Téma: Igazgyöngy

9/10
napraforgó 2014 aug. 25. - 10:08:49 9/10
(2054/2414)
8 bölüm - hát az kb 15 rész, vagyis már csak 3 hét ezzel együtt...
Fogunk mi még találkozni itt ott! Ha nem egy török, akkor egy latin szappanoperánál...
Addig meg még együtt!
malvinkicska 2014 aug. 25. - 09:43:59
(2053/2414)
A munkádat eddig is értékeltük páran köszöntük is a fáradozásod, gondolom ezt te is észrevetted, hálás vagyok a sorsnak ilyen jó megértõ társakkal hozott össze ezen a fórumon, tiszta szívembõl írom nagyon fog hiányozni ez a sorozat, ha vége lesz azt hiszem 8 bölüm van hátra.
9/10
napraforgó 2014 aug. 25. - 09:19:51 9/10
(2052/2414)
Köszi, hogy értékelitek, most már igyekszem kitartani a végéig. Ez még mindig a legizgalmasabb sorozat, amit mostanában láttam, sajnos a mexikóiak nem váltak be, annyira hihetetlenek lés hiteltelenek. Nem beszélve arról, hogy húzzák, mint a rétestésztát és semmi sem történik, mindig ugyanazt ismételgetik.

Igen láttam, hogy a jövõ héttõl kb. 1/2 6-tól adják, de hát én általában 5-kor ébredek... Tehát kitartás, már a finisben vagyunk, nemsoká minden megoldódik! Tartok tõle, hogy Dilruba nem bukik le. Amikor valaki biztatására a végébe belenéztem a török eredetiben ***spoiler akkor mintha azt láttamm volna, hogy Fikri már meghalt, de Dilruba ott terpeszkedett.... persze, lehet, hogy ez már a 13 év múlva részben lesz, ezt nem tudom, ilyen mélységig nem mentem bele. Spoiler vége****

Azt nem tudom, mit vár Didem a kis haladéktól. ha berk nem fekszik le vele többet, úgyse lesz terhes... Persze nem tudjuk, mennyire jellem Berk...

Remélem a Kismehmet sorsa megoldódik, mert én bizony nem bíznám a gyerekem Mehmetre... Talán tényleg jutnak valami megállapodásra Nihánnal a gyereket illetõen. Az lenne a legmegynyugtatóbb, ha a gyerek az anyjánál maradna, de hétvégeket, késõbb szünidõket az apjánál is tölthetne.
malvinkicska 2014 aug. 25. - 09:05:44
(2051/2414)
Szerintem nem semmiért van rajta az a kis lakat biztosan sok értékes papírt rejthet, amit nem akar D, hogy fény derüljön rá, mivel sok minden olvasható itt, ott, meg ami eddig kezd kitudódni, nem egy férje volt, most csõbe húzta az öreget, ez egy dörzsölt nõ.S-n nem fog ki vagy mégis az a jövõbe kiderül.
offtopic
ildimix 2014 aug. 25. - 08:54:03
(2050/2414)
Napraforgó olvastad, hogy szeptembertõl 05 30 körülre teszik a sorozat vetítését? Minden elismerésem ha élõben megtudod nézni.
offtopic
ildimix 2014 aug. 25. - 08:48:14
(2049/2414)
Nem fogjátok elhinni, de nekem már Napraforgó részletes tartalomismertetõje is bõven elég már napok óta nem néztem a sorozatot. Szerintem akkor fogom újra nézni ha végre Mehmed békénhagyja a fiát és Nihant. Mondjuk az a rész is érdekelni fog amikor Díruba lebukik kíváncsi leszek mi lesz a lakattal lezárt ládikóba. Úgyhogy Napraforgó ha tudod mindig küld a tartalomismertetõt köszi.
9/10
napraforgó 2014 aug. 25. - 08:33:42 9/10
(2048/2414)
Sajna én ezt nem tudom megnézni, mert FB belépést igényelne, nekem meg nincs fiókom...
9/10
napraforgó 2014 aug. 25. - 08:32:43 9/10
(2047/2414)
Á, Dilruba teljesen elvakította Fikrit, nem hiszem, hogy az öregnek valaha is kinyílik a szeme.

Nem tudom, hogy Dilruba mire szánta azt a házat, a lányának akarta-e adni, vagy õ maga akart-e oda költözni, ha Fikri meghal, vagy ha kirúgja?
Sajnos azt láttuk, hogy Fikri megváltoztatta a végrendeletét, nyilván Dilrubát is bevette, sõt talán még a pereputtyát is...
Amúgy kíváncsi lennék, hogy az egyes személyeknek mennyi a magánvagyona (!), mert Ahmet ugye új, és nyilván kényelmes életet tudott kezdeni Seyneppel Ausztráliában...
Mehmet és Pinár is nyilván örökölt az elhúnyt anyjuk után, és nyilván Bahar és Berk is a szüleik után.
Tehát itt senki sem halna éhen, ha a Sadoglu Holding tönkremenne. (így utólag is röhögnöm kell, hogy nemrég még Gyöngy divatárú üzletének eladása mentette meg azt a marha nagy Holdingot, amelyiknek a kontójára most hihetetlen nagy összegeket fizetnek ki mind Dilruba ügyeire, mind Mehmet üldözési mániájára....)
malvinkicska 2014 aug. 25. - 08:05:32
(2046/2414)
A hét jól kezdõdött B visszaadta a gyûrût S-nek és közölte nem szereti, M felmondott neki de B ragaszkodik jó munkaerõ , és Onur is meglepõdött az M döntésén. Didem persze, hogy nem terhes, csak így akarja magához láncolni B-t sikerül e késõbb kiderül. D gonoszságai elég nehéz dió, még S számára is belenézett, a ládikába az lehet a titkok tudója. Remélem csak kibomlik ez a száll is. Gy továbbra is szenved a rossz döntése miatt az a nagy jó lelke sodorta ebbe a helyzetbe, jót jóval sosem köszönnek meg, de õ ezt nem tudta. M elég konok igaz most nem bántja, csak nem beszél vele, S-nek feltûnõ, mennyire emészti magát Gy szól a fiacskájának nehogy beteg legyen, mint R. N is beszél I-vel nem jól cselekedtek de az hajthatatlan, nem gondolkodik, mennyire ártott GY -nek ezzel a húzással. Azt várom az öreg Fikri haza térjen és akkor mi lesz ebbõl a lakás dologból és egyebek.
10/10
édesmaya 2014 aug. 25. - 07:17:48 10/10
(2045/2414)
Szép reggelt Napraforgó, hálás köszönet a tartalom leírásodért!

Én meg egy érdekes videót hoztam a faceról, Gyöngyünk énekel! Magyar felirat is van a videó alján arról, amit énekel.

https://www.facebook.com/photo.php?v=745420002185200&set=vb.619841238076411&type=2&theater