Téma: Igazgyöngy

9/10
napraforgó 2014 szept. 04. - 06:26:35 9/10
(2174/2414)
Berk valami értekezletre készül. Információkat kérne, de a beosztottak közlik, ezentúl onurnak kell jelenteniük, Berk aláírási jogát megvonták. B elzavarja õket, majd örjöng egy strófát.
Kenan és Bilúr telefonon ordibálnak egymással. Bilúr. szerint, ha anyám hazajön, majd megoldja.
Gy is készül, M jön megint nyáladzva...
Bahar jön gy-höz elnézést kér, hogy az öccse túllépte a határt. gy meglepõdik, õ még nem is tudta, hogy berk volt a ludas.
Berk bemegy onurhoz ordítozva, én sadoglu vagyok, majd ócska kis szerencsejátékosnak nevbezi Onurt.
A titkárnõ egy becsomagolt tárgyat hoz m-nek, aki ajándéknak szánja ezt Gy-nek.
Nagy a felfordulás a bemutató elõtt. Fodrászok, sminkesek, modellek.
M autózik valahová... A titkárnõje jelentkezik, megjöttek a vízumok, a hajótársaság is várja õt. M gy-t hívja, mindjárt odaér hozzá...
Megérkezik Pinár, szerencsét kíván gy-nek. az egész család ott van, izgatottan várják a bemutatót. de hol van mehmet?
M autózik, egy autó rávillog, 2 férfi megállítja. Kiszállnak. M-t megenyegetik, majd késekkel megszurkálják. aztán ott hagyják az úton.
9/10
napraforgó 2014 szept. 04. - 06:09:05 9/10
(2173/2414)
Gy. Fundával egyezetet a bemutatóval kapcsolatban. Már csak gy frizuráját kell kitalálni.
Bahar kenan férfibeosztottját faggatja, a kirúgással megfenyegetett munkatárs elárulja, hogy kenan volt a bûnös, meg azt is, hogy K azt mondta Berk volt az értelmi szerzõ!
Rukiye hazajön, az anyja ráesik, de R csak a kislányával törõdik.
Bahar beront Berkhez és felelõsségre vonja, mit tettél! Berk visszatámad. berk beront Mehmethez, majd elmondja, minden az õ hibája. mérges volt, amiért mellõzték. M döbbenten néz, majd elzavarja B-t. B kenanhoz megy, ott örjöng, 2 nap alatt lelepleztek! majd elzavarja kenant, amatõr kis csalónak nevezi.
gy modellt keres a menyasszonyi ruha bemutatásához. m megint elkapja gy-t a garázsban, elmondja, megvan a tettes!. Ki csinálta, kérdi gy. Föltûnik berk, erre M arca elfelhõsödik. Aztán mindenki távozik.
Kenanhoz bejön a személyzetis a végkielégítésével, ki van rúgva. Otthon Bilúr balhézik Kenannal, ez nem hiányzott most. Most az anyja sincs iit, hogy segítsen! Kenan fenyegetõen fogadkozik, majd én rendet teszek!
gy még otthon is a munkával foglalkozik, de M megint elvonja a figyelmét... Jajj ez a sok nyáladzás...
Szeher jön kenanhoz, bilúrt keresi, hogy segítsen neki csomagolni. Majd közli, mehmet kéreti az irodába. Mehmet átadja Kenannak egy új lakás kulcsait, ahová még ma elköltözik a családjával, és meg ne lássa többet! ebben a házban nincs helye hiénáknak!
Dídem berket kérdi, mi van veled, miért puffogsz? Kenan jön, megint ráakaszkodna, de berk is lerázza, hozz helyre mindent! kenan furán mondja, megígérem...
Gy a bemutatóra készül, M mehgint bemegy hozzá, virágot hoz neki. évõdnek.... Nyál.
kenán egy híd alatt hajléktalanokal beszél (meglepõen jólápoltak...) Munkát ajánl nekik. Könnyû meló, és készpénzes.
