10/10
KLOPCSIK69 2012 jan. 11. - 17:09:01 10/10
(11455/22495)
Azt meg végképp nem értem hogy mire ez a nagy felháborodás valaki személyes véleményére amit nem mellesleg egy JENCARLOS CANELA fórumon tett (sajnálom ha megbántott valakit is) nem pedig egy telenovellás,vagy Gabriella Spanic-os oldalon.
10/10
KLOPCSIK69 2012 jan. 11. - 17:05:43 10/10
(11454/22495)
Ok,nem szeretnék én sem veszekedni,de Gaby Espino 100X többet tett le az asztalra mint Spanic, emellett sokkal jobb színésznõ, nem kell neki "bejárónõ"(aki nem mellesleg megmérgezi! Ha igaz egyáltalán nem spanic meséje h újra címlapon legyen), nem irigykedik a színésztársaira, nem vesz annyira véresen egy szerepet mint Spanic és Edith G. aki nem mellesleg egész szépen felpofozta szegényt!(Végsõként pedig nincs annyira elplasztikázva a feje mint Spanic-nak aki nem is hasonlít régi önnmagára! A MAGYARORSZÁGI LÁTOGATÁSÁN PEDIG AZÉRT VOLT ANNYIRA HÛ DE KEDVES MINDENKIVEL MERT KÜLFÖLDÖN MÁR A KUTYÁNAK SEM KELL GONDOLTA EZEK AZ IDIÓTÁK MAJD JÓT TESZNEK NEKI KINT IS HA ELÚJSÁGOLJA H LEGALÁBB ITT KÍVÁNCSIAK RÁ- MÁR AKI- HÁTHA ÍGY IS A LAPOK ELEJÉRE VAGY LEGALÁBB BELE KERÜLHET!
itsrebeka.m 2012 jan. 11. - 16:52:24 Előzmény KLOPCSIK69
(11453/22495)
mi nem pattogunk félreértés ne essék, de szerintem ha a te kedvencedet is ok nélkül sértegetnék akárhol akkor megvéded...vagy tévedek???

és amúgy meg majd akkor próbáld meg Gaby Espino-t összehasonlítani a mi Gabynkkal ha Espino kisasszony is letett annyit az asztalra, mint Gaby Spanic ;))
10/10
KLOPCSIK69 2012 jan. 11. - 16:16:06 10/10
(11452/22495)
Drga Spanic fanok! Mit kell ezen igy hborogni azért hogy dzsanna elmondta a véleményét errõl az igen is visszataszitó nõrõl? Semmi nincs benne arrl meg nem is beszélve h ezt itt egy Jencarlos forumon tette nem pedig mshol. Annak pedig külön örülnénk ha Gaby Espinot nem szidntok ugyanis 100x túltesz Spanicon!!!!!
10/10
offtopic
dzsanna3 2012 jan. 10. - 23:47:47 10/10
(11451/22495)
Gaby Spanic en Levántate
http://www.youtube.com/watch?v=20cHHVXOls8

2006 - Gaby Spanic contra Catherine Siachoque - por un vestido - Confesiones de novela
http://www.youtube.com/watch?v=ABbJPpDEWHY
itsrebeka.m 2012 jan. 10. - 22:45:14
(11450/22495)
minek vágod meg a videókat? Anélkül nem tudnád Gabyra fogni az ellene felhozott vádaidat?
AndiDori 2012 jan. 10. - 22:41:22
(11449/22495)
így igaz Rebi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
itsrebeka.m 2012 jan. 10. - 22:26:38
(11448/22495)
dzsanna3!
( megszólításodhoz írhattam volna, hogy "kedves",
de azért az eléggé ironikus lenne.....)

Neked aztán van bõr a képeden. Még szerencse, hogy a te drága Gaby Espino-d olyan tökéletes és szent( látszik mennyire megviselte a pofon amit Edithtõl kapott) de én inkább nem süllyednék le a te szintedre.....

Amikor elõször olvastam a hozzászólásodat azt hittem egy vicc. Nem gondoltam volna, hogy valaki képes ennyire félreismerni Gaby-t. Úgy látom neked sikerült. Igaz nem szerettem volna belekötni a te spanyol nyelvtudásodba, de lehet ez a fõ probléma abban, hogy téveszmékben szenvedsz.

