az új évad.
Akárhogy is kerestem, végignéztem az egész heti mûsort, de nem találom a Kurt Seyit sorozatot.
Egyébként "érsekvári"-val szoktam levelezgetni, õ is figyeli, de õ sem tud ennél többet.

Elõre is köszönöm és további szép napot Neked is és a fórumtársaknak is!
9/10
napraforgó 2014 szept. 16. - 14:23:34 9/10
(2309/2414)
Jól összeszedted, egyet is értek veled. 5 év alatt is sokat változtak a szereplõk, hát még az azt követõ 13 évben...
--------
Kicsit irígyeltem Mehmetet, õ 30 éves korában kapta meg a cég elnöki pozicióját, 35 évesen meg már vissza is vonult. A végén még nem volt 50 éves, de már bejárta a világot és nem csinált semmit, csak a családjának szentelte magát.... És milyen luxusban éltek!
Az apja már kb. 55-60 éves volt, amikor a szívrohama miatt nyugdíjazta magát, a kisfia meg épp csak 35! Jól megy a törököknek, nemde?
9/10
napraforgó 2014 szept. 16. - 14:16:00 9/10
(2308/2414)
Nem tudom, hogy rosszul emlékszem-e, de amikor legutóbb a nagyapa értekezletett tartott benn a cégnél, akkor mintha arról tájékoztatta volna a családtagokat, hogyan változtatta meg a végrendeletét a korábbihoz képest. Hogy senki ne lepõdjön meg majd ha meghal. És akkor elmondta, hogy kinek hány százalékot szán a cég részvényeibõl, meg kinek melyik házat, nyaralót szánja. Meg elmondta a többit, hogy fizetést ad Dilrubának és Kenannak, akkor is, ha nem dolgoznak a végnél.
Na már most egy végrendelet akkor lép hatályba - ha meg nem változtatják -, ha az örökhagyó meghal. Ezért egy kicsit furcsa volt, hogy Dilruba visszaadta a részvénypakettjét - holott akkor még nem is halt meg az öreg! Ami azt jelenti, hogy még nem is szállt át rá!
Azt hiszem, hogy a fizetés az azonnaltól járt volna, de a többi csak a halála esetére.
9/10
Érsekvári 2014 szept. 16. - 12:44:48 9/10
(2307/2414)
Elérkezett a sor vége. Azért a vége némileg kárpótolt , mert mindenki révbe jutott , kitartottak egymás mellett. Sok gyerkõc született és Gyöngy is babát vár újra.
Érdekes volt ahogy Gyöngy bemutatta az elmúlt 13 év történéseit a napló írás közben .
Helyes Gyöngy új frizurája , Mehmet bajusza nem annyira . Angyal , Rukye- Gyöngye és kismehmet is szép fiatalok lettek .
Bilurt üzletasszonnyá tette a jósorsa .
A végén még megis sajnáltam Dilrubát , pedig csak a saját hülyesége áldozata l
Minden szép , jó lett és mint a dalban ...csak a szépre emlékezünk .
Kedves fórumtársak !
Remélem a következõ török sorozatnál ismét találkozunk !!!
9/10
Érsekvári 2014 szept. 16. - 10:43:25 9/10
(2306/2414)
Szia !
Tegnap egy érdekes dolgot fedeztem fel , a két írónõnek van egy sorozata 2010-es a címe LALE DEVRI , belenéztem a 1 bölümbe kiváncsiságból és a helyszín a ház a kert ugyanaz mint a Gyöngyben , sõt a Fikri dolgozószobája is ugyanaz ebben a sorozatban . Nem hiszem , hogy nézem , de váratlan volt ez a pár jelenet a helyszint újra látni .
Lehet tudsz róla , tegnap elkezdõdött a Karadayi új évada. Nagyon drámai , rengeteg új szereplõvel , sok az alvilági figura .
Orhánt alakító színész is ilyet játszik itt . Éjjel 1 kor kidöltem nem tudtam végignézni , ma folytatom . Nagyon jó .
Remélem a Kurt seyit sorozatnál a fórumon újra összejövünk , addig is üdv Neked.
malvinkicska 2014 szept. 16. - 10:35:56
(2305/2414)
Végül választ kaptam mindenre amire szeretem volna, a szép nagy családnak a következõ évei békében fognak telni. Pinár és Onur jó nagy családjuk lett a kisfiuk a nagyapák nevét kapták a kislánynak, már barátja volt a féltékeny apuka ez így van nálunk is. Bahar Gökhan csak a szerelem gyõzött és a szeretet, mert megbocsátott az apjának is, sikeres lett az igazgatói poszton is. Dilruba bele szeretett Fikribe visszaadta ráruházott 20%-ot. mert õ csak az öreggel együtt szerette volna. Az öreg nem tért vissza lehet az énje nem engedte, hogy becsapottnak érezte magát. Bilur sem maradt ellátás nélkül, gondoskodtak róla, mint ahogy el is mondta. Berk és Didem aranyos volt a két gyerek azoknál, is a szerelem gyõzött, de B továbbra is vádolta magát a történtekért. Serefnek kérõje lett végül õsem lett magányos. Mehmet és Gyöngy boldogan várták a következõ utódot. A kis M legénnyé nõt és kezdõdhet egy új generációs M és Gy sztori. Alapjában szép volt a színészek magukat adták a helyszín csodálatos volt, a díszlet, smink. Ki felejtettem R-t és Orhánt õk is jól vannak megtanult élni azzal amit egykor elkövetett. Minden kedves fórumtársamnak , további szép õszt kellemes, idõtöltést kívánok, másik fórumon találkozunk.