Téma: Igazgyöngy

9/10
napraforgó 2014 júl. 02. - 12:50:09 9/10
(1264/2414)
Megértelek. tényleg csinos fiú, de nem épp tipikus török...
A tipikus török az Orhánt játszó Dayan. Alacsony, fekete, barnabõrû, rövid lábú, stb.
Elnézegetve a sorozat szereplõit, viszonylag kevés benne a tipikus török. Sok színésznek világos a szeme, ha nem is kék, de nem sötétbarna. A nõk persze festik a hajukat, a sok vöröses árnyalat európaibbá teszi õket.
9/10
napraforgó 2014 júl. 02. - 12:19:49 9/10
(1263/2414)
Haha. Beveti a szép kék szemeit és ártatlan képpel fog szabadkozni, hogy õ aztán egy pillanatig sem... meg neki csak Gyöngy a fontos és Angyal. Lehet.
malvinkicska 2014 júl. 02. - 12:15:56
(1262/2414)
Napraforgo ahogy Mehmetet ismerjük fog mosakodni Gy elõtt és addig meddig, õ lesz a szeretõ férj, és a féltékeny feleség Gy, mikor baj van tud könyörögni.
9/10
napraforgó 2014 júl. 02. - 12:09:47 9/10
(1261/2414)
A ami napon mindenképp Mehmet a hunyó. Reggel Gyöngy utánaszaladt, beszélni akart vel. Akkor M azt mondta, este beszéljünk. A nõ várta is, úgy tûnt, hajlandó megbeszélni a problémákat (lehet, hogy Bahar hatására, mindegy, föladta a passzív elzárkózást) És mit csinál Mehmet? jön haza, hogy tisztázzák a dolgaikat? Ugye hogy nem. Elrohan Nihánhoz, hogy megakadályozza, nehogy valami kialakuljon közte és Ilken között. Sikeresen el is üldözte a férfit. Még jó, hogy Nihán nem olyan nyuszi, mint Gyöngy és világosan közölte vele, hogy semmi köze beavatkozni az életébe. Mehmet leforrázva ballag haza, ahol Gyöngy is a fejéhez vágja: féltékeny vagy Nihánra. Szó sincs a gyerekrõl, nem a gyerek itt a probléma oka, azzal minden rendben lehetne. veled van a probléma.

Nagyon kíváncsi vagyok, mit lép erre Mehmet.
9/10
napraforgó 2014 júl. 02. - 11:47:27 9/10
(1260/2414)
Pontosan megértettem. Épp ezért kaptad a röhögõ jeleket is (:D).
A szövegemmel inkább csak rá akartam erõsíteni a te véleményedre. Én is úgy gondolom, hogy nem kell kétségbe zuhanni, ha az ember egy-két óra hosszat nem elérhetõ, vagy õ nem tudja elérni az akárkijét.
Cameron007 2014 júl. 02. - 10:09:55
(1259/2414)
Ironikusan értettem ezt a mondatot, ha félreérthetõ lett volna, pont ezért nem is értek egyet azzal ,hogy Nihan felelõtlen lenne, mert nem rohant vissza a telefonjáért.
malvinkicska 2014 júl. 02. - 09:53:54
(1258/2414)
Az élet most civilizáltabb, mint ezelõtt volt, dolgoztam csak vonalas telefon volt, elmentünk külföldre tanulmányi útra egyszer, kétszer szóltam haza a hét alatt sorba kellett állni, hogy sorra kerüljek telefonálni, nem beszélve nem olcsó mulatság.A gyerekem iskolás volt az apja látta el mégis megnõtt, nem részletezem nem ide való. Nihan is néha felelõtlen de dolgok történek az emberrel,szabad akarattal vagyunk ellátva használni tudni kell.
10/10
feketeagi 2014 júl. 02. - 09:09:07 10/10
(1257/2414)
Tény és való, telefon nélkül viszont máshogy rendezted be az életed, de most hogy van, nem készülsz elõre.....nekem már nagy gyerekeim vannak, de ha késõbb megyek haza vagy valami közbe jön még én is haza szólok, pedig nincs bébiszitter meg kis gyerek.
10/10
feketeagi 2014 júl. 02. - 09:05:03 10/10
(1256/2414)
spoiler

Cameron, de hogy, nem abban segít Gyöngy, hogy elvigye a gyereket, csak Nihán kiborul, mert Mehmet azt sem engedi, hogy találkozzon a fiával, ezért Ilker felhívja õt telefonon, és kis Mehmet Gyönggyel lesz, szegény gyerek meg mindig keresi az anyját, Gyöngy csak abban segít , hogy találkozzanak.....mondjuk ennek is rossz vége lesz

spoiler vége

Gyöngynek nem a gyerekkel van baja, hanem Nihánnal, tejesen jogosan a most történtek alapján meg fõleg, Gyöngy egyáltalán nem önzõ azért, mert nem akarja, hogy Mehmet Nihánnal szoros kapcsolatban legyen, ez egy teljesen jogos kérés
Gyöngynek egy baja van nem kommunikál rögtön, de ez szerintem a nagymama nevelése, a férjnek mindig igaz van, mindent el kell neki nézni, ne felejtsük el, hogy egy kis faluban egy nagymama által régi szokásokkal nevelkedett. De megfogja tanulni, hogy így nem mehet tovább a dolog, sajnos a saját kárán.
Szerintem nem hisztis nem is önzõ és túl jó természete van!
10/10
édesmaya 2014 júl. 02. - 08:54:04 10/10
(1255/2414)
Hát ebben van valami! Az én exférjem is 13-14 éve üzengette nekem, amikor már együtt éltem a második férjemmel( immár 14 éve házasok vagyunk) hogy mindkettõnket megöl, ha férjhez merek menni! De õneki szabadott új családot alapítani, gyerekük is született!
A dolog furán alakult, mert õ közben meghalt, és a halála után 3/4 évvel házasodtunk össze a második férjemmel.