Aztán olvastam tovább és azt kellett látnom, hogy te aztán nagyon felkészültél a kritikára és sikerült elõvenned a
leghíresebb infót Gabriela-ról. Te tudod mi az a színészi játék? Szerinted ha egy nõ sír az csak azért lehet, mert színészkedik? Te fordított esetben röhögtél volna ha a saját családod életveszélyben van egy elmebeteg miatt? Te mit tettél volna? Üvöltött vele? Én meg is fojtottam volna, ha ilyet mert volna tenni a családommal....
Mi közöd van neked az orvosi leletekhez, hogy ennyire látni akarod? Könnyû a másikat elítélni magadat pedig az egekbe magasztalni. Örülök, hogy te minden Mexikóival beszéltél és õk megerõsítették neked azt, hogy nem hisznek a mérgezésben....

Sztárallûr??? Te azt tudod mit jelent? Nekem volt szerencsém személyesen is találkozni Gabyval és õ a világ egyik legédesebb teremtése. Van a sztáralûrre bizonyítékod? Azután is utána néztél, hogy mennyire közvetlen, barátságos és kedves ember? Ami szeretetet nekem nyújtott azt sohase fogom elfelejteni!!
UTÁLOM HA VALAKI A MÉDIÁBÓL ÍTÉL......

Undorodsz a személyétõl? Hát még én a tiedtõl!!!!!
na puszi pá!!

GABY SPANIC PARA SIEMPRE <3
AndiDori 2012 jan. 10. - 22:18:17
(11447/22495)
és szted az nem mind hazugság????? a videóóó? az egész úgy ahogy van????? én gabynak hiszek!!!!!!!!! az õ szava többet ér bárkinél..
10/10
dzsanna3 2012 jan. 10. - 22:12:51 10/10
(11446/22495)
Kedves Gaby Spanic rajongók!

Nem szokásom színészeket ócsárolni... inkább azt mondom, nem kedvelem...
Amit ebben az évben végignéztem, és olvastam Gaby Spanic-ról, az sajnos mind nagyon negatív volt...

Nem hiszem, hogy valaha is véleményt alkottam volna bármelyik színészrõl, aminek ne néztem volns utána...
Mindent elolvasok és megnézek elõtte eredeti nyelven... Most sem volt másképp. Miután a Telemundo elkezdett egy sorozatot, amelyben a színfalak mögötti vitákról, veszekedésekrõl, utálatokról beszélnek maguk a színészek - Gaby Spanic is - tegnap végignéztem õket szép sorban, amikor a végére értem, kifejezetten rákerestem a nevére, és még több videót találtam a mérgezés kapcsán... Ezután írtam meg a negaatív élményeimet a tegnapi napról, a saját véleményemet, és nemcsak Gaby Spanic-cal kapcsolatban...

A videókat letöltöttem, ma megszerkesztettem, és fel is teszem, nehogy azt higgye bárki is, hogy alaptalanul bántottam valakit, aki meg sem érdemli. A videókban maga Spanic látható, hallható, ezért nem lehet kitalációnak, rosszindulatú pletykának nevezni... Ha valaki nem értené a spanyolt, annak elárulom, hogy Gaby Spanic miután szanaszét verte Siachoque-t, azt nyiulatkozza, hogy õ csak teljesen profeszionálisan viselkedett, merthogy micsoda dologaz, hogy õ elkésik 20 percet, és neki, a fõszereplõnek nem jut szebb ruha, mint egy mellékszereplõnek, akinek ráadásul nagyobb sikere is van a sorozatban, pedig csak a gonosz szerepét játssza.

Amikor a bebörtönöztetett titkárát látogatja meg, ahhoz nem kell tolmács, azt csak látni kell.
Hogy nem létezett sosem laboratóriumi lelet, zt nem én találtam ki, hanem a mûsorban hangzik el.

