Téma: Igazgyöngy

kisbalaton 2014 szept. 05. - 13:35:14
(2204/2414)
Kedves Napraforgó!
"....egy edzettebb zorozatnézõ..."
Gratulálok a humorodért! És köszönöm! Csak így tovább!
9/10
napraforgó 2014 szept. 05. - 13:29:12 9/10
(2203/2414)
Én alapvetõen nem vagyok ellene, ha egy pár közötti gyengédség megnyilvánul valahol, de ha lehet, ne a munkahelyi folyosókon, meg a közlekedési eszközökön!
Számtalanszor láttam már olyat, hogy a tini pár a buszon ölelkezett, csókolózott, a fiú keze a lány fenekén, a lány keze a fiú nadrágjában (!) és hosszú percekig csókban forrtak össze. A dolog szépséghibája, hogy egymás válla felett mindketten azt lesték, hogy az utazóközönség kellõképp felháborodott-e már....

Nekem az ilyesmi nem a szerelem megynyilvánulása, de hát én már öreg vagyok és ehhez túl konzervatív.
9/10
napraforgó 2014 szept. 05. - 13:24:39 9/10
(2202/2414)
Ennyi síró pasit, mint a török sorozatokban én még nem láttam.----> mert nem láttad az Árva angyalt. :-))) William Levy, a latinok Brad Pittje végigzokogta a sorozat felét, miközben a földön fetrengett. Akkoriban ezzel volt tele az RTL klub reklám ajánlója...

Ebben jószerével nem is sírnak a pasik. Egy edzettebb sorozatnézõnek fel se tûnik.
10/10
feketeagi 2014 szept. 05. - 12:48:25 10/10
(2201/2414)
Sikerült tegnap este végig néznem az elmaradt részeket, hát ezek szerint én kilógok a sorból, nekem tetszettek ezek a részek is, az hogy Gyöngy és Mehmet ennyire szerelmesek, fõleg Mehmet, hát az pedig kimondottan nagyon tetszett, nem éreztem egyáltalán erõltetettnek. Igazi család lettek, Mehmet viccelõdése a fürdõruhával a picinek csak, hogy megnevettesse Gyöngyöt, kimondottan megmosolyogtatott, aranyos volt.
Nálam még mindig ez a nyerõ török sorozat, mondjuk nem is néztem végig csak a Seherezádét, na annak az utolsó évada, az szörnyû volt, ott a fõszereplõ csaj már idegesített, sõt agyon lett csapva a vége, tulajdonképen nekem olyan volt, mintha nem is lett volna vége........
A többi török sorozatot nem tudtam végig nézni bevallom õszintén untattak.....
De ebbe az is közrejátszhat, hogy én nem vagyok egy nagy sorozat nézõ, a dél amerikaikat nem nézem kettõvel próbálkoztam, az egyikre emlékszem Rozalinda volt a címe, ott a pasi miatt kezdtem el, hát kb 10 részig jutottam, a másik egy vak lányról szólt, nem tudom a címét, hát ezt sem néztem túl sokáig.

