10/10
KLOPCSIK69 2012 ápr. 08. - 14:43:51 10/10
(12715/22495)
Gaby rakta ki a twitterre, egy olyan felirattal h amikor gy fan valóban egy igazi fan:
10/10
Zsuzsa17 2012 ápr. 08. - 13:07:31 10/10
(12714/22495)
Sziasztok!
Köszönöm. Beteszem a Fanklub blogjának a linkjét is, ahol az eredeti oldalak mellett olvashatjátok a People en Espanol exkluzív riportját magyarul : http://jencarloscanelahungary.blogspot.com/2012/04/jencarlos_3805.html
10/10
KLOPCSIK69 2012 ápr. 08. - 12:04:23 10/10
(12713/22495)
Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek! Zsuzsa valami hihetetlen vagy, nagyon köszönjük a cikkfordítást! :)
10/10
1timcsi7009 2012 ápr. 08. - 09:11:27 10/10
(12712/22495)
Buenos Dias!!!!
Mindenkinek Kellmes Húsvéti Ünnepeket kívánok!!!!
10/10
édesmaya 2012 ápr. 08. - 08:42:36 10/10
(12711/22495)
Minden kedves Jencarlos rajongónak kívánok szép tavaszi ünnepeket!
doramonika87 2012 ápr. 08. - 03:00:53
(12710/22495)
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok. iFelices Pascuas!
10/10
Zsuzsa17 2012 ápr. 07. - 22:24:26 10/10
(12709/22495)
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!

Itt a cikk,a Blogban szerintem szebb formában, majd képekkel láthatjátok holnap..
10/10
Zsuzsa17 2012 ápr. 07. - 22:21:48 10/10
(12708/22495)
Jencarlos és Gaby bemutatja Nickolast
People en Espanol cikk 2012 ápr 4

Az elsõ fotóalbum, a babaszoba, az új családi ház. /Címlap/

Kialvatlanok ,de Nickolas érkezése miatt nagyon boldogok, a kubai-amerikai színész, énekes és a venezuelai színésznõ exkluzív riportban mesél a családi életükrõl.
---
Otthon
„Amikor látom Jencarlost a picivel, még mélyebben tudatosul bennem, hogy jobban szeretem, mint valaha.” mondta Gaby Jencarlosról ( Együtt a Miami házukban, márciusban.) /88. oldal/
---
Annyi vitorlázás után végre partot értünk és mondhatjuk „Itt vagyunk” jelentette ki Jencarlos magabiztosan a Gaby Espinóval alkotott családról.

„Egyszerûen nem tudtam betelni a látványával. Megbabonázott a bûvkörével. Elõtte soha nem éreztem ilyen érzéseket, hogy ki tudtam volna fejezni az érzelmeket, amit akkor éreztem.”Jencarlos Canela
„Nagyon hasonlít Jencarlosra” mondta nevetve Nickolasról, az unokájáról Heriberto Canela „Kiköpött klón” „Az apukája gyönyörû, ezért ennek így kel lennie.” fûzte hozzá a büszke édesanya. / 90-91.oldal/
---

A pillangókat, amiket Jencarlos a gyomrában repkedni érzett, míg február 12- én az elsõszülött gyermeke világrajövetelét várta, csak azzal az adrenalin lökettel lehetett összehasonlítani, amit az elõadások elõtti percekben a porondra lépésig él át. „Eddig csak amikor a színpadra készültem, hogy énekeljek, kerített hatalmába az egyetlen érzés, amitõl a szívem ki akart ugrani a keblembõl, és ugyan úgy volt azon a napon is, amikor Nickolas megszületett.” tûnõdött a 23 éves kubai-amerikai , aki fel alá járkált a Memorial Hospital Miramar Fl váróteremében, hogy az idegeit megnyugtassa, és sokadik alkalommal ellenõrizte videó kameráját, hogy van-e benne elem. Ezek után a világon senki se tudta megakadályozni, hogy videóra vegye amint a baba az elsõ levegõt veszi. „Csodálatos segítség volt. Mellettem volt, és mondogatta: ”Minden rendben van” ” emlékezett vissza párja, a 35 éves venezuelai Gaby Espino., akinek császármetszéses szülése volt. Bár majd egy hónappal elõbb született, azaz 36 és fél hétre a fogantatástól, a 4o hét helyett, a kis Nickolas Canela makk egészséges és szeretet veszi körül.

