10/10
offtopic
mikildi 2012 jún. 28. - 00:01:54 10/10
(14075/22495)
4.kép
10/10
offtopic
mikildi 2012 jún. 27. - 23:59:20 10/10
(14074/22495)
3.kép.Angel Lucasnak, figyelje meg merre indul ebédelni Manuela a kedvenc kávézójába, vagy a most nyílt étterembe. Persze, hogy a kávézóba.Menjen utána és véletlenül koccanjanak. Sikerül a csel. A végeredményt már leírtam.
10/10
offtopic
mikildi 2012 jún. 27. - 23:24:22 10/10
(14073/22495)
2. kép.Na lehet, hogy ez is kicsi lesz, meg leckét kell vennem. Szóval a fiúk szerencsésen hazaértek a meghallgatásról. Sorsuk a következõ. Angel meghalt, Caucho börtönben. Kénytelenek lesznek dolgozni. Micsoda sanyarú sors vár rájuk. Eközben Angel ráveszi Lucast, merõ véletlenségbõl fusson össze Manuelával és faggassa ki. Sajnos ez nem sikerül jól. Manuela és Lucas megebédelnek, közben M. elmondja mi is történt. "Már nem járunk együtt.Most az a legfontosabb, örökre el kell felejtenem õt. Valószínûleg meghalt. A csalódás amit okozott, olyan nagy volt,megölt minden szerelmet, amit éreztem.Becsapott, hülyét csinált belõlem, megalázott, kihasználta az érzelmeimet, hogy megszerezze, amit akart.Ez egy olyan fejezet volt az életemnek, ami lezárult.Szombaton férjhez megyek Martinhoz.A tabló képein, Angel az álöltözetében, kerülgeti Manuelát.
10/10
Zsuzsa17 2012 jún. 27. - 23:04:21 10/10
(14072/22495)
Sziasztok!
Kész a riport elsõ részének a fordítása. Élvezzétek, :)))

Jencarlos Canela en "Que Piensan los Hombres" con Araceli Gonzalez por Utilisma Part 1
http://www.youtube.com/watch?v=xPnqTaneoT8&list=UUjTMMuVqQ8tEZlEXESfrToQ&index=2&feature=plcp

"Mit Gondolnak a Férfiak"

JC: Nagyon nagy tisztelettel, de én úgy gondolom belevágok a közepébe. Úgy, ahogy bármilyen kapcsolatot el kell kezdeni, barátsággal.
Aracali: Igen, ez az..
JC: És amikor eljött a pillanat, és Gaby és én megismerkedtünk ebben a telenovellában,
A: Gabynak már megvolt Oriána.
JC:Igen Oriana, pontosan..Ez egy olyan dolog volt, ami barátsággal kezdõdött. Mindannyian akik részt vettünk ebben produkcióban szoros barátságot kötöttünk. A dolgok nem úgy adódtak, hogy úgy szerettem belé, hogy még házasságban élt. Természetesen megvolt a szimpátia az elsõ pillanattól, de nem egy olyan, amit néhányan említenek: „ ez az a kiválasztott, ez lesz az a nõ” Nem ez volt az elején, mert a dolgok nem így történtek. Késõbbre esett, ahogy elkezdtük megismerni egymást, a forgatásokon kívül, hogy aztán tudatosuljon , hogy itt van valami, ami értékes, és ebbe a kapcsolatba érdemes többet is beleadni, mert valami különleges, És minden itt kezdõdött, megpróbálni a lehetõséget, ami megadatott...-
A: És itt van Nickolas!
JC Igen Nickolas!
A: és Oriana, ami nekem nagyon tetszik hisz csodálatosan beszélsz róla.
JC:Imádom õt, mintha az én lányom lenne.
A: így is van, és nagyon bájos.
JC: Igen az.
A: A nõk!
JC: Mindig manipulálnak. Mindig!
A : Ez nyilvánvaló!
JC: Egészen korán kezdik.
