Téma: Igazgyöngy

malvinkicska 2014 júl. 01. - 14:07:21
(1234/2414)
Lemondott róla , mert beteg volt hazudott még sírja is volt most meg szánalmasan, azt mondja még mindig szereti, szóval nem olyan könnyû ebben állást foglalni nem beszélve, M még olyan jelzéseket ad felé ami bizalmat sugall, lehetnek talán még egy pár.
9/10
Érsekvári 2014 júl. 01. - 13:57:40 9/10
(1233/2414)
Mehmet és Gyöngy között semmi normális beszélgetés nem folyik , csak félmondatok : fáradt vagyok lefekszem ,hasonlók . Mehmet még jobban hajlandó lenne átbeszélni a szituációt , de Gyöngy valamiért nem hajlandó erre , inkább ordibálnak felverve az egész házat. Gyöngy nagyon makacs , hajthatatlan , Serefnek sem mond semmit ,pedig sokszor jobb kibeszélni a problémát.
Bahar is hasonló tipus , most jól belehergelte magát a válás gondolatába , ami rosszul sült el és Gökhán külföldre utazik. Egyenlõre Pinárék házassága tûnik most a legstabilabbnak ( félõ lesz még gond ).
Mehmet nagyon szemét ,hogy Ilkert jól "leforrázta " a hírrel . Ha velem se veled se alapon, nehogy már egymásra találjanak. A fiam miatt meg csak duma ,mert kõkeményen féltékeny a hapsira .
9/10
napraforgó 2014 júl. 01. - 13:47:17 9/10
(1232/2414)
Ez nem egészen így van. Mert becsületes ember nem mondhatja azt - egyszerûen NEM mondhatja - hogy eddig szerettelek, eddig jó volt, most, hogy bajba kerültél, már nem kellesz. Aki ilyet tud mondani, az NEM becsületes! Az téged is úgy otthagy, ha bajba kerülsz, mint a pinty.
Ilyen esetben, mint amilyenben Nihán volt, csak õ, a bajba jutott dönthetett! Ha a másik fél, Mehmet hagyja el, õt mindenki megvetette volna. (legfeljebb az anyja nem, õ meg mentegethette volna minden ismerõs elõtt, de mindenki úgy nézett volna rá, mint a leprásra).

Láttam filmeket, ahol hegymászás közben lezuhant az egyik hegymászó. A kötél nem tartotta volna meg, viszont a fölötte lévõt is leránthatta volna. És a bajba került elvágta a kötelet. Lezuhant, de megmentette a fölötte lévõ társát. Igen, ez szép, meg nemes.
De ha a fölül lévõ vágja el a kötelet, hogy ne rántsa magával, hát mit mondanak? Hogy megölte, de minimum cserben hagyta a társát, akinek az élete rá volt bízva.
Ezért mondom, hogy mindíg csak a lent lévõ dönthet a sorsukról. Föláldozza magát a másikért, ha tudja. Ha meg nem, akkor mindketten nagy bajban lesznek....
9/10
napraforgó 2014 júl. 01. - 13:34:31 9/10
(1231/2414)
Ebben igazad van. Egyszer már lemondott róla és a férfi valóban talált helyette mást, úgy, ahogy akkor elképzelte. Most már nem helyes visszaszivárogni az életébe.
A gyerek dolgában meg meg kéne állapodniuk, éspedig úgy, hogy az ne zavarja a mostani családi életüket.
9/10
napraforgó 2014 júl. 01. - 13:18:47 9/10
(1230/2414)
No lám! Sajnos ebben sem értünk egyet. Szerintem Nihán nem követett el aljasságot Mehmet ellen, sõt, megadta neki az esélyt, hogy teljes életet éljn! Fiatal, majd talál egy másik lányt, megszereti - miért ne tudná megszeretni - megházasodik, gyerekei klesznek, stb. Szóval boldog lesz!

Ha pedig mellette maradt volna, örök életére egy nyomorékhoz láncolja magát. Nem hagyhatja el, mert... de nem kaphat meg mindent tõle. A nõ nem tud vele sétálni, táncolni, egyáltalán járni. És még hibásnak is érezheti magát élete hátralévõ minden napján. Vádolhatja magát (mégha igaztalanul is), hogy miatta került a nõ tolószékbe.
Aztán az évek múlásával belekeseredik ebbe a helyzetbe. Talán szeretõt tart... Vagy szeretõket. Esetleg lesz titokban egy másik családja. és majd magyarázhatja annak az asszonynak, hogy tudod jól, nem válhatok el, nem tehetek ilyet a nyomorék feleségemmel.

