10/10
offtopic
mikildi 2011 szept. 14. - 09:23:35 10/10 Előzmény handi99
(9635/22495)
Köszi az infót.Ma végre megnézhettem a 81. részt. Igen izgi, mert Anhel elárulta Tibériót, a szállítmánya odalett.
Talán Andres meg véglegesen otthagyta Deborát.
offtopic
handi99 2011 szept. 13. - 20:24:33
(9634/22495)
Szia! ??? Tegnap Miss Universe volt. A 81. rész csak ma lesz. :)
offtopic
handi99 2011 szept. 13. - 20:19:58
(9633/22495)
Köszi! 3-4 interjút már megtaláltam.
10/10
offtopic
mikildi 2011 szept. 13. - 19:36:14 10/10
(9632/22495)
Hát Lányok sajnos én is azt tapasztaltam, hogy a Telemundonál a munkatárs kissé szórakozott volt, mert a 80.részt tette fel újból, úgy hogy ez lett a 81. rész. Átnéztem a Roco Tv-re is, õ náluk még csak a 80. rész volt reggel is, valószínûleg észlelték a hibát és nem rakták fel még egyszer. Kíváncsi leszek holnap mi lesz.
10/10
f_nikcsy 2011 szept. 13. - 19:13:28 10/10
(9631/22495)
A ZR-t nem kell sajnos alapul venni,mivel nem kereskedelmi,és az utóbbi pár évben kezdett csak el felvirágozódni.Ezek meg kifejezetten az RTL által készített riport,éshát ugye az õ csatornáik elég sokat nyomnak alatban.Attól még,hogy valamirõl nincs infó,még lehet már náluk a vetítési jog.
Volt már pl Elizabeth Gutierrez,William Levy,Maite Perroni,,Silvia Navarro,Gabriela Spanic,Juan Soler,vmi ismeretlen még nekünk a Para volver amar kapcsán,Salvador Meija producer(televisa),és még van 1-2.
Neli 2011 szept. 13. - 19:10:51
(9630/22495)
én ma láttam SC-t, nagyon ari volt (igen, vele is elfogulatlan vagyok :P :D) :P, csak a szinkronhangja bénázott, nem is illett hozzá... :S a riporter meg nyökögött, és EFDE-rõl én egy szót nem hallottam, a Vad angyalt nyomták meg a Bella calamidadest fõleg... amit azért megnéznék itthon, yt-on anno követtem :P az EFDE-nek is nagyon örülnék :P
az eddigi interjúkat amúgy (minõségi kérdõjel) az online-sorozatok oldalon meg lehet nézni :)
offtopic
handi99 2011 szept. 13. - 18:46:49
(9629/22495)
Szia! Az, hogy lesz a Teresa és az Emperatriz (ami már megy is) az számomra sem újdonság, már hónapok óta lehet tudni róla, csak az Aurora lepett meg, mert tényleg sehol sem láttam olyan hírt, hogy megvette Mo.

Természetesen, nem veszem kötözködésnek. Köszi az infót! Bár a "hamarosan" óta már majdnem eltelt 1 év. ;)
Az viszont érdekes volt a JLP-riportban, hogy a riporter szerint mi a MSED-bõl ismerhetjük, pedig JLP szerepelt a Rebecában, amit egy kicsit korábban adtak nálunk. Elismerem, hogy a ZR-nak kevesebb nézõje van, mint pl. a Coolnak, de lassan az az érzésem, hogy a riporter (és az Epizód) számára a ZR-án adott telenovellák nem is léteznek.

Kikkel készült interú eddig/még?
10/10
f_nikcsy 2011 szept. 13. - 18:19:05 10/10
(9628/22495)
Tényleg nem kötözködés céljából írok,de azeknél az interjúknál csak olyanról kérdezik a színészeket,amelyek jelen esetünkben érintettek vagy érinteni fognak minket.Olyan sorozatról nem fogjá õket kérdezni,ami nálunk úgysem fog lemenni.Lásd Teresa,még nem ment le,csak adni fogják,és olyan színészek beszéltek akik nem ismertek nálunk.Mindig figyelni kell mirõl kérdezi a magyar riporter,mert askkor azt adni fogják.Lásd Teresa,Empratriz,Para volver amar.Ezek még nem mennek,de már volt interjú velük.
offtopic
handi99 2011 szept. 13. - 17:29:15
(9627/22495)
Szia! Visszanéztem, igen, kb. nov. végén, dec. elején készült a riport. Elképzelhetõ, hogy erre céloz, de bevallom még nem találkoztam olyan hírrel, hogy Mo. megvette volna az Aurorát. Pl. az Emperatriznál már a nyár elején leírták különbözõ (spanyol nyelvû) fórumokon, hogy Mo. megvette.
Az EFDE nekem nem hiányozna, viszont egy nov-i interjúnál el is várom, hogy az EFDE-ról kérdezzék SC és EG-t és ne valami régi sorozatukról.
handi99 2011 szept. 13. - 17:14:26
(9626/22495)
Szia! Bevallom annyira nem figyeltem, hogy "pontosan" megmondjam mit mondtak 2 okból kifolyólag sem: az egyik, hogy már nem nézem a MCI-t; a másik, hogy az Aurora óta utálom a siránkozásukat, így aztán igyekszem elkerülni az ilyen híreket. Annyi maradt meg, hogy lesz némi változás a szereplõgárdában, de az ilyen esetekben ez megszokott. Szerintem a már a Telemundonál sem tudják, hogy mit csináljanak, hogy erõre kapjon ez a novella. Valószínûleg hiba volt a Paquita remake-jeként eladni.

