Téma: Igazgyöngy

9/10
napraforgó 2014 aug. 29. - 07:10:12 9/10
(2114/2414)
M mondja, ezt is rám bízhatnád, nem semmizném ki õket.--> itt arról volt szó, hogy Fikri azt akarja, hogy Dilruba lányáéknak is jusson valami, mert most már õk is családtagok. Erre mondta Mehmet, hogy nem semmizné ki õket, ha nagyapa ezt rá bízná...
9/10
napraforgó 2014 aug. 29. - 07:07:09 9/10
(2113/2414)
Dilruba bekopog Serefhez, beszélne vele, de Seref nem engedi be. majd meglátjuk, a végén kiveszít, mondja D.!
M kérdezgeti Bahart, hogy gyöngy szervez-e valami megleptésbulit neki, vagy a nagyapának? A nõ azt mondaj, nem tud róla.
Onur jön, M õt is kikérdezi. Onur arcon csókolja, majd elmegy, mindenkinek sok a dolga. M k*rva rosszulérzi magát.
Didem Berket faggatja, a hazafelé úton, hogy ki mennyit kapott a nagyapa vagyonából? Kenán a hátsó ülésen belepofázik a dologba.
Gy a manökent próbálja szervezni, de úgy néz ki nem jön ösze. M azt javasolja maga gyönyg mutassa be az utolsó ruhát. Majd arról faggatózik, van-e még Gy-nek valami programja ma estére?
M serefet hívja, este beszélne vele.
M-nek valami üzenet jött. Üzenet Kismehmettõl, aki boldog szülinapot kíván egy órával, meg virággal.
Bahar egy virágycsokrot kap Szelimtõl. a virág kézbesítõ közli, több küldemény is van.
Gyönyg és Onur Rukiyéról beszél az irodában, R már reagál, de még nem tisztult ki., de már örülnek a fejleményeknek.
Didem baromi nagy cirkuszt csap, hogy Gyöngy bemehetett a nagyapa értekezletére, õ meg nem, hiszen, õ is a menye!
Megjön nagyapa Dilrubával, akit leültet (!). A kérdésre, hogy miért is van itt a nõ, hiszen ez csak az igazgatók tanácsa, közli, hogy ezentúl Dilruba mindig itt lesz, amikor akar, vagy amikor ráér.
9/10
napraforgó 2014 aug. 29. - 06:46:32 9/10
(2112/2414)
na most, amit edig írtam, elszállt.

Nagyaapa hazajött, nagy családi vacsorát szerveznek neki. Az öreg nagyon örül az új dédunokának Berkék részérõl. Majd az igazfógatótanács összehívásáról és a végintézkedésérõl beszél.
Késõbb Dídem nagyon el akarja csábítani Berket, de nem jár sikerrel.