Nihán meghozott egy döntést anno. Azzal lehet vitatkozni, hogy jó, vagy rossz döntés volt, talán nem kellett volna, stb. De hogy aljasság volt, aljasság lett volna??? Biztos nem.
9/10
napraforgó 2014 júl. 01. - 12:39:17 9/10
(1229/2414)
Töredelmesen bocsánatot kérek, tévedtem. Nem Mehmet hívta föl Nihánt, hanem Ilker! Õ mondta, hogy csak a hangját akarta hallani.

Mehmet a vacsoraasztal romjainak megtekintése után a teraszon sûrûn kérte Gy bocsánatát, elmondta, hogy csak õt szereti, csak õ a fontos számára és a kislányuk. De Gy. csak szomorú-zord arckifejezéssel a tengert bámulja, egy szóval sem mondja, hogy megbocsát. Erre M jó éjszakát kíván és felmegy a házba. Gy meg csak áll és bámul, ahogy szokott (jajj de útálom ezért, miért nem tud beszélni???!!!)
Másnap reggel is, mikor M bemegy a gyerekszobába, elmondja, hogy csak a kisfiára vigyázott, Nihán ott se volt, de ha tudta volna, hogy Gy várja, inkább hazavitte volna a gyereket is. Aztán faggaja Gy-t, mi baja, mondja el, Gy kinyitja a száját, majd rögtön be is csukja, és azt mondja, menned kell, várnak az irodában. erre M elmegy.

Na, most mit lehet erre mondani? Néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Én nem sajnálom Gyöngyöt, ha szétmegy a kapcsolatuk. Aki ennyire béna és képtelen a normális kommunikációra, az maradjon magának. Ha az ember egy családban él, pláne nagycsaládban, mindenkivel tudnia kell beszélgetni! És õ leginkább a férjét rekeszti ki!!! Az anyósával is többet beszélget, mint a férjével. Vadidegenekkel meg még inkább. Lásd Engin. Ha ennyire képtelen az intimitásra... ahogy látom, már házasélet sincsen...

Szerettem ezt a nõt, mert olyan helyes, kedves kis fiatal lány volt, de most úgy látom, csak egy hülye p*csa.
malvinkicska 2014 júl. 01. - 11:43:45
(1228/2414)
A mai részben teljesen beigazolódott a sejtésem ennek a hapsinak , mind a két nõ kell, miért féltékeny ha Nihan már randizik, Ilkerrel nem, hogy örülne az a másik a csaj is szereti még M-t amit közölt is nem biztos érett egy másik kapcsolatra de a férfi türelmesen várni akar. Onur is közölte ne viselkedjen így, mert félreérthetõ egy szerelmes f-nek hiába adja a jó tanácsot nem fogadja el. Gyöngy miért nem tálal ki csak nyel ilyen hapsiért nem érdemes , mást mond homlok egyenest más csinál M ez olyan se veled se nélküled kapcsolat, jobb lenne nélküle, és szerese N-t. Dilruba adta a tanácsokat, hogy kellene vajon mit fogad meg belõle Gy Seref sértõdött nem vele beszéli meg a bajait.
10/10
feketeagi 2014 júl. 01. - 09:40:59 10/10
(1227/2414)
bocs...két nõ kell
10/10
feketeagi 2014 júl. 01. - 09:40:21 10/10
(1226/2414)
Még nem láttam a mai részt, majd csak esete tudom megnézni, de most komoly? Napraforgó tényleg ezt mondja Mehmet:
"Aztán felhívja Nihánt - csak a hangodat akartam hallani."

Ha igen akkor egy barom, és nem csodálom ha Nihán is félreérti a dolgokat, na ezt kellett volna, hogy Gyöngy hallja és akkor joggal vehetne a bõröndjét.

Amiket írtatok sajnos beigazolódott a sejtésem Mehmetnek mind a kér nõ kell!
9/10
napraforgó 2014 júl. 01. - 07:56:18 9/10
(1225/2414)
Ó, vádaskodásnál az ember bármit a másik fejéhez vág. leginkább a saját hibáit...