Téma: Igazgyöngy

9/10
napraforgó 2014 jún. 05. - 08:10:40 9/10
(894/2414)
Gondolom, pont azért, hogy a sajátját adhassa Gyöngyre. Így mindenki láthatja, hogy õk összetartoznak....
9/10
napraforgó 2014 jún. 05. - 08:09:19 9/10
(893/2414)
Jó, úgy általában biztos nem ronda, én itt inkább csak arra gondoltam, hogy elég sivár.
Meg persze a sivatagnak is megvan a maga varázsa. Csak nekem nem annyira tatszik. Mit csináljak, én jobban szeretem a zöld tájakat fákkal, vitágokkal, vizekkel, stb...
malvinkicska 2014 jún. 05. - 08:04:35
(892/2414)
Szinte gondoltam az elmebeteg Engin keze van a tûz esetben, a sofõrnek azt mondta , hogy Gy a felesége, és a rózsaszín pulóvert ledobta a földre vajon minek. Gyöngy mikor tudja meg mondani M-nek, hogy babát vár ezek után, gondolom még rosszabb lesz a helyzet.
9/10
napraforgó 2014 jún. 05. - 07:53:53 9/10
(891/2414)
Gökhán értesítést kap, hogy kiadják a könyvét. Bahar is nagyon büszke.
Gyöngy és Engin a bemutatójuk helyszínét rendezgetik. Egy ronda, sivatagi táj, a háttérben pár sziklával. Egy kisfiú süteményt csen, Gyöngy szépen helyreteszi.
Mehmet és Bahar azon tanakodnak, ki, vagy mi okozhatta a tüzet. felmerül a maffiózó Ali neve is. Mehmet mindenkinek kártérítést fizet, így megint anyagi nehézségeik támadnak. Mehmet telefonon kíván sok sikert a feleségének. Gyöngy észleli, hogy a férje hangja nem olyan, mint szokott. Engin azt mondja neki, talán épp Nihánnal van... neki segít, hogy járni tanuljon...
Nihán szorgalmasan gyakorol, szeretne járni.
Rukiyét másnap kiengedik a kórházból, Orhánnal félnek, mit fognak most csinálni a gyerekkel?
Mehmet és Onur meglátogatják az ehunyt munkás családját részvétet nyilvánítani. Megrázza õket a dolog.
Engin Gyönggyel ebédel. A nõ kirakja a fülbevalóit az asztalra, mert valamelyik megszúrta, majd elmegy a mosdóba. Engin zsebreteszi a fülbevalókat.
Seref Dzsihánnal ebédel. Idõt kér a férfitól. Dzsihán felveti, hogy váljon el, - egy olyan férfitól, aki már egy éve nem törõdik vele. Neki komolyak a szándékai, ezt Mehmet Fikrivel is közölte.
9/10
napraforgó 2014 jún. 05. - 07:34:39 9/10
(890/2414)
A Sadoglu család a kórházban aggódik a sérültekért. Bahart hazaküldik, majdnem elájult a kimerültségtõl. Sajnos az egyik sérült meghalt. Nagy sírás-rívás az elhunyt családja részérõl.
Engin telefonom beszél valakivel- megmondtam, senkinek ne essék baja! - na mit mondtam, õ okozta a tüzet! valakit megbízott, hogy gyújtsa föl a textilgyárat!
Gyöngy boldog a telefonhívás után, gyermeket vár! Engin ebédelni hívja, majd meglepetést ígér. Majd egy fura motorszerû masinán viszi a nõt a város körül.
A család nõtagjai otthon izgulnak. Még semmi hírük, a férfiak nem hívják õket és a telefonjuk nem elérhetõ.
Mehmet, Onur és a nagyapa a kórházban már a veszteségekrõl és a családoknak fizetendõ kártérítésrõl beszél.
Gyöngy és Engin egy nagy vacsoránál ülnek, amikor Mehmet telefonál. Gyöngy faggatja, hogy mi a baj, de Mehmet csak annyit mond, azért gondterhelt, mert hiányzik neki. Másnap Gyöngy a bemutatóra készül, ideges, hogy minden jól menjen.
Defne balhézik a szüleivel, valami ünneplõ ruhát reklamál Pináron. Pinár titoktartás örve mellett elárulja Onurnak, hogy Gyöngy gyereket vár. Onur nagyon örül, rögtön gratulálni akar Mehmetnek. Pinár megakadályozza, a romantikára hivatkozik, meg hogy a férjének nincs érzéke hozzá.
9/10
napraforgó 2014 jún. 05. - 07:11:34 9/10
(889/2414)
Onur a gyárba, Mehmet a kórházba megy intézkedni. Bahar is ott van. Próbálnak intézkedni. Sok a sérült, köztük életveszélyes állapotban lévõk is. A nagyapát is értesítik a balesetrõl
Mehmet a telefonban nem mondja el Gyöngynek, mi történt, hazudik, épp az irodában unatkozik. De Gyöngy gyanút fog, nem olyan a hangja, mint máskor. Gyöngyék megérkeznek Kappadókiába, a szállodába.
Pinár reggel elmegy Gyöngy tesztjéért, megtudja, hogy a sógornõje terhes. Megpróbálja felhívni, de elõször nem jár sikerrel. Aztán késõbb sikerül beszélniük és elmondja neki. Gyöngy arra kéri Pinárt ne fecsegje el, õ akarja Mehmettel közölni a jó hírt elõször.
Rukiye ugráltatja Orhánt, hogy épp mit kíván. Szerencsére õ is és a babája is jól vannak.
Király Zsuzsa 2014 jún. 04. - 17:51:14
(888/2414)
mankos köszönöm a gyors választ.
Amennyiben jól értem a dráma sorozat témája, hogy két testvér egy lányt szeret.
Nyelvek ismerete nélkül, a játékot és a hangsúlyt figyelve csak, kiabálást, verekedést, veszekedést észleltem, a 10 epizódban. Ezt varriállják 80 epizódon keresztül ?
malvinkicska 2014 jún. 04. - 15:13:24
(887/2414)
Az elmaradt részek fen vannak a Viasaton.
9/10
napraforgó 2014 jún. 04. - 13:50:52 9/10
(886/2414)
Csak azért gondoltam, hogy Enginnek benne lehetett a keze a tûzesetben, mert õ tudta, hogy Mehmet is jönni akar az expora, de mégsem aggódott, mikor Gyöngyért ment, nem kérdezett rá Mehmetre, hogy hát õ mikor jön, ha nem most, velük, stb. És annyira biztosra mondta a nénikéjének, hogy 5 nap múlva ott lesznek Párizsban.
Tehát valami olyan elfoglaltságot talált Mehmetnek, ami eltart legalább 5 napig.
De persze ez csak az én elméletem, lehet, hogy minden csak puszta véletlen....
malvinkicska 2014 jún. 04. - 09:53:06
(885/2414)
Azt írtam szeretném ha terhes lenne és úgy lesz hála az égnek, lehet Pinárnak valami eszébe jutott, hogy nem tudja ezt a nagy öröm hírt megosztani Gy-vel, vagy ki tudja csak játszom a gondolattal, ilyenkor mi jut az ember eszébe.