Az jutott még eszembe, hogy talán az, hogy én egybe nézek meg több részt, ez is lendíthet azon, hogy jobban kedvelem nálatok......
9/10
Érsekvári 2014 szept. 05. - 10:14:06 9/10
(2200/2414)
Dráma dráma hegyek ! Már megfigyeltem ( van tapasztalatom jó sok török sorozatot láttam ) mindegyikben kimaradhatatlan a szenvedés ,kórház ,börtön , kivétel nélkül ez van .
Túl szép talán unalmas is lett volna , ha minden sikerül a bemutatón , utána elhajóznak és élnek boldogan... hát nem így lett.
Az is túlzás , hogy fényes nappal órák telnek el mire valaki odamegy a földönfekvõ M-hez .
Kenan vajon megfizet a sok szemétségért? Remélem a rácsmögött tölti a hátralévõ éveit .
Berk most már látja (talán , de már elég késõ) kivel kezdett , sajnos rossz emberismerõ és õt is a bosszú vezérelte , ami tragédiához vezetett .
Eddig se néztem elõre a sorozatot ,de ahogy írtátok a végére nem lesz drámai befejezés.
malvinkicska 2014 szept. 05. - 10:11:32
(2199/2414)
Köszönjük pár napig emészteni kell a történteket, amit nem így képzeltünk a végére, igaz a Tiltott szerelem vége is tragikus volt, szóval ezek már csak ilyenek, reméljük a következõ jobb lesz.
9/10
napraforgó 2014 szept. 05. - 09:54:55 9/10
(2198/2414)
Köszi!
Én az elejét a neten póbáltam nézni, de nálam a Viasat Play valami miatt nem jön rendesen, úgyhogy valószínûleg pótolni fogom.
9/10
napraforgó 2014 szept. 05. - 09:43:02 9/10
(2197/2414)
Bizony, sok mindent elrontottak a végére. Orhán miért engedte, hogy Rukiyét elvigye a primitív családja?? lehet persze, hogy pont a vidéki életmód fogja visszazökkenteni szerencsétlent, bár ezt nem annyira hiszem. Az orvosa csak két napra engedte el a nõt, ha Orhán nem bízott a családban, miért vitte ki egyáltalán?? Azok meg nyilván nem is kérték az engedélyét, csak fölpakolták a nõt a gyerekkel...
Fikri hová tûnt, rejtély, valószínûleg a színész nem állt kötélnek további részekhez. De akkor meg a karaktere is halhatott volna, ha nem rögtön, akkor valahol a távolban és persze akkor lehet volna civakodni az örökségen is...
Gyöngy mániája, hogy nem veszi le a bemutatott menyasszonyi ruhát, hogy majd Mehmet ebben lássa, ha magához tér, elég érthetetlen. felvehetné neki akármikor... Most napokig ott téblábol a kórházban talpig menyasszonyi díszben, ez azért elég fura. Mi van, ha Mehmet hetekig kómában van?
Még Onur és Pinár a legnormálisabb. Úgy tûnik, hogy Pinár a hétköznapokban elég dilis, de ha baj van, helyén van a szíve és az esze.
Seref visítozása egy mexikói szappanoperára emlékeztetett, jobban örültem volna, ha csendben magába roskad.... Én ezeket a látványos kitöréseket egyáltalán nem bírom elviselni....
Kíváncsi vagyok, Berk megemberli-e magát most, vagy végleg átáll a "sötét oldalra". Õneki már volt kis kábítószer szállítási ügye, a szobatársát meg is ölték, na szóval õ azért sohasem volt az a kimondott jófiú...
Bilúr milyen jól ismeri a férjét, rögtön rá gyanakodott. Kenán szemrebbenés nélkül tagad, de látni, Bilúr nem hisz neki.
És milyen álszent dolog, hogy a támadás megszervezése után oda eszi a fene a kórházba, hogy esetleg vért adjon...
Cameron007 2014 szept. 05. - 08:43:08
(2196/2414)
Nem nézem a részeket már két hete, csak itt olvasgatok, de az is épp elég, a végére ezek szerint nagyon elcseszték az egészet.

Nem értem ezt, Fikri eltûnik, aztán utána Dilruba is aztán ezzel lezárva az ügyük. Kíváncsi leszek most, hogy Mehmet közel a halálhoz ,elõjön-e Fikri, vagy már az unokája is hidegen hagyja.
Szerintem jobb lett volna, ha egyszerûen meghalasztják a végrendelet átírása után, és ott lett volna a bonyodalom az öröklés körül. Mert ez így szánalmas, hogy eltûnt, mint szürke szamár a ködben, és nem érdekli senki a családjából. Ezzel jól szembe köpték a karakterét. Most már azt várom hogy kiderül, hogy Dilrubával együtt vannak valahol.
malvinkicska 2014 szept. 05. - 08:16:27
(2195/2414)
Eljött az rész amire lehetett számítani sajnos, olyan lehangolóvá tették, jobb volt a sok vidámság meg egyebek, most már gondolom a végéig ezt a szánalmas kórház jeleneteket fogjuk nézni. A rendõrség itt is olyan nagyon a toppon van, mint általában a többi sorozatban, igaz azért lehetett hallani érdekes kérdéseket is az üggyel kapcsolatban. Az a szemét K még oda ment de B gondolta benne van a keze. Érdekes senkit nem érnek el telefonon, ez olyan hihetetlen, egyedül a beteg apját. Bilur egybõl tudta a mocskos férje tehet ilyet, hiába tagadja neki. Nagyon csalódott leszek ha úgy lesz vége, sok mindenre nem fog fény derülni, Fikri a végrendelet , K leleplezése, D ügye, aztán Bahar kapcsolata jó, hogy most beszélnek, mert baj van a családban. R-t meg elvitte az a nem normális családja, vajon visszatér, milyen állapotban.