Szóval jövök a videókkal, nehogy valaki azt higgye, hogy érzéketlen rosszindulatú ember vagyok. Még véletlenül sem.
Mindössze a tapasztaltak alapján össezefoglaltam a véleményemet anélkül, hogy arra gondoltam volna, hogy ennyi Gaby Spanic rajongó olvassa a Jencarlos fórumot, és megbánthatom vele.
Timi93 2012 jan. 10. - 21:56:49
(11445/22495)
Bocsánat a neved félreírása miatt.. Dzsanna
Timi93 2012 jan. 10. - 21:52:43
(11444/22495)
Dzsenna! Hát ez nagyon nem volt szép, amit Gaby Spanicról írtál. Egyáltalán honnan szedtél ennyi marhaságot? Ha nem szimpatizálsz vele, akkor hagyd békén, utáld csendben! Ez az írás csak téged minõsít, gondolom te sem szeretnéd, ha a te kedvenceidet leócsárolnák!! Gabyról is csak azt tudod írni, hogy volt a mérgezése, mert ez a legnagyobb és legelterjedtebb dolog, ami sajnos igenis megtörtént vele.. még hogy színészkedik.. ne írj olyanokat amikrõl gõzöd sincs! Te azt mondod nincsenek leletek a mérgezéssel kapcsolatban és nem bizonyítható a mérhgezés.. hát de vannak.. de te azt mivel tudod bizonyítani, hogy féltékeny volt Catherine-ra? álmodtad?? linkel már valamit ami bizonyítja! Én is megkeresem neked a videót amiben benne vannak a leletek!!
angelxy 2012 jan. 10. - 21:42:52
(11443/22495)
Kedves Dzsanna!! A Gabrilla Spanic-ról szóló cikked meghökkentõ és teljes mértékben felháborító számomra!!! Mély õszinteséggel szeretném kifejezni sajnálatomat a torzult személyiséged miatt!! Minden ember életében van olyan színész vagy színésznõ aki nem kedves számára! Ezzel szemben veled ellentétben, nem kezdi el besározni!!! Amit ebben a cikkben állítottál valótlan! Ha Te a könnyekbõl azt láttad, hogy színészkedett, akkor Te magad ismerted el, hogy mekkora színésznõ, mivel a sorozatokban is át tudja adni az érzelmeit!!! Tõle nem láthatunk mû könnyeket!!! Magyarországon elsõ megjelenésekor számtalan ember szívébe beleégétt kortól, nemtõl függetlenül! Ha Te ennek az ellenkezõjét tapasztaltad, akkor nem vagy tisztában az emberi értékekkel! A szenvedéseirõl pedig nem nyilatkozhatsz, ha nem élted át ugyanazt, amit Õ!!! Lehet féltékenynek lenni azért, mert valaki, szép vagy híres, lehet irigyelni azért, mert úgy tûnik, hogy neki minden összejött!! Az addig vezetõ utat viszont figyelembe kellene venned és azt is óhajtani nem csak a csillogást! Lehet kedvenc színésznõ és olyan is aki nem szimpatikus, ez mindenkinek saját döntése, azonban valakirõl nem rosszat mondabi, már emelkedettebb dolog!! Ettõl válik az ember emberré!!!
AndiDori 2012 jan. 10. - 21:20:36
(11442/22495)
Hogy lehet így írni Gaby Spanicról dzsana?????? Egyáltalán ha még nem is szereted akkor sem illik így írni róla..mindezt úgy teszed, h fogalmad sincs milyen ember....Hogy lehet így beszélni egy emberrõl? Milyen neked a lelked??? vagy irigy vagy??? féltékeny??????? szted nekünk, másnak olyan fasza az élete??attól még én , mi örülünk a sikerének mert nagyon tehetséges színésznõ,énekesnõ és megérdemli h sikeres legyen!!! És az az elmebeteg nõ aki mérgezte a családját, jobb ha élete végéig börtönben marad!! És mit játszott el Gaby??????????? milyen hülyeség ez??????????? Sztem jobb ha nem szidod agyba-fõbe mert...na mindegy.....sajnálunk...h ilyen a lelked...
10/10
1timcsi7009 2012 jan. 10. - 20:45:13 10/10
(11441/22495)
Buenos tardes!
Nem értem, mért kell valakit a nélül szídni, hogy igazából nem ismerné eléggé . Mit tudsz te Gaby életérõl, anélkül , hogy szídod?
Neki sem volt mindig ú de jó... Végre most már megtalálta az igazi boldogságot és most már azzal boldog akivel szeretne, van egy gyönyörû kislánya, egy szeretõ "férje" , és hamarosan egy 2. csöppség boldogítja majd életüket! :)
Szerintem nézz utána az életének, legalább átgondolod mit is akartál mondani:(!
Ne szídjuk fölöslegesen!!!
Ha meg továbbra is ez marad a véleményed keress más fórumokat, oldalakat ahol Gaby ellen tudsz nyilatkozni....
Ez nem az a fórum ahol mindenki szídja a többi színészeket , csak vélemény van róluk , plo. ami nem tetszik.
szmarianna1993 2012 jan. 10. - 20:35:13
(11440/22495)
És az már túl megy a határon h ilyen sok, rosszindulatú hazugságot írnak róla!!! Irigy, szívtelen emberek!!!
szmarianna1993 2012 jan. 10. - 20:29:17
(11439/22495)
Miért kell leszólni és szidni Gaby Spanic-ot? Ha valaki nem szereti Gabyt miért törõdik vele, miért ír ide? Nézegesse a saját kedvenckéjét!!! És Gaby egy áldott jó lélek, közvetlen és nem tudna ártani senkinek, egy angyal, és sajna sok bolond ezt nem látja, mert csak magát isteníti!!! Szánalom.....
10/10
édesmaya 2012 jan. 10. - 09:06:42 10/10 Előzmény dzsanna3
(11438/22495)
Szia Dzsanna, köszönet a részletes Gabriela Sp. infókért.
Én sosem szerettem, mint ahogy már egyszer megírtam, bár mindezeket nem tudtam róla.
Valszeg a hetedik érzékem súgta meg, hogy nem egy szeretnivaló egyén, sõt!
De így már teljesen érhetõ a megérzésem.
10/10
dzsanna3 2012 jan. 10. - 00:09:42 10/10
(11437/22495)
Sziasztok újra!

