Téma: Igazgyöngy

9/10
napraforgó 2014 júl. 16. - 06:28:23 9/10
(1474/2414)
Onur keresi M-t, aki eltûnt a sajtótájékoztató után.
Dilruba eljátsza a megbántottat, sírva rendezkedik Fikri elõtt, akinek azt mondja, Seref megbántotta, kiabált vele. Fikri megy és megkeresi Serefet, hogy felelõsségre vonja. A teraszon beszélgetnek, Dilruba meg a szobájuk ablakából hallgatózik. Seref arra hívja föl az öreg figyelmét, hogy D manipulálja õt. Fikri szerint õ a felesége, ezért tisztelnie kell. Seref beletörõdik, vagy legalábbis úgy tesz.
Bahar és Gy beszélgetnek, Gy szerint már M is válni akar. Bahar próbálja jobb belátásra bírni, de Gy hajthatatlan.
Gy a csapatával beszél, az asszisztensei kíváncsiak, hogy fogadták a terveiket. Gy csak annyit mond, többet is kaptak, mint akartak.
Seref Rukiyét sürgeti, készítse gyorsan össze a kis Angyalt, hogy hazavihesse. Rukiye sajnálkozik, hogy Seref nem marad, õ is nehezen viseli Dilruba terrorját.
M egy régi haverról beszél Onurnak, ideje kirúgni a hámból. hívja Onurt is, de elutasítja, a hétvége a családjáé.
Onur azt kérdi, ilyen könnyen lemondasz gy-rõl? M csak nyeglén válaszolgat, Gy utasította el õt elõbb.
Rukiye és Orhán vásárolni mennek, a "vendégeik" kiették õket mindenükbõl. Majd arról beszélnek, ideje hazahozni a kis Gyöngyöt a nagypapától, aki a múltkor magával vitte Afyonba.
9/10
napraforgó 2014 júl. 16. - 06:11:01 9/10
(1473/2414)
Seref arra kéri Gyöngyöt, hogy a sajtótájékoztatón ne beszéljen a Mehmettel való szakításukról. Gy megígéri. Seref elviszi a kisbabát a nagyapáékhoz, holott Gy utasította a dadát, hogy ma ne vigye ki a kicsit, mert benáthásodott. Seref a villába érkezvén az apósát faggatja, mi lesz a fiatalokkal? Majd meglátja a szalont és elakad a lélegzete.
Defne haragszik az apjára az elõzõ napi akciójáért.
A cégnél a sajtótájékoztatóra készülnek. Bahar M mellé ültei Gy-t. A sajtó az új kollekcióról faggatja õket. Majd magánjellegû kérdéseket tesznek föl. Mehmet megteszi a bejelentést a folyamatban lévõ válásukról. A válás okáról faggatják, de arra nem válaszol.
A bejelentés bombaként robban. Gy-t kínosan érinti az egész. De Bahart és Onurt is meglepi a bejelentés. Mérgesek, mert ez árt az imidzsüknek. Gy azt mondja, M-nek ezt egyeztetni kellett volna vele. M ezzel túl messzire ment.
Serefnek nem tetszik az új berendezés. Négyszemközt felelõsségre vonja Dilrubát. Nem fogom ennyiben hagyni, mondja. Aztán azon vitatkoznak, ki is a ház úrnõje.
10/10
feketeagi 2014 júl. 16. - 00:25:31 10/10
(1472/2414)
Nagyon tetszett a mai rész, Gyöngy nem hagyja magát a kemény fõnöktõl eltántorítani:)) Nagyon kemény tárgyaló partner lett:)) Szerintem Mehmet féltékeny lesz a pasi kollégára, Nihánnál is bejött....
Amikor Bahar és Mehmet a bárban isznak az elsõ jelenetnél megy egy zene az nagyon tetszik.
A tegnapi résznél a szerenád nekem nem jött be, ott én is Gyöngyhoz hasonlóan viselkedtem volna, na de amikor a régi boldog pillanatokat vetítette le Mehmet és a végén elõjön és rávilágít a projektor, ahogy néz a kék szemeivel, na én ott kész lettem volna, mondjuk ott Gyöngy is kísértésbe esett.

