Miki1900 2008 aug. 28. - 16:57:58
(1/21)
http://www.youtube.com/watch?v=AVbdjvKTlyQ
ez a véleményem Jáksóról: egy áruló, gerinctelen senki.

ezt meg nemrég olvastam:
"Jáksó: a mélypont

Amúgy az imént emlegetett Heti Hetes címû mûsornak Jáksó László a vezetõje. Jáksó Lászlónak pedig a Danubius Rádióban is van egy önálló mûsora „Jáksó hot twenty” címmel. Ebben – fantasztikus meglepetés! – zeneszámok szólnak, a hallgatók pedig betelefonálhatnak és elbeszélgethetnek a mûsorvezetõ úrral, aki többnyire vicces formában gyalázza és sértegeti õket. Nos, néhány héttel ezelõtt felhívta Jáksót egy – hangja alapján – nagyjából 10–14 éves forma kislány, és kért valamilyen zeneszámot. A mûsorvezetõ úgy ítélte meg, hogy a kislány „kioktató” hangnemben beszél vele, s errõl elkezdõdött egy párbeszéd, ami így ért véget:
Jáksó: „Próbáltál már egyébként valahol úgy kérni valamit, hogy nem vagy kioktató közben?”
Kislány: „Nem.”
Jáksó: „Érdemes kipróbálni, hátha akkor lesz férjed. És nem a felügyelõtiszted dug majd meg egy fatelepen.”
Csak a puszta felvetés kedvéért: vajon mekkora lett volna a felháborodás, ha a kislány apja e mondat elhangzása után beballag a Danubius Rádióba, és irgalmatlanul fölpofozza Jáksót?
Óriási lett volna a felháborodás… Jáksó nyomban kapott volna egy „magas” szakmai elismerést, például egy Pulitzer-emlékdíjat, s a következõ Heti Hetesben Verebes és Farkasházy hosszan eltöprenget volna azon, hogy Jáksó megverése újabb fényes bizonyítéka a jobboldal antidemokratikus, kirekesztõ, felháborítóan kulturálatlan és Európa-ellenes magatartásának, „e pofon gyökere, mozgatórugója pedig ott keresendõ Orbán Viktor Dísz téri beszédének és az állatias polgári köröknek a környékén”. A bulvársajtó címlapjain pedig hetekig Jáksó szerepelt volna, földagadt pofával, monoklival, s alig néhány nap alatt kiderítették volna, hogy a „pofozkodó apa” évek óta „antiszociális, fajgyûlölõ”, veri a családját is... "
http://www.mno.hu/portal/147953