A : Tényleg
JC : Egy igazi kis veszedelem, de tényleg. Ti nõk veszélyesek vagytok. Vettem neki egy kis pénztárcát. És azt mondta nekem: „Adjál pénzt. !!” Én meg: „Tessék? Hogy is van ez?” Feltettük neki a kérdést, mi a legfontosabb az életben? „Kifesteni a szájat” Én mondtam: „Nem” „ Kifesteni a körmöt” „Nem” „Megcsináltatni a frizurát” „Nem” Majd folytattam: „A szeretet és a család!” És most már bármikor ha kérdezem, hogy mi a legfontosabb, azt válaszolja. „ A szeretet és a család”
A:Hogy mondhatsz nekem nemet, ha nekem egy pár cipõ tetszik ?!
JC: Na, hogy? És látod, nektek argentinoknak nagyon rossz sorotok van, mert elképzelem. No nézzük, egy gyerek, egy pici 3 éves kislány:” A strandra akarok menni!..”
A: És most, te a saját családodat próbálod megalapítani.
JC: Igen
A:Van egy , már két hónapos kisfiad?
JC: Igen, Már több mint kettõ majdnem 3 hónapos, Nickolas! Nézd, én mindig nagyon szenvedélyes vagyok az életben, aki mindig szerelmes, de amikor apa leszel, amikor elõször pillantod meg a fiadat, igazán, tényleg...egy új dimenzió nyílik meg elõtted. Vagy több dimenzió is.
A: Végtelen.
JC: Amit nem is sejtettél, hogy benned létezett. Egy hihetetlen szeretet, ami mindent eddigi, az életedben átélt szerelmet felülmúl. Még az emberek azt kérdezik, mit érzel a fiad iránt, és mit éreztél amikor elõször megláttad. Én csak annyit mondok,...mit is mondhatok: erre nem tudok szavakat, egyszerûen nincsenek..
A:Nagyon fiatalon lettél apuka.
JC: Igen, 23 évesen. Te pedig 2o évesen mentél elõször férjhez.
A: Igen 2o évesen kötöttem elõször házasságot...Te is utána néztél a Google -ben?
JC: Igen, mert szerelmes voltam beléd.
A: Na ne.
JC: Már régóta szerelmes voltam beléd, és követtem a lépéseidet.
A: Azt hiszem inkább a lányomba voltál szerelmes.
JC: Nem, nem, beszéljünk komolyan, amikor egy személy készen áll az élet ilyen ajándékára, úgy gondolom, minden jön amikor jönnie kell.
A: De szeretném megjegyezni, a lányok kicsi koruktól kezdve játszanak „mamás”-t de a fiúk nem sajátítják el ezt az értékrendet a gyakorlatban.
JC: Igaz, de én mindig szerettem volna apa lenni.
A: Igen, értem
JC: Én mindig, egészen fiatal, 16-17 éves koromtól , és ezt a riportokban is kérdezték, Mi az életed legnagyobb álma? És mindig elsõnek azt mondtam, Apa szeretnék lenni, egyik álmom ez. Úgy érzem az ember soha se túl fiatal, vagy túl öreg egy ilyen különleges dologhoz, amikor eljön az mindig egy ajándék, egy áldás.
A: Mik azok a szabályok, szerinted, két férfi között, amiknek meg kell lennie, és mik a barátságban?
JC:A barátságban a tisztelet, az õszinteség,.
A: Mit szólsz a bajuszos võlegényhez?
JC: Gondolom egy barátomról volt szó, én azt mondtam, nem? Ha az én barátom, és a feleségének bajusza van? Oh, nem tudom, talán veszek neki egy borotvát a születésnapjára. Nem tudom, valami praktikus dolgot. Ha szeretnétek nevetni, kérlek tegyétek meg...
A: Miért?
JC: Úgy látom továbbra is nevettek.
A : Nem..
JC: Nem kell udvariaskodnotok..Nem meritek teljesen elereszteni a nevetést.
A :Beválasztottak, a 25 legszebb férfi közé!
JC: Nem.. Váltsunk témát.
A: De ez engem érdekelne.
JC: Nem, de mondok valamit. Teljes tiszteletem a People magazin iránt, valósághû tartalma miatt, de ez a téma, nekem mindig mást jelent.
A: Miért gondolod, hogy a jóképûeknek több varázsuk van meghódítani egy nõt?
JC: Én az igazat megvallva, nagyon rossz vagyok ebben, nincs semmilyen technikám. Semmit nem csinálok a fizikai adottságomat se használom, hogy egy nõt meghódítsak. Nem az a típus vagyok, aki odamegy egy nõhöz, és megkérdezi:” Szia , hogy vagy?”.. Hogy vagy?