Egyébként korábban volt róla szó, hogy Vanessa Pose is szerepelni fog a MCI-ben, mint Sofía (ha jól emlékszem így hívják Andrés nagynénjét) páciense, de nem tudom, hogy mi lett vele. Játszik benne?

Rating 18-49 (09.08.): MCI: 0.3 , FS: 0.4 , LCDAL: 0,6 (Forrás: medialife.)
10/10
f_nikcsy 2011 szept. 13. - 16:24:11 10/10 Előzmény handi99
(9625/22495)
Sziasztok!
Handi!Köszönöm szépen:)
Engedd meg,hadd javítsalak ki:a sorozat plusszon látható interjúk csak a magyaroknak készültek,tehát az interjúban arra lehet következtetni,ahogy Jorge is mondta,kint már ment az Aurora akkor,és végén nekünk üzent,hogy hamarosan...nem véletlen beszélt errõl a munkáról(is),hiszen ha nem adják le,akkor errõl nem is kérdezték volna.
Ha lesz is nem biztos hogy a sorozat plusszon hiszen ez is az RTL csatornája.A régi interjú tavaly novemberben készültek,de pár hete mentek ki megint,többek közt Jennel és Gabyval is csinálni.
Megjegyzem,Segundo Cernadassal is készült riport,akinek csak a tv2-ön ment sorozata meg õsrégen az RTL-en,és õt meg kifejezetten az El fantasma de Elenáról kérdezták,ahogy Elisabeth Guterrezt is....
10/10
dandi83 2011 szept. 13. - 15:57:23 10/10 Előzmény f_nikcsy
(9624/22495)
Hola!

Köszönjük szépen a videokat, nagyon örültem neki. Sajnos nekem nincs sorozat+ csatornám és mindig keresem a neten, hátha valahol meg tudom nézni a leadott interjúkat, nehogy kihagyjam a kedvenceimet. Jorge Luis az egyik kedvencem a MSED után, tehát mégegyszer köszi, hogy megnézhettem a videot.
Az MCI-vel kapcsolatban nem tudja valaki, hogy miért nem tették fel a 81. részt, vagy hol lehet megnézni?
Hát eléggé elkeserítõ, hogy ilyen rossz nézettsége van az MCI-nek. Kiváncsi leszek mit fog tenni a telemundo. LEhet pontosan tudni, mit is jelent, hogy "sírt" a csatorna a rossz nézettség miatt, vagyis mit is mondtak pontosan?
offtopic
handi99 2011 szept. 13. - 11:19:11
(9623/22495)
Isten éltessen sokáig!
handi99 2011 szept. 13. - 11:04:50
(9622/22495)
A Telemundo elkezdett sírni a MCI nézettsége miatt, ami most 3 pont körül van. Elvileg novemberben lesz vége, de az Una Maid en Manhattannél még csak a castingnál tartanak. A MCI kapcsán azt írják, hogy több haláleset várható.
offtopic
handi99 2011 szept. 13. - 10:33:17 Előzmény dzsanna3
(9621/22495)
Szia!

Kb. 2 hete felraktak egy képet Gabyról az egyik fórumra, amin már volt pocakja. Azóta találgatott mindenki, hogy terhes-e. Mondjuk, mindenki arra tippelt, hogy, igen. Az viszont vicces volt, hogy Karla Monroig már a twitcam elõtt gratulát a "hermana"jának. :)
offtopic
handi99 2011 szept. 13. - 10:23:55
(9620/22495)
Szia!
Köszi!
Jó régi lehet az interjú, mert JLP azt mondja, hogy 3 éves kislánya van, de Sabrina már 4 éves (márciusban volt a születésnapja).