(Egy kis összefoglalót gyártok nektek a mai negatív élmény tapasztalatomból - hátha valakit érdekel)

A múltkor, amikor Gaby Spanic itt volt Magyarországon, meséltem, hogy valamiért undorodom személyétõl...
Ma találtam egy-két videót a Confesiones de Novela sorozatból, Gaby Spanic halálosan féltékeny mindenkire aki csinosabb, szebb, vagy fiatalabb nála, és könyörtelenül lesöpri a színrõl. Ha hiszitek, ha nem, Catherine Siachoque-t is eszméletlen erõvel, dühvel verte szanaszét egy novellában, mert azt szebb ruhába öltöztették a jelenethez, mint õt, ráadásul Catherine játszott jobban a gonosz szerepében, mint õ jóban, és ezt nem tûrhette.
Ebben a Vallomások a novellákból sorozatban majdnem minden színész, akit kérdeznek, ellene beszél, a csaj tele van sztárallûrökkel. Szóval én nem bírom a nõt ezek miatt, és el sem tudnám képzelni, hogy pl. Gaby Espino ilyet tenne valaha is...

Gaby Spanic a civil életben pedig színészi képességét használta fel arra a síró, szenvedõ pofájával, hogy a fiatal és csinos asszisztensét az egész családja megmérgezésének vádjával 8 év börtönbüntetésre ítéltesse - megtiltotta neki, hogy védekezzen; "Majd akkor, ha megengedem" - mondta... A világon senki sem hisz neki még Mexikóban sem, hogy valaha is megmérgezték volna akár õt, akár a családja bármely tagját, merthogy sohasem került elõ semmiféle laboratóriumi vizsgálati eredmény ere vonatkozóan... Az Univision honlapján most megjelent egy fotosorozat a tárgyalásról magyarázatokkal - ahol halálra szenvedi magát ez az ellenszenves perszóna. http://entretenimiento.univision.com/fotos/populares/slideshow/2011-07-28/gaby-spanic-llora-clamando-justicia

Ugyanakkor elõkerült egy videó is, ahol a rács mögött sírva könyörgõ asszisztenssel kiabál - persze újságírók gyûrûjében - és amikor megfordul a kamera felé, az a szemét pofa, amit vág, mindent elárul... Felteszem nektek a videót, mert ezt látni kell... nem értem, mi minek hívtuk ide, minek sztároljuk. Persze az lehet a magyarázata, hogy nálunk mindent évekkel késõbb követnek, elavult ezeréves híreket nyomatnak...