A: Nem , te nem ilyen vagy...
JC: Ebben rossz vagyok, ilyet nem tudok csinálni, nem .. Nekem az tetszik, ha más módon tudom felkelteni egy nõ figyelmét.
A: És tudod, hogy kell rabul ejteni õket?
JC: Kérlek, mond meg nekem. Adj bármilyen ötletet..
A: Hát akkor, adok neked egy tippet.: Amikor a nõk a legcsendesebbek és a legérdeklõdõbbek.
JC: Oké. Tökéletes. A riport további részében nem fogok beszélne, egy szót se szólok.
A: Nem nem, beszélned kell.
JC: Elmesélem miben hiszek, mi az aminek meg kell lennie.
A: Igen:
JC: A természetesség. Ha egy ember az ami, mutassa is magát annak. Érted? Az embernek nem mást, hanem magát kell alakítania az életben.. Ha úgy érzed, le kell vetned az inget, és ez vagy te, kihívó, igen,legyél ilyen.
A: Nem
JC: De vannak nõk, akiknek a legjobbak jönnek be, ez nyilvánvaló.
A: A latin nõknek..
JC: Az hiszem a tetszés nem a bõrszíntõl függ. Ez nyilvánvaló.
A: Mit gondolsz, a latin nõknek milyen típusú férfi tetszik?
JC: Egész életemben mindig ezt a kérdést tettem fel magamnak, de még mindig nem tudom.
----/ A férfiak és a házasság/---
A: Menekülsz a házasság elõl?
JC: Tessék?
A : Tessék? Még egyszer!!!
JC: Mi is volt a kérdés?
A: Menekülsz a házasság elõl Jencarlos Canela?
JC: Nem akarok elmenekülni a házasság elõl, csak az a helyzet, nem hiszek a házasságban. Elmagyarázzam? Mert meg tudom magyarázni.
A: Igen, mert nem valami szexrõl beszélünk.
JC: Persze, de épp ezért pont a szexet is említhetjük, ha akarod. De tényleg, mindent össze lehet kapcsolni valami szexuális dologgal ez a szép a szexuális témában.
A: Most mindannyian a szexrõl fogtok beszélni.
JC: Legalább mások is láthatják. Nem, de figyelj.
A: Rendben, talán egybevágnak a dolgok, ahogy gondolod.
JC: Nézd, tudom, hogy a statisztikák csak azt az egyet mutatják, hogy a házasságok több mint a fele válással végzõdik. És egy olyan dologban, ami ennyiszer csõddel végzõdik, nem tudok hinni.
Még egy olyan tökéletes és felettünk álló kedvéért sem, mint Isten. Amikor két ember szereti egymást, nincs szükségük engedélyt kérni, senkitõl se, még Istentõl se, hol van ez, hogy mondja, ha boldog szeretnél lenni és hogy áldásomat adjam erre a frigyre, itt alá kell írnotok. Úgy gondolom, hogy ez nem egy, annyira a vallással összefüggõ dolog, hanem, amit az emberek kreálták , és másrészrõl nagymértékben eltért az eredeti céltól, a személy teljes boldogságától.
A: Ha bármilyen kétségük adódott, afelõl, hogy Jencarlos egy igazi csábító, a bizonyítékokat még ezután láthatják.. Hogyan tud továbbra is két lábbal a földön állni egy olyan ember, akinek mindene megadatott a hódításra? A következõ részben elmeséli nekünk.
A: Látod, ez a hibád...
10/10
dzsanna3 2012 jún. 27. - 22:56:19 10/10
(14071/22495)
Mindenkinek köszi a szavzást, Ildinek meg a MSED-közvetítést, és gratula a tablókészítéshez! :)
10/10
dzsanna3 2012 jún. 27. - 22:55:40 10/10 Előzmény édesmaya
(14070/22495)
Én emlékszem, hiszen én nyitottam ezt a szavazóoldalt 2 évvel ezelõtt...
10/10
offtopic
mikildi 2012 jún. 27. - 22:44:53 10/10
(14069/22495)
Helló Lányok! Azért a nagy szavazás közepette sem maradjatok ördögi kör nélkül. Elõször a tartalom.