Onur bemegy a csókolózó m-hez és gy-höz. Gy elküldi vele M-t, sok a dolga.
9/10
napraforgó 2014 szept. 04. - 05:49:04 9/10
(2172/2414)
09.04.
Reggel van, Bahar intézkedik az irodában. Szelim jön, új ötletekkel. B meghallgatná, de Sz egy vacsora közben akarná. Gökhán jön, a titkárnõ visszatartja, a fõnöknõ értekezik. G. az ajtó mögött halgatózik, mérges lesz, de a mosdóban adja ki a dühét.
M bemegy Gy irodájába, a másnapi bemutató elõtt nyálaskodik. Gy ideges, fél a másnapi bemutatótól.
Orhán a felesége családjával, a telefon csöng, a sógornõje felveszi. Az orvos keresi Orhánt, menjen be a kórházba.
M és O értekezik, a titkárnõ egy iratot hoz.
Gökhán lehiggadva bemegy Baharhoz. Vacsorára hívja, de a nõ közli, nem ér rá. Mondle. Nem.
Seref és Bilúr is összeugrik, Bilúr azt hazudja, az anyja a szobájában alszik. S megint azt mondja, kotródjanak.
M Bahart hivatja. kiderítik, hogy a sikkasztó megsemmisített számlákat, de a textilrészlegtõl beérkezõ számlamásolat mindent bizonyít.
Orhán a sógornõjével megy a kórházba, mert a nõ nem hagyja magát lerázni. Az orvos közli, hogy 2 napra hazaengedik, hátha segít az állapotán. Nagyon boldogok.
Berk és kenan beszélget, K biztosítja B-t, mindenrendben, õ hazudott, mint a vízfolyás.
10/10
édesmaya 2014 szept. 03. - 19:28:06 10/10
(2171/2414)
Szióka lányok, egy édes cuki babuci köszönt benneteket:
malvinkicska 2014 szept. 03. - 19:16:51
(2170/2414)
Az a helyzet vannak 90-pes epizódok meg 86-osak, hogy vágják össze, nekem jár az Epizód magazin abban még szept-18án szerepel a mûsorban, nem lehet tudni pontosan mikor lesz vége.
sorozatkedvelõ 2014 szept. 03. - 18:01:31 Előzmény malvinkicska
(2169/2414)
Köszönöm!
9/10
napraforgó 2014 szept. 03. - 16:43:42 9/10
(2168/2414)
Mikor Nihánt és Kismehmetet kellett megtalálni, milyen leleményes volt Mehmet, most meg a cégen belül nem jön rá a sikkasztó személyére, hát, valahogy nem tudom elhinni.
9/10
napraforgó 2014 szept. 03. - 16:38:22 9/10 Előzmény malvinkicska
(2167/2414)
Szeptember 15-én még be van írva a mûsorba. Kb. akkor is érhet véget. 4 bölüm, az kb 8 nap...
malvinkicska 2014 szept. 03. - 14:07:30
(2166/2414)
A 96-os török bölüm második felénél tart történet, holnap bele kezd a 97-be, ha minden igaz.
9/10
Érsekvári 2014 szept. 03. - 13:04:37 9/10
(2165/2414)
Még nem láttam a mai részt , de amint tegnap is írtam egyre idegesítõbb dolgok lettek benne.
Ez a Rukie slepp se hiányzott , kimaradhatott volna.
Kenan szemétségére sem jönnek rá, ez hihetetlen , persze nyilvánvaló elöbb utóbb kiderül csak ez is idõhúzás !
Onur aki zseni a cégnél , Bahar se kezdõ , ránézésre kiszúrták a pénz lenyúlását , azt is tudják ehez a piagéphez került a könyvelés , akkor mit gatyáznak .
Most már nem adom fel, kivárom a végét .
Azonos a véleményem nagyon elment rossz irányba az egész így a vége felé , túl sok mindent zsúfoltak bele ami a minõség rovására megy . Egy darabig pedig egész jó volt , kár érte .