Téma: Invitál

10/10
marigazdi 2008 márc. 15. - 12:19:20 10/10
(2/2)
Korábbi közlésembõl kifelejtettem,hogy pl. a mai napon dr.Domján László "Agykontrollos" mûsora volt és több mint valószínû,hogy jóval kevesebben látták,mint ahányan szerették volna.Én is csak lapozás közben vettem észre és így csak hiányosan tudtam rögzíteni is.
Egyébként a mûsor gondolkodó embernek való, igazán érdekes témákat vesz elõ.
10/10
marigazdi 2008 márc. 15. - 11:18:50 10/10
(1/2)
Sajnos egyetlen mûsorközlõ forrásból sem lehet megtudni,hogy melyik ismétlés,melyik új mûsor!!!
Ezen változtatni kellene!Sõt,jó lenne a mûsorban megjelölni a témát is,hiszen különbözõ érdeklõdésûek vagyunk,különbözõ TV-nézési szokásokkal.
(pl. Én már régen olyan Tv-nézési szokást alakítottam ki,amelyet ma reklámoznak a digitális mûsorszórással kapcsolatosan.Azért,hogy a tévézés ne akadályozzon napi teendõim elvégzésében,de ugyanakkor hozzájussak az engem érdeklõ információkhoz,DVD-re és idõpont ütközés esetén video-ra is rögzítem az engem érdeklõ mûsorokat egy késõbbi idõpontban történõ megnézés céljából.)
Természetesen itt a neten is vissza tudom nézni --egy bizonyos idõpontig-- de nem tudom tovább adni olyanoknak akiknek nem áll rendelkezésre bármikor számítógépes hozzáférés.
Arról nem beszélve,hogy amennyiben a programozásnál választanom kell az ismert és az ismeretlen téma között,természetesen az ismertet választom.
Elnézést,hogy ilyen hosszan taglaltam és indokoltam igényemet,de nagyon örülnék--és azt hiszem nemcsak én-- ha ezt kérésnek fognák fel Önök és megvalósítanák.
Köszönettel és üdvözlettel: "marigazdi"