Téma: Igazgyöngy

9/10
napraforgó 2014 máj. 29. - 09:48:59 9/10
(824/2414)
Nem hiszem, hogy Gyöngy tudná Engin feleségének a telefonszámát. Szerintem azt még a kislánya sem tudja, mert akkor talán már fölhívta volna az anyját titokban. Kíváncsi vagyok, Eda mit akar neki mondani.

Azért az érdekes, hogy a kislányon nem látszik semmi, hogy az apja terrorizálná, zsarolná, stb. Bár valamennyire próbálja magát visszafogni, amikor a gyerekkel bánik, de azért ez a bezárlak a szobádba, hogy megjavulj dolog elég aggasztó.
9/10
napraforgó 2014 máj. 29. - 08:17:29 9/10
(823/2414)
Nézd, a férfi vele eddig elég rendes volt. Kisegítette, amikor a nõ elindította az új üzletét és nem volt tõkéje. Jó tanácsokkal segítette, amikor az üzleti életben az kellett. Meghallgatta, amikor a nõ a magánéletérõl panaszkodott. A vállát nyújtotta, hogy azon sírja ki magát (más kérdés, hogy nem egészen önzetlenül...). Aztán a családjáért az életét kockáztatta. Az a lövés, ami eltalálta, azért nem volt megjátszott!
A nõ nem látta, hogy miket mesterkedett a háttérben, csak a jó barátot, a jó apát, a hõst, meg a jó üzletembert látta.
Na majd nemsoká meglátja a másik oldalát is, gondolom.

