Téma: Igazgyöngy

malvinkicska 2014 máj. 20. - 08:33:27
(754/2414)
A Viaston fent a 84-es rész hála az égnek lehet nézni.
malvinkicska 2014 máj. 20. - 08:29:09
(753/2414)
Napraforgo most játszadozunk egy kicsit a gondolattal, mit írtam az elõzõekben szerelmes lesz Nilüfer Onurba a nõ tekintete, nyomulása, már várható volt a bomba robbanása, szóval tapasztalatból írtam , mert az igazi életben volt dolgom ilyen adottsággal rendelkezõ nõkkel. Nehogy megsértõdj annyit nem ér mégsem ez a sorozat. Az nagy pofára esés volt Enginek mégsem ment el vele Gyöngy Párizsban, pedig Mehmet el árulta ment volna õ is félti szerintem nem ok nélkül.
9/10
napraforgó 2014 máj. 20. - 08:13:20 9/10
(752/2414)
De hogy ne legyen minden szép és jó, biztos történik majd valami.
Annyit árulj el, hogy ez a Nilüfer még sokáig képben lesz? Én annyira nem bírom az ilyen erõszakosan nyomuló nõket.
9/10
napraforgó 2014 máj. 20. - 07:59:39 9/10
(751/2414)
Beigazolódott a gyanúd, Pinár és Bahar is terhes. Szerintem Mehmet és Gyöngy hétvégéje a szigeten sem múlik el nyom nélkül, és akkor három állapotos fiatalasszony lesz a villában! Már izgatottan várom.
9/10
napraforgó 2014 máj. 20. - 07:44:03 9/10
(750/2414)
Gyöngy vígasztalja a kétségbeesett Pinárt, majd elalszanak együtt a nõ ágyán. Mehmet hagyja õket pihenni.
Onur még aznap éjszaka ellátogat egy kártyabarlangba.
Seref rggel hiába nézelõdik, nem látja az udvarlóját sehol. Hazaérve hiába kérdezgeti gyöngyöt, mi van Pinárék között, a nõ nemigen mond semmit, Pinárt kérdezze.
Gyöngy délben indulna Párizsba, de le akarja mondani az utat. A munka várhat, a család nem. Majd Engin elintézi az ügyet. Mehmet elárulja, õ is ment volna vele Párizsba.
Engin telefonon keresi gyöngyöt, aki elaludt Mehmettel együtt. Gyöngy elnézést kér,, nem tud menni, sok dolog történt a családban. Engin ingerülten lecsapja a telefont.
Nilüfer kora reggel sírva keresi a bátyját, azonnal menjen oda. majd teljesen józanul komoly sebeket ejt a karján egy súlyos tárggyal.
Ajajj, már látom, hogy meg akarja vádolni Onurt azzal, hogy meg akarta erõszakolni! És Gökhán, a naív bátty a kék-zöld foltakat látva még el is fogja hinni...
9/10
napraforgó 2014 máj. 20. - 07:27:08 9/10
(749/2414)
Gyöngy és Mehmet odaadóan ápolják a belázasodott Kismehmetet. Pinár oltári nagy balhét rendez Onurnak a megtalált Nilüfer -féle kosár miatt. Bahar és Gökhán orvoshoz indulnak, hogy megtudják terhes-e Bahar.
Engin házat akar venni Párizsban és lemondja a repülõjegy visszaútját. Gyöngy bemegy a boltba és elõadja az ötletüket: Engin Párizsban, õ itthon szervezze a dolgokat. Gondolom ez Enginnek nem nagyon tetszik, de nem mond ellent.
Mehmet úgy dönt, felveszik a hitelt a nagyház terhére, de még addig, míg a nagyapa hazatér.
Onur letörten üldögél az irodájában, fõleg, miutén megkapta Pinár válókeresetét. Nilüfer lelkesen vígasztalja, étterembe is cipeli, majd hazaviszi magához a lerészegedett férfit. Aztán megpróbálja elcsábítani a férfit. Onur még idõben észheztér és távozik.
Seref vacsorázni megy az udvarlójával. A telefon cseng: Ahmet keresi! A nõ estéje el van rontva.
Pinár terhességi tesztet csinál, és az pozitív lesz. Gyönggyel osztja meg a hírt. De kétségbe van esve, fél, hogy Onur megcsalja.
A férje beállít, beszélni akar vele. De Mehmet leüti, ordítoznak egymással. Gyöngy közbelép, Onur elmegy. Seref épp akkor ér haza, amikor Onur vérzõ orral elmegy. Mehmet mérges, miért nem tudott arról, hogy Pinárék idõközben kibékültek?Engin felesége telefonál, a kislánya pár percig tud vele beszélni, elmondja, hogy Párizsba mennek. Engin megint elveszi a telefont és kiabál a nõvel, soha többé ne keresse õket.
Onur hazamegy, szól a telefon, Nilüfer telefonál. Ajánlkozik, hogy átmegy hozzá, de Onur visszautasítja. A nõ fölháborodik, azok után, ami kettejük között történt, nem bánhat így vele a férfi. Onur próbálja helyretenni, hogy nem történt köztük semmi és nem is fog! De Nilüfer szívósan ragaszkodik hozzá. (mondom én, ki kell rúgni a nõt, de ha nem, elhelyezni a cég legtávolabbi kirendeltségébe, hogy soha többé ne is lássák).
malvinkicska 2014 máj. 19. - 21:30:56
(748/2414)
Az nagy szám lesz, ha Bahar, és Pinár egyszerre lennének áldott állapotban , akkor Gyöngy a következõ, mert ha nem akkor sajnálnám Gy-t. Az is jól fog jönni Pinárnak véletlenül tényleg az lenne, a férjével meg áll a bál.
9/10
napraforgó 2014 máj. 19. - 13:05:09 9/10 Előzmény malvinkicska
(747/2414)
ja-ja, igazad van. Engint kereste egy nõ, akirõl õ azt mondta Gyöngynek, hogy valami unokatestvére, aki családi ügyben keresi. Aztán betuszkolta Gyöngyöt egy taxiba és csak aztán ment oda nõhöz. De nem tudjuk, hogy a nõ miért is jött, mert azt már nem lehetett látni, hallani.