Nagyapa M-tel beszél. M jelzi, nem érdekli, kinek mennyi jut a családi vagyonból. Fikri jelzi, õ akkor nyugodt, ha elõre felosztja a vagyonát, mindenki tudja, mi jut neki. M mondja, ezt is rám bízhatnád, nem semmizném ki õket.
Onur, Pinár autózik haza a gyerekeikkel, P mérgelõdik egész este a hál volt a téma...
Orhán bemegy Rukiyéhez a szobájába, bezsél vele. R válaszolgat! R nincs egészen magánál,máég azt hiszi, hogy az elsõ gyerekével terhes, arról beszél.
Dídem megint hízekleg Berknek, aki a mai estérõl beszél. Berk megint elhárítja.
Kenán megint aról érdeklõdik, õt vajon miért hagyták ki a csalûádi osztozkodáasból? A feleségét kéri, szóljon az anyjának, hogy dobja be magát...
M és Gy Ahmetrõl beszélget, hogy milyen boldog az új asszonyával. Majd M arról beszél, hogy szeretne egy fiút is Angyal mellé. Csók.
----
Seref Ahmettel beszél telefonon.
Majd Hikmetet hívja, kérdezõsködik felõle. H tadadja, hogy korábbról ismerné, de Seref emlékezteti, hogy közös fényképeik is vannak! H azt mondja, õ már nem emlékszik, milyen alkalomból fényképezték le õket.
Dilruba megint fúzi az öreget, õ indnet megtenne érte.
M és Gy is beszélgetnek, M fél, hogy valami baj fog történi. Fõleg Berk miatt aggódik. még fiatal, így rossz döntéseket hozhat.
Gy ébreszti M-t, a nagyapa õt is meghívta az értekezletre, így még elõtte kell intézkednie a divatbemutató miatt. M megint elkapná, de Gy finoman kitér.
Seref megint Hiknetet hívja, a segítségét kéri, beszéljen Fikrivel! H elutasítja, nem lehet.
M a kislányát épp csak kézbeveszi és már mgy is a dadusra hagyva õt.
Fikri Dilrubával reggelizik, a többiek is sorra befutnak. Fikri érdeklõdik Sereftõl, miért hoz békétlenséget a családba? miért viselkedi dilrubával tiszteletlenül? Ha ez mégegyszer elõfordul, csomagolhat és mehet! Seref sírva távozik. Bahar, maj M is kérdezi mi történt, de a nõ nem válszol, bezárkózik a szobájába. M lemegy, a családtól kérdi, mi történt az anyjával? Mindenki hárítja a kérdést. SDeref sírva pakolja a bõröndjét.
Gy értekezletet tart, az Alapítványt támogatják (mwellrák alapítvány). Az alapíítványos pasi nagyon köszöni, szép fellengzõseket beszél.
A garázsban M baharral talákozik, aki közli, nagy meglepetés lehetett Gökhán ismételt megjelenése. a nõ Szelim kirúgásának kísérletét végja a szemébe, de m visszakozik, csk nem akarta, hogy szenvedjen.
9/10
napraforgó 2014 aug. 29. - 05:57:51 9/10
(2111/2414)
Hát igen. Mehmet túl sok férfiból. Még ha nem is szeretném, hogy egy férfi ilyen nagyon mácsó legyen, persze szeretném, hogy az illetõ egy határozott ember legyen, akire lehet számítani a bajban. De Mehmet olyan elvakult néha, hogy ezen nem segít a szép kék szeme....
Gyöngy meg... ha én férfi lennék... nem lenne a zsánerem. Sem az állandó nyavajgásaival, sem a beletörõdéseivel, sem a megalkuvásaival, sem, sem, sem.... Persze azt megértem, hogy sok férfinek a liblingje lenne. Gy ilyen kezelhetõ nõ, aki a férfi kénye-kedve szerint hajlítható.
Azt hiszem, mi magyar nõk már túl vagyunk ezen az "ideálon", bár biztos, hogy a magyar férfiak többsége ilyen kezelhetõ, hajlítható, alkalmazkodó nõt kívánna magának.
Darkrose 2014 aug. 28. - 13:41:32
(2110/2414)
Teljesen egyetértek veled, nekem is mindig az az érzésem, hogy Mehmet még mindig csak a birtokolni való tárgyat látja Gyöngyben, olyan mintha azt gondolná, hogy bármit megtehet, amit csak akar. Jó példa szerintem erre az, hogy az irodában magasról tesz rá, hogy Gyöngynek dolga van, "most legyél velem, foglalkozz velem!" alapon jól kierõszakolja magának a figyelmet, Gyöngy meg persze néhány ejnye-bejnye után mindig megteszi amit M kér tõle.
A Seherezádét én csak ajánlani tudom, nálam azzal kezdõdött ez a török mánia :) Hihetetlenül jó, izgalmas, és bájos sorozat.
9/10
Érsekvári 2014 aug. 28. - 11:39:55 9/10
(2109/2414)
Viasat ma gyors volt 10 után felerakta a mai részt.
Egész izgalmas mindig történik valami váratlan fordulat .
Remélem Seref idõben tud lépni és lebuktatja végre Dilrubát , bár biztos húzzák még pár részen keresztül .
Bahar elég jégkirálynõ Gökhannal megolvadhatna már a jégszíve végre .
Rukie eleget szenvedett , talán jóra fordul az állapota . Jó lenne ha Orhánnal kedvezõ hírt közölne az orvosa .
10/10
feketeagi 2014 aug. 28. - 09:12:10 10/10
(2108/2414)
A kopogás igen, ez nálunk is így van, simán bemegyünk egy irodába kopogás nélkül, ez egy munkahely és ott nem lehet olyan ami miatt nem lehetne bemenni.....legalábbis nem szabad olyannak lenni:)))
Vezérigazgatóhoz is bemegyünk, ott a titkárnõ szól ha nem mehetünk és kész!
10/10
feketeagi 2014 aug. 28. - 09:06:21 10/10
(2107/2414)
Ez nagyon érdekes mennyire máshogy látjuk a sorozatot, nekem meg az a meglátásom, hogy Mehmet sokkal szerelmesebb, mint Gyöngy, sõt az, hogy Mehmet nagyon szerelmes a feleségébe, amikor legutóbb külön voltak vagy amikor a baleset érte õket, hát azok a jelenetek nagyon meggyõzõek voltak. De még ezek után is, folyton a feleségén lóg még az irodában is............stb...

Hozzá teszem, hogy én nem nézek más romantikus sorozatot és eddig sem néztem a Seherezádén kívül másikat. Próbálkoztam egy két dél amerikaival, de 2-3 rész után mindet feladtam. Elkezdtem, most egy olaszt a Bûvölet a címe 5. résznél tartok, tovább fogom nézni, de ez sem olyan, hogy ne tudnám abba hagyni és esetleg hajnalig azt nézném...

A nõ férfi kapcsolat a törökök esetében máshogy mûködik ezt ne felejtsük el, szerintem ebben a filmben pont ezeket a határokat feszegetik, más kultúra, más nézet, vallás, ehhez képest szerintem pedig eléggé kezdenek összecsiszolódni.
Sok mindent megbeszélnek egymással, kezdenek egyenlõ partnerré válni. Kis Mehmet ügye pedig, a mi kultúránkba is meg vannak ezek a problémák, elég sokat lehet olvasni róla, sõt a környezetünkben is van egy pár, legalábbis az enyémbe ez az én gyerekem, te gyereked, mi gyerekünk....ez egy nagyon nehéz dolog megtartani a megfelelõ egyensúlyt..
9/10
napraforgó 2014 aug. 28. - 08:17:33 9/10
(2106/2414)
Valaki írta korábban, hogy itt furcsa, hogy csak úgy kopogás nélkül benyitnak az irodákba.
Nekem volt egy kollégám régen, aki azt mondta, hogy ha abban az irodában olyasmit csinálnak, amit nem lenne szabad.... De ha nem csinálok ilyet, miért ne nyithatnának rám? Ez egy munkahely! Nem otthon vagy a magánszférádban. Ettõl függetlenül egy fõnöki irodába soha nem mentem be kopogás nélkül, mert ott valami értekezlet, megbeszélés, stb is lehetett épp.
És nyilván még egy egyébként magánjellegû telefonba sem pofáztam bele, pláne nem egy hivatalosba.
Szelim belepofázása valóban idegesítõ, nem csoda, hogy Bhar kizavarta.
9/10
napraforgó 2014 aug. 28. - 08:05:31 9/10
(2105/2414)
Naná, hát persze, csak szinkonban írok és megzavartak közben munkába menõ férfiak...