Egyre inkább megerõsödik bennem, hogy Gyöngy tényleg befejezte ezt e kapcsolatot, nem játszik õ Mehmettel, kész ennyi volt vége, szerelem nem elég.
9/10
napraforgó 2014 júl. 15. - 19:47:37 9/10
(1471/2414)
Kíváncsi vagyok, Seref anyu mikor hagyja ott Gyöngyöt és megy haza kicsi fia lelkét ápolni. Szerintem most már nemsokára, hogy Gy kimondta a verdiktet, nincs tovább, a házasságuknak vége. Még pár kísérlet, a gondold át mégegyszer lányom, stb. aztán jön majd, ha veled nem lehet beszélni, meg a ha te ilyen konok vagy, akkor maradj magadnak, és hazavonul.

Na de otthon várja Dilruba mami bútorreformja... Még a végén õ is sírdogálni fog a szobájában....
khajni87 2014 júl. 15. - 16:39:21
(1470/2414)
Teljesen, nem is tudnám magam ilyen helyzetben elképzelni, és nem azért mert emancipált vagyok....Érek annyit mint a párom, tudok annyit és vagyok olyan ember mint õ, soha nem hagynám hogy cseledként beszéljen velem vagy úgy viselkedjen....Itt demokrácia van, de ha már nagyon elszáll vele néha a ló mert túl fáradt , akkor vita / kiabálás nélkül mondom neki hogy én is az vagyok és ez az õ otthona is és segitsen mert együtt hamarabb megy.....De ez is csak azért müködik mert 3 éven keresztül ki tudtam nyitni a számat kiálltam magamért és igy mostmár nincs is vita pl a házimunkából vagy bármibõl....
khajni87 2014 júl. 15. - 16:34:09
(1469/2414)
Persze nem is azt mondtam hogy Gyöngy ebben nem hibás, nem kellett volna hagynia magát....De akkor is Mehmet viselkedik lenézõen és megalázóan vele szemben nagyon sokszor a legelejétõl fogva....Gyöngynek se lehetett leányálom egy elõre elrendezett kapcsolat...
Ezt a mártiír dolgot megintcsak msáképp látom mert hát õszintén ki az itt most aki Gyöngyöt megérti és nem Mehmet mellett állnak mert kiharcolja a hisztizéssel magának....Ki kérdezte meg a családból ( Pináron kivül komolyan ) hogy mi az ami miatt most nem bocsátasz meg....Mehmetnek se ártana néhány nagyapai vagy anyai pofonvágás
9/10
Érsekvári 2014 júl. 15. - 16:20:15 9/10
(1468/2414)
Ez eddig se veled se nélkûled kapcsolat volt, de Mehmet Sadoglu stratégiát váltott és most közömbös Gy iránt, kimérten ridegen tárgyal vele . Lehet így tériti észre a nõt , hogy nem fut utána nem kérleli. Ez már egy modern világ ott sem alázhatják irányíthatják a nõket a feleségûket a férfiak . Bahar is hiába maradt egyedül van munkája egzisztenciája ,sikeres agilis nõ , persze más kérdés a privát élete , de nem fûgg semmiben senkitõl ez nagy dolog.
Gyöngy is szenved rendesen , folyton nosztalgiázik , ha egyedül van , de a külvilág felé ezt nem mutatja ki . Erõsnek akar látszani , de vajon meddig bírja ezt az érzelmi nyomást elviselni.
Dilruba nagyon éli világát ,hogy õ most a ház asszonya . Nem mindenki azonosul az elképzeléseivel , megosztja a családot . Seref még nem is látta a mûvét !!
9/10
napraforgó 2014 júl. 15. - 15:36:47 9/10
(1467/2414)
Vizuális típus vagyok, megjelent elõttem Dilruba Darth Vaderként...
9/10
napraforgó 2014 júl. 15. - 13:30:00 9/10
(1466/2414)
megette a fene az egészet, ha egy házasság abból áll, hogy azt bizonygassuk, ki is a fúõnök. Egy kapcsolat nem lehet fõnök-beosztott viszony, ha nem egyenrangú társak, akkor az a kapcsolat nem fog sokáig tartani.
9/10
napraforgó 2014 júl. 15. - 13:25:14 9/10
(1465/2414)
Nagyon hasonló a véleményünk. Bár én úgy látom, hogy Berkfalva erõsen hasonlít Mehmetfalvára. Ahogy Berk ordibál a telefonban a feleségével, hogy képzeli, hogy máshol dolgozzon és nem a családi vállalkozásban. Gyakorlatilag utasítja Dídemet, hogy menjen vissza a Sadoglu holdinghoz dolgozni. ezzel jól fel is bosszantja Dídemet. Azonos nevelést kapott a két fiú, az kétségtelen.