Téma: Igazgyöngy

9/10
napraforgó 2014 máj. 06. - 19:21:01 9/10
(644/2414)
Ezen a szemléleten, hogy csak azért van Gyöngy Mehmet mellett, hogy az ne lumpoljon, már túl kéne lépni. Amikor Mehmet hazahozta Gyöngyöt és újabb esküvõt tartopttak, teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy szeretik egymást, nem kényszerbõl vannak együtt. Ott új lapot kellett nyitniuk és elfelejteni a korábban történteket. Azokat most már nem szabad fölemlegetni. Mert ha azt Gyöngy nem tudta megbocsátani, akkor nem kellett volna visszamenni a férjéhez.
De szerintem õ akkor mindent megbocsátott. Épp ezért nem értem, hogy most miért nem tud támogatólag a férje mellé állni?
9/10
napraforgó 2014 máj. 06. - 19:12:59 9/10
(643/2414)
Nila, azt mondod, hogy Gyöngy felnõtt nõ, nem mondhatják meg neki, hogyan viselkedjen. Akkor miért viselkedik gyerekesen? Miért húzza föl a nyúlcipõt minden problémánál?
Megtudta, hogy Nihán él. Megbeszélte ezt a férjével? Nem. Pont õ zárkózott el minden beszélgetés elõl. Egyedül kellett elmennie a moziba? Nem kellett! Õ akarta, azt is dacból, truccolt, mert Mehmet nem a pitiáner szórakozásával foglalkozott, hanem a hirtelen elõkerült régi barátnõjével, meg a kisfiával.
Ott volt a kerítéses jelenet, amikor követte Mehmetet. Kémkedett utána, megleste, holott mindent megtudhatott volna, ha szépen kérdi. Meglátta Mehmetet, ahogy a kisfiát hintáztatja. Na és mit csinált? Elszaladt. A hülye Mehmet meg utána.
Tudod mit kellett volna csinálnia? Lemenni a játszótérre, megismerkedni Nihánnal, megnézni a gyereket. Ha ezt tette volna, Nihán látja, hogy õ a férje mellett áll és nem tolakszik be a házastársak közé.
Hány nõnek kell tudomásul vennie, hogy a férjének az elõzõ házasságából, kapcsolatából gyereke, gyerekei vannak. És? megoldják. Sõt. Sok férfi a házasság alatt félrelép és gyereket csinál más nõnek. És még ezt a helyzetet is meg kell oldani, így, vagy úgy.
Gyöngynek nincs semmi joga Mehmet szemére vetni, hogy volt õelõtte is élete.
Azzal, hogy állandóan bevágja a durcit csak azt fogja elérni, hogy Mehmet közelebb kerül Nihánhoz, aki nem viselkedik ilyen gyerekesen.
Az, hogy Mehmet az õ háta mögött intézi az ügyeket annak köszönhetõ, hogy õ nem hajlandó részt venni az ügyek megoldásában.
És még azt is Mehmet számlájára írod, hogy nem fekszik össze Gyönggyel? Hiszen Gyöngy dobta ki az ágyából!
Szerintem Mehmet azt tette, amit ebben a helyzetben lehetett tenni, megpróbálja kezelni a helyzetet, egyedül megoldani, részben, mert kímélni akarja a feleségét, nem akar neki fájdalmat okozni, részben, mert Gyöngy nem hajlandó komunikálni vele.