Az Espinela család tagjai, ahogy Espinela és Canela rajongói elnevezték ezt a színész párt, alig várván, hogy megismerhessék az új családtagot, zsúfolásig megtöltötték a kórházi várótermet. Azonban a büszke apuka, mintha homályos képernyõk keresztül látta volna õket, csak Nickolasra tudott koncentrálni.„Egyszerûen nem tudtam levenni a szemem róla. A kisbabám megbabonázott a bûvkörével.” Vallotta be Jencarlos..”Elõtte soha nem éltem át ilyen érzéseket, hogy ki tudtam volna fejezni az érzelmeket, amit akkor éreztem” Talán ez annak volt köszönhetõ, hogy a csöppség örökölte az arcvonásait, a hosszú szempilláját, a zöld szemeit, és.., hiszen teljesen az apuka másolata. „Ez a legkevesebb!” Viccelõdött a színész.”Legalább nincs semmi kétség, hogy az én fiam!”

Mellesleg, hogy istenáldotta génekkel rendelkezik, Nickolas hitet ad, hogy, ha a babák ezüstkanállal a kezükben jönnek a világra, akkor az ünnepelt szüleik életében ez az év bõvelkedni fog a szakmai sikerek tekintetében.

Azonkívül, hogy a Karnevál Királyának választották a Miamiban megrendezett Calle Ocho fesztiválon, ahol márciusban több ezer rajongó elõtt szerepelt, Canela az utolsó simításokat végzi a harmadik zenei albumán. Ez a válogatás kétnyelvû lesz, 2013 elejére várható a megjelenése egy új lemezkiadó szárnyai alatt. Ezenkívül számos spanyol és angol filmcég és televízió ajánlatát is fontolgatja. Espino, aki tucatnyi telenovellában játszott már, és több reklám kampányhoz kölcsönözte arcát, saját naptárat adott ki, maga részérõl még ebben az évben egy új telenovellával szándékozik visszatérni, a Telemundó forgatásában, a tv képernyõkre. „Jencarlosban megvan a tehetség, az emberek imádják, Gabynak igazi „angyala” van. Amikor játszik, nagyon õszinte, csillog a képernyõn.” állította Miguel Varoni a Telemundo Tv Studiójának az egyik rendezõje és színésze, aki mindkét mûvésszel együtt dolgozott a Más Sabe el Diablo” telenovellában. . „Nagyon elkötelezettek.”

Minden kétséget kizárólag, az utóbbi hetekben Gabynak és Jencarlosnak az új életritmushoz szokás volt a legfontosabb feladat, pelenkát cserélni, felkelni éjszaka 3 óránként, hogy megetessék Nickolast, aki születéskor 3100 grammú, és kb. 49 cm hosszú volt. Az elsõ éjszakától kezdve, amikor a nõvérek kezébe adták a kisfiát, Canela magára öltötte a szuper apuka köntösét, olyannyira, hogy a kórházban tusolt, hogy egy percre se kelljen elválnia a párjától és a kisbabájuktól. A picit, most Exkluzív riportban a People en Espanol magazinban mutatják be.

Jencarlos meglepetésként léggömbökkel, virágkölteménnyel, plüssmacival díszítette fel szerelmének a kórházi szobáját, hogy mire kinyitja a szemét, a császármetszéskor alkalmazott altatószerek hatásának elmúltával, érezze a gondoskodását és a figyelmességét és nyugalom vegye körül. „Nagyon boldog volt” mondta Scarlet Ortiz, Espino legjobb barátnõje.” Most Gabyt tökéletesen boldognak látom, egy csodálatos férfival az oldalán.” Még egy szûz Mária szobrocskát is vett, és a kórházi ágya melletti éjjeli szekrényére tette, valamint egy gyémántokkal kirakott fülbevalót ajándékozott Gabynak.

„Királynõként bánt velem” erõsítette meg a boldogságtól ragyogó anyuka, aki a terhessége alatt felszedett 15 kg-ból az egészséges diétának köszönhetõen 7és fél kg-t már le is adott. „Éreztem, hogy mellettem van a párom, és egy csapat vagyunk.” Ebbe természetesen Espino elõzõ házasságából származó kislánya, a 3 éves Oriana is beletartozik. „Oriána igazán boldog, hogy öcsikéje van. Nagyon védi.” mesélte másik gyermekérõl a mûvésznõ.” Mindenkit csendre int, ha a kisöccse alszik”

