Téma: Igazgyöngy

10/10
feketeagi 2014 ápr. 30. - 13:50:18 10/10
(584/2414)
köszi, hát akkor megint a legjobb résznél hagyták abba, gondoltam, hogy így lesz, hogy fenntartsák az érdeklõdést
10/10
feketeagi 2014 ápr. 30. - 12:22:25 10/10
(583/2414)
ha valaki esetleg látta a mai részt, megírná, hogy esetleg benne van a kerítéses jelenet vagy az a következõ részre maradt? köszi
10/10
feketeagi 2014 ápr. 30. - 09:34:35 10/10
(582/2414)
Serefet most megvédem, mert azért azt is mondja, hogy Gyöngy megfogja érteni és elfogja fogadni Mehmet fiát, mert õ nem olyan aki ezt ne tenné meg.
10/10
feketeagi 2014 ápr. 30. - 09:32:53 10/10
(581/2414)
Szerintem még vannak benne érzések, hisz tényleg nagy volt a szerelem, de már nem úgy mint régen, hisz a repülõtéren, ha nem látja meg a kisfiút akkor hagyta volna elmenni, nekem ez azt bizonyította, hogy õ már a feleségét szereti, de hát kitudja a nõ még mindig szeretni, tehát megpróbálja majd biztos visszahódítani és lehetõsége is lesz, hisz a gyerek miatt kénytelenek lesznek sokszor találkozni.
Gyöngy ezt nagyon megfogja szenvedni, hisz õ most egy felesleges harmadiknak fogja érezni magát, vagy inkább negyediknek!
10/10
feketeagi 2014 ápr. 30. - 09:26:03 10/10
(580/2414)
Tegnapi részben végre leadták azt a dalt amit Orhan énekel, gyönyörû!
Szerintem Gyöngy nagyon jól tette, hogy elment moziba, elege volt abból, hogy neki csak várnia kell. Õ egy nagyon komoly jellem fejlõdésen megy keresztül, egy falusi kislányból egy céltudatos nõ lesz, szerintem ez egy üzenet akar lenni a törököknél, tudjuk, hogy ott a nõk nagyon elvoltak, elvannak nyomva és ez az út amit Gyöngy bejár azt akarja megmutatni, hogy igenis a nõk kitörhetnek ebbõl az elnyomásból. Az elkövetkezõ két rész nagyon könnyes lesz, ott én nem csak Gyöngyöt, de Mehmetet is nagyon sajnálom.
9/10
napraforgó 2014 ápr. 30. - 08:01:32 9/10
(579/2414)
Mehmet fia pont ugyanolyan "zabigyerek", mint Tariké. Házasságon kívül született, ez a zabigyerek meghatározása.
Ráadásul Tarik még együtt is élt (valamelyest) Esrával, míg Mehmet nem élt együtt Nihánnal a terhessége alatt!
Seref még nem is tudja az unokája nevét, csak a nemét.
Szinte tudtam, hogy Seref a kisfiú pártjára áll Gyöngy ellenében. Ezt Gyöngy már csak egy törvényes FIÚgyermekkel tudná überelni!
Engin szerintem még mindig elég korrekt, én nem látom, hogy mit tervez a háttérben. A múltkori tanácsa, hogy engedje, hogy a férje valjon be neki mindent, még barátinak is volt minõsíthetõ. Az más dolog, hogy Gyöngy nem fogadja meg...
9/10
napraforgó 2014 ápr. 30. - 06:47:15 9/10
(578/2414)
Onur megtudja, hogy Nihánnak van egy fia Mehmettõl. Mivel õ tudja, hogy milyen az, ha egy gyereket eltitkolnak az apja elõl (!), biztatja Nihánt, hogy mondja el Mehmetnek. Nihán mégis úgy dönt, hogy inkább elutazik. Onur ekkor Mehmetet biztatja, menjen ki a repülõhöz elbúcsúzni.... És Mehmet megteszi. Szembesül a helyzettel és nem ekkor engedi el Nihánt.
Gyöngy hiába vár Mehmetre, így elmegy egyedül a moziba. Én úgy látom, hogy Gyöngy mindig akkor mártíromkodott (a múltban), amikor nem kellett volna, most meg mindig akkor önállóskodik, amikor szintén nem kellene.
Mehmet vívódik, hogy megmondja-e Gyöngynek, hogy van egy fia, de a nagyapának kénytelen bevallani és persze Seref is megtudja. A nagyapa azt tanácsolja, küldje el a nõt, és titkolja el a gyereket Gyöngy elõl. Serefet is megbízza, hogy vegye erre rá a fiát. És Seref, mikor megtudja, hogy fiú a kicsi, pont az ellenkezõjét teszi, a mi vérünk, gondoskodni fogunk róla, mondja, de Gyöngynek nem szabad megtudnia!. titkold el! Mehmetnek kétségei vannak, de az anyja elaltatja a kétségeket.
Hát ez szép, ahhoz képest, hogy Seref hogy belemászott Tárik és Gülszün életébe, ami szintén egy eltitkolt fiúgyermekkel kezdõdött....
malvinkicska 2014 ápr. 29. - 17:38:33
(577/2414)
Mankos holnap nem tudom nézni, mert utazom az öcsém kislányának a ballagójára, pontosan vonaton leszek, majd ha hazajövök akkor pótolom.
malvinkicska 2014 ápr. 29. - 16:45:34
(576/2414)
Mehmet megismerte a kisfiát, nagyon felkavarta érzelmileg, ami érthetõ, jobb lett volna lehet, ha sosem derül ki. Az a nõ nem a szerepe miatt nem egy szerethetõ valaki, most gondolkodik, hogy mennyire szerette valamikor Mehmetet. Az igaz szerelem jóban rosszban egymás mellett, de õ most próbál magyarázkodni, szerintem ez nem a bocsánatos bûnök közzé sorolandó. A mostani eddig sok vihart szenvedést megért házasságát akarja, tönkretenni ami csúnya dolog biztosan Gyöngy fog sokat szenvedni emiatt, elõre sajnálom. A héten már sok minden nem derül ki, csak a jövõhéten, lesz a sok minden jó és rossz egyaránt.
Alexandra Dóra Mogor 2014 ápr. 29. - 15:21:43
(575/2414)
Már akinél. Ha nem tudsz aludni akkor biztosan. Ha meg már ilyenkor kell kelned peches vagy...