76.rész. Perla meglátogatja az apját és közli vele, hogy már nem táncol a bárban és szívesen segít neki az empanadák készítésében. Horacio elmeséli Manuelának, hogy Christiannal randevúzgat és jól érzik magukat. Angelt letaglózza a hír, miszerint Manuela feleségül megy Martinhoz.
Most küldenék egy tablót, majd a szöveget késõbb
10/10
édesmaya 2012 jún. 27. - 20:23:40 10/10
(14068/22495)
Tisztára az a helyzet jutott eszembe, amikor a Cuál es Tu favorita- on szavaztam milliószor, és Jenünket elkerülte Mario Cimarro! Úgy kétségbe voltam esve!

http://listas.terra.com.mx/television/188-cul-es-tu-favorita-de-las-estrellas-de-telemundo
Ez volt az, ki emlékszik erre? Persze ez még most is élõ szavazás.
Most megint Mario Cimarro az elsõ, de nagyon sokáig Gaby volt! Én idõnként ezt is kinyitom, és szavazok Jenünkre.
10/10
édesmaya 2012 jún. 27. - 20:15:15 10/10
(14067/22495)
Ja bocsika, a fejed fáj, nem a kezed!
10/10
édesmaya 2012 jún. 27. - 20:05:56 10/10
(14066/22495)
Én ma már a 13. A5-ös lapot írom tele a szavazásokkal.
Igaz, az én kezem nem fáj.
Jobbulást!
10/10
KLOPCSIK69 2012 jún. 27. - 19:47:37 10/10
(14065/22495)
Hát én chrome-al csinálom de így is nagyon lassú... Még egy picit maradok aztán szerintem lefekszek mert borzalmasan fáj a fejem a gyógyszereket meg nem szeretem.
10/10
édesmaya 2012 jún. 27. - 19:41:19 10/10
(14064/22495)
Sziamia, nekem ez nem mûködött, összeomlott a firefoxom! , Marad az egy oldal mindíg.
10/10
KLOPCSIK69 2012 jún. 27. - 19:19:44 10/10
(14063/22495)
Ilyen nincs! Pár perce Will-nek még csak 21800 körül volt most meg már 22000 felett a szavazatai...
10/10
KLOPCSIK69 2012 jún. 27. - 19:11:15 10/10
(14062/22495)
Sziasztok! ne haragudjatok hogy már 2 napja nem voltam de rengeteget kell tanulnom. Most van egy kis idõm és szavazok én is mint a gép. Nekünk is kéne egy szavazó progi XD. Ági úgy gyorsabb a szavazás ha 4-5 oldalt nyitsz meg egyszerre és mire a végére érsz az elõ lap már újra is töltõdik. :)
10/10
édesmaya 2012 jún. 27. - 18:44:10 10/10
(14061/22495)
Ildikém nálad sem hajlandó végleg betölteni a frissítést a szavazós oldalra?
Még jó, hogy azért a szavazatot elfogadja, csak állandóan be kell zárnom, és újra nyitni az oldalt.
De ez már tényleg vészhelyzet, 703 a különbség már csak 18,41-kor!
10/10
édesmaya 2012 jún. 27. - 18:34:39 10/10
(14060/22495)
Ez bizony így van Ildikém, nekem már gyomorgörcsöm van ezektõl a szemét Willi fanoktól a szavazógépükkel!
10/10
offtopic
mikildi 2012 jún. 27. - 18:22:26 10/10
(14059/22495)
Lányok Riadó! Bajban vagyunk.Szavazzon mindenki ezerrel, aki csak tud! 17óra 53-kor az állás Jen: 21.729, Willi: 20.158 volt.Aztán képzeljétek, ahogy szavazok, azt hittem rosszul látok az állás 18óra 01 perckor Jen 22.401, Willi 21.603.
10/10
édesmaya 2012 jún. 27. - 18:10:48 10/10
(14058/22495)
Az elmúlt fél órában már megint szavazógéppel szavaztak Willi fanjai! Szemétség!
10/10
édesmaya 2012 jún. 27. - 17:23:40 10/10
(14057/22495)
Köszi Zsó, nekem nem sikerült, erre gondoltam!
10/10
zso51 2012 jún. 27. - 16:48:40 10/10
(14056/22495)
.