Téma: Igazgyöngy

9/10
napraforgó 2014 júl. 17. - 05:53:50 9/10
(1534/2414)
A durcás gyerek jelzõ nagyon is ráillik Mehmetre, illetve a mostani viselkedésére. Gyöngy - õszerinte - megalázta õt a család, a barátok és ismerõsök elõtt (habár nem Gyöngy csõdítette õket oda a szerenádra, hogy aztán plénum elõtt mondhasson nemet!), most Mehmet rátromfol Gyöngyre. Megaláztál a család elõtt? Hát akkor én meg megalázlak a világ elõtt! Nekem ezt jelentette a sajtótájékoztatón tett bejelentése. Ez nagyon csúnya volt Mehmettõl, nem hiszem, hogy a nagyapa megdícsérné érte. Még Seref is azt kérte gyöngytõl, hogy errõl hallgasson, vagyis intézzék diszrkéten. Micsoda ordemnáré dolog kivinni a nyilvánosság elé a magánéletüket! Ráadásul az nem is volt annyira elmérgesedve, mint sok más emberé, de még azok sem tárják plénum elé a gondjaikat, akik amúgy ölik egymást nap, mint nap.
kisbalaton 2014 júl. 16. - 22:59:19
(1533/2414)
Ez a sorozat arról szól,hogy mennyi,de mennyi hibát elkövetünk a szerelmi-,baráti-,családi-,munkahelyi,-és egyéb kapcsolataink során.Történetesen itt a szerelemben elkövetett hibákról van szó.
Ahogyan olvasom,igencsak megoszlanak a vélemények:jónéhányan Gyöngyöt,míg mások Mehmetet hibáztatják.
Szerintem viszont 1:1 az állás,mert mindketten jópárszor hibáztak.Aztán meg ott van a kis Nihán,aki alaposan belepiszkított az életükbe.(Ki a fene szeretné,ha a férjét éjjel-nappal telefonon hívogatná a régi szerelme,vagy hogy a férje rehabilitációra hurcolja a régi szerelmét?!Én ugyan el nem tûrném!Ti igen?)
Persze még így is sok minden érthetetlen a számunkra,de ne feledjétek,hogy ez egy török sorozat.Egészen más kultúra,más szokások stb.
De nagyon érdekes a történet,a szinészek szépek és nagyon jól játszanak,és Törökország gyönyörû!
És a vége úgyis hepiend lesz!
10/10
feketeagi 2014 júl. 16. - 22:32:51 10/10
(1532/2414)
szerintem azon sértõdõtt meg ahogy Mehmet intézte a sajtótájékoztatón és hogy még egy köszönésre sem méltatja, mint egy durcás gyerek
na de az az igazság, hogy kell valami történés, mert akkor uncsi lenne a sorozat, tényleg mennyivel több most itt is a hozzászólás, ez annyira tetszik, hogy egy sorozat és mégsem ugyanazt látjuk, de ez az igazi:))
10/10
feketeagi 2014 júl. 16. - 21:50:49 10/10
(1531/2414)
Most komoly szerintetek Gyöngynek már meg kellett volna bocsátania Mehmetnek, hisz nem is kért bocsánatot vagyis vissza kellett volna mennie hozzá? De ha megtenné mi változna, semmi! Már kétszer vissza ment hozzá és semmi nem változott. Az hogy szomorú és elkeseredett természetes hisz szerelmes, de nem tudnak együtt élni a szerelmével, mert csak veszekednek!
Mehmet egy önzõ egoista fafej! Változnia kell és nem lehet ennyire én központú!
malvinkicska 2014 júl. 16. - 20:46:50
(1530/2414)
Az Iggazgyöngy FB oldalán fenn a palota ahol játszódott a sorozat Mohammad Aboud Afandi a neve.
9/10
napraforgó 2014 júl. 16. - 18:50:44 9/10
(1529/2414)
Az biztos, hogy érdekesen telik az idõ. De azért azt lehetett érzékelni, hogy Gy épp csak elment otthonról egy hajnalon, aztán sokáig ment a taxival, Nur panziójáig. Nur már másnap értesítette Mehmetet, aki rögtön meg is jelent és néhány napig "boldogította" is a lányt. a kis mûsoraival. Aztán hazamentek, de Gy szinte rögvest el is költözött a a M által kivett házba. Egy-két nap és megjelent Seref, onnantól Mehmet is állandó vendég lett. A szerenádig nem teltek el hetek, vagy hónapok, nagyon egyhuzamban mentek a mûsorok ott is. És hogy Gyöngy mióta dolgozik? na ez már rejtély. Hiszen már embereket vett fel, tervez, szervez, francia beszerzés, határidõk, stb. De azért túl sok idõ biztos nem.
khajni87 2014 júl. 16. - 18:45:38
(1528/2414)
Igen, megnéztem ez az....de itt is a pasi igazi gesztust tett egy,normális lépést, minden felhajtás nélkül....Igazi megbánást...nem okolt mást, nem kereste hogy a felesége hogy megalázta blabla, hanem õszintén magába nézett és igazi bocsánatkérés volt , néha nincs szükség nagy dolgokra, müsorra stb, szerintem Gyöngy ezt jobban vette volna, ha Mehmet õszintén a saját szavait irja le mint az az sms, az szép volt, kár hogy elõtte lement az a sok komolytalan gesztus...Mehmet helyében én annyit irtam volna még egy másik sms-ben hogy neharagudj rám, adok idõt , csak kérlek gondolod át és majd szólj ha döntöttél.Talán ez még Gyöngyöt se akasztotta volna ki....