Szerintem a vége a Telemundora vonatkozik és nem Mo-ra.
10/10
f_nikcsy 2011 szept. 13. - 07:58:07 10/10
(9619/22495)
Sziasztok!
Belinkelek nektek két videót a sorozat plusz-on nem rég volt Jorge Luis Pilla nyilatkozata!!!Nézzétek végig mindkettõt,ugyanis lesz benne egy nagyon fontos infó a videó végén!!!!

http://www.da-ily-motion.com/video/xl111o_ssztk-41-jorge-luis-pila-mokus18_shortfilms
http://www.da-ily-motion.com/video/xl1126_ssztk-44-jorge-luis-pila-2-mokus18_shortfilms
A KTÖTÕJELEKET VEGYÉTEK KI!
HELYESEN:dailymotion
puszi
10/10
édesmaya 2011 szept. 13. - 07:02:22 10/10
(9618/22495)
Zsuzsa majd nézd meg aug.31-i Eszter képét 10540 hsz. (23,20-kor)
Én Nikinek névnapra egy MSED-bõl fotózottat küldtem: szept.10.10705.hsz. Akkor kié az elõbbi?
Ja válasz nem fontos erre.
10/10
offtopic
mikildi 2011 szept. 12. - 22:31:48 10/10
(9617/22495)
Köszi az újabb fordítást,igazán aranyosak.Drukkoljunk, hogy sokáig tartson a kapcsolatuk. Mindenkinek jó éjszakát és holnapra szép napot!
10/10
Zsuzsa17 2011 szept. 12. - 22:06:27 10/10
(9616/22495)
Sziasztok!
Meghoztam a másikat!!!

http://entretenimiento.aollatino.com/2011/09/11/jencarlos-canela-gaby-espino-historia-amor/

Maria Andrea Fridmann Publicado Sep 11th 2011 03:00PM

Jencarlos Canela és Gaby Espino szerelmének története

Több mint két éves kapcsolat után, ahol voltak hullámhegyek és hullámvölgyek is,szakítások, és kibékülések. Végül, néhány nappal ezelõtt a Twitcam- on keresztül , Jencarlos Canela és Gaby Espinó beismerték szerelmüket a rajongóiknak, azt, hogy szerelmesek egymásba, hogy nagyon boldogok, és néhány hónap múlva SZÜLÕK lesznek.!

És bár a szerelmi históriájuk nyílt titok volt, kis idõbe tellett, mire megtalálták a módját és a formáját, hogy megosszák az egész világgal. Itt és most az AOL Latino elmeséli neked a részleteket, felelevenítjük a „ Más sabe el diablo” telenovela nagy pillanatait, melyekben egymásra talált a sorozatbeli párocska,, A valóság túlszárnyalta a sorozatot.

A vonzalom köztük azonnali, és elsõ látásra volt. De az érzelmeik kifejezése egy bensõséges barátságban realizálódott, mivel Gabynak férjezett volt, / Cristóbal Lander / ezenkívül Oriána édesanyja is, és Jencarlos is tartós kapcsolatban élt Ana Carolona Dafonsecával.

De amit éreztek az mindennél erõsebb volt és ez a barátság, a telenovela szerelmi jelenetei, és a hatalmas vonzalom ami kettõjük között kialakult , túlfeszített minden képzeletet, még a sajátjukat is és végül Gaby meghozta döntését,: elválik a férjétõl. És a pár elkezdte írni saját szerelmi történetét, a képernyõn kívül, nem a világ szeme láttára, szinte titokban. De bármennyire is szerették volna megõrizni titkukat egyre több hír kelt szárnyra róluk..

Pont úgy mint a telenovelákban, a rájuk nehezedõ nyomás, hogy rejtve kell megélniük ezt a kapcsolatot, a kemény koncertsorozat, amelybe Jencarlos belekezdett, Gaby elköltözése Kolumbiába az „Ojo por ojo „ sorozat forgatása miatt, különválást hozott a pár életében. Ez arra ösztönözte Gabyt, hogy próbálja rendbe hozni Landerrel a kapcsolatát, mindenek elõtt a lánya, Oriána érdekeit szem elõtt tartva, hogy a család együtt legyen.

De a szerelem sokkal erõsebb volt, se a távolság, se a kötelezettségek, se a kényszerítõ tényezõk, se a fennálló különbségek, nem tudták elhalványítani érzelmeiket. Mint a legszenvedélyesebb telenovelákban, a pár úgy döntött, újra megkockáztatják ezt a kapcsolatot.

Ez alkalommal nem volt semmi, ami elválaszthatta volna õket se a félelmeik se a viták. Mindent egy lapra tettek fel , dupla vagy semmi alapon.: Gaby visszautasított egy sorozat fõszerepet Kolumbiában, és Miamiba költözött.. Mindketten elhagyták saját házukat, hogy együtt élhessenek. Oriána tudta , hogy az anyu barátja most már az anyukája párja lesz, és tetszik neki ez az ötlet. És mintha mind ez a szerencsés fordulat nem lenne elég,, megkoronázták az eseményeket egy terhességgel. Néhány hónap múlva kisbabájuk születik. A Család, amirõl majd három éve ábrándoztak, most már valóság. És a legjobb mind ebben, : Már nem kell rejtõzködniük.