8/10
grosz_i márc. 31. 20:31:27 8/10
(1/1)

Lindström - Érzelmi zűrzavar Samlundban (2017) - 68. epizód

Svédországban mindenki ismeri és kedveli Sylvie „Kedves, jó Greta” szerelmi panaszok-megoldások rovatát. Ugyanis számos szívesen fogadott javaslata megoldást hozott a panasz írójának, a legkülönbözőbb élethelyzetben. Önmaga számára pedig úgy tűnik, nem tud semmi elfogadható tanácsot adni, egyszerűen csődöt mond…

Ugyanis a válása óta egyedül neveli a pubertáskorú nagylányát, Hannaht és visszavonul a csendes kis szülőfalujába, ott reméli megtalálni a csendet, nyugalmat. Útban Samlund felé, a kompon megismerkedik egy vonzó külsejű, szimpatikus férfivel, Svennel. És nemcsak megesznek együtt egy-egy süteményt, közben pedig kellemesen elbeszélgetnek egymással -, hanem szerelem lesz az első látásra… Hazaérve viszont kiderül, Sven a húga, Linnea új barátja. Sylvie bár rendkívül szeretetreméltó, kedves, okos, de nagyon is emocionális és a végletekig rendszerető, amit másoktól is elvár.

Nagyon is vágyik a kiegyensúlyozott, kiszámítható, megtervezhető életre, ahol rend van. Ugyanakkor nem csupán a Svennel való találkozása zökkenti ki a normális kerékvágásból, a lánya, Hannah is hajmeresztő dolgokat követ el.

No, és a szüleinél Viktoriánál, és Karlnál sincs valami rendben. Mindez már túl sok Sylvie-nek és azt tervezi, elmenekül a kaotikus életből vissza a nagyvárosi életbe, Stockholmba.