A másik esemény ami adódott a baba megszületésétõl kezdve, Jason Canelanak, Jencarlos testvérének az állandó skype és telefonhívásai. Jason jó pár hónapot New Yorban tölt, mert a híres Lee Strasberg intézetben színészmesterséget tanul. „Könnybe lábadt a szeme, amikor elõször meglátta Nickolast.” Számolt be Jencarlos Jason februári látogatásáról. „Eljött, hogy megismerje az unokaöccsét. Nagyon meghatódott” A két színész édesanyja is könnyekig meghatódott, amikor elõször meglátta a babát Jencarlos karjaiban. „Azt gondoltam még az én pici fiam.” mondta Lissette Canela errõl, „azonban , amikor látom karjaiban a pici fiával, számot kell adnom magamnak, hogy egy felnõtt férfi” Akirõl az édesanyja tudja, hogy szerelmes. „Bár nem házasok, de ami fontos, igazi párt alkotnak.” tette hozzá az 56 éves nagymama. „Hiszem, hogy boldogok lesznek.”

Láthatólag, így is van. Amikor Jencarlos a repülõgépen, vagy hotelekben van éppen a zenei fellépései miatt, leginkább arra vágyik, hogy haza térhessen. És valóban, a kisbaba megszületése után néhány nappal Puerto Ricóba kellet utaznia , koncertet adni, ahol személyesen jelentette be, nagy örömmel a közönségnek, hogy édesapa lett. „ Most még nagyobb örömmel térek haza, mint valaha is, hogy érezzem az illatát, hogy láthassam mennyit nõtt, hogy hallhassa a hangomat, és tudja, hogy itt vagyok, és szeretem.” Mondta Canela a fiáról. Lissette Canela, aki Espinóval és az unokájával maradt a fiának a fellépése alatt, elmesélte, hogy az énekes az Isla del Encantóról aggódva felhívta õket. „ Utasításokat adott nekünk! Mondta nekünk: „ Figyeljetek, kérlek, tudom, hogy megteszitek, de ne felejtsétek el, mit mondott az ápolónõ, hogy tisztítsátok meg a kis köldökét, és büfiztessétek meg jól” emlékezett vissza nevetve a nagymama- aki négy saját gyereket nevelt fel- az újonc apuka lelkesedésérõl. „ Egymásra néztünk és magunk között azt mondtuk: „Oh, de hát ennek meg mi baja lett?”

–
„Együtt vettük meg a festéket,”mesélte Espino Nickolas szobájának az égszinkék faláról, a szobát pedig plüssállatkákkal, és sportmotívumokkal díszítették. / 92oldal/
-
„Amikor megpuszilgatjuk, az zavarja, és elhesseget minket.” mesélte Canela a babáról. „Amikor nyugton hagyjuk, elkezd nevetni.” /92 oldal/
–
„Nagyon családcentrikusak” erõsitette meg Lisette Canela a fiáról és Espinóról. (Indulás a sétára, Orianával és Nickolassal) /93.oldal/
-
„A legnagyobb ajándék az életben, hogy itt van velünk.” mondta Espino a a fiáról.” „A legszebb ajándék” /94.oldal/
–
„Egy kisbabának az érkezése még jobban egyesíti a családot, és felszínre hozza a szerelmet.” Gaby Espino /94 oldal/
-

Jencarlos szerint az apaság megváltoztatta az életét. „Semmilyen dokumentum se jelenthet olyan szoros köteléket, mint egy gyerek születése.” hangsúlyozta Canela „Így fejezem ki: Kedvesem, neked szentelem az életemet, mindenemet.” Terveznek- e házasságot a közeljövõben? „A házasság nem ad az embernek semmilyen biztonságot” magyarázta Espino. „A mostani helyzetemben ugyanolyan boldog vagyok, és biztonságban érzem magam, mintha férjnél lennék.”

A bizonyosság, és a vágyaik beteljesítése iránti vágy vezérelte ezeket a színészeket, amikor majd egy évet töltöttek el együtt élve az énekes tengerre nézõ kilátással rendelkezõ apartmanjában mielõtt úgy döntöttek, hogy közös családi életük színhelyét berendezik. Most már megkapta az énekes Miamiban lévõ mediterrán stílusú háza a végsõ simításokat, és oda költöztek be még februárban, néhány nappal a baba megérkezése elõtt. „Jött a bútorszállító kamion szerdán, és vasárnap megszültem Nickolast.” emlékezett vissza Gaby. „Minden nagyon gyorsan történt.”

