Téma: Igazgyöngy

9/10
napraforgó 2014 febr. 17. - 17:12:55 9/10
(94/2414)
A port.hu írta, hogy a régi barátnõ telefonon jelentkezik, azért gondoltam. Bevallom, én nem emlékszem rá, hogyan bukkan föl. Meg azt hiszem, hogy ezt már nem is adta le a TV anno.
9/10
napraforgó 2014 febr. 17. - 17:10:26 9/10
(93/2414)
Gülszan neve meg sárga rózsát jelent.
9/10
napraforgó 2014 febr. 17. - 04:19:26 9/10
(92/2414)
Bevallom ezen én is gondolkodtam. Mehmet is egy modellel járt, ahogy most Berk is. És a család azt a kapcsolatot sem nézte jó szemmel. Illetõleg addig, amíg egy fiatalember csak szórakozik egy modellel, rendben van a dolog, de ha komolyra fordulna a dolog és el akarná venni, akkor közbelépnek. Mi van, ha ez a baleset sem volt véletlen? Lehet, hogy morbid a fantáziám, de ha a "család" keze benne volt? A fiú meg összeomlott, úgy tudta, hogy a lány meghalt, elhitte, mert azt mondták neki, de nem nézett utána? Láthattuk, hogy a baleset után egy évig csak ivott és züllött, nem törõdött semmivel. Közben meg a lányt a család ápoltatta valahol jó messze. Talán le is fizették, vagy ilyesmi.
10/10
iriszke1 2014 febr. 16. - 21:24:21 10/10
(91/2414)
A logika szerint sehogy. De mint tudjuk a szappanoperák, sorozatok nem a logikára épülnek.

Ezen már én is elgondolkodtam, és van egy csomó ha. Ha bevitte a kórházba a baleset után, ha a kórházban meghalt, ha eltemette. Errõl semmit nem lehet tudni.

De hát ezek kitalációk, és itt nem kereshetünk logikát. És persze nem is szabad úgy nézni, hogy mindig a logikát keressük, mert már rég nem néznénk akkor.
Cameron007 2014 febr. 16. - 20:45:42
(90/2414)
Én sem értem miért kellett a nevét lefordítani, ennyi erõvel az összes nevet lefordíthatták volna.

A másik amit nem értek, de hát ez a filmbõl biztos kiderül majd, hogy a barátnõ mégis hogyan élhette túl a kamionos gázolást?
malvinkicska 2014 febr. 16. - 14:45:29
(89/2414)
Szerintem hétfõn 10,25-kor lesz néztem a reklámot ,és így mondta máshol is olvastam, hogy új idõpontban adják ez az idõpont van, most már csak délelõtt.
9/10
napraforgó 2014 febr. 16. - 13:28:20 9/10 Előzmény napraforgó
(88/2414)
A port.hu hétfõn 10.25-re jelzi a következõ részt, de a Viasat 3 honlapja 12.25-re. Na most akkor mi az igazság? Ha délelõtt megy, föl kell vegyem, de a déli órákban már tudom nézni.
9/10
napraforgó 2014 febr. 16. - 04:47:46 9/10
(87/2414)
Ha megnézed a sorozatot, láthatod, hogy 2005-ben készült. Hogy mikor ment adásba nálunk, arra már nem emlékszem, de jó 5-6 éve lehetett.
Sajnos már nem is emlékszem belõle mindenre, de arra igen, hogy elég dühös voltam, amikor félbehagyták. Ez kb. akkor történt, amikor telefonon jelentkezett a régi barátnõ. De a világon semmit sem tudtunk meg róla, hol volt eddig, mi volt vele, mert a kedves TV nem adta tovább a sorozatot. Aztán el is felejtettem az egészet, mint általában a befejezetlen történeteket. Letudtam azzal, hogy kár volt elkezdeni is.

Arra még emlékszem, hogy *** Spoiler **** Az a nyomulós tervezõnõ jó pénzért eladta Gyöngy ellopott terveit a konkurenciának, és aztán így Gyöngyöt vádolják meg plágiummal. Nagy nehezen kiderült ugyan az igazság, de az õ kapcsolatait, hírnevét eléggé megtépázza a dolog. A család is bizalmatlanná vált vele szemben. A kisunoka kérdése sem rendezõdik, ugyanis Onur megint bajba kerül, és hogy zsarolják, elrabolják a gyereket. Pinár meg majd beleõrül ebbe. A nagypapa agydaganata is rosszabbodik és ultimátumot ad Mehmetnek. Csak akkor örökli meg a vállalatot, ha.. és lesz egy csomó feltétel. Seref undorítóan ármánykodik továbbra is, neki ugye semmi dolga az életben, és ezzel foglalja el magát. Meg alapból is gonosz.
Bahar meg kifakad, õ kiteszi a lelkét a cégért, ez az élete, mégsem ismerik el. A nagyapánál õ szóba sem jön, mint vezetõ, mert "csak nõ". Még a link öccsét is hamarabb megtenné fõnöknek, mert az férfi.
Gyöngy és Mehmet között is mosolyszünet lesz egy darabig. Épp kibékülnek, mikor jön az az ominózus telefon. Sõt azt hiszem, Gyöngy épp be akarta jelenteni, hogy gyermeket vár. (bár ez nem 100%). De Mehmet elrohan a régi nõhöz. Hát kb. eddig ment adásba.
suxel 2014 febr. 16. - 01:17:45
(86/2414)
Ha mar a portosok is ennyire semmibe veszik a kereseket, mint a tv-sek, akkor nekunk kell lepni...nincs mese
offtopic
malvinkicska 2014 febr. 15. - 21:28:35
(85/2414)
Suxel elfogadom a tanácsodat mindig jókat szoktál írni, köszönöm szépen.