Téma: Igazgyöngy

malvinkicska 2014 máj. 15. - 19:30:22
(734/2414)
A Tiltott szerelem beindul nekem tetszett, igaz embere válogatja, ízlések között van különbség, ami természetes is, Kivanc adja a formáját nagy nõcsábász. Mankos ha nézed jó szórakozást hozzá.
malvinkicska 2014 máj. 15. - 18:11:21
(733/2414)
Biztosan igazad van Mankos sok rész van még hátra abban, belefér, jó is rossz is ennél a családnál sok minden megtörténhet, látjuk az újabb epizódokat még mindig megtudnak lepni. A mi azt illeti jól megírt eseménydús felépített élvezhetõ sorozat.
9/10
Érsekvári 2014 máj. 15. - 14:33:47 9/10
(732/2414)
A mai rész sem volt eseménytelen . Nilüfer nem tudni mire játszik , neki Berg tetszik és most csak játszadozik Onurral ,de közben megint csak eltaszítja egymástól a házaspárt. Mehmet és Gyöngy "átmenetileg " kibékült , de olyan vihar elötti csendet sejteni . Valoszínü ha elhagyják a szigetet újabb külsõ befolyásoló tényezõk jöhetnek ( Engin ) és Gyöngy semmire nem tud nemet mondani , sajnos ! Vajon a szép együtt töltött napok után mit lép , hogyan képzeli a életét Mehmettel...?
9/10
napraforgó 2014 máj. 15. - 13:26:46 9/10
(731/2414)
Onurral meg Nilüferrel most ugyanazt játszák, amit régebben Mehmettel és Beryllel.
Mindketten adják a dolgos, szorgalmas férfit. Na de miért kell lakásra feljárni, dolgozni? Nagyon igaza volt Pinárnak, miért nem az irodában intézitek ezt?
Én Onur helyében, amikor Nilüfer megmutatta neki a terített asztalt, meg említette a meccset azt mondtam volna, hogy dolgozni jöttem, akkor dolgozzunk. Minden más csak utána jöhet. A meló után meg azt mondtam volna, hogy elszaladt az idõ, már nem érek rá enni, meg egyáltalán, sietek a családomhoz. És nyomatékosítanám, hogy most jöttem föl elõször és egyben utoljára, nem fáradozzon a jövõben.
Szép udvariasan is meg lehet mondani, hogy kopj le kisanyám.
Habár ettõl a Nilüfertõl kitelik, hogy akkor meg megvádolja, hogy visszaélt a helyzettel.... Még ha nem is igaz, annyit elérne a csaj, hogy Pinár kirúgja a férjét.
malvinkicska 2014 máj. 15. - 10:55:02
(730/2414)
Tudod a szerelem jön a rózsaszín köd elborította Nilüfer szemét, és õ ezt találja jónak az életébe, nem gondolkodik ennek mi lesz a vége, ebben a sorozatban a nõi szereplõk vagy túl naivak, vagy rámenõsek, de nagyon ésszerûen nem gondolkodnak, esetleg Bahar.
9/10
napraforgó 2014 máj. 15. - 09:34:50 9/10
(729/2414)
Én sem nézem elõre, minek is, úgysem értek törökül. Engin szerintem sem százas, de eddig mégcsak kevés jelet lehet látni. Az meg, ha Gyöngy olvasatlanul aláírkál akármit, bizony az õ hibája. És az is, hogy hagyja magát mindenre rábszélni. Sajnos, hogy nem a családjával beszéli meg a dolgait, hanem Enginnel. Még a magánügyeit is. Közben õ meg semmit sem tud Enginrõl! Nyilván azt hiszi, hogy a férfi özvegy, azért neveli egyedül a lányát.

Nilüfer meg jogász, nem egy tanulatlan liba. Hogy nem talált magának pasit ennyi idõs koráig? Vagy mindenkit elriasztott a nyomulással? akkor meg már kellene elég tapasztalatának lenni, hogy finobabban csinálja... De egy okos nõ miért nem a munkában akar érvényesülni? Miféle karrier az, hogy moshatja a férje szaros gatyáját, meg a büdös zokniját?
malvinkicska 2014 máj. 15. - 09:24:47
(728/2414)
Napraforgó elfogadom a te érveidet, de senki sem tudja miket irat alá Engim Gyönggyel, és most már túlzás amit csinál, kikapja a telefont a gyerek kezébõl, az szeretett volna beszélni az anyjával, és nem hagyta. Látszik a meg nyilvánulásain mennyire oda van Gy-ért, továbbra is kitartok mellette nem százas ez a véleményem. Azt is láttam mikor Nilüfer hogy nézett Onura tudtam ebbõl lesz valami, van tapasztalatom sok nõi beosztottam volt, és hogyan érik el amit akarnak a kiszemeltnél, és nem néztem elõre, semmit sok a dolgom, nem volt idõm tájékozódni.
9/10
napraforgó 2014 máj. 15. - 09:04:49 9/10
(727/2414)
A közös fénykép kitétele még nem utal a dilijére. Miért ne tehetne ki bárki otthon egy fényképet a saját és üzlettársa közös sikerérõl? Ez még nem utal elmebajra.
Azt viszont nem tudom, hogy Gyöngy és Engin milyen arányban tulajdonolják azt a céget. Fifty-fifty, vagy ha nem, hát ki a többségi tulajdonos? Mert most úgy tûnik, hogy Engin intézi a dolgok nagyját, õ szerzi az üzleteket, a vevõket, õ szervez mindent, Gyöngy meg jobbára csak rábólint. Van joga Enginnek ennyire kisajátítani a döntés jogát?

Nilüfer is aggasztó, ahogy ez a nõ rámászik egy férfira! Berkkel beszélt keveset, talán még el is mentek egyszer valahová, aztán már azt hitte, hogy a férfi rögtön meg is kéri a kezét. Mikor Berk gyorsnak találta a tempót és visszakozott, akkor megsértõdött és új áldozat után nézett. Megtudta, hogy Onuréknak párkapcsolati problémái vannak, nosza, igyekszik befurakodni a résbe és tágítani azt. Milyen lenne ez a nõ feleségként? Egy hárpia. Ami furcsa, mert Gökhánnak egész más a természete.
malvinkicska 2014 máj. 15. - 08:43:00
(726/2414)
Engin úgy hülye ahogy van, kitette a képet ahol együtt vannak neki az is elég, innen is látszik nem százas a pali, csak Gyöngy nem jött még rá, reméljük nem kell végig hallgatni a hülyeségét.
malvinkicska 2014 máj. 15. - 08:05:17
(725/2414)
Érdekes volt a mai epizód is, mikor Mehmed kinyitotta az ajtót Gyöngy elõtt fontolóra vette a dolgot maradt, az elõzmények utaltak rá, hogy Nilüfernek tetszik Onur, de itt nem akármilyen nõvel lesz dolga. Pinár ha kell még hajba is kap vele én ezért el ítélem N egyszer házi nyúlra nem vadászunk, másodszor nõs gyerekkel aki imádva szereti az apját. Az egyik pár dolga kezd megoldódni jön a másik, itt aztán igazán zajlik az élet. Seref kialakuló románca abból vajon mi lesz, drukkolok, hogy az Orhanék gyereke egészséges legyen.