Kíváncsi vagyok, hogy Pinár terhes-e, ezért lett-e rosszul - épp eleget romantikázott Onurral titokban.
És Bahar is lehet akár újra terhes is, bár gyanítom, hogy az abortusza miatt akár komplikációi is lehetnek.

Ja és a nagyapáról is azt mondták, hogy elment Afyonba egy régi, gyerkkori barátja temetésére. Szóval most nyilbván õ sem lesz pár rész erejéig.
malvinkicska 2014 máj. 19. - 11:48:52
(746/2414)
Érdekes volt mikor Engin taxit hívott szinte betuszkolta Gyöngyöt, nehogy találkozzon a volt feleséggel. és hazudott, hogy nõrokon, jól láttam én elõre ez a pacák egy szemét, biztosan rossz vége lesz, mert most már nagyon nyomul. Nilüfer amit követ az sem szép dolog azt hitte válnak, közben újra kezdeni akarják Onurék, szóval vannak itt dolgok. Bahar az aki átlátja a dolgokat, igaz most már O is. Seref milyen tartózkodóan viselkedett a lovaggal, pedig a frizurát is változtatta, a családnak is feltûnt.
10/10
feketeagi 2014 máj. 19. - 11:17:30 10/10
(745/2414)
Gondolom most megint bombázni kell a Viasatot, hogy felrakják, azért nem semmi, hogy 2 hétig milyen rendesek voltak, elegük volt az írásinkból meg a telefonokból. Lehet hogy tesztelnek minket.Habár még mindig az Igazgyöngy a legnézettebb sorozat az Viasat Paly-en.