Elkerülendõ, hogy a baba dobozokkal teli lakásba térjen haza, a fiatal pár rokonai csapatban dolgoztak, helyükre tették a bútorokat, a képeket a falra akasztgatták, és még a szekrényekbe is bepakoltak. Ebben a tágas, öt hálószobás, modern fehér bútorokkal berendezett, és családi fényképekkel díszített házban még egy kápolnát is találtak a rokonok. Ezenkívül a ház lakói elmehetnek csónakázni is, mert a telek egy kis tóra nyílik, ahol egy kenu várja õket, vagy kikapcsolódhatnak a medencénél, vagy megsétáltathatják Nickolást a gyerekkocsiban, míg Oriana biciklizik. Egy babának az érkezése még jobban egyesíti a családot, és felszínre hozza a szeretett.” mondta Espino. „Ez egy olyan szerelem, mely mindenek fölött áll”

Mindent elsöprõ volt a kis Nickolas szülei közötti álomszerû szerelem is. 2009-ben a Más Sabe el Diablo forgatásán ismerkedtek meg, (és pont ezért a hatalmas képernyõs televízió a pár nappalijának teljes színét mutatta, ezen fotózás ideje alatt is, mivel a Telemundo délutánonként a telenovellát sugározta.) Ma három évvel az elsõ találkozásuk után, látván az otthont, melyet együtt teremtettek meg, Canela és Espino tudják, hogy áldozatuk meghozta gyümölcsét. „Nagyon tetszik nekem a családom története.” vallotta be a színész, utalva arra, hogy Gaby a venezuelai Cristobal Lander felesége volt, (akitõl már elvált,) amikor megismerkedtek. „Kapcsolatunk tele volt akadályokkal, olyanokkal, amelyek miatt a társadalom azt mondta, ez nem fog mûködni.”

Canela csak 2o éves volt, amikor szemeit Espinóra vetette, és saját részrõl nem állt szándékában
senkivel se komolyan elkötelezni magát. „A szerelemért, amit éreztem iránta egy olyan pozitív irányba változtam, amit más személyért nem tettem volna meg.” ismerte be Canela „Gaby jobb emberré formált.” A korkülönbség - Espino 11 évvel idõsebb- lényegtelennek tûnik a gerlepár életében. „Még jobb is, mert fiatalságot tölt belém, nap mint nap.” nevetett a színésznõ. A gólya eljövetele se csitította a szerelmespár tüzét. „ Egy olyan gyönyörû nõvel, mint Gaby, hogy ne lenne a szerelem élõ?” kiáltott fel Jencarlos, majd hozzátette, mert elpirulni látta kedvesét. „Hát a nagyböjtnek már vége!” Mariela Rugero, Espino 58 éves édesanyja csak annyit fûzött hozzá: „Dúl a szerelem köztük.”

Szerencsére a nagyszülõk és a nagynénik vigyáznak a babára és Orianára, hogy a szülõk elszökhessenek egy vacsorára, vagy megnézhessenek egy kosárlabda mérkõzést. Februárban rendeztek egy házavatót is a barátoknak, paellát készítettek, a Canela nagyszülõk pedig egy másik

zenés ünnepséget rendeztek az otthonukban. „Ez egy nagyon nagy család” nevetett Lissette Canela, „Úgyhogy a baba bemutatására egy gálát kell majd rendeznünk!”

Hatalmas ünneplés lesz a színészek fanklubjaiban is ha sikerül elérniük, hogy újra együtt játszanak
egy második telenovellában. Nem lehetetlen, mivel Canelának még van egy teljesítendõ sorozatszerep a Telemundóval, Espinonak meg még több is. Canela szerint annak is megvan a lehetõsége, hogy hamarosan át kell költözniük Los Angelesbe, vagy Mexikóba, ha konkréttá válnak a filmezési és a televíziós ajánlatok. Mindenesetre, a terve az, hogy a szûkebb családját nem hagyja el, együtt tartja. „Már utazgattam, és kerestem helyeket, ahová szeretnék menni.” mondta a mûvészi pályafutásával kapcsolatos kötelezettségeirõl. „Jelenleg szükségem van arra, hogy a családom egy, nekik is megfelelõ biztos otthonnal rendelkezzenek.” és hozzátette:” „Ha azelõtt szerettél valakit, most, hogy van egy fiad, még jobban szereted.”