Amúgy Mehmet mint szegény pasi????Hisz amint tör zúz mindenki õt ajnározza , mindenki a hátsóját nyalja miközbe Gyöngy érzéseit mindenki egyesével lesz.rja amint Mehmet behisztizik, nem tudom õt sajnálni...
Gyönggyel orditott Nihán miatt aki amúgy felmondott a cégnél mielõtt még Bahar áthelyezte volna szóval akkor már nem volt tökre mindegy neki????? Nem még egy kicsit be kellett tartani Gyöngynek mivelhogy azt sugallta Mehmehtnek hogy biztos Gyöngy mozgatja a szálakat a háttérbõl , abból lett Mehmettel a vitája Gyöngynek , amire bepiált és rohant Nihánhoz, ott aludt, szóval Mehmet magának IS köszönheti ezt az egészet
Cameron007 2014 júl. 16. - 18:33:03
(1527/2414)
Ebbõl a viselkedésébõl látszik, hogy igazából nem akart válni, csak azt akarta, hogy Mehmet harcoljon érte. Nem bírta addig a férfi, mint õ azt képzelte, most megint puffoghat majd magában, és szidhatja, hogy na lám ,mégsem jelent semmit Mehmetnek, mert ilyen könnyen feladta. Színtiszta játszmázás amit mûvelt, és sajnos belebukott, vajon megérte neki? Nem hiszem, de legalább megint elõadhatja a hattyú halálát, hogy nem is szereti M, mert nem küzdött érte eléggé.
9/10
napraforgó 2014 júl. 16. - 18:23:07 9/10
(1526/2414)
Danielle Steele Second Chance címû regényébõl készült, a filmnek más címet adtak, én sem tudom. De igen, a nõ a keleti parton élt, TV riporter volt, a férfi meg szívsebész Kaliforniában. A nõ az egész korábbi életét feladta a férfiért, a két kamaszlányát kivette az iskolából, õ maga állást keresett egy Kaliforniai TV-nél, a férfi meg bezsúfolta a két nagylányt egy kicsi vendégszobába. A férfi gyerekei meg nem csípték a mostohát, mert a házvezetõnõ bújtogatta õket ellene. És az utolsó csepp valóban az volt, hogy a pasi megszidta a feleségét, hogy az elsõ asszony hatalmas portréját eltávolította a nappaliból. Na akkor besokalt az új asszony.
És a férfi akkor többet is tett érte, mint amit kért, kirúgta a házvezetõnõt, berakta a festményt a lánya szobájába, illetve vett egy új, nagyobb házat, egy közös otthont, ahol a nõ nem az elsõ asszony árnyéka volt.
Cameron007 2014 júl. 16. - 18:22:54
(1525/2414)
Nem tudjuk mikor szakítottak, ebben a sorozatban furcsán telik az idõ, azon sem csodálkoznék, ha hónapok teltek volna el. Mondjuk talán nem, mert még mindig ugyanaz a pici baba szerepel, dehát sosem lehet tudni.

Pl. a Nihan Ilker ügy is, egyik részben, még adok neked idõt, várok rád, a következõben, meg már igent mondok, és költözünk.... Nem hiszem, hogy ez két nap alatt zajlott...

És szerintem lassan már jön haza Berk is.