Hát, ha ez a nõ ilyen ostoba, meg is érdemli a sorsát.
9/10
Érsekvári 2014 máj. 06. - 16:01:56 9/10
(642/2414)
A sok negatívum ellenére összetartó család a Sadoglu . Gyöngynek igaza van , hogy nem lehet pár nap alatt feldolgozni , túllépni a történteken, de strucc politikát folytat .Igazából nem akarja átbeszélni férjével a történteket , csak magát sajnálja. Fikri úr megértöbb a fiatalokkal és próbál segíteni a maga módján. A nagymama nagyon szimpatikus idös nõ , Ö igazán nem csinál rosszat senkinek. Bahar végre révbe ért boldog és sikeres lett. Pinar folyton labilis a házasságában és nem tudja lefoglalni magát , túl jó dolga van. Gülszün az egyik legszimpibb nõ ebben a családban , remélem ezzel a kis csitri Özgével is "eltudbánni" és minden oké lesz kettõjük között a helyzet. Nem tudom miért emlegeti mindenki Nihánt feleségként , még Mehmet maga is így mondta a Nagyapának amikor kettesben beszélgettek . Lehet a magyar szinkronba van így , vagy az eredeti török szövegben is ez van ?
malvinkicska 2014 máj. 06. - 15:36:25
(641/2414)
Fórumtársak igazán nagyon jó ez, hogy így megtudjuk osztani a véleményünket, mindenkinek, más és más több szempontból közelítjük a történéseket.Teljes mértékben egyet értek akik látták, már én is szóvá tettem csak arra, volt jó Gyöngy, hogy ne lumpoljon, meg egyebek. Mehmed most mióta megjelent Nihan csak a körül van a gondolata teheti rögtön megy, jó alibije van a gyerek.
10/10
feketeagi 2014 máj. 06. - 15:24:48 10/10
(640/2414)
Nagy nagyon egyetértek veled, lehet hogy engem is befolyásol, hogy végig néztem már a filmet, de mint ha én írtam volna ezt a hozzászólást:)))
Gyöngy már el is mondta Mehmetnek van egy gyereked, neked az kell hogy az elsõ legyen, nem hagyhatod magára, na Mehmet itt csak tátogott, na itt azt kellett volna mondania, hogy igen meg is teszem és reménykedem, hogy a segítségemre leszel ebbe. Gyöngy felesleges harmadiknak érzi magát, meg is mondta Mehmetnek ha nincs ló jó volt a szamár is.
Gyöngy nagyon szereti a gyerekeket és szerintem az is motiválja, hogy a gyereknek apa és anya is kell.

Szerintem is ez egy hosszabb folyamat volt nem pár nap telt el, hanem sokkal több. Az esküvõi telefon óta pedig teljesen elzárkózott Gyöngytõl, szinte elhidegült, ez azért nem magyarázható azzal, hogy nem akarta megbántani, Nihánnal pedig mennyire gondoskodó kedves volt, szinte reményt ébresztett a csajba, tehát vele szemben sem volt tisztességes.
9/10
napraforgó 2014 máj. 06. - 13:47:42 9/10
(639/2414)
Most megint elszállt egy hozzászólásom, majd este összeszedem magam, és újra megírom.
malvinkicska 2014 máj. 06. - 10:01:27
(638/2414)
Mankos sajnálom késõbb tudod meg nézni én amíg dolgoztam sosem néztem sorozatot, mert nem volt rá idõm, most már tehetem.
malvinkicska 2014 máj. 06. - 09:15:48
(637/2414)
Nem akarom elhinni fent van a mai rész is a Viasat Playn, biztosan csoda történt.
9/10
napraforgó 2014 máj. 06. - 08:31:49 9/10
(636/2414)
No igen, Gyöngynek, mint amolyan jó kislánynak, nem volt élete Mehmet elõtt. De a férfinak meg igen! És az élet, mint tudjuk, nem habostorta. Ha valami gond van, meg kell beszélni, meg kell oldani, és nem elhúzni a bánatba.
Úgy tûnik, még Gyöngynek is fel kell nõnie, nem csak Mehmetnek.
Szép dolog, meg jó dolog a családi fészek, de egyszer ki kell repülni! Gyöngy a nagyika védõszárnyai alatt élt eddig, Mehmet meg még a kotlóst játszó Seref mellett.
Tehát eddig mindkét "gyerek" védett, meleg fészekben éldegélt, de most már el kellene hagyni a fészket! vajon mikor jutnak el oda?
9/10
napraforgó 2014 máj. 06. - 08:12:46 9/10
(635/2414)
Komolyan nem értem Gyöngy viselkedését. Úgy tesz, mintha a férje baromira megbántotta volna, átnéz rajta, nem beszél vele, stb.
Közben pedig minden azelõtt történt, hogy õ képbe került volna! Milyen jogon bánik ilyen lekezelõen a férjével? Hacsak nem az a célja, hogy a pasi visszamenjen az elõzõ nõhöz...
De ha ez a célja, azt normálisan meg is lehet mondani: Nézd Mehmet, neked ott a régi szerelmed, meg a fiad, nálunk még nincs gyerek, aki sérülne, váljunk el, stb, stb. Miért kell ez a gonosz játszma?