Téma: Igazgyöngy

malvinkicska 2014 jún. 16. - 14:16:51
(1004/2414)
Napraforgo Dzsihanon kívül még a pilóta is segíthet Gyöngynek ha meggondolja magát, mert azt mondta M-nek félti a családját, amikor beszélt vele azt mondta a feleségét nem tudta menteni akkor õket, hogy menti meg a bajban.
9/10
napraforgó 2014 jún. 16. - 13:47:34 9/10
(1003/2414)
Remélem, hogy Dzsihán remekelni fog a tárgyaláson (mondjuk ez nem lesz nehéz, a körülményeket ismerve....). Nem tudom, hogy az õ érdeme-e, hogy kiengedték az elõzetesbõl Gyöngyöt...
talán így a család is elfogadja. Seref minden esetre elõnyére változott, most már az alkalmazottak életével is foglalkozik és ráadásul pozitívan! szóval segít! most megint kedveli Gyöngyöt is, hogy a fia gyerekét várja... szinte már helyes és kedves néha... Szerintem nagyon jól játsza a színésznõ a szerepét....
9/10
Érsekvári 2014 jún. 16. - 13:32:16 9/10
(1002/2414)
Végre Mehmet észhez tért és belátta , hogy Dzsihánba nem az anyja lovagját kell látnia, hanem az ügyvédet aki megmentheti Gyöngyöt . Már láttuk is Gyöngyöt kihozatta a börtönbõl a tárgyalásig. Ezek a török börtönök is elég borzalmasak . Megfigyeltem a sorozataikban szinte mindig kihagyhatatlan a kórház meg a börtön is. Bizony gyerekek is ott nõnek fel az anyák mellet . Emlékszem a Szív útjaiban is detto ilyen szitu volt , amikor Lamia börtönbe került a kislányával .
Mehmet apja az Ahmet már soha többet nem jelenik meg a sorozatban nem tudjátok mi lesz vele ?
Sejteni lehet Dzsihan bebizonyitja Gyöngy ártatlanságát . Vajon Sereffel folytatodik a bimbozó szerelmûk ?
Leventnek minek ez a hülye bajusz , anélkûl szerintem fiatalosabb volt.
Engin remélem elköltözött az örök vadászmezõkre .
9/10
napraforgó 2014 jún. 16. - 13:30:01 9/10
(1001/2414)
Lehet, de én meg nem vagyok a híve annak, hogy egy férfi és nõ a nyílt plénumon markolássza egymást. Felszállok a buszra, vagy a villamosra - mondjuk a nagykörúton - felszáll egy fiatal pár, majd egymás farmerjába benyúlva egymás s*ggét markolászva csókolózik ezerrel. Ezt lehet látni akár 10 megállón át. Esküszöm, nem vagyk prûd, de ami azt illeti, ilyet a nem akarok látni közforgalmi jármûveken... és bizony a hosszas, utcán elvégzett nyálas nyalakodást sem feltétlen akarom látni....
Szerintem sokkal szebb az, ha két ember ennyire nem tárja plénum elé a magánéletét...
10/10
feketeagi 2014 jún. 16. - 13:07:04 10/10
(1000/2414)
Érdekes, nekem nincs hiányérzetem, nem vagyunk egyformák:))) Engem inkább megfog az összebújások, kedveskedések, összenézések, nekem ez valahogy jobban érezteti a szerelemet mintha egymásnak esnének.
10/10
feketeagi 2014 jún. 16. - 11:39:48 10/10
(999/2414)
Elég sok minden sokkoló dolog történt, elég azt feldolgozni én nem hiányolom a szenvedélyt, most inkább a kedvesség kell és a szeretet, de majd lesz még szenvedély is:)))
malvinkicska 2014 jún. 16. - 09:44:15
(998/2414)
Szerintem ez olyan hiteltelen volt, mikor Engin megszólalt, a mesében sincs ilyen utána meghalt ez igazán kimaradhatott volna, Gyöngy így is szenvedett már eleget. Mehmet természetét ismerve, biztosan meg fogja sérteni a kijelentéssel kapcsolatban, mikor mi tudjuk nem történt erõszak. A papa jól mondta neki mikor beszélgettek az ügyvéd miatt, csak magára gondol és más érzéseivel nem foglalkozik kicsit önzõ. A Nihan is fog itt még kavarni, most is ott volt ahogy egy kis ideje, van rögtön fut hozzá, ezt én már sokallom.
9/10
napraforgó 2014 jún. 16. - 08:47:32 9/10
(997/2414)
Valaki tudja, hogy hirtelen miért engedik szabadon Gyöngyöt?? És az esetében miért is nem kell, vagy kellett volna megvárni a törvénykezési szünet végét????

Mopst akkor igazán érdekel, hogy Dzsihánt fölkérték-e védõügyvédként, vagy sem...
9/10
napraforgó 2014 jún. 16. - 08:36:25 9/10
(996/2414)
Ezt csak egy férfi tudja elképzelni, hogy a felesége/szeretett nõ lefekszik egy másik férfival erõszakból és csak úgy, túl tud lépni rajta. És hogy utána ugyanolyan kedves tud lenni a férjéhez, stb. Ez számomra hihetetéen.
Ha Gyöngyöt mewgerõszakolták volna, szerintem olyan állapotba került volna, hogy Mehmetnek még az érintését sem tudta volna elviselni.
Nem tudom, hogy Mehmet mit fog csinálni, mit fog mondani, hogy fog viselkedni, pláne, hogy végül is nem erõszakolta meg e a feleségét - ??? !!! hát-hát.!
9/10
napraforgó 2014 jún. 16. - 08:02:27 9/10
(995/2414)
Ez most is így van, Engin valóban ezt mondja Mehmetnek. Köztük fog állni mindig.
Ez a "kérdezd meg Gyöngyöt" nem biztos, hogy jó figura. Persze, ha Mehmet nem bízik Gyöngyben... és kétségbe fogja vonni a vallomását...