Téma: Il Woo Jung

Ditta 5 2014 ápr. 12. - 02:50:14
(93/1873)
..
Ditta 5 2014 ápr. 12. - 02:46:49 Előzmény bori3
(92/1873)
Tényleg nagyon bájosak és aranyosak.
Kedves, szimpatikus kislány Uee, õt elõször a Sillában láttam, a fiatal Mishil szerepében.
Egyre jobban izgatja a fantáziámat ez a sorozat, a Golden Rainbow, bár tartok tõle, mert a videók alapján ez is egy kemény, szomorú történet. És hát a vége....!!!
Ditta 5 2014 ápr. 12. - 02:34:23 Előzmény bori3
(91/1873)
Köszönöm, kicsit megnyugtattál.
döncimama 2014 ápr. 11. - 19:07:32 Előzmény bori3
(90/1873)
Sziasztok!
Mi bajuk van a virág-fiú kinézettel? Nekem tetszik.
bori3 2014 ápr. 11. - 18:21:34
(89/1873)
.
bori3 2014 ápr. 09. - 12:01:16
(88/1873)
Azt nyilatkozta, hogy nem bánja, hogy elveszíti a flower boy kinézetét....
bori3 2014 ápr. 09. - 11:59:28
(87/1873)
Az a véleményük a rajongóknak (a soompin), hogy a GR sorozat forgatása során JIW férfivá érett....
Hát nem tudom, ha ezt a képet megnézem... :DDDD
bori3 2014 ápr. 08. - 15:54:08
(86/1873)
Egy videó a GR-ból - nagyon bájosak :)

http://www.youtube.com/watch?v=6jvcgwO-Nrc
bori3 2014 ápr. 08. - 13:16:30
(85/1873)
Jaj nekem..... dehogy kaptad meg a magadét, én kérek elnézést, ha félreérthetõ voltam! Nagy örömet szereztél a topick megnyitásával, a kicsit pikírt humoromat néha félreértik, majd visszafogom magam :))) Amúgy nem gyõztem rakosgatni a szmájlikat, tényleg humorosan gondoltam az egészet... hiba egy szál se,a leckéztetés meg végképp távol áll tõlem. Nyugtass meg, hogy megnyugodtál :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ditta 5 2014 ápr. 07. - 23:40:16 Előzmény eonni
(84/1873)
Köszönöm a megértésedet és a lojalitásodat. :)
Ditta 5 2014 ápr. 07. - 23:30:20 Előzmény bori3
(83/1873)
Na, jól megkaptam a magamét!
Most akkor komoly, vagy nem komoly? Egyik mondatodban azt írod, hogy „nem ilyen halál komoly ám”, a másikban pedig, „hogy a játékot is komolyan kell csinálni”. Én is mindent komolyan veszek, túlságosan is. Ezt a hozzászólásodat is nagyon komolyan veszem, a ":)" és a "DD" jelektõl függetlenül. De én úgy gondolom ez a fórumozás egy szabad, kötetlen kedvtelés, vagy annak kéne lenni szerintem - bár már sajnos függõség is :( - mindenféle kötelezettségek nélkül és akkor jövünk ide, amikor idõnk és kedvünk van. És nem kell komoly felelõsséget vállalnunk, még akkor, sem ha mi magunk nyitunk meg egy fórumot. Ha megnézed, van pár fórum, amit csak megnyitott valaki aztán azóta sem írt egy betût sem. Lásd például a So Ji Sub topicot, de van még rá több példa is. Én tényleg csak Neked szerettem volna örömet szerezni, de látom hiba volt, mert így komoly felelõsségnek tettem ki magam a fórummal szemben, amit ha elõre tudok, meg sem nyitom, mert ekkora elvárásnak nem tudok megfelelni. Bárkivel, bármikor történhet valami, alakulhat úgy az élete, hogy hiába szeretné, nem tudja folytatni a fórumozás, vagy rendszeresen jelen lenni,illetve friss , új információkkal szolgálni. Vagy éppen elege lesz és jobbnak látja befejezni, erre is tudok példákat...
Abban tökéletesen igazad van, hogy szomorú, ha egy kedvencet magára hagynak,engem is nagyon bánt, de sajnos semmi sem tart õrökké, egyszer minden véget ér... Fõleg az idõnk véges.
Természetesen én is azt vallom és igyekszem úgy élni az életemet, hogy ha elkezdek csinálni valamit, azt a lehetõségekhez képest minél jobban, minél lelkiismeretesebben tegyem. Engem is így neveltek. Még a látszólag szórakozásnak, kellemes kikapcsolódásnak tûnõ dolgokat vagy éppen a játékokat is. Épp ezért, mivel sajnos a fórumozást különbözõ okok miatt nem tudom így csinálni, bele sem kellett volna kezdenem, hiba volt, belátom, és ezért kérlek, ne haragudj! Tényleg csak Neked szerettem volna örömet szerezni, ehelyett fejtörést okoztam Neked is és magamnak is. Bármennyire is szeretném, nem tudok több felé szakadni.
Bár sok fórumot olvasok, és ahogy elnézem, vannak jó páran, akik lazán, kedvük szerint kötelezettségek nélkül fórumoznak, ezért mertem én is belevágni. Persze az ellenkezõjére is van sok példa.
„Jó pap is holtig tanul”, ismét megtanultam a leckét, mint már oly sokszor!
Ditta 5 2014 ápr. 07. - 23:03:31 Előzmény bori3
(82/1873)
Sziasztok !

