Téma: Igazgyöngy

jakibabu 2014 ápr. 14. - 11:54:38
(424/2414)
Köszönöm szépen az infót! Az a lényeg, hogy a felénél sem tart a számolásotok szerint a sorozat! Sehosem találtam róla infot?!
malvinkicska 2014 ápr. 14. - 11:38:33
(423/2414)
Mankos igazad van, mert vannak részek 72-pes, 66-pes és õk úgy 6-pben ismétlik az elõzõ részt ezért nehéz megmondani, hány részes lesz, mindig ott szakad félbe ahol kezdõdhet a másik rész, megfigyeltem. A mai rész megért egy misét az a szemét Tarik az egész családot tõrbe csalta, sorra buknak ki. Bahar nagy üzlet asszony mégis becsapták. Az tetszett mikor Engin távozott Bahar beszólására nagyon okosan tette a félcédulás menjen dolgára, mindenbe egy kanál szeret lenni.
malvinkicska 2014 ápr. 14. - 10:40:07
(422/2414)
Szerintem a történet a41-es epizódnál tart ma, 61-es megy akkor nem lesz 200 rész.
jakibabu 2014 ápr. 14. - 09:11:23
(421/2414)
Tudja valaki, hogy hány epizódból áll a sorozat?
malvinkicska 2014 ápr. 12. - 17:12:35
(420/2414)
Indul egy új sorozat brazil a TV1-en a címe Az élet megy tovább április 22-én 15,20-kor, azt írják romantikus, kíváncsi leszek, úgy sem láttam az utóbbi idõbe brazil sorozatot. A fórumozók között, van e valaki aki látta az elsõ 2 epizódját A hazugságok gyûrûjében, török sorozatnak holnap éjjel a szuper TV2 újra adja igaz éjféli kezdéssel, gondolom, mert thriller.
9/10
napraforgó 2014 ápr. 12. - 15:20:45 9/10
(419/2414)
Nem hiszem, hogy Bahar valaha is valóban tönkre akarta volna tenni Mehmetet. Talán csak borsot akart törni az orra alá, kisebb bosszúságokat okozva, de igazi kárt soha nem okozott volna. Én úgy látom, hogy most is segíteni akar és nem kárörvendeni. Remélem, hogy sikerül magukat tisztázni és a nagyapának sem lesz komoly baja.
malvinkicska 2014 ápr. 12. - 15:01:09
(418/2414)
Napraforgó nem akarok vitát nyitni lehet nem úgy írtam le ahogy gondoltam, mert Bahar állandóan azt hajtogatta, Tarikkal tegyük tönkre Mehmedet, Merk piszkos dolgát a halottat megoldta az a szemét akkor , már gondolkodhattak volna, itt nincs rendbe a dolog. Az igaz errõl senki nem tudott, de Merk engedte meg a cserét, nem gondolva szemétség van mellette a jövõ héten meglátjuk kiderül a gazság.
9/10
napraforgó 2014 ápr. 12. - 08:36:39 9/10 Előzmény malvinkicska
(417/2414)
Berk volt a szállítmányozási osztály vezetõje, nehogy már minden sofõrcserérõl értesítenie kelljen a vállalt vezérigazgatóságát! Ez nem lenne életszerû. A sofõr, az darab-darab, az megy, aki alkalmas, nem beteg, stb, stb.
Az, hogy Dzsefdet Tarikon keresztül machinálta õket, nem volt betervezhetõ. Berknek is csak most esett le a tantusz, hogy hát õ kicserélte õket! ezt a sofõrt engedte Franciaországba, azt a megnevezett Hiodayetet meg Hollandiába.
De mivel már gyanakodtak, hogy valami nincs rendben, elõbb-utóbb csak rájönnek arra, hogy mi történt.
malvinkicska 2014 ápr. 11. - 14:10:20
(416/2414)
A mai részben elég jól bekevert Tarik elég lesz a drog miatt magukat tisztára mosni, ebben Berk is kissé ludas nem szólt a sofõr cserérõl sem arról,hogy Bahar is érintet kissé igaz nem gondolta milyen szemét Tarik, és a tanácsai hova vezetnek, vezettek. A jövõ héten még izgalmasabb részek várhatóak, legalább, itt pörögnek az események.
9/10
napraforgó 2014 ápr. 11. - 13:57:39 9/10
(415/2414)
a mai részbõl: Spoiler
A mai rész tele van Tarik kavarásának a következményeivel. Mielõtt megpattant, még névtelen bejelentést tett a rendõrségen a kamionok rakományát illetõen.
A nagy igazságok kiderülésének estéjén Bahar elrohant, a család meg fél éjszaka ébren gubbasztott és aggódott érte. Kora reggel viszont a rendõrség koopgtatott, bevitték az összes férfi családtagot a rendõrségre. Kiderült, hogy a cég két kamionjában is drogot találtak, ezért a Sadoglu cég vezetõit faggatják, õket hibáztatva. A nõk aggódnak és hisztiznek, ki-ki a vérmérséklete szerint, miközben a rendõrség felforgatja a házat. Bahar, mikor a tudomására jut a dolog, felhagy az önsajnálattal és megpróbálja kézbevenni az ügyeket. A nagypapa rosszul lesz a fogdában.
Tarikot nem látjuk, szerintem megpattant. A kis Dohusról sem tudni, hogy otthon van-e, vagy Tariknál.