Téma: Igazgyöngy

malvinkicska 2014 jún. 07. - 10:34:41
(924/2414)
Napraforgo vigasztaljon nem vagy egyedül nagyon sokan várjuk az izgalmas folytatást, én most éppen kalácsot sütök, a sütit már elkészítettem, kellemes ünnepet szép hosszú hét végét kívánok.
9/10
napraforgó 2014 jún. 07. - 06:15:00 9/10
(923/2414)
Hát én nem tudom, hogy Kappadókiában kiadják-e túristáknak a sziklalakásokat, olyan szállodaszerû rendszerben, vagy sem, de ha igen, akkor csak kell lenni valahol egy szállodaigazgatóságnak, központnak, amely gondoskodik a szállóvendégekrõl (kaja, meg tiszta ágynemû, ilyesmi). Akkor azt is kell tudni, ki hol van, melyik lakásban, stb. De semmi ilyesmit nem láttunk.
Bár én nem nagyon hiszem, hogy ezeket a lakásokat rendszeresen kiadnák, hiszen itt nincs meg az alapvetõ higiénia lehetõsége, nincs angol WC, fürdõszoba. Ezek nélkül ma már elképzelhetetlen a szállásközvetítés. Na és kell étterem, meg pár egyéb kiszolgáló létesítmény (mosoda, stb). Ahogy elnéztem, ott a semmi közepén nem voltak boltok, fõleg élelmiszerboltok, és hát ha úgy 50 km-re kell beugrani némi élelmiszerért, vagy akár vízért, ami a sivatagban elengedhetetlen.... Nem nagyon hiszem, hogy ortt akár csak egy-egy éjszakára is megszállnának túristák, még a kuriózum kedvéért sem.

Te már láttad törökül, de nekem elképzelhetetlen, hogy ezekkel a lakásokkal üzleteljenek. Sokkal inkább úgy tûnik, hogy Engin megszervezte, hogy az az egy, kívülrõl is zárható (!) lakás be legyen rendezve Gyöngy fogadására.
-------
Most azon töröm a fejem, hogy Engin hová és mikorra kérette a helikoptert. Mert azt ugye láttuk, hogy mondta a pilótának (?), hogy legyenek pontosak.
A szállást, amelyrõl Gyöngy úgy tudta, hogy még egy éjszakát ott töltenek, felmondta. A csomagokat nyilván valahová elszállíttatta.
--------
Megesz a kíváncsiság keddig.
9/10
Érsekvári 2014 jún. 06. - 22:42:41 9/10
(922/2414)
Nem semmi a mai rész , egyszerüen rossz volt nézni mit mûvel ez az õrült, ezzel a védtelen Gyönggyel. Idáig vezetett , hogy Gyöngy vakon megbízott ebben az emberben , mindent elhitt neki . Pedig ,ha sejtette volna Engin az elsõ perctõl erre készült és mindent elkövetett , hogy véghez vigye. Sajnos Mehmet sem volt kellöen elõvigyázatos , hogy Gyöngyöt ne engedje el az útra , mert voltak rossz elõérzetei . Nagy ára lett a sikeres közös munkának. Remélhetõleg megtalálják (else tudom képzelni ebben a labirintusban hogyan ) minél elöbb és nem lesz baja se neki se a babának . Izgalmas nagyon, keddig hosszú a várakozás.
khajni87 2014 jún. 06. - 21:48:53
(921/2414)
Sziasztok.
Én azt nem értem hogy ha Mehmet érzi hogy baj van mert Gyöngy mindig felveszi a telefonját miért nem indul ahelyett hogy vár és csak telefonál a recepcióra hogy hol lehetnek, már rég úton kellene lennie , hogy ilyen legyen már az hihetetlen....Engin meg nagyon beteg ha azt képzeli majd Gyöngy szeretni fogja, azért remélem Gyöngynek nem lesz baja és a babája is egészségesen megszületik....Nagyon izgulok, alig birtam nézni ahogy Engin bántja, tudom csak sorozat de akkor is :( Nagyon várom mi lesz , nem szeretek izgulni
malvinkicska 2014 jún. 06. - 15:52:04
(920/2414)
Emira a történet a második évad vége fele tart 60-as török epizód megy most azt tudni kell itt egyik rész 68-p a másik 94-p úgy vágják össze, szerintem nehéz kiszámolni hány rész van hátra. A török részbõl 40 van még hátra.
offtopic
ildimix 2014 jún. 06. - 15:26:12
(919/2414)
Sajnálom, hogy hétfõn nem lesz a sorozat az ismétlés helyett adhattak volna új részt. Most várhatunk keddig.
Emira 2014 jún. 06. - 14:34:06 Előzmény baba82710
(918/2414)
Ez most komoly? Gyöngy lelövi azt az állatot és még õ megy börtönbe??? Ha valaki tudja, mi fog történni a továbbiakban, megírná? Egyáltalán hány magyar rész van még hátra? Köszi!
9/10
napraforgó 2014 jún. 06. - 10:00:37 9/10
(917/2414)
Én Mehmetet is hibásnak tartom, amiért idáig fajultak a dolgok. Õ tudta, hogy Engin szerelmes a nejébe. Miért nem informálta le a pasit? A nagyapa bezzeg mindenkit, a munkatársakat és az ügyfeleket éppúgy leinformálta. ebben még Tarik is segítségére volt (az akkor még nem ismert alvilági kapcsolataival - apropo, hová lett Tarik? már nem kerül elõ?)
Gyöngy csak naív volt, amikor Mehmet figyelmeztette, õ is gyanakodni kezdett, de Engin ugye elaltatta a gyanúját. De Mehmet sejtette, hogy a pasi elõbb-utóbb lépni fog. Azt talán nem sejtette, hogy ilyen ocsmány módon, de az tudnia kellett, hogy szerelmet fog vallani a feleségének.
9/10
Érsekvári 2014 jún. 06. - 09:39:06 9/10
(916/2414)
A heti részekkel levagyok maradva . Tegnap elkezdtem nézni a viasatplayen ,de akadozott nagyon , ezért a sorozatbaráton folytattam . ....képzeljétek el ott minden fordítva van , mármint a viasaton pl : balrol van minden itt pedig jobbrol . Érdekes nem tudom valaki észrevette, aki azon nézi. Na mindegy nem annyira zavaró . Ez a Kappadókia nem egy szokványos hely. Különleges, nagyon elmennék, ha csak rajtam múlna. Utána néztem a neten sok turista vonzó videó van fenn a gyönyörü õsi sziklavárosról.
Mehmet viselkedése elég borzasztó amit az anyjával mûvel az apja egy cseppet sem hibás , hogy lelépett ....Férfinek mindent lehet ? Engin féle szörnyûség lassan bekövetkezik ....Szegény Gyöngy , fõleg most az állapotában . Már rengeteg török sorozatban látjuk amikor autóval elindulnak hosszabb útra a kocsi után kancsóbol vizet öntenek utánuk . Valami speciális török szokás , babona lehet. Itt is Zeher (személyzet) ezt csinálta. Este vissza nézem a mai részt ( alig várom )
Kellemes Pünkösdi ünnepet , jó hétvégét Mindenkinek !
malvinkicska 2014 jún. 06. - 09:31:45
(915/2414)
Napraforgo megfigyeltem ez az elmebeteg mindent elõre kitervelt, akkor is mikor a telefonját összetörte, hívatta õ meg eltûnt, mindig beszélt egy kövérkés idõs úrral gondolom volt aki elkészítette a terepet elõre, amúgy dicséretesen alakítja az igazi elmebeteget Engin.