Ráadásul, mint Jencarlos esete bizonyítja, felkészületlen, az interjúalanyról mit sem tudó riporter nyaralta ki magát Miamiban... A helyében, ha már semmit sem tudokróla, legalább megkérdeztem volna, hogy mikor láthatjuk legközelebb egy novellában, mi a címe (merthogy ez a riport kb a Mi corazón insiste forgatása alatt készült a múlt nyáron, amikor már a második lemeze is a piacon volt... ehhez képest egyikre sem kérdezett rá. Még azt is megkérdeztem volna a helyében, hogy esetleg szándékozik-e koncertet adni magyarországon... de sajna, nem engem kérdeztek errõl :(

Na persze, Gaby Espino is benne van a sorozatban, az õ videóját már fel is tettem, amiben a másik általam utált mexikói színésznõ, Edith González vágta úgy pofon szegényt, hogy elveszítette az egyensúlyát és fél óráig nem hallott a fülére, úgy zsongott... A jelenet szerint neki vissza kellett volna adni a pofont, és be is indult hatalmas erõvel, hogy széjjelveri Edithke fejét, mire az betojt, látva a szándékot, és sûrû bocsánatkérésbe fogott... Gaby elállt a szándékától rövid szünet után, amit a rendezõ rendelt el... Megkérdezte Edith Gonzálest, hogy mi a fene baja van vele... kiderült, az a baja, hogy egy mexikói novellában nem tûri, hogy egy venezuelai játssza a fõszerepet, és õ a nagy díva csak mellékszerepet, mert õ sosem vállalna venezuelai novellában szerepet... Gaby erre azt mondta neki, hogy nekem semmi bajom veled, amikor 12 éves kislány voltam, téged néztelek a novellákban... Na erre a csaj kiakadt... Gaby sírva hazament, és mi fogadta? A tévében exkluzív interjút adott Edith González, miszerint Gaby szétverte a fejét egy hatalmas pofonnal, a világon senki nem hitt neki, ráadásul az egész stáb jelen volt a rendezõvel együtt, amikor a dolog történt... és kiszivárgott a dolog. (a videóban Edith González a Doña Bárbara jeleneteiben látható)

GABY ESPINO fue cachetada por EDITH GONZALES - Confesiones de novela
http://www.youtube.com/watch?v=sOAofDg0GLE

S ha már itt tartunk, Edith González istentelenül megpofozta Christian Meiert is a Doña Bárbara-ban...
Az történt, hogy Christisn Meier éppen elvált, szabad préda volt a DB idején. Colombiában forgatták a novellát, és a Telemundo egy házikót bérelt a 3 fõszereplõ számára: Christian Meier, Edith González és Génezis Rodriguez laktak együtt benne. Eleint Edith, aki szintén férjre vadászott akkoriban, majd elolvadt a gyönyörûségtõl Christiantól, azt is nyilatkozta, hogy hamarosan meglátogatja õt az otthonában, Peruban... Igenám, de Christian a fiatal Génezisbe lett szerelmes, így az egy évet Colomiában Edith magányosan töltötte mellettü, de egy házban... Persze azonnal gyûlölni kezdte mindkettõjüket, és miután Valentina Párraga volt a novella írója (akárcsak az MCI-nek), aki Edithet emelte ki végig a novellában, olan hülyeséget írt elõ, hogy Christian, akinek már közös gyermeke is volt Edith lányával, Génezissel, csókolja szájon szenvedélyesen, az anyósát... - hát Christian, amikor arra a jelenetre került a sor, homlokon puszilta, mire Edith Gonzáles olyan frászt kevert le neki tiszta erejébõl, hogy Chris elveszítette az egyensúlyát, megpördült...(ez a pofon benne van a végleges novellában, nem vágták ki) És mivel védekezett? Hogy Christian Meiernek rossz volt a szájszaga, és végig rettenetesen kellett összpontosítania, amikor csókra került a sor... a jelenetek az ellenkezõjét bizonyíják, SAVANYÚ A SZÕLÕ...

Még tartozom két vidivel - megvágom, és felteszem nektek, mondjuk holnap. Szép álmokat annak, aki nm a pipikkel tért nyugovóra :)
10/10
dandi83 2012 jan. 09. - 21:19:14 10/10
(11436/22495)
:)