-
„Sok dal született abból az érzelembõl, amit a fiam megszületése keltett bennem.” mesélte Canela ( A picivel a zenestúdióban, amit a házban rendezett be. ) / 96. oldal/
-
Nickolas is egy stárnak kijáró bánásmódban részesült. /18, oldal/
-
„”Boldog” mondta Orianáról ( divatos, úgy öltözött, mint egy kis hercegnõ) a nagymamája Mariela Rugero. „Nagyon érzékeny” /18. oldal/
-
Ez a Ray-Ban márkájú napszemüveg titokzatos külsõt kölcsönöz az énekesnek, James Dean stílusban tündököl. / 18. oldal/
-
„Csak 23 éves vagyok, bolondulok néhány dologért, és másokért nem.” mondta Jencarlos Canela. Oriana biciklién.
-
A fotózás 10 órája alatt Nickolas elfogyasztott három cumisüvegnyi tejet. „ Nagyon falánk” nevetett Gaby Espino Miamiban márciusban / 18. oldal./
–

1,2,3, és Forgatás!
Amint várni lehetett, a kisbaba, aki most 3 hetes, sírdogált. A kis kacér féltestvére, a három éves Oriana kis hercegnõnek öltözött. És Heriberto Canela- Nickolas apai nagyapja – kis híján infarktust kapott, amikor meglátta az újszülött unokáját egy kenuban. Hát igen, elkezdõdött a roport, fotozás, a boldog szülõk, Jencarlos Canela és Gaby Espino otthonában, Miamiban. „Van aki azt hiszi, hogy a mûvészek különleges emberek.” mondta Espino „ pedig egy hétköznapi, mai család vagyunk csak”.
Nézzék, kinek a házát árasztottuk el kamerákkal. Nézzék meg a 88. oldalon, hogy betekintést nyerjenek az életükbe.
10/10
offtopic
mikildi 2012 ápr. 07. - 19:49:19 10/10
(12707/22495)
Nézzétek meg Jen lapját, DZsAnna mindig sok anyagot tesz fel naprakészen. Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok. http://www.facebook.com/pages/Jencarlos-Canela-Hungary/307973132563833?skip_nax_wizard=true
10/10
offtopic
mikildi 2012 ápr. 07. - 19:44:05 10/10
(12706/22495)
6.
10/10
offtopic
mikildi 2012 ápr. 07. - 19:42:33 10/10
(12705/22495)
5.
10/10
offtopic
mikildi 2012 ápr. 07. - 19:41:16 10/10
(12704/22495)
Áramszünet volt, most folytatom a tablók küldését
10/10
offtopic
mikildi 2012 ápr. 07. - 18:58:06 10/10
(12703/22495)
3.
10/10
offtopic
mikildi 2012 ápr. 07. - 18:56:51 10/10
(12702/22495)
2.
10/10
offtopic
mikildi 2012 ápr. 07. - 18:56:13 10/10
(12701/22495)
Sziasztok Lánykák! Mindenki megkapta a meghívót? Sajnos sok email cím nem jó valamiért. Lányok kérlek ne tolongjatok ennyire a jelentkezéssel, mert nem tudlak megszámolni Benneteket. Ágikámnak fontos lenne, hány szeletes tortát rendeljen. Ha gondoljátok írjatok privi üzit. Köszi megint a sok munkát Mindenkinek. Beteszek egy pár tabló képet, amit Tina készített.
10/10
1timcsi7009 2012 ápr. 07. - 10:25:49 10/10
(12700/22495)
Értem már.
10/10
Zsuzsa17 2012 ápr. 07. - 10:09:10 10/10
(12699/22495)
A People en Espanol rövid cikkét vagy tíz másik újság átvette, és leközölte ugyanazt. Nem csoda, hisz a nagy cikket reklámozták, és Nickolast a családi körben. :)))
10/10
1timcsi7009 2012 ápr. 07. - 09:57:29 10/10
(12698/22495)
Köszönjük, nem is azért raktam be a linket hanem mert nemtudtam, már melyik volt , melyik nem , mert én úgy emlékeztem amit betetttem linket azt én még nem olvastam.
10/10
Zsuzsa17 2012 ápr. 07. - 09:51:35 10/10
(12697/22495)
Sziasztok!
A People en Espanol cikk rövid /15-2o soros/ változatát már április 4- án a 7,51 es hozzászólásomban lefordítottam.
13898 hsz.

A nagy cikk készül, két és fél oldal le van gépelve, de összesen legalább 4 gépelt oldal.
10/10
1timcsi7009 2012 ápr. 07. - 09:44:39 10/10
(12696/22495)