Téma: Igazgyöngy

malvinkicska 2014 jún. 30. - 09:14:50
(1204/2414)
Mehmet és Gyöngy itt tartanak mind kettõjük hibás egyszer a gyerek látogatási dolog, nincs pontosítva mikor hol történjen Gy nagyon elfoglalt a baba miatt, most Bahar hívta fel a figyelmét nem jól van ez így, mert elveszti a férjét. Gy mire észbe kapott jött ez a kis M-es dolog, mire hívta férjét már késõ volt, azt sem hagyjuk figyelmen kívül, M nem nagyon örült amit látott, hogy Nihan csókolózik, ha õ barátságot érez nem többet akkor miért törõdik vele, szóval M viselkedése a nõk iránt, most olyan meg fejthetetlen, jelenben kettõjük között õrlõdik. A késõbbiekben biztosa robban a bomba most már Gy-nél elszakadt a cérna tör, zúz, ez is megoldás feszültség oldásra, késõbb kap ideg összeomlást.
9/10
napraforgó 2014 jún. 30. - 09:12:01 9/10
(1203/2414)
jajj! egy m! (tudomására)
9/10
napraforgó 2014 jún. 30. - 09:10:37 9/10
(1202/2414)
Akkor Mehmet ugyanazt csinálja, amit Gyöngy. Nem beszél meg semmit vele, hogy ne legyen kellemetlen a duzzogása. És mit ér el vele? Semmit, csak azt, hogy egy kicsit elhalasztja a duzzogást. Nem akkor kapja, rögtön, csak kicsit késõbb, amikor a nõnek a tudommására jut a dolog. És akkor még hibás is lesz, mert nem szólt rögtön! És a másiknak még igaza is lesz ebben...

Most fölmerült bennem, hogy mi a fenének is vannak õk együtt???
Cameron007 2014 jún. 30. - 09:03:15
(1201/2414)
Igen szólhatott volna, bár Gyöngyöt ismerve ugyanúgy kiborult volna és minimum az egyhetes néma duzzogás következett volna akkor is.
Cameron007 2014 jún. 30. - 08:58:33
(1200/2414)
Megvárom azt a pár napot és majd akkor újra alkotom a véleményem, vagy nem, számomra sok minden kicsit túlzásnak tûnt utólag, amit itt láttam Spoilerként leírva. Most pedig még egyáltalán nem úgy tûnik, hogy elõre megfontolt szándékkal szövögetné a hálót Mehmet körül, szimplán csak még mindig szereti a férfit, és reménykedik, ami nem bûn.
9/10
napraforgó 2014 jún. 30. - 08:52:17 9/10
(1199/2414)
Szerintem nem nagyobb bûn. Sõt, egyáltalán nem az. Hogy lehetne az, ha még csak nem is tud róla? De az hiba, hogy nem hívta fel a feleségét: Szivecském, késõbb érek haza, mert Nihán nincs otthon és nekem kell vigyázni a fiunkra.
9/10
napraforgó 2014 jún. 30. - 08:47:57 9/10
(1198/2414)
Na és mit ér el a magányos hisztijével? Azt, hogy a cselédeknek sok takarítanivalójuk lesz másnap reggel. Fogják "szeretni" ezért.

Azt miért nem képes elérni - Mehmettel megbeszélve - hogy a férje rögtön hívja fel, ha soron kívül Nihánhoz megy????
Én már rég elértem volna, hogy valami menetrendje legyen a kisfia látogatásának. Pl. menjen el hozzájuk minden második szombat délután 2-3 órára, és a közbülsõ szombatokon meg hozza el a gyereket õhozzájuk. Ha meg valami váratlanul befut, akkor arról rögtön értesítsen, ne utólag tudjam meg. Ezek nem olyan borzasztó nehéz dolgok, hogy ne lehetne ezeket betartani.

Mehmet már tényleg nem egyszer eljátszotta, hogy váratlanul elment Nihánhoz és fütyült értesíteni errõl Gyöngyöt. Még csak meg sem fordult a fejében, hogy a felesége ezért neheztelni fog. Közölni kell! Szóból ért az ember! (az asszony meg anélkül is ...)

Aki a férfi és a nõi agy mûködésére kíváncsi, annak csatolok egy linket, én nagyon jól szórakoztam rajta. Ajánlom figyelmetekbe:
https://www.youtube.com/watch?v=8GVzwrxvV5w
Cameron007 2014 jún. 30. - 08:44:53
(1197/2414)
Csak tudnám miért nagyobb bûn az, hogy Mehmet nem megy haza egy vacsorára amirõl nem is tud, mint az, hogy Gyöngy nem ment el vele a rendezvényre...

Gondolgom, most jön majd az, hogy Mehmet megkapja, amit "érdemel", vagyis valószínû, Gyöngy elhagyja, hát menjen, ha ennyi esze van, vajon melyikük fog jobban szenvedni? A törés-zúzás valóban megold mindent, úgy ahogy az alvás színlelés és hasonlók.

Nihan pedig igen, még mindig szerelmes Mehmetbe és valószínûleg szeretné, hogy Mehmet visszatérjen hozzá, de biztos, hogy nem egy álnok kígyó.
9/10
napraforgó 2014 jún. 30. - 08:31:17 9/10
(1196/2414)
Én meg nem sajnálom. Aki hülye... ismered a mondást.
Miért nem tudja néha kinyitni a száját és megmondani, mi nem tetszik? miért bólint rá mindenre, amit mehmet mond, meg tesz? És pont akkor mond nemet, amikor nem kéne. Hát, ha hülye, hát hülye. Viselje a következményeket. így járt. vagy tanul belõle, vagy ...nem.
9/10
napraforgó 2014 jún. 30. - 08:28:19 9/10
(1195/2414)
Gökhán jól pofára esett a truccolással. Elõbb elérte, hogy Bahar otthagyta, most meg azt, hogy még válni is akar. Mindezt azért, mert a felesége segíteni akart neki és beprotezsálta egy állásra. És mit csinál most Gökhán? Õ is felhívja egy barátját, és állást kért tõle. Csakhogy az az állás haditudósítás. Nyilván egy veszélyes övezetben. Nem volt jobb egy íróasztal mellett? Ha Bahar ezt megtudja, még majd sokat fog sírni, meg aggódni miatta. Most az jobb lesz? Ezt akarta? Jajj a férfiak olyan hülyék tudnak lenni néha.