Téma: Igazgyöngy

9/10
napraforgó 2014 szept. 08. - 07:33:03 9/10
(2224/2414)
A magyar szövegbõl kiderül, hogy seref - bár elvieg jó lenne vesedonornak, de cukorbeteg, így nem lehet szerv adományozó. Gyöngy is kérte a vizsgálatát, de az õ eredménye csak késõbb lesz meg.
Szegény Mehmet már 20 napja kómában fekszik a kórházban.

Újgur ügyvéd viszont érdekes felvételeket hoz a térfigyelõ kamerák felvételeirõl a híd alól, ahol Kenan több ízben találkozott két-három, majd egy férfival.
Bahar viszont nem fogad egy férfit, pedig lehet, hogy õ látott valamit!
9/10
napraforgó 2014 szept. 08. - 06:54:03 9/10
(2223/2414)
Nálam a Viasat play borzasztó rossz minõségben jön, szakadozik a kép és a hang is, szinte élvezhetetlen. Ezért inkább az online sorozatok oldalon néztem, ha pótolni kellett, de oda még nem tették fel.
zyro 2014 szept. 08. - 06:47:34
(2222/2414)
Pont így voltam én is, ha már felébredtem akkor nézem, egyébként mindig felveszem,és késõbb nézem---hát elképedtem, de ilyen volt már már sorozatnál is, volt mikor az elsõ reklám után már szinkronos lett, de volt hogy nem, talán olykor újra adták szinkronosan, na majd meglátjuk, lehet csak valaki rossz gombot nyomott meg, csak észre veszik remélhetõleg!
susan55 2014 szept. 08. - 06:45:12
(2221/2414)
Nevetséges és bosszantó ez az egész.
Ha észre is vették, hogy a török változatot indították el, a sok reklám miatt biztos nem lehet 5 perces csúszás sem, ezért meg se próbálták volna kijavítani a hibát. Így, hogy szinte azonnal feltették a magyar változatot, biztos vagyok benne, hogy tisztában vannak mekkorát hibáztak.
9/10
napraforgó 2014 szept. 08. - 06:45:00 9/10
(2220/2414)
Hát ez klassz, de mit csinálnak azok, akiknek nincs net-jük?
9/10
napraforgó 2014 szept. 08. - 06:42:27 9/10
(2219/2414)
Na most ezek után arra leszek kíváncsi, hogy holnap ugyanezt lejátszák-e magyarul, vagy mintha mi sem történt volna folytatjkák. És még az is kérdéses, hogy magyarul, vagy törökül fogják leadni a további részeket?

Csináltak már ilyet, egyszer az RTL a Kettõs játszma (Sortilego) c. sorozatot egy hét kihagyással folytatta, majd mikor figyelmeztették a hibára, visszaugrott az idõben, de egy részt így is sikerült kihagyniuk. És persze ott is épp akkor történt valami fontos a sok semmi között, épp megkéselték a fõhõsnõt és kórházba került válságos állapotban....

Már várom a holnapot, mi a fenét fognak csinálni.
Darkrose 2014 szept. 08. - 06:41:08
(2218/2414)
Már fel is tették a legújabb részt és hihetetlen-magyarul!
9/10
napraforgó 2014 szept. 08. - 06:26:45 9/10
(2217/2414)
Gy a kórházi pultnál valami leletért jelentkezik. eléggé meg van lepve, nem tudom, mi lehet a papíron.
könnyezik, az egyik papírt eltépi. bemegy az orvoshoz. seref allahhoz imádkozik. pinár nyugtatgatja. berk jön valami jó hírrel. Örülnek. Orhan is telefont kap valakitõl, a gyöngy nevet értem csak.
Onurt is felhívja valami rendõrféle, nyilván a Mehmet merénylõivel kapcsolatban jutottak valamire.
gy és az orvos tárgyalnak.
Berk és dídem beszélgetnek valamirõl, d aranyoskodik, de berk eléggé távolságtartó vele.
Pinár Orhánnal beszélget. P rukiyéról kérdezget. na vajon mi van vele? A nõ nyilván azt mondta, menjen el hozzá.
Az orvos és gy még most is dumál. az orvos nyilván a veseátültetés nehézségeit ecseteli.
Didem és berk a kávézóban - ki tudja mirõl viatakoznak. dídem elkeseredik. sírdogál, magyarázkodik. Berk mérges.
Onur a rendõrfõnöknél, valami fontosról dumálnak.
Bahar és Gökhán az iroda folyosóján összefut, B jó híreket közöl g-nal, nyilván azt, hogy gyöngy alkalmas a vesedonációra (de miláttuk, hogy valami leletet megsemmisített, ami nyilván lehetetlenné tenné a mûtétet, gyanítom is, hogy talán terhes, és akkor nem engednék)
sorozatkedvelõ 2014 szept. 08. - 06:11:35
(2216/2414)
Törökül az utolsó részek????? Szuper!!!!! DDDD Remélem a V.Play-ra a szinkronizált részt teszik fel.
9/10
napraforgó 2014 szept. 08. - 06:11:25 9/10
(2215/2414)
Komolyan mondom, nem tudom, mit gondoljak! itt felügyelet nélkül mennek a mûsorok, senki nem figyel oda.
Azt hittem, pár perc után lekeverik, de nem, a reklám után is nyomatják tovább, TÖRÖKÜL!