Téma: Igazgyöngy

9/10
napraforgó 2014 máj. 05. - 07:51:08 9/10
(614/2414)
Gyöngy és Mehmet viselkedése most elég idegesítõ. Gyöngy nem hallgat meg senkit, Mehmetet legkevésbé, csak nyavajog. Vagy hisztizik. Mehmet hivatkozik arra, hogy a gyerekrõl õ se tudott, csak a reptéren szembesült a helyzettel, nem tehet úgy, mintha nem lenne. Gyöngy erre megint átmegy mártírba - ti egy család vagytok, nekem itt semmi keresnivalóm, és a nagyival együtt el akar menni a villából. De amíg a taxi után néz, Szafia nagyi rosszul lesz, elájul. beviszik a villába, kiderül, szélütés érte, amit lelki megrázkódtatás okozott (szóval nem kamu rosszullétrõl volt szó!). Ahhoz, hogy jobban legyen, kímélni kell minden megrázkódtatástól.
A nagyapa parancsára a házaspárnak úgy kell tenni, mintha kibékültek volna, minden rendben lenne. Serf viszont itokban viszont arra kéri Mehmetet, hogy hozza össze az unokájával, de Nihán nélkül, mert õt soha nem kedvelte.
Gülszünnek problémái vannak otthon, Levent lánya nagyon utálja és ennek hangot is ad. Levent meg nem képes a sarkára állni.
Cameron007 2014 máj. 04. - 10:55:34
(613/2414)
Az biztos, hogy nem ártana nekik egy kommunikációs továbbképzés, mert egyikük sem jeleskedik benne. Ha Mehmet akar beszélgetni, Gyöngy csak bámul bambán, ami egyrészt azért vicces, mert aztán meg elõadja, hogy Mehmettel nem lehet beszélni, de másrészt igaza is van, mert Mehmet pedig, ha nem a kedve szerint alakul a beszélgetés, rendszerint dühös lesz, és lelép.
10/10
feketeagi 2014 máj. 03. - 21:37:30 10/10
(612/2414)
Amíg nem láttam az eheti részeket én is így éreztem, de az utolsó 3 részbe Mehmet nagyon ellenszenvesen viselkedett, legalábbis szerintem.
Gyöngyöt nagyon megértem, elõkerült a nõ aki férjem nagy szerelme volt, aki miatt majdnem elpusztította magát és a férjem teljesen hidegen elutasítóan viselkedik velem, sõt rájövök, hogy hazudozik nekem, nem emlékszik számomra fontos eseményekre, dolgokra. Mehmet nagyon rosszul kezeli a problémákat Gyöngy próbál beszélni vele, de Mehmettel nem lehet, nem hajlandó a kommunikációra.
Szerintem Gyöngy a történtek után, fõleg amikor meglátja a kisfiút, sokkot kap, ami teljesen érthetõ vannak olyan emberek akik ilyenkor magukba fordulnak, na õ is ilyen, de aztán szerencsére kiadja magából.
SPOILER
Csak még annyi a 81. részig nem lesz kínlódás, kifognak elég hamar békülni, már lesz egy közös babájuk is amikor Mehmet meghülyül és sajnos Nihan megint bekever és emiatt külön lesznek egy ideig megint a 81. rész már a harmadik kibékülés lesz és egyben az utolsó.
SPOILER
10/10
feketeagi 2014 máj. 03. - 21:18:48 10/10
(611/2414)
Az Rtl-en volt egy riport a különbözõ népek szokásairól, kultúrájáról, eszembe jutott ez a sorozat, hogy mennyire kivagyunk néha akadva egy egy jeleneten, történésen egy egy szereplõ megnyilvánulásán és tulajdonképen ez magyarázza az értetlenségünket, hisz nem ismerjük a török szokásokat, kultúrát.
10/10
baba82710 2014 máj. 03. - 20:59:49 10/10
(610/2414)
Sziasztok!
Akinek esetleg lefagyna a netd.com-os elérhetõsége a GÜMÜS sorozatnak, akkor felteszek 1 másik linket, ahol nézhetõ és nem fagy meg. Jó nézelõdést mindenkinek, akit érdekel!
http://sfrjcaffe.com/forums/gumus-g%C3%BCm%C3%BC%C5%9F-online-watch.661/
Cameron007 2014 máj. 03. - 07:24:36
(609/2414)
Nekem fogalmam sincs mi lesz a következõ részekben, mit követ el Mehmet, amiért megérdemli a szenvedést, de...
Jelen pillanatban jobban sajnálom õt, mint Gyöngyöt. (A heti részeket még nem láttam, tõletek tájékozódtam az eseményekrõl)

Nem gondolom, hogy olyan nagyon könnyû lehet neki ebben a helyzetben, természetes, hogy felkavarta Nihan felbukkanása, pláne, hogy gyereke is van, nem nézhet át rajta. Gondolom Gyöngynek az sem tetszene, ha az imádott férje olyan ember lenne, aki semmibe tudja venni a saját gyerekét.. Az meg, hogy titkolózik, hazudozik, szerencsétlen nem akarja bántani Gyöngyöt, persze ezzel is pont ezt teszi, de a lényeg, hogy nem ez a célja vele.
malvinkicska 2014 máj. 03. - 07:09:04
(608/2414)
Mankos akkor jó hosszú idõn keresztül lesznek, a szenvedések mivel a török 46-ik részénél tart a történet, meg is érdemli Mehmet. Amit sajnálok, hogy Gyöngy is éppen úgy fog szenvedni, igaz õ az áldozat szerepét kapta.
10/10
iriszke1 2014 máj. 02. - 20:54:02 10/10
(607/2414)
Köszi, itt már megtudtam nézni és hang is van. Nekem semmi bajom nincs Gyöngy hangjával, fõleg azok után, hogy az eredetit most hallhattam. Nem rosszabb semmivel -sõt.

Valaki írta, hogy nem veszekedett a Török 46/2 -ben igen is veszekedett Mehmettel, és ki is eresztette a hangját.
9/10
napraforgó 2014 máj. 02. - 19:13:22 9/10
(606/2414)
Én nagyon meglepõdtem Gyöngy eredeti hangján, Annyira kislányos, gyerekes. Mondjuk a viselkedése sem tetszik sokszor. Itt is mindig lesütötte a szemét, amikor Mehmet hozzászólt, aztán meg úgy nézett fel rá, alulról fölfelé, áhitattal, mint az istenre.
Hát.... ez nem két egyenrangú ember, két társ társalgása.
Szólnak hozzá, erre rebeg valamit, aztán meg világfájdalommal a pofiján elvonul. Órákig ül az ablakban, nézi a semmit, ez engem idegesít, nem normális. Aztán meg összecsomagol és elmegy.
Miért nem lehet megbeszélni a dolgokat. Ha kell, kiabálni, ordítozni egymással? Ez az állandó világfájdalom kiborító.
9/10
napraforgó 2014 máj. 02. - 19:07:31 9/10
(605/2414)
A horvát feliratosban is láttam, hogy bozse mojt írtak, amikor a szereplõ Allahot mondott. De ez meg engem nem zavar, mert mindkettõ Istent jelent, különbözõ nyelveken.