Téma: Igazgyöngy

9/10
napraforgó 2014 jún. 27. - 09:32:17 9/10
(1164/2414)
A nagyapa éppúgy elsieti a dolgokat, mint akár Berk. Kicsit azért ez furcsa, mert hát az új ara nem épp egy fiatal baba. Az viszont igaz, hogy utána lehetett volna nézni a hátterének. És persze ilyen korban már sokkal fontosabb a házassági szerzõdés, mint fiatalon, amikor a feleknek még nincs semmilyük. Most a nagyapa rögzíthetné, hogy mit visz az új házasságba és mit nem. Ha a nõ ezt idõben tudná, talán nem is akarná annyira...
9/10
napraforgó 2014 jún. 27. - 09:25:06 9/10
(1163/2414)
Szerintem is fölöslegesen truccol Gökhán. Hát ki segítsen a családtagoknak, ha nem a családtagok? Ha már a feleségére se számíthatna? Hát ez tényleg nevetséges. Miért nem próbál Gökhám bizonyítani abban a fõszerkesztõi állásban???? Le kéne mosni azt a nõt a színrõl. Csináljon valami olyat, ami megkérdõjelezhetlen. Most az jobb, ha elveszíti a felségét, meg a gyerekét a férfibüszkesége miatt? Mert Bahar most símán elhagyta a gyerekével együtt. Most frankón ottmaradhat a büszkeségével. Kérdés, hogy megéri-e?
10/10
feketeagi 2014 jún. 27. - 09:06:18 10/10
(1162/2414)
Bahart most sajnálom, Gökan a férfi büszkeségével hát, különben is a Saldolu család miatt vesztette el az állását, mért baj az ha segít neki a felesége...
10/10
feketeagi 2014 jún. 27. - 09:04:05 10/10
(1161/2414)
Na most a nagyapa majdnem ugyan azt csinálja mint Berg, talán meg kéne ismerni a gyerekeit is az új hölgynek, meg egy kicsit utána nézni a hátterének, sajnos nekem úgy tûnik a mamikánál a pénzt nagy szerepet játszik. Kivételesen igaza van Serefnek, csak valahogy diplomatikusabban kellett volna a házassági szerzõdést.
Csak nekem tûnik úgy, mintha Mehmet féltékeny lenne a babára?
9/10
napraforgó 2014 jún. 27. - 07:40:34 9/10
(1160/2414)
Dilrube próbálja belopni magát a család fiatal nõtagajai szívébe. pl. kávézaccból jósol nekik. Seref érkezik, négyszemközt átad egy házassági szerzõdés formanyomtatványt Dilrubénak, aki ígéri, majd áttanulmányozza.
Bahar hazatérvén Gökhánt a TV elõtt találja egy meccset nézve. Bahar ajéndékot hozott Gökhánnak, aki még mindig haragszik rá. Bahar szomorú. Másnap Bahar szomorú és próbál Gökhannal beszélni a házasságuk érdekében. Megoldást szeretne, de ha Gökhán nem hajlandó kibékülni, hát elmegy. És nem tréfál, össze is csomagol és elmegy a villába.
Dilrube hazakísérteti magárt Fikrivel, majd odaadja neki a Serftõl kapott házassági szerzõdést, amit aláírt. Fikri mérges lett, hogy a Seref a háta mögött intézi a dolgait. Felelõsségre vonja Serefet.
Orhán próbálgatja, hogy Mehmettõl kér segítséget a lánya érdekében. De valahogy nem tud sort keríteni rá.
9/10
napraforgó 2014 jún. 27. - 07:24:00 9/10
(1159/2414)
Mehmet beszél a nagyapával, aggódik a "boldogsága" miatt. A nagyapa megnyugtatja, nem kell féltenie.
Dilrube megérkezik pár bõrönddel. Seref meglepõdik, de Gyöngy símítja a dolgokat.
Munkahelyi apróságok a cégnél. Bahar bemegy dolgozni, mert rosszban van a férjével, Nihán új kappcsolatokat épít.
Bahar panaszkodik Mehmetnek, Gökhán neheztel rá a történtekért. Fél, hogy a házasági évfordulójukat sem fogják megünnepelni.
Úgy tûnik, hogy Dilrube át akarja venni a hatalmat a Sadoglu ház felett!, már irányítaná Serefet. Seref telefonálgat egy ismerõsének.
9/10
napraforgó 2014 jún. 27. - 07:07:15 9/10
(1158/2414)
Mi az ilyen horzsolásokra mondtuk a fiainknak, hogy katonadolog. Semmi orvos, semmi röntgen, csak mossuk ki, aztán vagy tettünk rá tapaszt, vagy sem (leginlább nem, merthogy ilyesmi 3 naponta elõfordult...)
9/10
napraforgó 2014 jún. 27. - 07:04:53 9/10
(1157/2414)
Dilrube alkalmazottja (kertész? mindenes?) új állás után néz, errõl tájékoztatja az asszonyát, aki most elköltözik. A nõ biztosítja az idõs férfit, hogy viszi magával az új házába (na most Orhánék állása, lakása nyilván veszélybe kerül....)
Jajja, ez a vén csaj úgy tûnik, veszélyes az öreg Fikrire nézve... Eélg pénzéhesnek tûnik....
9/10
napraforgó 2014 jún. 27. - 07:00:01 9/10
(1156/2414)
Nagyapa bejelenti a családnak, hogy újra akar házasodni, feleségül veszi Dilrubát. A család megdöbben, nem tudnak mit szólni. Mehmet se tudja, hogy álljon a dologhoz. Seref beszélni akar a fiával, azt akarja, beszélje le nagyapát az ötletrõl. Fél, hogy a nõ gyerekei is részesednének a majdani örökségbõl. Dilrube éretesíti a lányát a terveirõl és úgy tûnik itt a pénz is erõsen szerepet játszik.... Mehmet Gyönngyel is beszélne, de a nõ átküldi a gyerekszobába (Gyöngy szerintem állandóan alszik, ez nekem nagyon fura, én anno soha nem aludhattam 4-5 óránál többet, ez a nõ meg fél napokat átalszik...). Gyöngy késõbb átviszi a gyerkszobába a gyereket és visszahívja a férjét.
khajni87 2014 jún. 26. - 18:52:08
(1155/2414)
Nem mindegyik gyerek, az viszont biztos hogy Pinár hisztije meg hogy jaj röntgenezzük meg az túlzás volt, de nagyon ám, épp egy picit horzsolta le a térdét Dafne (ehhez képest Mehmet nem is túlozta el annyira nem követelt röntgent és nem vágott le ekkora hisztériázást sem pedig ott a gyerek feje horzsolódott le, az azért érthetõbb ott miért kellett orvos)...10 évesen átestem a régi biciklim kormánya közt, lehorzsoltam a lábam-kezem-orromat és a homlokomat is, úgy néztem ki mint egy háborús rokkant :D mégsem vitt senki orvoshoz, senki nem követelte hogy röntgenezzek meg ,egyszerüen, kimosták a sebeket és mentem tovább....és még életben vagyok pedig jó nagyot estem....