Ne haragudj Bori, félreértettem amit írtál !
bori3 2014 ápr. 07. - 22:36:32 Előzmény eonni
(81/1873)
Õ biztos hogy JIW ???? fel nem ismerném
bori3 2014 ápr. 07. - 22:34:21 Előzmény eonni
(80/1873)
:)
Csini ez a piros zokni.... :)
eonni 2014 ápr. 07. - 20:33:11
(79/1873)
:-DDD
Ha te csélcsap, hûtlen nõszemély vagy, akkor én is csatlakozom hozzád, hogy ne legyél egyedül! Az elején volt KNG, aztán ahogy egyre szélesebbre tárult elõttem ez a világ, egyre többen költöztek be a szívembe...volt aki egy kicsit jobban megfogott mint mások, nekem is nagyon sok kedvencem van. Mert Koreában is nagyon sok tehetséges színész és színésznõ van...egyiket ezért, a másikat azért lehet szeretni. Hogy csak párat említsek...Sukkie a kis Ördögfióka számomra... Minho a higgadt, megnyugtató...Jisub a férfias...Jisung a kedves személyiségével fogott meg, de ami mindegyikõjükben közös a TEHETSÉGÜK! :-)))) És, hogy a filmjeiken és az életükön keresztül megmutatnak nekem egy számomra ismeretlen, izgalmas világot! :-))
Bocsi Bori, hogy Jung Il Woo-t nem hoztam példának, de õt még mindig kevéssé ismerem! Viszont a nevét már le tudom írni helyesen! :-DDD
bori3 2014 ápr. 07. - 14:17:19
(78/1873)
Felelõsség? - nem ilyen halál komoly ám, csak én szeretem rendesen csinálni, amit elkezdek.... persze amíg rajtam múlik:) Milyen már magára hagyni egy kedvencet??? :DD
Bár többen ügyködnénk itt is, mint mondjuk Junki oldalán, irigykedem ezerrel.... na de õ nagyobb kedvenc érthetõ.
Bár Ji Sub elég nagy sztár, mégis igazából csak 3-4-en írunk oda is.... :(

Na de, végsõ soron ez egy játék, igaz engem úgy tanítottak, hogy a játékot is komolyan kell csinálni :)

A KHT-ra az EK-hoz nyugodtan bekapcsolódhattál volna a véleményeddel, kiírhattad volna magadból a kérdéseidet, benyomásaidat - biztos kaptál volna rá válaszokat. Még most se késõ, úgy érzem, sokáig fogjuk összegezni ..... :)))

Tervezzük utána a Jumong közös nézését, ha érdekel..... :))))
bori3 2014 ápr. 07. - 14:06:14
(77/1873)
Köszönöm, kicsit két hajóban evezünk :) letölteni le tudom - ÁT-rõl is, de mivel ott nincs magyar felirat, viszont azt a D-A-n megtaláltam... azt kérdeztem volna tõlük, hogy vajon idõzítés szempontjából a D-A felirat jó-e? Gondoltam aki már letöltötte onnan, az tudja ... :)))
Ditta 5 2014 ápr. 07. - 00:28:05
(76/1873)
Bori, olvastam a Silla fórumon, hogy kérdezed a Tenger császárát honnan lehet letölteni.
Ha nem moderálják ki, akkor az alábbi linkrõl. Mûködik, kipróbáltam és az utolsó "1Fichier" tûnik a leghasználhatóbbnak. Nekem be szokott válni. Sok sorozatot innen töltöttem le. Többek között az Empress Ki-t is.