És még ebben az sms ügyben is - ami azt illeti, a szolgáltatók sincsenek mindig a topon. Tehát még akár valami hiba is történhetet, hogy nem érkezett meg. Gyöngyben is még csak a gyanú merült fel, bizonyossága nincs. És amilyen naív, hagyja magát meggyõzni.
9/10
napraforgó 2014 máj. 29. - 07:48:14 9/10
(822/2414)
Mehmet reggel Nihánhoz megy, elviszi a kedvenc helyükre reggelizni. Közben megpróbálja rábeszélni az elkeseredett nõt, hogy jó esélyei vannak - 40 % - hogy újra járjon. Eléri, hogy Nihán folytassa a kezeléseket.
Seref megkeresi Dzsihánt, újra barátkozni akar vele.
Gülszün fölkeresi a munkahelyén Gyöngyöt, a cég nehézségeirõl beszél. Gyöngy tájékoztatja, hogy az expo után visszamegy a Sadoglu textikhez, ebbe Engin is beleegyezett (nem volt könnyû menet). Gülszün ennek nagyon örül.
Gyöngy ebédelni megy Gülszünnel, de a telefonját az irodában felejti. A Mehmettõl épp beérkezõ üzenetet így Engin meglátja és kitörli. Majd a visszaérkezõ nõt elviszi egy vidéki barátja gyárába "autentikus" ruhát nézegetni. Közben megint hazudozik a párizsi üzletrõl. Így Gyöngy nem megy el a Mehmet által szervezett vacsorára, emiatt összekapnak. Mehmet megmutatja, hogy õ valóban elküldteaz üzenetet, visszajelzést is kért. Azt gondolja, hogy Engin kitörölte az üzenetét a telefonjából.
Gyöngy másnap megtudja, hogy Engin járt az irodájában, amig nem volt ott és a telefonját ottfelejtette. Felelõsségre is vonja a férfit, de az persze tagadja.
Pinár és Onur együtt vacsoráznak és közlik Defnével a kistestvér érkezését is. Nagyon boldognak tûnnek.
Gökhánt felelõsségre vonja a tulaj (v.a fõszerkesztõ??), hogy a családot akarta tisztára mosni a cikkével. Arra utasítja, hogy innentõl a természet szépségeirõl írjon. Gökhán otthagyja az újságot, egy barátjával újabb leleplezõ írást tervez a drogmaffiáról.
Egy könyvön dolgozik, amit még Bahar szülése elõtt be akar fejezni.
Mehmet elkíséri Nihánt az elsõ kezelésre. A nõ elég szkeptikus, de Mehmet és az orvos is biztatja, ne adja fel.
Onur közli Mehmettel, hogy elköltözik a családjával. Mehmet ennek nem örül. Bahar érkezik, gondterhelten közli, hogy Gökhán otthagyta az újságot, hivatalosan a könyve miatta, valójában meg a cégrõl írt cikke verte ki a biztosítékot. A férje nem akarja, hogy bárki tudjon róla. A férfiak sajnálkoznak.
zyro 2014 máj. 28. - 19:50:32
(821/2414)
A 6 órási az ismétlés, a rendes részek 6.55-kor kezdõdik.
sorozatkedvelõ 2014 máj. 28. - 18:38:50
(820/2414)
Nekem sem tetszik,ahogy Mehmet viszonyul Nihanhoz,az rendben van,hogy a gyereke anyját tiszteli,de vannak határok szerintem. Nihan családja mindent elkövet,hogy Mehmet visszatérjen a gyerekéhez és fõleg,annak az anyjához. Mehmet viselkedésében azért tetten érhetõ az évszázados hagyomány a nõkkel szemben.
malvinkicska 2014 máj. 28. - 13:54:45
(819/2414)
Az Epizód 22-es számában láttam a mûsorelõzetest már 11-étõl 6 -ó elõtt fog kezdõdni, butaságokat nem szoktam írni én is tudom hogy pünkösd ünnepe lesz mivel hívõ római katolikus vagyok.
malvinkicska 2014 máj. 28. - 12:44:50
(818/2414)
Junius 09-tõl még elõbb adják 6-ó kezdéssel, a sorozatot, már csak ne hogy addig addig nem adják le végig, remélem tévedek.
9/10
napraforgó 2014 máj. 28. - 12:39:57 9/10
(817/2414)
Nekem, Nihán helyében most sokkal fontosabb lenne, hogy újra járni tudjak, mint akármilyen férfi.
----
Igen, ezt szinte el is feledtem, hogy Engin titokban létrehozta a párizsi üzletet, Gyöngynek meg azt hazudta, hogy az kútba esett és kötbért kell fizessenek. Még gondolkoztam is rajta, hogy tudott annyi pénzt kihozni Gyöngy az üzletrészébõl, hogy az kihúzza a Sadoglu céget a kátyúból.
És az is furcsa, hogy Berket még csak meg sem dorgálták, mint egy rossz kisfiút, pedig elherdált 30 ezer dollárt!
9/10
Érsekvári 2014 máj. 28. - 11:47:37 9/10
(816/2414)
Gondoltam , hogy amikor beindulnak az események a Tiltott Szerelembe nem fogsz leállni vele . Ma csak úgy találomra a You Tube-n megnéztem egy részt a 24-et ,(nosztalgia) éppen uszodában összetalálkoznak , szuper volt . A zene nagyon illik mindig a hangulathoz , nagyon kifejezõ ( Toygar I ).
Mai Gyöngybe Engint kinyírtam volna , beteg állat ez a fazon . Már várom amikor lecsukják vagy hasonló sorsra jut ez a görény. Berg egy nagyranõtt csecsemõ , naiv és mindig belemászik valami zûrbe.
malvinkicska 2014 máj. 28. - 09:44:39
(815/2414)
Napraforgo nem elítélem, csak úgy látom hiú reményeket fog táplálni Nihanba ,és az senkinek nem lesz jó, ezzel a túlzott törõdéssel tudom gyermekének az anyja, azért kellene egy határt szabni én így látom. Berk ihat a pénzére hideg vizet úgy néz ki. Orhan milyen rendes plusz munkát vállal a gyerek miatt. Pinarék hátha elköltöznek meg lágyul a gyerek. Engin most aztán igazán kimutatta a foga fehérjét egy szemét szadista, bár milyen okból váltak el azért nem kellene így verekedni, a Párizsban levõ üzlet létre jött tagadta Gyöngytõl, mikor rákérdezett, egy szemét alak, teszi a mártírt, szóval nagy penge ez a fickó.