Téma: Igazgyöngy

9/10
napraforgó 2014 aug. 27. - 04:51:30 9/10
(2084/2414)
Ebben teljesen igazad van, nemcsak Mehmetnek, a villa többi lakójának sm hiányzott Kismehmet hónapokig, sem Serefnek, sem Fikrinek, sem a többieknek. Persze lehet mondani, hogy volt épp elég gyerek a villában. Ott volt Angyal, hazaköltözött Bahar Yigittel, Pinárék sokszor eljöttek Defnével és Dorukkal, és még valamelyest gondot viseltek Orhán és Rukiye kislányára is. Na nem személyesen, de Seref felajánlotta Szeher segítségét "Orhán fiamnak"...
Amúgy azon a mellékes dolgokon is elmeditáltam kissé, hogy ki a fene fõz most a villában? Mert hogy olyan nagy gonddal kezelik a családi étkezéseket. Szépen megterített asztal a reggelinél, vacsoránál, még virágdísz is van az asztalon, több fogás, stb.
Anno segédszakácsnak vették fel Rukiyét (a meglévõ mellé), Orhánt meg kertésznek, sofõrnek, mindenesnek.
Szeher akkor leginkább szobalány volt. Aztán jött Remzi, de csak dirigált néhány részen át, aztán meg teljesen eltûnt. De már szakácsnõként sem láttunk mást, csak Rukiyét, még mikor még épeszû volt. Most személyzetként nincs is csak Szeher és Orhán. Ki a fene fõz? Mert Orhánt látjuk, hogy hol a kertet, hol a lányát gondozza, Szehernek ott az a baromi nagy ház, hát azt végigtakarítani sem egynapos munka!, meg még Orhán lányára is kell hellyel-közzel vigyáznia. Talán csak nem Seref készíti a vacsorát a kifogástalan frizurájával és sminkjével? Gondolom nem Dilruba áll a tûzhelyhez a szívrohamával...
khajni87 2014 aug. 26. - 21:58:13
(2083/2414)
Azt viszont mostanában nem értem vagy csak nekem nem jön át hogy Seref is nagyon régóta nem hiányolta KIsmehmetet , amig Mehmet el nem szakitotta az anyjától most meg mit össze nem vinnyog hogy igy az unokám -úgy az unokám és hogy soha többé nem láthatja.Hát azokban a hónapokban miért nem hiányolta amig Mehmet és Gyöngy ügye tartott ????Akkor nem volt az unokája????
malvinkicska 2014 aug. 26. - 18:52:10
(2082/2414)
Az biztos igazad van a most menõ sorozatok közül ez ami aránylag tartalommal töltött, a másik a Gonosz Álarca csak a Telemundós sorozatokat nem mindenki szereti, a többirõl meg nincs mit beszélni.
khajni87 2014 aug. 26. - 18:35:48
(2081/2414)
Törökül néztem, elõre , nem magyar forditásban, már a befejezõ részeket....Azért bõven lesz történés még a befejezésig, nekem tetszett az egész :)
khajni87 2014 aug. 26. - 17:27:17
(2080/2414)
Remélem hogy nemcsak nekem tünt izgalmasanak igy este 11 körül :)Hát azt hiszem tudom hogy lesz gyereke Didemnek de az már elárulás lenne és nem akarom lelõni a dolgot, de nagyon zsivány a kiscsaj az már biztos :)
Darkrose 2014 aug. 26. - 15:47:34
(2079/2414)
Izgalmasan hangzik, meghoztad a kedvem az újabb részekhez :)
Mostanság sajnos tényleg eléggé belassult a sztori, pl. azt se értem hogy miért van Fikri még mindig Ausztráliában. Az egész el van húzva. Lehet hogy ezzel spórolnak a színészen :D
Egyébként furamód nekem egyre kevésbé ellenszenves Dilruba, igazából egy nagyon bölcs asszonyság, és már nem vennék mérget rá, hogy csakis kizárólag Fikri pénzére utazna, talán valóban megszerette. Vele ellentétben viszont Dídem egyre idegesítõbb, szerintem nem fogja abbahagyni a piszkálódást, nem is tudom mit vár, Berk hozzá se nyúl, ebbõl nem tudom hogy lesz gyerek...
malvinkicska 2014 aug. 26. - 13:57:52
(2078/2414)
Most már fent van a sorozat baráton a 153-as rész.
khajni87 2014 aug. 26. - 13:57:03
(2077/2414)
Megnéztem törökül az utolsó részeket mert nem birok izgulni rajta hogy mi lesz a többi részekben, nem irom le de nem lesz unalmas ( legalábbis nekem biztos ) , jobb hogy már tudom mire is várjak :)Elég annyi hogy ez a hét biztos több embernek is izgalmas lesz , de nekem az összes innentõl kezdve :) Kb olyan izgalmas mint mikor Engin elrabolta Gyöngyöt és az azutáni dolgok.
9/10
gabus53 2014 aug. 26. - 09:37:49 9/10
(2076/2414)
Tévedtem :(, ez a tegnapi rész.
9/10
gabus53 2014 aug. 26. - 09:36:30 9/10
(2075/2414)
A Dailymotion-on már fent van a ma reggeli rész.