http://doramax264.com/124/emperor-of-the-sea/
Ditta 5 2014 ápr. 07. - 00:04:49
(75/1873)
Hûha, nagy felelõsségre utalnak szavaid! :) Ha ezt tudom, nem mertem volna megnyitni ezt a topicot. Én sem tudok megfelelõ mennyiségû és naprakész információt összeszedne, ahhoz is rengeteg idõ kell. Maximum képekkel tudok hozzájárulni. Sajnos túl sok kedvencem van, viszont idõm és energiám annál kevesebb. És hát sajnos sem Kis herceg, sem róka nem vagyok, így nem tudok ekkora felelõsséget vállalni a szeretett rózsáimért! :) Pedig hidd, el nagyon szeretnék, mert megérdemli mindegyik, hogy szeressük Õket és látogassuk gyakrabban a megnyitott topikokat, vagy nyissunk azoknak, akiknek még nincs, de hát oly sokan vannak, akik számomra nagyon kedvesek, hogy ez fizikai képtelenség. Lehet, hogy egy csélcsap, hûtlen nõszemélynek tûnök, de mit tegyek, mindegyik kedves a szívemnek. De tudom, hogy mások is vannak hasonló helyzetben, ezért fordulhat elõ, hogy megnyit valaki egy fórumot aztán egy idõ után nem látogat oda senki. De azt is tudom, hogy ettõl függetlenül továbbra is nagyon szeretjük Õket és nézzük a filmjeiket, sorozataikat, de sajnos ennél több nem fér bele az idõnkbe. Na meg filmeket is igyekszünk nézni és ugye a kettõ egyszerre nem megy.
Tényleg nagyon sajnálom, de többre sajnos képtelen vagyok, de azért megpróbálok igyekezni és eleget tenni a kérésednek. Ha mással nem is, legalább képekkel, ha az is megteszi. Az információkban meg Ti úgy is gyorsabbak vagytok. Mire én bejelentkezem, már itt várnak a legfrissebb hírek,képek, videók.
Nagyon sok mindenrõl szívesen „beszélgetnék”, például, mivel Te is naprakész vagy, így az Empress Ki-rõl is olyan jó lenne. Tudom, a A KHT fórumon lenne rá lehetõségem, de már ott nem lenne ildomos a 43.résznél bekapcsolódni a sorozat megtárgyalásába. Ráadásul ott végképp nem tudnám ebben a tempóban követni a hozzászólásokat és lépést tartani Veletek. De legalább most , hogy én is láttam mind a 43 részt újra bátrabban olvasom az írásaitokat, meg a vetítésedet. Amit itt szeretnék is megköszönni. Ott annyi mindenrõl esik szó, hogy nem gyõzök mindent még elolvasni sem. Ezért inkább az általam oly nagyon kedvelt és nagyra tartott Ju Jin Mo topikján monologizálok a sorozattal kapcsolatban.
Többek között, azt is nagyon sajnálom, hogy az a fórum is annyira magára maradt. De sok más általam igazán kedvelt és elismert színész fóruma szintén erre a sorsra jutott.:(
Remélem, ha megérem, és majd nyugdíjas leszek, és még létezni fognak ilyen fórumok, lesz idõm és lehetõségem több idõt szánni ezekre a dolgokra.

Jaj, bocsánat, ismét nagyon belelendültem és sokat írtam, de tényleg nagyon bánt, hogy nem tudok több idõt szentelni a kedvenceinknek és úgy érzed magadra hagytalak.:(
Ditta 5 2014 ápr. 06. - 23:22:50
(74/1873)
Sajnos nincs. :( Bár nem igazán értem, mert csak a PORT esetében ilyen nehézkes és lassú a betöltés. Más oldalak elég hamar betöltõdnek. A szolgáltatómra sem foghatom, mert a leggyorsabb sebességû internet elõfizetésem van és tényleg nincs okom panaszra, mert megbízható. Úgy látszik, csak a PORT nem akarja, hogy feljuthassak nehézségek nélkül a fórumokra. :(