Téma: Igazgyöngy

9/10
napraforgó 2014 ápr. 22. - 10:09:57 9/10
(464/2414)
Onur és Pinár hivatalosan nem váltak el, csak szétmentek. Az látszik, hogy õk szeretik egymást, csak valamiért nem tudnak normálisan együtt élni. Valamelyik mindig hepciáskodik, de igazából õk még szereik egymást.
Cameron007 2014 ápr. 22. - 09:12:53
(463/2414)
Ezzel most nagyon nem értek egyet. Nem Seref az, aki majdhogynem hisztériás rohamot kap (igen túloztam), mert Mehmet nincs ott, mikor felébred. Nekem ez sok, meg ez a minden lében kanál stílus is, hogy Mehmet kimegy a szobából, Gyöngy rögtön fut kémkedni utána.

Pinar és Onur is eldönthetné már mit akar. Elválnak pár hét után, szerintem õk sem tudják miért is, most meg olyan, mintha még mindig házasok lennének. Az is tök fura, hogy most hogy elváltak, érdekes módon, Onur állandóan a villában van, reggel-este.
malvinkicska 2014 ápr. 20. - 19:26:29
(462/2414)
Mankos én is így látom Seref az aki mindenkinek szeret parancsolgatni, Gyöngynek a megtestesült jóság szerepet szánták azt viszont jól alakítja. A késõbbiekben lehet durvul nem tudni, még a török részek felénél sem tartunk biztosan sok minden belefér a közel 58-részben.
Cameron007 2014 ápr. 20. - 12:42:41
(461/2414)
Jaj, ez a Gyöngy, méghogy Mehmetet csak most a születésnapján lehet kimozdítani Isztambulból. Hát nem is tudom a Párizsi útra ki miatt is nem mentek el.

Valahogy most egyetértek Sereffel, tényleg rátapad Mehmetre, egy lélegzetnyi idõt nem hagy neki. Értem én, hogy aggódik, fõleg, hogy tudja, hogy hülyeségre készül, de mégis egy picit már sok belõle.

És akkor valószínû most jön az a bizonyos kiruccanás, ahol felbukkan a halott barátnõ...
malvinkicska 2014 ápr. 20. - 07:09:05
(460/2414)
Három napig nem volt net, az este láttam a 65-ös részt jó volt nagyon fél Gyöngy, hogy valami baja lesz Mehmetnek, ha talán elkapja Tarikot, az bármire képes. Mindenkinek áldott húsvéti ünnepeket kívánok.
9/10
gabus53 2014 ápr. 18. - 20:37:19 9/10
(459/2414)
Bocsi, lemaradt a link. :)
http://osztott.com/dvJx/
9/10
gabus53 2014 ápr. 18. - 20:36:14 9/10
(458/2414)
Én a filmbõl átkonvertáltam azt a dalt, amit keresel, illetve remélem, hogy erre gondoltál. Ezen a linken letöltheted. Szép estét.
9/10
napraforgó 2014 ápr. 18. - 20:14:10 9/10
(457/2414)
Nem hiszem, hogy rabkórház volt, itt úgy jöttek-mentek a látogatók, ellenõrzés nélkül, és sehol nem volt rács, mondjuk a folyosók végén, ablakokon, stb. Így egy jobb állapotban lévõ rab is kisétálhatott volna. Csak Mehmet Fikri ajtaja elõtt állt 2 rendõr, amíg letartóztatásban volt a többiekkel együtt. Amikor Mehmet magára vállalt mindent, a rendõrök eltûntek az ajtó elõl.
Szerintem egy közöndéges közkórház volt. Amikor Gyöngy került kórházba, módjuk volt egy jobb kórházat, vagy egy magánklinikát választani, de egy letartóztatott személy nem válogathat, viszik, ahová viszik, egy közkórházba.
10/10
feketeagi 2014 ápr. 18. - 19:01:06 10/10
(456/2414)
Szerintem rabkórház volt, legalábbis én így feltételeztem, Gülszün és Gyöngy is volt már kórházba és azért azok jobb állapotba voltak.
A népdalt amit említettek, szerint a fõszereplõ Songül Oden énekli, nekem teljesen így jött le.

Csak az összehasonlítás miatt megnéztem az utolsó 3 rész azon részeit amibe Gümüs is van, törökül és magyarul is egymás után és igazatok van borzalmas a magyar szinkron, néha monoton érzelem nélküli, illúzió romboló.....
9/10
offtopic
napraforgó 2014 ápr. 18. - 18:10:45 9/10 Előzmény gabus53
(455/2414)
Offtopic
Köszönöm a felvilágosítást a spoilerezés szabályairól. Bár én nem láttam a sorozatot sem törökül, sem angolul, sem oroszul, sem egyéb nyelveken, csak itt nézem hétköznaponként, így nem is nagyon merülhet föl az, hogy valami információt idõ elõtt mások tudtára adhatnék. Csak annyit tudok, amennyit aznap épp láttam. Vagyis nem is lenne kötelezõ kitennem a spoilert, mert az idõ elõttiség semmilyen vonatkozásban föl sem merülhet.
A spoilert csak figyelmességbõl és csak azért szoktam mégis kiírni, mert vannak, akik az epizódot nem tudják délelõtt adásban megnézni, azt csak délután, vagy este látják felvételrõl, esetleg csak egy-két nap múlva a netrõl. Hogy ha valaki nem akarja elõre tudni, mi lesz az aznapi részben, hát kikerülhesse.

Én viszont hadd hívjam fel a figyelmed arra, hogy ha a fórum témájától eltérõ hozzászólást eszközölsz, akkor illik kitenni az offtopic jelzést és aszerint elküldeni. Egyébként meg jobban örültem volna, ha a kritikádat privát üzenetben írod meg. Mivel a fórum széles nyilvánossága elé tártad, így a választ is itt kapod meg.
Üdv és további szép napot