Téma: Igazgyöngy

9/10
napraforgó 2014 márc. 05. - 18:21:57 9/10
(194/2414)
A mai rész nagyon izgalmas volt. Tényleg idegesítõ, ahogy Mehmet tutujgatja ezt a Derint, akihez egyébként semmi közük. Még Onur is észrevételezte, hogy túl sokat foglalkozik vele, a feleségét meg elhanyagolja.
A nõ is fura, hogy egy épp megismert férfinak meséli el, hogy terhes. (Mondjuk, ha az illetõ nõgyógyász lenne és tanácsot kérne tõle, még megérteném....) Az meg teljesen érthetetlen, hogy Gyöngyöt felvilágosítja, hogy beleszeretett a férjébe. Mi szükség volt erre, fõleg, ha mint mondja, nem akarja elvenni tõle.
Gyöngy meg ostoba, hogy hagyja, hogy fát vágjanak a hátán. Akármilyen szelíd õzike, elküldhette volna a csajt a pokolba, némi kis fenyegetõzések mellett (hagyja békén a férjét, keressen mást, akinek a vállán kisírhatja magát, mert ha nem, hát megkeserüli, stb.). Meg a hülye férjével is lehetne keményebb, de csak hagyja, hogy az a bunkó ordítozzon vele.
Cameron007 2014 márc. 05. - 16:53:49
(193/2414)
Most néztem meg a tegnapi részt. Csalódtam Ahmedben, hogy visszament a házba. Azt gondoltam, hogy kitart az elhatározása mellett.

Mehmed pedig, egyrészt nem hiszem el, hogy ennyire nem esnek le neki a dolgok, másrészt pedig, hogy fontosabb neki Derin, minthogy megnyugtassa a feleségét. Ha Gyöngynek valami nem tetszik, õ rögtön támad. Gyöngy helyében én is otthagynám.

Egyébként kár, hogy a legjobb részeknél vágják el a jeleneteket. Pl. múltkor mikor rákérdez Mehmet Gyöngynél, hogy védekezik-e, vagy a mostani részben mikor a nagyapa szól, hogy Tarik teljesen más mesével állt elõ a kisfiúról, mint Gülsün. A válaszok meg, mintha teljesen lényegtelenek lennének, mert azokat nem kapunk.
9/10
napraforgó 2014 márc. 05. - 14:21:46 9/10
(192/2414)
Itt balra tõlünk, az üzenõfalon elolvashatod. Egyébként meg azt jelenti, hogy olyan információ, ami tönkreteszi a késõbbi élményt.
Nem mindenki szereti tudni elõre, hogy mi fog történni. Ez egy figyelmeztetés, hogy aki nem akarja tudni, az ne olvassa tovább.
10/10
feketeagi 2014 márc. 05. - 14:12:08 10/10 Előzmény napraforgó
(191/2414)
Szó nélkül megy el Gyöngy, szerintem nem neheztel rá Mehmet, sõt amikor elhagyja Gyöngy akkor jön rá igazából, hogy szerelemes a feleségébe, keményen fog próbálkozni, hogy vissza szerezze, de Derim még mindig befog kavarni a kapcsolatukba, de olyan szinten, hogy Gyöngy még a válást is elindítja, na ekkor tér végre észre Mehmet és szakítja meg végleg a kapcsolatot a csajjal. Tök hülye ez a pasi, nem veszi a lapot, hogy más is érdeklõdik iránta vagy tetszik neki....

segítsetelez mit jelent: SPOILER
malvinkicska 2014 márc. 05. - 11:58:14
(190/2414)
A baba dolog megoldódott Allah által nagyon sajnáltam Gyöngyöt, mikor Derim elmondta neki, hogy szerelmes a férjébe. Mehmet meg játszotta a naiv kislány szerepét, nem veszi észre, mennyire nyomult a nõ.Ezek után gondolkodhat, mennyit ártott a feleségének, ezekkel a tetteivel.
9/10
napraforgó 2014 márc. 05. - 08:46:05 9/10
(189/2414)
Ha már ennyit spoilereztek, én is megkérdem: Gyöngynek megmarad a gyereke? Elveteti, vagy netán elveszíti? Ha külön élnek Mehmettel, akkor a férfi nyilván megneheztel. Mondjuk az sem mindegy, hogy terhesség, vagy annak elhallgatása miatt?
malvinkicska 2014 márc. 04. - 22:17:22
(188/2414)
Ildimix nézem elég érdekesen alakulnak a dolgok,Ezeyuiel mozgatja a szálakat, mivel a felesége volt az igazgató.Az utóbbi idõben már rakják fel a részeket, de még nem az igazi online is fent van és máshol is látható már.
offtopic
ildimix 2014 márc. 04. - 20:57:17
(187/2414)
Mankos köszi az infókat.
Kár, hogy Deril nem utazik vissza Amerikába. Még biztos sokat fog Mehmed körül lebzselni.

Mankos ha eszedbe jutnak még spoilerek küld át nyugodtan engem érdekel.

Of: Próbálta valaki az rtl2 oldalán nézni az utolsó vérig sorozatot? Nekem nem engedi lejátszani valami miatt pedig firefoxxal is próbáltam. of vége

Üdv: Ildimix
malvinkicska 2014 márc. 04. - 18:07:23
(186/2414)
Azon nem lehet csodálkozni, ha külön fognak élni Gyöngy és Mehmet, rajta körül állandóan van egy hölgyemény aki õt akarja.
10/10
feketeagi 2014 márc. 04. - 17:28:41 10/10
(185/2414)
Végig néztem a törökül, szuper ez a film, nagyon remélem végig adják.
Seref anyu néha egész jópofa lesz, külön fog egy ideig élni Gyöngy és Mehmet, Seref odaköltözik Gyöngyhöz, hogy segítsen neki, kifogja cserélni a biztosítékot csak, hogy Mehmetet oda hívhassa, nagyon összeakarja õket ekkor már boronálni.
A pici lány pedig iskolás lesz és szerelmes, hát nagyon aranyos jelenetek lesznek vele.